עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by D@rk3y,

אני עומד להתחיל בקרוב את המודינג הראשון שלי והוא יהיה מחשב מפרספקט אז רציתי לדעת איך מחברים את הפרספקט בצורה אסטטית כמו במארזי פרספקט תודה,דניאל.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%91-%d7%94%d7%96%d7%a2%d7%99%d7%a8-%d7%a9%d7%a0%d7%95%d7%aa%d7%9f-%d7%a7%d7%99%d7%a9%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%95%d7%aa-wi-fi-%d7%9c%d7%9b%d7%9c-%d7%93%d7%91%d7%a8-%d7%aa%d7%9e%d7%95/

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. יש לי את האוזניות ATH-M50 של אודיו טכניקה עכשיו למי שמכיר וגם למי שלא הכבל של האוזניות לא יכול להתנתק מהאוזניות כמו באוזניות יותר חדישות עכשיו יש לי את האפשרות לעשות DIY לאוזניות ויחסית המוד הזה הוא פשוט אבל אני מפחד לדפוק משהו בתוך האוזניות השאלה אם שווה לי לעשות את זה בעצמי או לפנות לחנות או מעבדה שיכולה לעשות לי את המוד הזה (ואם כן אז תפנו אותי בבקשה לאחת טובה באיזור ירושלים) יש לי חוש טכני טוב ואת הכלים לעשות את המוד אבל זו תיהיה הפעם הראשונה שאני עושה דבר כזה ומפחיד אותי על אוזניות של 500 שקל לעשות מוד כזה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. :-\ :-\ :-X שאלה דפוקה אבל חשובה איפה נמא הusb של המארז הנל חוץ מאחור אני לא מצליח למצוא את הusb שלו הוא בצד בתוך המארז איפה? לעונים תודה מראש http://www.thermaltake.com/xaserCase/soprano/sws/sws.htm#logoInfo

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by nivezrati,

שבוע טוב לכולם אני מתכנן להוסיף פרספקס מסביב לצג LCD שבמארז שלי הוא היה בגודל של שני מפרצי 5.25 אני גם אחתוך את הדלת של המארז ואוסיף פרספקס עם חריטה של ציור מסוים שעוד לא בחרתי יש לי מספר שאלות אליכם 1. איך אנ ייכול להיות עיקבי בעומק החריטה בפרספקס? 2. האם פרספקס בעובי של 4 מ"מ יתאים? 3.האם יש כלי אחר חוץ מדרמל שיכול להתאים לי? 4.האם יהיה נחמד להוסיף עוד צבע לחריטה אבל שיהיו באותו לוח פרספסק ולא שניים? 5. לגבי הפנאל הקידמי שלי אני אשמח לקבל רעיונות לעצב אותו .. זכרו זה גודל של שני מפרצים של כוננים ובאמצע ייהיה צג LCD 20X4 תווים שהוא מוכן כבר.. אני יותר שואל לגבי עיצוב מסביב אולי לדים? אפשר האיר את הפרספס באמצעות לד? 6. איכן יהיה הכי מתאים למקם את החריטה בדלת? סליחה על הה…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Blinker,

אז ככה יש לי ספק מגה ג'נרי של 500W לאחרונה המערכת שלי לא היתה ממש יציבה אז החלטתי לבדוק למה גיליתי שהספק שלי רותח והמאוררים שיש בקושי דוחפים אויר לאחר שפתחתי אותו גיליתי שעשו להם בכלל מוד ל 7V כאשר הם גם ככה בקושי זזים החלטתי לדחוף לתוכו מאוורר 120 ולשנות קצת דברים חעחעחעחעחחעחעחח סתמתי את החורים שיוצאים אל תוך המארז בעזרת חתיכת פרספקס קטנה בצורה הזאת הוא גם לוקח אויר מהמארז ומזרים אותו דרך צלעות הקירור החוצה לאחר מוד קצר המתחים של הספק ניהיו יותר יציבים ויותר מדויקים והטמפ של תוך המארז ירדה ב3-4 מעלות

