עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by BassMan,

שלום כולם... הרבה זמן לא כתבתי פה.... פעם העלתי תמונות של המודינג שלי.. אני בספק אם מישהו זוכר.. בכל מקרה... קנו לי מיני דיסק בארה"ב... משהו מהרחוב.. 5$ מה שחשוב זה שהוא עובד... לא אהבתי את הצבע... ומה שהיה בבית זה רק ספרי לבן.... אז הנה התוצאה... ד"א אני מתכנן לצבוע אותו שוב... זה סתם היה בחוסר השקעה.... תמונות ה"לפני" (נכון צבע מזעזע?) שלב הורדת הצבע... מלאכת הפירוק... תוצאות... (צביעה רחוקה מלהיות מושלמת... אבל זה היה באמת בחוסר השקעה) ד"א הכל צולם על סוני dsc -p92 מדהימה... מומלצת לכולם.

• 41 תגובות
    • 5.8k צפיות
  2. Started by GrayFox,

מה המצב אנשים אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני מחפש המלצות למארזים טובים שנעים בין 700 - 800 שח??? וגם המלצה על זכרונות CORSAIR ן GSKILL

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  3. Started by yonib5,

שלום,אני חדש פה בפורמים התחלתי להתעניין במודינג ואני צריך קצת עזרה ממכם כדי לדעת "מה טוב ומה לא" אז ככה קודם כל חשוב לי לציין שאני לא מתכוון לעשות OC אלא רק בשביל העיצוב של המארז ככה שאני לא צריך ממש להשקיע במאווררים "חזקים" אבל כמובן שרצוי שמידת הרעש של המאווררים תיהיה לא חזקה. אז הנה כמה שאלות: 1.שקלתי על ליקנות מארז MIDI אבל ראיתי שלא ממש מתאים לעשות בו מודינג, אז אולי משהו במידה אחת יותר גדול ? - אפשר המלצות על מארזים? (לא להיסחף עם מחירים) 2.יש לנו מארז עכשיו האם כול קטודה משמשת להבלטת כבלים של UV או שצריך ליקנות קטודה מיוחדת לזה? אם כן מה מחירה ? 3.האם כשאני מפעיל את הקטודה היא נשארת דלוקה כול הזמן או שהיא נדלקת נכבת נדלקת נכבת.. ? 4.אני רוצה המלצות למאווררים שקטים…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by boris163,

שלום, ברשותי מחשב נייד, עם מסך מגע, תוצרת dell inspiron 5547 שרכשתי לפני 3 שנים.. החלטתי שאני רוצה לעשות לו הסבה כך אפשר יהיה לקפל אותו 360 מעלות.. אשמח לשמוע הצעות, איפה להתחיל, איזה מארז כדאי לקנות

5. Started by nir_1996,

שלום, אני מעוניין לבנות מערכת לדים לפי מוזיקה. רציתי לבדוק היום איך החיבורים לסאב נראים ולא הצלחתי להוציא אותו (העיגול). הרמקולים שלי הם: microlab b72. לאחר שתענו לי על השאלה הזאת, הנה עוד כמה שאלות שאתם יכולים לענות (לא דחוף לעכשיו, אבל הם שאלות חשובות): 1. רציתי להזמין 2-3 חוטים של לדים כאלה: http://www.aliexpress.com/item/Mail-Free-5PCs-DD01-N-5M-3528-300-LED-DC12V-20W-Red-Yellow-Blue-Green-White/590837037.html האם הם יתאימו לי ואני אוכל לחבר אותם לסאב? 2. האם צריך עוד חלקים? או שצריך לחבר אך ורק את הלדים וזה מספיק. 3. האם יש סיכון בלעשות את זה? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by alonezer,

שלום, דבר ראשון הרעיון לפתוח כן נושא על זה זה בהשראתו של arkadur. מקווה שזה בסדר מצדך. אז ככה יש לי את אותו חדר כבר 15 שנה חוץ ממיטה שהחלפתי לפני 3 שנים הכל אותו דבר וזה כבר משעמם אותי לגמרי הטלוויזיה היא 20" CRT שהמסך מחשב שלי יותר גדול ממנה ובקושי אפשר לראות עליה מרחוק(ורואים פיקסלים מגעילים, והיא בת 5 בערך) אז הפרויקט שלי כולל שיפוץ לכל החדר יש לי ארון 4 דלתות נעות שאני משתמש רק בשתי הארונות(שאר הארונות זה לאחסון של כל מיני דברים) היום הצלחתי להעיף ממנו די הרבה ולא נשאר לי עוד המון. וכבר עוד מעט הוא יהיה מוכן לפירוק עד יום שישי אני לא יהיה כאן אבל ממש רציתי לפרסם ומחר אני כבר מזמין ארון חדש. טוב די לחפור לתמונותמצטער על האיכות אחותי לקחה את המצלמה הטובה לצבא …

