עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by HoLy4EvEr,

היי שמעו אני מעוניין לצבוע את המארז לצבע שחור... עכשיו איזה צבע אני בדיוק קונה?זה משהו מיוחד? כי אני לא רוצה אחרי שאני אצבע אם הספריי אז זה יהיה מגעיל כזה ודביק...בגלל זה אני שואל אם זה צבע מיוחד ? וכמה זה בערך עולה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by PhP dUdE,

אהלן,יש לי פרויקט קטן לרכב(קטן קטן אבל גדול ) יש לי בערך 3 מסכי LCD תקינים לגמרי שפירקתי מלפ טופים. רציתי לשים אותם ברכב כמו בחללית הזאת במסע בין כוכבים אתם יודעים שלוש מסכים כאלו מקדימה. הבעיה שאני לא יודע איך האם יש מדריכים כולשהם או משהו כזה? אה ועוד משהו האם זה חוקי לעשות דבר כזה? :-\

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by a-v-i,

היי השגתי רב מודד מחבר ואני רוצה לבדוק את המתחים שהספק שלי נותן באמת... (ולא להסתמך על הלוחות הבעייתים של גיגהבייט) אין לי מושג איך עובדים עם הדבר הזה בכלל... לאן לחבר את הכבל השחור, לאן את האדום וכ"ו... האם מישהו יכול לעזור? תודה!

• 11 תגובות
    • 7.4k צפיות
  4. האם זה אפשרי ? יש לי כרגע כבל RCA אחד וזה לא מספיק על מנת להשתמש ב 5.1 אלא רק ב 2.1 . הרעיון שלי הוא להשתמש בעוד 2 כבלים זהים ולחברם בעזרת מפצל אוזניות. דעתכם?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום בסכמה הבאה, עבור שבב 6N137, ציינו להשתמש ב-Bypass Capacitor עם קיבליות 0.1uF בסכמה הבאה, עבור IR Receiver Module, ציינו להשתמש ב-Bypass Capacitor עם קיבליות 4.7uF ממה שהבנתי קבלים אלקטרוליטיים פחות עדיפים בתור Bypass Capacitors, ועדיף להשתמש בקרמיים או פוליאסטר. כיוון שיש לי רק קבלים אלקטרוליטיים, אני רוצה לקנות עכשיו גם כמה קבלי פוליאסטר, למקרים מהסוג הזה.. איזה ערכים נפוצים בד"כ, למטרה הזו? תודה card

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by bezangeloo,

לא מצאתי ברשת פרטים על המסך של הnokia communicator 9110, מישהו יכול להאיר את עייני בנושא? מצורפות תמונות של הצ'יפים שלו, לא יודע מה אני אמור לחפש :-\ [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. היי, יש למישהו מידע איפה אני יכול להשיג מידע על שליטה על רכיבים שונים? איזה חומרה זה מצריך? בשלב ראשון אני אשמח אפילו רק לכבות ולהדליק את האורות בבית. תודה, יגאל אוסקר

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by intel suck,

מישהוא יודע איפה בראשל"צ או בסביבה אפשר ללמוד מודינג???

9. http://inventgeek.com/Projects/IonCooler/Overview.aspx מה זה בדיוק המאורר האיוני הזה איך הוא עובד וכו' חוץ מזה הפרויקט הזה מאוד מרשים ועומד במטרה של 0 חלקים נעים במחשב!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום לכולם.. הצחתי להשיג לפני מספר ימים את המסך הבא, הוא מסך צבעוני ששימש כצג של מצלמת אבטחה וידוע לי שהוא תקין לחלוטיו!! עכשיו ככה, אין לי מושג אין לחבר אותו, יש לו קונקטור מוזר שנראה כמו החיבור של S-VIDEO עם 6 חיבורים. אני יודע שהמסך עובד על 12V ושאין לו סאונד... לפי מה שהצלחתי להבין עד עכשיו הקונקטור הזה הוא די שכיח במסכים מסוג זה. משהו יכול לעזור לי לפענך את החיבורים או להגיד לי מאיפה אני יכול להשיג את החוט שמתחבר לקונקטור. זה אמור להיות מין חוט שמתפצל לחשמל, לוידאו וכו... תודה ניר [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 925 צפיות
  11. Started by HingedEmu2,

