עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by TaMiRn2,

רציתי לדעת איך אני יכול לעשות מהhds-3 מתאם לאזניות 3.5 רגיל אני יודע שמוכרים רגיל אבל הבנתי שזאת איכות הרבה יותר גבוהה ואני גם רוצה לנסות רצוי שתעזרו לי בצורה ברורה כי אני ממש לא מיקצוען בדברים האלא(הלחמתי דבר אחד או שתיים בחיים שלי אבל אף פעם לא אזניות) מה אני צריך שיהיה לי? ומה אני צריך לעשות?... תודה...[br]פורסם בתאריך: 16.11.2007 בשעה 13:45:00 לא משנה... הסתדרתי...http://origin.mine.nu/nokia/nokia_hds-3_mod.shtml אבל רק רציתי לדעת איך לקצר את הכבל....

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  2. איפה מוכרים כבל מאריך לגיים פאד של PS/PS2? כי אני רוצה לחבר שלט של PS2 למחשב לפי המדריך של alianyn,חיפשתי במלא חנויות ולא מצאתי. עדיף חנויות באינטרנט/חנויות ברחובות.

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  3. Started by N N C,

היי. ברשותי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי [מעאפן יש לציין] של realtek מדגם rtl8187l. הבעיה בכרטיס היא שאין לו חיבור לאנטנה נוספת [AUX] ככה שאיכות הקליטה בו לא משהו. רציתי לדעת אם ידועה לכם שיטה כלשהי לחיבור של האנטנה הנוספת כאשר יש רק חיבור אחד. תודה מראש. מצורפת תמונה: החיבור המוזהב שאתם רואים על הכרטיס זה החיבור לאנטנה הראשית, בדרך כלל יש שנים כאלה אחד בנוסף לחיבור אנטנה נוספת לקליטה יותר טובה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by xgamer,

ב 7447 אני צריך שכאשר אני יתן 1/0 זה יכבה אותו או ידליק אותו. זה אחד מהרגליים LT , RBI, BI/RBO ה BI/BRO עם גג. בקשר ל 555, אני צריך לעשות שכאשר אני נותן 1 לוגי הוא מוציא לי תדר מסויים קבוע מראש. אשמח אם תאמרו לי אם זהו השרטוט המתאים כמו כן איזה תדר שמיע אפשר לתת לרמקול קטן. 555 - http://home.cogeco.ca/~rpaisley4/LM555.html#2 תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלוםםםםםםםםםםםםם יש לי מארז של טראנספורמר אז המאוורים שבאים איתו ממש מרעשים לי... אז עשיתי"מוד קטן" הכנתי מפסק ל2 המאווררים שמכניסים אוייר (ה2 של הצד) ועדין מרעיש לי כאילו אני צריך שקט בישביל המוזיקה שאני יוצר חחחח קיצר הרעיון הכי טוב זה פאן באס לא??? עכשיו הינה מהאוורים שיש לי: 1 מקדימה 120MM -די רועש 2 בצד ימין בחלון השקופ אם לידים כחולים 80MM(מאוד רועשים) 1 למעלה 80MM אם לידים כחולים די רועש ועוד אחד 120MM מאחורה לא רועש במיוחד...-http://www.thermaltake.com/dcfans/uvfan/blue/a22697275.htm עכשיו יש לי 5 מאוורים נכון? ואני רוצה להקנות פאן באס של 4 מאווררים.... אז ה2 שמרעישים מאוד אני רוצה לחבר ביחד לאותו בקר זה אפשרי??? עכשיו שאלת השאלות.... איזה פאן …

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by krembo0o5,

שלום, רציתי לדעת האם אפשר להכין קופסא בגודל 5ס"מ על 2ס"מ (בערך) בעלת מסך קטן שמסוגלת להתחבר לWi-Fi? (היא צרכיה לעבוד על סוללה) האם זה בכלל אפשרי ומה תיהיה העלות המינימאלית של דבר כזה? אני יודע שאפשר להכין דבר כזה עם ארדואינו אבל זה יוצא ממש יקר.. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אהלן חבר'ה, יש לי מלחם שהביאו לי, מאוד ישן, כניראה מברה"ב, לא כתוב עליו כלום. אני מחפש למצוא ראשים חדשים חלופים. הראש היחידי שיש לי מצורף בתמונה. זה מרגיש שיש מגנט בתוך המלחם שמושך את הראש ברגע שמחברים אותו. הוא דומה קצת לראשים של Weller מישהו יודע אם אפשר למצוא לו מחליף ?

