אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
כמה שאלות 1.יש לי פרספקס ואני רוצה לעשות בו עיגול למאוורר אבל אני רוצה גימור טוב עם איזה מכשיר אני עושה את זה ומשהו שאני יכול להשיג לא משהו תעשייתי 2.אני רוצה לעשות ספק כוח שקוף ואני רוצה לדעת עם אני מחבר את החתיכות פרספקס בשביל שיהיו ככה http://images.bit-tech.net/content_images/2007/09/building_a_modular_psu/19_large.jpg 3. איך אני עושה שהלדים שאני מרכיב ידלקו ויכבו לפי באסים של מוזיקה הנה וידאו: http://www.youtube.com/watch?v=1edhd...eature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=oW5LrdhKDds&feature=related
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
נמאס למהצבע חלודה-קקי או איך שזה לא נראה... שהספק שלי צבוע בו. לפחות ממה שרואים מבחוץ. אני רוצה לצבוע אותו עם איזה ספריי מתאים מה אני יכול לקנות.. הצבע שאני רוצה זה משהו מבריק לבן או כסוף. איזה צבע מתאים ואיפה אני יכול לקנות?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
טוב אז אחרי שראיתי שalonezer שיתף אותכם בשיפוץ החדר שלו לפני שנה, הלחטתי שגם אני יראה לכם מה אני עושה, למה לא? אולי יהיו לכם ראיונות יותר טובים אז מה שעברנו לבית החדש לא נגענו בחדר שלי, כלומר יש בו שולחן שעליו נמצאת טלוויזה CRT 21'' ומיטה של ילדים. זהו. אז מה אני הולך להכניס? -מיטת ספפה כזאת 1.5 או איך שלא קוראים לה... -טלוויזיה 26'' LCD של סמסונג (T260HD) שתשמש גם כמסך מחשב -להכניס מחשב ולהסתיר אותו במין מבנה כזה (שעליו ישב המסך) -ארון נמוך מגבס מתחת לחלון הפנימי(אתם תראו בתמונות) שעליו יהיו כריות (סוג של ספה) -שולחן קצר -סידור כבלים בחדר - פןף ענק שיכול להפוך לספה... -מדפים -בטח יש עוד דברים שאני לא זוכר שאני יוסיף טוב אז הנה הדגם של החדר בgoolge sketch (…
-
- 12 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
-
מצאתי לנכון לפרסם את זה בפורום של אלקטרוניקה ומודינג לאור הרעיונות והכישרונות הנמצאים כאן אם אחד המנהלים רואה לנכון להזיז זאת אקבל בהבנה. ניגש לעניין... לפני קצת יותר מחצי שנה נולד אצלי הרעיון לשים מחשב מדיה בחדר השינה לטובת משיכת סרטים/סדרות/מוסיקה וכו'. המטרה היתה לעשות זאת בכמה שפחות כסף ובמכשיר כמה שיותר קטן. הפיתרון האולטימטיבי היה לקנות סטרימר ולפתור את הבעיה - אבל משום מה לא נמשכתי לרעיון הזה. ידוע לכולנו שרוב הכסף במדיה סנטר הולך על המארז המעוצב ועל האיוורור שלו = אז למה לא לבנות מחשב בשידה שנמצאת בחדר?? נעזרתי בחברי הפורום שפה על מנת שיבנו לי מפרט למחשב לפי הדרישות שציינתי ללא המארז. הסתכם באיזור ה- 1,500 שקל לפניכם כמה תמונות של הפרוייקט שכלל גם חציבה בקי…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי את המכשיר הזה על השמשה בצד ימין באוטו. רכשתי את האוטו מסוכנות לפני כמה חודשים והמכשיר הנ"ל הגיע עם האוטו ואין לא מושג מהו. הכבל נכנס למעלה לאנטנה קטנה בגג באוטו. מזה ואיך משתמשים בו בדיוק?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קצת לא מבין בתחום. לכן אני מבקש המלצה למלחם טוב, חזק, שיחייה הרבה זמן. עד 250-300 ש"ח. למטרת תיקון דברים, ובנייה:מגברים(אוזניות) פשוטים ואחרכך להתקדם לעט לעט.