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום. אני מחפש סכימה עם שמות של הנגדים שאני אגיד לדוד שלי שיביא לי. אני רוצה 3-4 נגדים חזקים שיתחברו למולקס.ויאירו בחוזקה חתיכת פרספקט של 15*2.5 ס"מ זה יספיק אתם חושבים? בנוסף,אם אני אהפוך את הכיוון של המאורר של הספק,כלומר שהוא יכניס אוויר,אבל מהצד יש חורי איוור,זה יזיק? או שאפשר? פשוט אני שם את הספק בתקרה ויותר קל שהוא יהיה בצורה שיכניס אוויר. איך זה? (הירוק זה האור) תודה

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. יש לי אינפרא אדום בפלאפון ורציתי לדעת אם אני יכול בעזרת אותו המעגל גם לתקשר בין המכשיר שלי לבין המחשב ? עם תוכנה מסויימת כמובן

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by eegg,

בניתי היום מתען usb בשביל לטעון את היפוד וסתם לבדוק דברים ב5v הנה: החלקים: מייצב 7805cv בטריה 9v חוט חיבור לבטריה חיבור usb נקבה הנה התוצר הסופי אולי אני אשנה אותו טיפה אבל:

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Natan_Rozen,

שלום ברצוני לקדוח חור בקוטר 12 ס"מ במארז שלי ולהוסיף מאורר 12 ס"מ שישמש כ"ארובה" . חפשתי בנרות אחר מקדח כוס בקוטר 12 ס"מ, אך חיפושי עלו בתוהו, הייתי בערך ב-12 חנויות "חומרי בניין" . שאלתי אליכם, מאיפה אני יכול להשיג מקדח כוס בקוטר 12 ס"מ באיזור בת-ים ? או שאולי אפשר עם כלי אחר ? (שיצא מדוייק)

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. מישהו יודע אם הספק של המחשב מספק מתח כל שהוא כאשר המחשב כבוי??? תודה ויום ירושלים שמח! ניר

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום, הבנתי שלפני שאני מריכב את חלקי המחשב למארז אני צרך להאריק את עצמי (מלשון הארקה אם מישהו לא הבין...) אז איך אני עושה את זה?? אם אין לי אמצעים מיוחדים כמו נעלי הארקה וכל מיני דברים שמיועדים לזה.... תודה מראש, ניר.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by lesForce,

שלום , יש לי בעיה בהסלבה של הכבל 20 פינים של הספק , ניסתי לדחוף אותו כבר שעה עם הפלסטיק כשהזזתי את החוטים לצדדים - אבל זה לא הולך , זה מגיע עד אמצע הפלסטיק, וגם זה אחרי הרבה מאמצים ומתיחה של הכבל , ואחרי החצי כבר אי אפשר להעביר את זה. אז רציתי לשאול את כל אלה שהסלבו את הכבל 20 פינים שלהם - איך עשיתם את זה ?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Chura,

שלום. אני רוצה לרכוש את המארז של Gigabyte 3D Aurora אבל אני מאוד רוצה חלון... אז החלטתי לקנות אותו להכין חלון לבד הכוונה שלי היא ככה לפני : אחרי : אז אשמח אם יש מישהו שיוכל לעזור לי אישית בבית שלי או שלו, מאזור חיפה\קריות אני מאוד מאוד אשמח... בנוסף יש לי 2 קטודות אדומות (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=953) יש לי אפשרות להפוך אותם שיעבדו במקום התאורה של הHDD ?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by ATI POWNZ,

שלום, רציתי לדעת איך אני יכול ליצור מדבקות למארז שלי? תודה ???

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

http://www.thebestcasescenario.com/toxic/toxic1.html http://www.thebestcasescenario.com/pics/html/case_side.html http://www.thebestcasescenario.com/pics/html/front.html http://www.thebestcasescenario.com/Matrix%20Pics/rebirth_1.html

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. קיבלתי עכשיו מחשב לתיקון, שבחיים שלי לא ראיתי דבר כזה מלוכלך, כולה מחשב בן שנתיים שדווקא אוכסן במקום סביר ובעיר לא מפוצצת אבק (לא באר שבע), והכמויות אבק שם מטורפות, ניסיתי להוציא עם הידיים את כל הגושים שיכלתי, אבל עדיין הוא נראה אפור ומזעזע. קומפרסור אין לי וגם אין שום סיכוי שאני אשיג בשעות הקרובות, אז חשבתי על ניקוי עם מיבש שיער (על קר כמובן). השאלה היא מה הסיכון, זה לא המחשב שלי ככה שאני לא רוצה לסכן את המחשב הזה אפילו במעט, האם יש סיכוי לחשמל סטטי או משהו אחר שיגרום לפגיעה? המון המון תודה.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Crash5,