• 55 תגובות
    • 22.2k צפיות
  7. אני כבר די הרבה זמן מחפש ארון מגירות לרכיבי אלקטרוניקה עם מגירות נשלפות כמו זה: http://img505.imageshack.us/img505/6766/p5130019wo4.jpg (זה מהפרוייקט של arkadur אגב) כל מה שמוכרים בהום סנטר ואייס זה ארונות פלסטיק זולים, מתפרקים בלי מגירות אלא רק עם תאים כאלה (רב תא). האם מישהו מכיר מקום שמוכרים בו ארונות כאלה? תודה

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by ElemenTal,

המוד הוא הלדים שנדלקים לפי המוזיקה שכבר פרסמתי. אבל חוץ מזה שזה עבד לא היה עם זה שום שימוש, אז החלטתי לעשות את זה עד הסוף כמו שצריך. תמונות: http://img16.imageshack.us/f/dscf0731l.jpg/ http://img41.imageshack.us/f/dscf0732q.jpg/ http://img51.imageshack.us/f/dscf0733w.jpg/ http://img809.imageshack.us/f/dscf0737a.jpg/ http://img850.imageshack.us/i/dscf0734.jpg/ וידאו כבר ראיתם, אבל בכל מקרה צלמתי עוד אחד - http://vimeo.com/20763008 והפעם תגובות בבקשה, איך יצא

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by kaplanshaked,

יש לי כמה מושגים שאני לא מצליח להבין מההסברים שנותנים באתר השמח עם תוכלו לעזור לי 1. ההבדל בין int ל const int 2. מה boolian אמור לעשות 3. המושג long תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  10. חג שמח. כמי שמשרת בחיל התקשוב כבר כמעט שנה וחצי, עלה לי איזה רעיון מגניב שאני לא יודע איך ליישם. חשבתי לקחת מכשיר קשר ישן (VRC, למי שלא מכיר יהיו תמונות), לפרק את כל התכולה הפנימית שלו, או להשיג אחד כזה ריק ולהרכיב בתוכו חומרה. התכנון כמובן מתבסס על לוח אם MINI ITX, שכן קשה לי להאמין שיכנס שם משהו אחר. בעקרון למכשיר הזה יש שתי גרסאות, אחת מהן בצד ימין מצוידת ברמקול והשניה בכפתורים שבהם ניתן לבחור ערוצים. חשבתי לקחת את הגרסה עם הרמקול, ולהתקין שם רמקול בעל איכות שמע סבירה יחסית שיתאים למחשב, ולהשתמש בחלק מהפקדים כפקדים שמישים למחשב (נניח להשתמש בפקד ווליום שישלוט באמת על עוצמת הרמקול וכו'). להלן תמונות המכשירים (לא לדאוג, זה לא מסווג, ולא אני צילמתי): מישהו ח…

• 26 תגובות
    • 9.2k צפיות
  11. Started by the_king00,

תראו את המחשב שלי.. http://photos.walla.co.il/the_king00 מפרט: פנטיום 4 3.0 asus p4p800 e deluxe r9600pro 128mb wd120 8mb buffer

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום יש לי מטען מצברים שלא מתנתק אוטומטית עים גמר הטעינה, ברצוני להוסיף לו מעגל ניתוק , אבקש רעיונות לבניה עצמית של מעגל ניתוק, או השתלה במטען של מנתק אוטומטי כמו באלטרנטור של רכב, אים אפשר לצרף שרטוט או תמונה של מקומות החיבור במטען מצברים רגיל,

13. Started by PhP dUdE,

שלום נראה לי לכאן זה הכי מתאים,אני צריך לצבוע מחדש שמהו שנצבע באופן זועתי זה עשוי מעץ איך אני מוריד את הצבע הקודם? דרך אגב איך הניק החדש? ;D

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  14. יש לי שלוש מחשבים: שרת, נייד והמחשב הפשוט והרגיל שהוא דרך אגב הכי טוב.... ולכל אחד יש את המסך הבא: נייד-נשבר לי המסך מרוב שאני כשרוני :-X השרת-מסך ישן ומכוער מחשב רגיל-LCD אני רוצה לבנות משהו מתחבר למסך ויש לו 3 יציאות לכרטיס מסך ואני אחבר כל יציאה לכל מחשב ועם מפסק של 3 מצבים אני אבחר איזה מחשב יופיע על המסך. 1. מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור לאתר שמסביר על היציאה של המסך? 2. אם מישהו יכול לעזור לי איכשהו או שיש למישהו רעיון אשמח מאוד.