-
- 23 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
http://www.3dgameman.com/forums/showthread.php?t=57169
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי צורך בפוטנציומטר שיווסת לי את עוצמת הקול בכניסה של מגבר קטן (מבוסס TDA 2004). ניסיתי לחבר לי פוטנציומטר של 20K אום, הכל עובד טוב אבל לא כמו שאני רוצה. אני משתמש רק בחצי מהפוטנציומטר ואפילו פחות (כשאני מסובב יותר מזה הווליום פשוט יותר מידי חזק) הפונטנציומטר הוא כפול כמובן (שני ערוצים=סטריאו) השאלה שלי היא איזה ערך של פוטנציומטר אני צריך כדי שאוכל לסובב את הפוטנציומטר עד הסוף וכך לשלוט יותר טוב על הווליום? או האם בכלל כדאי לי לבנות פוטנציומטר דיגיטלי (עם שני לחצנים רגעיים - אחד להנמכה ואחד להגברה)? ומה היתרונות בכל אחד מהם? תודה רבה, ניב
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אינ חדש בעניני המודינג ואני רוצה לעשות במארז שבמקום שהמחשב ידלק עם כפתור הדלקה הוא ידלק עם סיבוב מפתח בתוך סויץ! הבעיה שאני לא כול כך יודע מה צריך לעשות בשביל זה יקרא מה אני מחבר למה ואיפה אני קונה סוויץ תודה מאור!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל...: יש לי שכן רועש שמפעיל מוזיקה בווליום גבוה בכל שעות היממה. רציתי לדעת אם יש למשהוא רעיון איך לייצר איזשהו פולס אלקטרו מגנתי או שידור בתדר מסויים שיכול פשוט להשתיק או לנטרל (לתמיד?) מערכת סאונד ? סיון
-
- 39 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
מהשעמום של שבועיים לפני הגיוס. החלטתי לנסות לצרוב כמה מיקרובקרים. לאחר שמשלוח הדוגמיות הגיע בניתי את הצורב שכמה חבר'ה בכיתה שלי השתמשו בו והסירטוט (בסירטוט לא מופיעים חלק מהדקי ההזנה אבל הוספתי אותם בלוח שלי): והינה התוצאה המוגמרת: ועכשיו לשאלה - בדקתי את כל החיווטים וכולם טובים ועדיין התוכנה KEIL לא מזהה את הצורב כשאני אומר לה להתחבר לצורב ... למישהו יש ניסיון עם הצורב הזה? .
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. לאחרונה הזמנתי מ dealExtream 3 מאווררים של 8 ס"מ. זאת מכוון שמהאווררים בP4 המזדקן שלי הפסיקו לעבוד. P4 + 2 HD + קיץ => חום והרבה ממנו. 4 דולר למתעניינים כולל משלוח. הבעיה: 1. המאווררים (אני יודע הם זבל ג'נרי) רועשים, אבל עובדים מצויין. 2. כל המאווררים באים עם חיבור מולקס רגיל שלא מאפשר שליטה על המהירות. הייתי רוצה לפתור את הבעיה הזו. האמצעים: 1. מפצל מולקס ישן. 2. פנציומטר של TT גם כן ישן. 3. חברי הפורום. מה אני צריך לחבר ולאן כדי להיות מסוגל לשלוט בבעית המהירות? (לא צילמתי את המאווררים כי הם בתוך המארז - אבל אני בטוח שכל אחד פה מכיר את הסוג) תודה מראש, KingYog.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי שמכיר את האורורה 570 הוא מגיע עם חלון רשת וחלון פלסטיק, שמתי לב שעם הרשת, הטמפרטורה יורדת בעשר מעלות בערך לכל רכיב, אבל אני מאוד אוהב את החלון השקוף. חשבתי אולי להנות משני העולמות ולחתוך חלק מהחלון השקוף ולחבר לו חלק מהרשת, בהנחה שזה בכלל אפשרי, אין שלי שמץ. אז אם למישהו רעיונות ויש לו את הזמן והידע הדרוש, ומוכן לעשות את זה תמורת תשלום כמובן שישלח ה"פ. אני יגיע אליו. איזור נ"צ\רחובות\גדרה והסביבה.. ראיתי כמה מודים שנראים בהרבה יותר מסובכים ועלה לי הרעיון, השאלה אם זה אפשרי בכלל?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש בידי אוזניות אל חוטיות מדגם לא הכי מוכר (עלו כ160 ש"ח) והם סבבה והכל...הייתי רוצה לשדרג אותם.. החלפתי את הרמקולים לרמקולים איכותיים אך הדבר לא שיפר את איכות הסאונד, מה שמביא אותי למסקנה שהמקלט כנראה לא מספיק איכותי (ולכן גם המחיר)... לכן: הייתי רוצה להחליף את המקלט למקלט יותר איכותי (או אולי גם את המשדר), אבל איפה אני קונה ואיך אני עושה וכו אני לא ממש יודע.. מי שיודע ומוכן להסביר אני חושב שיש סיכוי טוב שאני אבין (יש לי סבלנות ונסיון כזה או אחר בתחום)... תודה לעוזרים.. נ.ב: עדיף הערות בונות ולא מהסוג "לק תקנה ב 500-1000 שקל אוזניות..זה לא הכיוון שאני מחפש למרות שאני מודע אליו..