8. את המולקס אני יודע איך להוציא, אבל אני צריך להוציא את החוטים של ה24 פינים שיוצא מהספק אל הלוח M, איך אני מוציא אותם? אני צריך בשביל לעשות סליבינג ובשביל להחליף את החיבורים לחיבורים כחולים זוהרים.

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  9. שלום, יש לי Jigsaw בבית ותכננתי לי איזה מוד רק שאין לי דרמל ולא כלכך תקציב לאחד (קניתי מחשב אז..) האם הוא יתאים לחתיכה על המארז (צורה ריבועים לא איזה משהו מסובך..) קיבלתי עם הג'יגסו כמה מסוריות קטנות כאלה שמחברים אליו-אפשר לחתוך איתם את המארז או שצריך לקנות מיוחדות? תודה מראש :]

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  10. ניסיון לתקן את הטלויזיה אחרי שבחודש האחרון היא עשתה בעיות בכך שכאשר הייתי מדליק אותה, הייתה נדלקת ונכבת מיד כל מספר שניות כאילו היא בלופ. כנראה יש מנגנון שמונע את הפעלתה. בחודש האחרון אחרי כ-5-10 דקות של טיקטוקים של הדלקה וכיבוי היא היתה נדלקת ופועלת למהלך היום (בו עבדה כל היום), למחרת אותו סיפור. היום החליטה שמספיק לטקטק וגם אחרי שעה לא נדלקה. יש לי ידע בסיסי באלק' ומעגלים ואין לי בעיה להחליף רכיבים לבד, רק שאני צריך עזרה בזיהוי ואבחון מקור הבעיה. מסכי LCD של מחשב פשוטים כבר תיקנתי כשזיהיתי קבלים בעיתיים אך לא כאן הדבר, הכל "נראה בסדר". מצרף תמנה של מעגל הספק כח - שהוא החשוד המיידי כמובן. ובתקריב יש את הרכיב שאני שומע שהוא זה ש"ממתג" את העסק ועם האוזן קרובה אני ש…

• 6 תגובות
    • 17.9k צפיות
  11. אני רוצה להפוך את המעבד שלי ממעבד axp 2600+ למובייל על ידי קיצור שני פינים בגשרים של המעבד,בגלל שזה חיתוך לייזר מוד עיפרון לא יעזור ואני צריך מלאות אותם בחומר מוליך כלשהו,יש לי ביית משחה שמשמשת להולכה טובה יותר והיא עשויה מנחושת אבל היא לא מתייבשת ולמרות שהיא לא נוזלית אני לא רוצה להסתכן מה גם שקשה לשים אותה במקום. בקשר לדבק טרמי אולי תגידו לי איזה סוגים יש וני יבדוק אם לאבא שלי יש אותו (יש לו ממש המון סוגים של חומרים לא ידועים) ובקשר ללק מעוניין לקנות אולי אותו אבל הבעיה היא -איך אני יכל לדעת שהוא מבוסס כסף או שסתם יש בו חלקיקי פלסטיק כסופים??אולי מישהו מכיר חח דגם או חברה מסויימת שמוכרת לק מבוסס כסף?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום אני ממש חדש במודינג הידע היחידי שלי הוא מקריאת פרויקטים וכמה מדריכים. יש לי מחשב סבבה. אני רוצה לעשות מודינג יחסית פשוט.: פתיחת חלון אני לא החלתתי אם רגיל או קצת יותר מסובך. תאורת לדים. ולסדר את הרעש של המאורר הוא נשמע לפעמים כמו טרקטור! יש לי דארמל. ואת שאר הציוד לדים וכו אני לא ממש יודע איך לבנות. אני השמח להצעות בקשר לחלון. וגם לאלקטרוניקה. ראיתי ת'מדריך של הלדים הבסיסי ויש כמה דברים שלא הבנתי. כגון להן מחברים ת'לדים ומאיםה לוקחים ת'חשמל. אני ישמח לעזרה ויעוץ. תודה אייל.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by Moty_p,

שני לדים (ירוק וכחול) הפחו לסדים בגלל שחיברתי את ה - 9 הלדים הפשוטים ללדים לאותו הנגד (390 אוהם מ - 9V) אני לא מבין למה זה קרה כי סה"כ הנגד צריך להביא לכל אחד מהלדים 3V או לחלק את הלחץ שווה בשווה למה זה קרה?