שלום לכולם. יש לי מארז ג'נרי ישן כזה של אינטל, ורציתי לנסות ולבדוק מה המקס' שאני יכול להוציא ממנו. אני רוצה לחתוך לו חור למעלה למאוורר 120 מ"מ. אני יודע שהחור עצמו צריך להיות בקוטר 114 מ"מ, אבל השאלה שלי היא פשוטה- עם מה חותכים את החור? עם דרמל/דיסק/ג'יגסו זה ייצא עקום ולא מדוייק, עם כוס זה לא יעבוד כי היא לא חותכת דרך מתכת... אז עם מה כן? תודה מראש לעוזרים עריכה: הבנתי שיש כוסות שחותכות דרך מתכות. מאיזה מתכת עשוי המארז? (מארז ג'נרי של אינטל).

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by wrecker,

נתקלתי בכתבה וראיתי שם מארז פשוט מדהים! - בקיצור אני רוצה כזה! אם מישהו יודע אולי של איזו חברה או איפה אפשר לקנות כזה? אחרת אני הולך לבנות אותו בעצמי.. http://www.guru3d.com/article/guru3d-rig-of-the-month--july-2008/

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by radar,

הי לכולם ההברגות אצלנו בבית, של כל הנורות, הן מסוג E27, בדומה למצב בהרבה בתים בארץ, וגם בלא מעט מקומות בעולם. על אף זאת, אנחנו ב-2018, אני חושב לעצמי אולי הגיע הזמן לעבור למשהו אחר? הנושא הזה עלה בגלל שלאחרונה קניתי כמה נורות LED, אנחנו רואים כיצד הטכנולוגיה של ייצור האור השתנתה, אבל החיבור שלה לא. גם בנורות EL, ההברגה E27 הייתה חיסרון, בגלל שכל נורה הכילה לא רק את החלק שמייצר אור, אלא גם את הספק שבא לפניו. מה שאומר שכאשר חלק בנורה מתקלקל, כל הנורה (כולל הספק) נזרקת. המצב אידאלי היה שהספק היה בבית הנורה, והנורה עצמה תכיל רק את החלק שמייצר את האור. כך לא נזרוק את הספק, וזה יאפש…

14. Started by Yehudaa,

אני רוצה לבנות ספק כח שיוציא 36V DC עם יכולת הספק של 200W השנאי יהיה מקבל 230V ומוציא 36V במסילה אחת עשיתי סרטוט סטנדרטי , לפי דעתכם יש מקום לשינוי ? הספק כח מיועד למגבר דיגיטאלי סיני שמצא חן בעיני

15. שלום לכולם הייתי אתמול אצל חבר שלי.. יש לו צורב DVD.. שלא קורא דיסקים שהם צרבו על אותו מחשב לפני פורמט האחרון.. אבל יש דיסקים שהכונן כן קורא.. זה משהו לא צפוי כזה. מה שמצחיק שאת הדיסקים הללו במחשבים אחרים זה כן עובד.. רק על המחשב הספציפי הזה הם לא עובדים. האם זה בעיה בכונן? איזה פתרון יש בנדון? או יותר נכון - איך נגשים לדעת מה היא התקלה ? תודה אנשים. נ.ב. - למנהלים: אם זה לא הפורום המתאים, בבקשה להעביר למקום הנכון. אני חושב שפה זה המקום. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 6.1k צפיות
  16. שלום ... יש לי מסך lcd עם בקר שונה מסוג- cm1610 s1lyc803 02.13w p0203148 רציתי לדעת אם זה אפשרי לחבר מסך LCD 1X16 לחיבור הcom ? או כל חיבור אפשרי .. שאפשר לחברו למחשב.. אם כן , ישנו איזה מדריך כל שהוא .. ?! אשמח לקבל עזרה .. תודה , שי !!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by KaPOcHinI,