שלום רב, ברשותי מארז Chieftec Dragon DX-01BLD Tower וכמו שתוכלו מיד לראות בתמונות המצורפות הוא מאוד לא מסודר מבחינת חוטים. ניסיתי כבר מספר פעמים לסדר את כל החוטים בצורה כזו שהם לא ייראו לעין ושזרימת האוויר בתוך המארז תיהיה טובה, אבל לצערי לא הצלחתי. אני סקרן לדעה מה בעצם הסוד בסידור נכון ויעיל של המארז? אשמח לשמוע עצות וטיפים בנוגע לסידור של המארז. בכל מקרה, אם יש מישהו מאיזור ראשל"צ שיהיה מוכן להירתם ולעזור לי בסידור המארז אני אודה לו מאוד! תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by CyberBot,

לדוגמא במעגל הזה: http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQjbzMAiCMlGpJBwQ8K0SZLCEvyYpmOcfWCESwiqpgFv2EFtFt9_Q ממה שהבנתי הערך Ic שבDATA SHEET של הטרנזיסטור זה יהיה הזרם המקסימלי שאני יוכל למשוך בתצורה הזאת זה נכון או שלא הבנתי נכון? לדוגמא(של הטרנזיסטור הזה tip2955): IC Collector Current 15 A למה במעגל זה מראה רק עד 3A?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. טוב אנשים ... בזמן האחרון התחלתי מאוד להתעניין בתחום המודינג ... וגם קראתי מדריכים רבים באתר הזה ובאתרים נוספים .. אך דברים רבים לא הבנתי כי הרוב מלוווה בתמונות אך לא בכל השלבים ולא תמונות מדויקות מספיק .. ולהתחלה רציתי לעשות חלון בצד המארז + תאורה קלה בפנים המחשב .. ולכן רציתי לשאול :::: 1. איך גוזרים את המתכת של המארז לחלון ? עם אילו קלים ? 2. עם מה מכסים את החור ? איזה פלסטיק ? 3. מה זה הגומי שכל הזמן מוזכר לשים ? למה הוא משמש ? איפה קונים אותו בב"ש ? ולגבי התאורה אני ישאל אחר כך ........

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. איפה אני יכול למצוא חנויות אלקטרוניקה או רק נגדים בת"א והסביבה לא כולל "דקדה"....אין להם נגדים...

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by ofir123,

אחר צהריים טובים! מצאתי היום בבוידם רמקולים חדשים של פאנסוטיק דגם EAB-T50 והבעיה שבשום מקום באינטרנט לא מצאתי מידע על הרמקולים האלה. אני מעוניין לחבר אותם לעוד זוג נוסף באוטו, מישהו יודע איך אני עושה זאת? ידע באלקטרוניקה ובחשמל יש ולפי מה שהבנתי הכל עובד על 12V. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  23. Started by wons,

יש כאן חבר'ה שבנו צורב לאחד מהבקרים הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום לכולם, אני בונה פרויקט (משדר אות מאופנן) במסגרת הצבא ויש לי שאלה אני מעוניין שהפרויקט שלי יוכל להיות מוזן גם מכבל חשמל רגיל, וגם דרך המצת של האוטו (כאשר אני לא נמצא בקרבת חשמל) תוכלו לעזור לי ולייעץ איך אפשר לממש את זה? מה צריך בשביל זה? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Elad128,

שלום שלום! יש לי טלויזיה של סוני KV-29FX30E שהפסיקה לעבוד לפני שבוע בערך. שמדליקים אותה הלד שעל הפנל מהבהב 11 פעמים. הבנתי שזה אומר שיש בעיה עם שנאי מתח גבוה. עד כמה מסובך לתקן דבר כזה? אפשרי לבד? הנה קישור ל service manual אם זה עוזר במשהו.. http://reglage.camescope.free.fr/broadcast/SNYtv%20(FE2)%20KV25_29FX30.pdf תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.