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  14. החלטתי להחליף את הפול טאוור שלי במארז פרספקט שוכב,זה מפנה לי ממש הרבה מקום. אני הולך לבנות אותו מכלום. כבר בדקתי איך הכול מסתדר, והולך יופי. רק יש לי שאלה קטנה, כאשר אני מחבר את הלוח אם לפרספקט ולפי מה שאני יודע פרספקט עושה חשמל סטטי, זה לא יכול לדפוק את הלוח אם?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום אני מתכנן לבנות התקן אקלטרוני קטן, שיאפשר לי לפתוח ולנעול את הדלתות של רכב, בלי שימוש במפתחות/שלט. המטרה היא שאוכל לנעול ולפתוח את הרכב, בלי שום דבר נוסף, מאשר עצמי. דוגמא למימוש של זה, תהיה למשל פתיחה של הרכב, על סמך תבנית מסוימת של נקישות על החלון. והשאלה שלי, אחרי שאבנה את המעגל המתאים והכל, ואחרי שיזוהה האות המתאים שאומר "לפתוח" או "לנעול", מהי הדרך שבה אתחבר לרכב כדי להגיד לו לעשות את זה? רצוי שהדרך תהיה כמה שיותר פשוטה דרך אגב, לי ספציפית יש מזדה 3, 2011. הערה נוספת: לרכב יש כבר שלט, אם זה עוזר (כי אולי זה כולל מעגל שהופך את החיים ליותר פשוטים, מאשר במצב בו לא היה שלט? או שזה לא משנה?) תודה card

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. אני מאוד הוקסמתי מהמון פרויקטים פה עד כדי לנסות בעצמי לתת למחשב קצת חן. 1 אני אומנם איש חומרה ..אבל בניגוד לרוב האנשים אני ומחשבים ולעולם לא היסתדרנו. הרעיון הוא לבנות מחשב עם דרישות מיוחדות 1) שימוש בשלט מתתקדם מסוג PRONTO בעל אפשרות תיכנות וצג נגיעה LCD + בניית תוכנה כדי שתישלוט ב ITUNES ושאר התופנים - בתהליכים - חינם 2) שימוש בשלט RF מסוג TARGUS כמו עכבר שישלוט על ITUNES (גם שאתה בשירותים אתה יכול לשנות שירים) - סימתי את התוכנה - 400 שקל 3) מחשב שקט עד כמה שאפשר - ללא שימוש בכסף עד כמה שאפשר. 4) ניסיון לשלוט וליצור מינהרות אוויר בתוך המחשב כדי שמעבר הרעד יקטן ומעבר ש קירור היה תקין - חינם 5) שימוש בכסף - אם יש צורך (אין הגבלה בכלל לי חשוב שקט ויש לי סכום כיום …

• 19 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. שלום. יש לי מחשב ישן שמשמש בעיקר לניסויים (התקנת מערכות הפעלה שונות וכו'...) בהתחלה הוא שימש כHTPC בתוך מארז VCR ישן, לאחר מכן עבר לקופסת עץ, ועכשיו שמתי אותו ברמקול רצפתי ישן של סוני. בגלל בעית ההתחממות הידועה, שמתי מאוורר 12ס"מ מעל הלוח אם, למזלי החור היה כבר מוכן בשביל הרמקול שהיה שם, רק הייתי צריך לחבר את זה, בגלל שברגים לא הלכו שם (לא היה מספיק מקום, וגם הרשת הפריעה, והייתי צריך להזהר שלא תקרע) הדבקתי את זה עם דבק חם, נדבק מצוין. (אגב, אם רוצים לייבש במהירות דבק חם, פשוט רססו עליו מקרוב עם ספריי אוויר דחוס, זה מקפיא אותו בשניה ומקשה אותו) ושמתי גם אחד של 80" מעל הספק. שניהם מוציאים (במחשבה שניה אולי הייתי צריך לעשות שהספק יכניס אוויר, כי הוא למטה, ואז ה12 יוציא)…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by patrik,