טוב לפני שאני יתחיל בעבודה ואז אין דרך חזרה החלטתי לתכנן טוב טוב מה אני רוצה לעשות... אז ניסיתי לציר על דף ולא ממש עזר לכן אחרי חיפושים קלים נתקלתי בתוכנה סקאץ אפ ...הורדתי אותה ואחרי שעה וחצי שישבתי על התוכנה הגעתי לתוצאות הבאות: יש להתיחס רק לחלון הימני השמאלי ועליון של המחשב הפאנלים הקדמים והאחורים הם סתם שהמודל יקבל צורת מחשב כל העיגולים האלה עם הקווים זה מאוררים... וכל הקטעים השקופים זה החלונות ...למי שלא מבין... זה רק גרסה ראשונה פתוח להצעות ושיפורים.. תודה...

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. הכנתי LCD לפי המדריך ואני דיי מבסוט אבל כתוב בו "אחרי שחיברנו למחשב" ואין לי מושג לאן חיברנו... אז תסבירו בבקשה עדיף גם לשים תמונה... תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Moty_p,

היי קיבלתי ממנהל הפורום "11010010110" את המעגל הבא: בניתי אותו אתמול והוא לא עבד לי לצערי ( אז רציתי לנסות שוב, רק שהפעם אני רוצה לשפר אותו מעט להתאים אותו אישית כך שהלד יקבל 250 מיליאמפר במקום 300 שזה המקס עם נגדים מתאימים וכו', אשמח לקבל כל הצעה שלכם המגעל נותן ללד חשמל בלחיצה על הכפתור למשך 20 שניות למי שלא יודע מה המעגל הזה עושה אגב מה קורה אם לוחצים כמה פעמים לפני שה 20 שניות נגמרו?

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by re5pect,

שלום לכולם! איך כדאי לסדר את זה???? ואיפה להכניס מאוורר שמכניס אוויר http://www.pbase.com/image/31437240 *המאוורר המסומן באדום משמש ב-"אגזוז" ;) ;)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by benasoor,

שלום לכולם . קראתי את המדריך באתר ויש לי כמה שאלות 1. איזה רכיבים צריך עם מישהו יכול לרשום פה לינק לרכיבים זה מאוד יעזור לי? 2.אם יש לי מאורר 120 שהוא 4.8 W אז זה עדין יתאים? 3. האם אני יכול לעשות את הFUNBAS עם פטנציומטרים במקום המתגים בכדי שאני יכול לשלוט במהירות ואם כן איזה פטנציומטרים אני צריך(אם אפשר לינק עליהם)? תודה לכל מי שיכול לעזור לי אני כבר מחפש הרבה זמן תשובות לזה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by TALKATZ,

איך משמשים במוצר הבא: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=946_1102

• 11 תגובות
    • 901 צפיות
  23. Started by card,

שלום אני קונה עכשיו רכיבים שהם Breadboard Friendly, ואני צריך גם לחצנים, וגם מתגים. יש לי כאןלחצן שנראה טוב, ובמחיר טוב, אבל הרגליים שלו לא נראות מתאימות למטריצה.. האם אני צודק? זה הלחצן: http://www.electrodragon.com/?product=mini-push-button-switch תודה card

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by CyberBot,

אפשר להשתמש במעגל הזה להגברת אודיו?(כמובן להעשות הכל כפול שתיים ימין/שמאל)(אוזניות)

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Boris_yo,

זאת פעם שנייה שאני קונה מפצל שקע טלפון בזק > אמריקאי + בזק. אני חושב כל פעם שקע מתכלכל אבל לא מבין איך. הפעם בדקתי מגעים עם מולטי טסטר ומצאתי שמגעים בשקע אמריקאי מבולבלים! רק תראו: שקע בזק תקין אבל אמריקאי מבולבל. איך זה אפשרי? זה שקע של HYUNDAI דרך אגב.

• 11 תגובות
    • 8.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.