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום אני בונה מעגל אלקטרוני שיש בו ג'וק אחד וכל השאר נגדים וקבלים. לא שמתי לב, ועשיתי בטעות הלחמת תיקון אחת כשהג'וק מורכב לע המעגל (ז"א בתוך תושבת). מה הסיכוי ששרפתי את הג'וק והאם יש לי דרך לדעת אם הוא שרוף או לא, כי המעגל לא עובד מאז תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנתניה רציתי לדעת איפה אפשר לקנות לדים מתגים מולקסים וכל מיני דברים כאלה תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני קונה השבוע לדים והייתי רוצה מדריך לאיך לחבר אותם ואיך הם עובדים בכללי תודה עוזרים
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
אני רוצה מדריכים למודינג למארז אבל כאלה שלא עולךים יותר מ-40 שח אין לי שום את הדבר הזה שחותך(ניראלי קוראים לו מדרל) אני רוצה גם לשים מנורות ולא רק לדים יש כאלה אחרים רק לא לדים? ויש חנויות בנתניה לכאלה דברים? אם כן איפה ובבקשה תענו כי אני רוצה כבר יום ראשון לקבוע ללכת
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לתכנן מעעגל שיפתח לי ברז חשמלי כאשר הגובה של המים במיכל יגיע לראש המיכל ויסגר שהמים מתרוקנים. יהיה מצוף וכאשר המים מגיעים לגובה מקסימלי יפתח ברז חשמלי עד שהמצוף ירד למטה והוא יסגור את הברז. ברז כזה עובד על 12V אני מבין שאני צריך ממסר אבל אף פעם לא עבדתי עם ממסר מישהו יכול לעזור לי בשרטוט מעגל בעצם מה שאני צריך זה 2 מפסקים כאשר מפסק אחד נלחץ יוצא מתח של 24 V במוצא כאשר מפסק שני נלחץ לא יוצר כלום במוצא תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי דרמל של WOLF ועכשיו אני לא יודע מה המהירות שאני צריך בשביל לחתוך במארז שלי אני לא יודע אם זה משנה אבל הוא ישן לפני 5 שנים בערך
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
***לקרוא עד הסוף...*** אני חובב תעופה מושבע ואוהב משחקי סימולציה. חיפשתי דרך להציג את נתוני הטיסה בצורה טובה ומשלא מצאתי - יצרתי אחת... מדובר בפאנל LCD נומרי (מציג אותיות ומספרים) עם תאורה אחורית שמתאים לא רק לסימולציה בלבד אלא כפריט מודינג בעל אפשרויות רבות ומגוונות. מתחבר למחשב ב USB ואינו דורש מקור כח חיצוני כל שהוא. הנה לינק לדיון הרלוונטי (פורום של אתר שנקרא PREFLIGHT) http://www.preflight.us/HE/ftopic-13909-days0-orderasc-0.html הסיבה שזה יכול או צריך לעניין אתכם היא שהפאנל הזה מתאים למודינג באשר הוא. אם למחשב שולחני, ל HTPC או כל שטות שתעלה על רוחכם. אני חושב להזמין כמות מסויימת של חלקים לייצור ולמכור פה או בכלל.- לרווחת אלו שאוהבים את הבנייה והמודינג ולא ממש יודעי…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי לא מזמן לוח סולרי שיכול לספק כ-4-3V. אני מעוניין להפוך אותו למטען לפלאפון,סתם כדי שיהיה לו שימוש. מכיוון שאני לא מבין כל כך באלקטרוניקה אני צריך את עזרתכם כאן,אני צריך לבנות לו מייצב מתח או משהו כזה נכון? מישהו יכול לתת לי סרטוט של מה שאני צריך לבנות? יש לציין שחיפשתי ברשת ואנשים מחברים את הלוח ישר לפלאפון,אז זה לא עוזר לי. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני זקוק לעזרתכם! אני אנסה להסביר בקצרה מה אני רוצה: אני רוצה בתחילת חדר המדרגות לשים חיישן אופטי (החיישן שיש בדלת של המעלית, תקנו אותי אם לא קוראים לו ככה) בשני צדי המדרגות-על הקירות ולחבר אותם למנורה שתדלק לכ- 2 דקות מרגע הניתוק של הלייזר שבין החיישנים... אני יודע שצריך לחבר לכל הסיפור הזה טיימר, ממסר ושעון שבת (אני רוצה שכל זה יעבוד נגיד מ- 8 בערב), השאלה איך אני מחבר את החיישנים האלה שיתנו פקודה לכל המערכת הזאת לפעול? המון המון תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מערכת פלטת DJ פיוניר 400 ומיקסר 400 הבעיה היא שאני עוזב לארה''ב והמערכת מתאימה רק לוולטים של אירופה( ישראל (230V)) (אין סוויץ' של הוולט) האם יש מכשיר שאני יוכל לקנות כדי להתאים את הוולטים שאני מקבל בתקע של ארה''ב ל230V שיתאים לפלטה? אשמח לפתרונות נוספים.
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-