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  15. Started by Moty_p,

בטריה ממש ממש קטנה שהיא 12V כן כן 12V של השלט של האותו יותר קטן מבטריה אצבע רגילה יש דבר כזה? זה קיים?

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  16. Started by Jules Winnfield,

שבת שלום, יש לי את המארז 6a19 + 6 מאווררים(כולל ספק מעבד וכרטיס מסך) ומה שהכי מרעיש במארז הזה אלה הדיסקים הקשיחים, בדקתי בכך שחיביתי/ניתקתי את כל המאווררים במארז. מה שאני רוצה זו דרך כל שהיא להשקיט אותם, את הדגמים תוכלו לראות במפרט ואת המארז ואיך הם יושבים, הינה קישור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348783.msg3199550#msg3199550 מה אתם מציעים? תודה.

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  17. כמו שאני כבר שכבר סיפרתי לכם לפני כמה ימים אני נוסע לארה"ב ואני רוצה שתגידו לי כל מה ששוה ליח לביא משם פשוט הכול יאלה תפציצו!!!!!!! תודה מראש :xyxthumbs:

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני זקוק למתגים, ומחפש מתגים מוארים + פוטנצימטרים מוארים. אשמח מאד אם תכוונו אותי לאתרים בהם אוכל למצוא זאת. ואוכל לדעת את הגדלים של הרכיבים.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  19. Started by Odedb52,

יש לי מסך שבניתי לפני לא מעט זמן.... (LCD קטן בחיבור LPT) כרגע הוא נמצע על המארז בלי שום.... "כיסוי". רציתי להכניס אותו באחד הפאנלים של ה- CD ומכיוון שאין לי דרמל או משהו בסגנון רציתי לדעת אולי יש לכם רעיונות איך לחתוך את הפאנל. חשבתי על קידוח הרבה עיגולים עם המקדחה שבבית, אבל אז שוב נזכרתי שאח"כ לא יהיה לי איך לפתוח את זה... בקיצור, תציעו רעיונות... תודה, עודד

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  20. מה אני צריך ואיך אני מחבר.....ולמה... אני יבין אם תסבירו במילולי אבל שיקטוט יהיה גם נחמד.... ;D איתן

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  21. כמו כן גם קיבלתי עם זה Dual Cathode Transfomer עכשיו קראתי פה את כל המרדריכים והכל אבל עדיין לא הבנתי לאיפה אני אמור לחבר אותם במארז? יש לי הרי חוט שחור וחוט אדום לאן הם מתחברים? בקשה תשובה דחופה

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  22. אנא עזרו לי... :-)

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  23. Started by harry,

למה תמיד עושים את החלון מארז מפרספקט?? למה אי אפשר לעשות אותו מזכוכית?? אני יודע שעם הגומיות זה בעיה כי היא עלולה להישבר אבל, לדעתכם אפשר לעשות מין מדף קטן כזה שיחזיק את החלון זכוכית? בקיצור יש לכם רעיון איך לעשות חלון מארז מזכוכית??

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  24. Started by smalul,

חברי הפורום שלום ברשותי מסך ViewSonic VP930 (דגם VS10725) שרכשתי בשנת 2007. מדובר במסך בגודל "19 ביחס של 4:3 (המסך הזה הומלץ בחום באותה התקופה בגלל הפאנל בו נעשה שימוש). לפני מספר שנים הוא התקלקל ומאז לא נעשה בו דבר. לפני כשבוע החלטתי לבדוק האם ניתן לתקן אותו (בכל זאת, המסך עלה לי 2000 ש"ח וחשבתי ששווה להשקיע 100-200 ש"ח בכדי להחזירו לשימוש) ומסרתי אותו למעבדה שמתקנת טלויזיות ומסכים. היום הגעתי למעבדה והטכנאי אמר שהבעיה היא שיש שבב שאמור לתת לו פקודה לפעול אך הוא התקלקל, וכתוצאה מכך לאחר כמה שניות המסך עובר למצב המתנה. הבעיה היא שהוא לא מצליח להשיג חלק מתאים ולכן הוא לא יכול לתקן את המסך (ולא, הוא לא ביקש תשלום). הוא הציע 2 אפשרויות: א. קניית לוח בקרה שלם משומש, דבר שאמור…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by alfa100,

שלום אני מתחיל אני יודע מה זה נגדים והכל ואיך להחלים וגם יש לי את כל הציוד אז רציתי לשאול אם יש לכם פרוייקט מגניב אבל פשוט דרך אגב היה לי אח בפורום אז הוא יכול לעזור לי מי שמכיר קוראים לו : phoenix boy תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.