1. איך אפשר לבדוק תקינות של קבל? 2. איך מגלים את ה+ וה - של הקבל? 3. איפה קונים קבלים? תודה מראש לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. קניתי מטען. הוא הרגיש לי קל מידי ומצורפת תמונה של מה שיש בפנים. נראה לי שמסוכן להשתמש בו. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אז יש לי את ה 7600GT silent חשבתי לעצמי...אם הוא מספיק קר בלי מאוורר ...כמה קר הוא יהיה עם מאוורר? אז כמו אידיוט הנחתי על הדופן התחתונה של המארז מאוורר ...ולא היה שינוי (מעניין למה חח) ואז חשבתי אולי אני יבנה איזה מודינג בשקל ...כי אני קצת בלחצים עכישו.. אז התחלתי לבנות את המבנה: מצרכים - מחברת גליל פלסטיק ניר דבר מספרים מאוורר 120 ממ 2 ברגים ומברג.. הקירור הוריד את הכרטיס ב 11 מעלות במנוחה! (כלומר לא במשחקים וכאלה) ו 7 מעלות בעבודה!! היתי בשוק.. עכשיו הוא 40 מעלות =] חמוד שלי מצלמה חרא ביותר ככה שאני יעלה חדשות בקרוב -= תמונות =- הסבר על המשנה עלק חח הנה המבנה ...קצת לא ברור יש עוד בהמשך קצת יותר ברור קצת יותר ברור מהצד תמונה ברור יותר של המשנ…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by card,

שלום מידי פעם אני קורא על אנשים שבנו כל מיני דברים, ולפעמים הם כותבים שהם בטעות חיברו איזה רגל/פין אחת לרגל אחרת של המיקרובקר, שלא היו אמורים לחבר, והלך להם המיקרו-בקר.. לצערי לא שמרתי את הדברים האלה.. לכן רציתי לשאול מנסיון של אנשים: מה לא לעשות? מה יכול בשנייה להרוס את המיקרו-בקר.. תודה רבה card עריכה: ריכוז של הדברים שנכתבו: GPIO: כ-Output: - להגדיר רגל GPIO כ-Output, ולקצר אותה למתח/אדמה. (או לחבר אליה משהו כ-Input, מה שייתן את אותה תוצאה כמו קודם - יחבר יתן לה מתח/אדמה) - להגדיר שתי רגלי GPIO כ-Output, להוציא באחת מהן "1", ובשנייה "0", ולקצר בינהן. - להגדיר רגל GPIO כ-Output, ולמשוך ממנה יותר מ-40mA - למשוך סך של יותר מ-200mA מ-כל רגלי ה-GPIO כ…

• 19 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

הינא 6 תמונות בהם תראו תמארז. ואל תשכחו לכתוב דגובות. תודה-גיל. ;D ולתמונות: http://img59.echo.cx/img59/2908/19qb1.jpg http://img127.echo.cx/img127/6170/49jj.jpg http://img127.echo.cx/img127/6175/38kv.jpg http://img167.echo.cx/img167/5714/59eb.jpg http://img167.echo.cx/img167/8941/64gk.jpg http://img59.echo.cx/img59/9648/27vy.jpg

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by eliran-f,

שלום אני חדש ומקווה שאני לא טועה בפורום אני די "מתחיל" בקטע של המודינג, 1-האם ה"לדים"מכבידים על המחשב\ספק הכח? 2-האם קשה לחברם ועד כמה מורכב\מסוכן החיבור? 3-האם יש הגבלה במקומות חיבור לספק [מהלדים]ואיך? 4-וזה נכון שיש קתודות שלא מחממות? מקווה שיעזרו לי נ.ב-ממש אתר תותח אבל סליחה אם טעיתי בפורום

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  24. Started by midnight8,

זאת טובה? http://www.msnshops.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=529&AuctionId=7694776 כי אין לי וגם בחיים לא השתמשתי במשהוא דומה אז אני רוצה משהוא למתחילים שלא עולה הרבה כסף סתם בשביל לנסות ואין לי בעיה שהוא יהרס אם לא זה תביאו לי משהוא בטווח מחירים של 100-200 שקל או שתתנו לי שם של מוצר ברשתות כמו הום סנטר או אייס או שתביאו לי קישור לקנייה מאתר באנטרנט תודה ...

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  25. קיבלתי שרת שכזה, לוח אם מחולק ל2 ותומך בשני מעבדים, אבל עדיין פנטיום 2. יש לי מארז נוסף של פנטיום 4 (תושבת 478) שאני יכול לפרק ולהוציא ממנו את הלוחות הרלוונטיים לטובת התושבות ללוח אם, ספק וכל השאר. שאלות. 1. האם תושבת של לוח אם עם תושבת 478 תתאים גם ללוח אם חדש יותר (775)? 2. יש בכלל טעם? הוא גדול, כבד ויש לו המון דופן צד, זה בערך היתרון היחיד שלו.

• 6 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.