אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אוקי זה מודינג הראשון שלי בעיקרון מה שישאר מדלת המארז זה רק האיש והשאר זה פרספקט לדים של אדום וכחול מאוורר 80 מילימטר וגריל שאני יעשה לבד התיעצויות: א) האם יותר יפה להשאיר ככה שהאיש הוא מה שנשאר מהמארז או לחרוט את האיש בפרספקט ואז לעשות הכול בפרספקט הנה התכנון שעשיתי: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו אני התחלתי לבנות "בית תאורה" מלדים,ובמהלך העבודה שחקתי קצת עם לד,עכשיו להפעתי כעשיתי איתו מעגל(אם איזה שני בטריות לא משנה...)הוא האיר רק במצב אחד ??? האם יש חשיבות,לאיזה מתח אני מחבר כל צד של הלד,כלומר משנה אם הימני יהיה + או - (כמובן שהשמאלי יהיה בההתאם...)??? :-[או שאין חשיבות בדומה למאווררים וכו'...
-
- 12 תגובות
- 933 צפיות
-
-
-
בלוח אם שקניתי, albatron km18g pro 2 היציאת spdif אופציונלית ולצערי לא רכשתי אותה בנפרד [לא נראה לי בכלל שאפשר לרכוש אותה]... עיינתי בחוברת של הלוח, ומצויינים שם החיבורים על הלוח מה כל פין, האם בעזרת זה אני יכול להכין חיבור ביתי? פשוט לקנות חיבור RCA נקבה איכותי, ולחבר בהתאם? אם כן, איך בדיוק החיבורים הולכים? אני חייב לחבר גם IN וגם OUT? כי אני צריך רק יציאה.... בקשר לחיבור IR, על הלוח יש לי חיבור IR, ויש אדמה, 5 וולט, חיבור RX וחיבור TX, לפי המדריך שמופיע בתחרות שלכם הרגל היא TX, האם מספיק לחבר את המקלט לאדמה, 5 וולט ול TX בהתאם? או שעדיף לבנות את המקלט קומפלט ולחבר ל COM? המחשב יריץ לינוקס, ועדיין לא בדקתי אם ה lirc יודע לזהות את החיבור IR של הלוח... במידה וכן, מה עדי…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מאוורר 12V ואני רוצה לחבר אותו למתח של 5V (יש לי יציאה במולקס רק לשחור ואדום). הזרם של המאוורר הינו 0.13A. עשיתי את החישוב לפי חוק אוהם: R = 5V:0.13A ומצאתי שערך הפוטנציומטר יהיה 38.46 אוהם. אז רציתי לדעת מה הכי קרוב לערך הזה שהוא יוכל לעבוד.. וגם אם אפשר אז אני צריך סרטוט לאיזו רגל בפוטנציומטר אני צריך לחבר לאיזה חוט.. תודה מראש, אוהד כהן.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים! טוב תראו יש לי בעיה קניתי ספק חדש של טאירמלטק ושני קטודות יו וי וקטודה כחולה שניהם של טארימלטק ויש לי צמא של חוטים והיא ממש מפריע וזה לא יפה ככה אני לא יודע איך לסדר אותם אי אפשר לשים אותם בצינורות כי יש פה ממש הרבה תעזרו לי בבקשה וגם מה אתם אומרים על הפנים של המחשב עצמו שני תמונות אחד באור ואחד בחושך [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 947 צפיות
-
-
דבר ראשון אני התחלתי קצת לעסוק במודינג ואני רוצה לקנות דרמל .. אז השאלה שלי היא איפה כדאי לקנות ושל איזו חברה ? וכמה זה עולה בערך ?!?!! דבר נוסף רציתי לשאול האם הדרמל יכול לשמש גם כמקדחה ( לקדוח חורים לברגים ולדברים קטנים ) ומברגה ( להבריג ולהוציא ברגים ) ??? תודה מראש לעונים .. וזה קצת דחוף כי אולי אני יקנה היום או מחר ...
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי אחרי התראד על סידור החוטים החלטתי לסדר את החוטים ולעגל אותם =) כמה תמונות לפני הסידור ואחרי הסידור ולאחר הוספת איזולירבנד: http://photos.walla.co.il/eitv רציתי לדעת אם צריך לסדר עוד? ובכלל איך הסידור שעשיתי? Install
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי יש לי ב 2004\2\20 יום הולדת, אז סבתא שלי החליטה לקנות לי דרמל עד 300 שקל. קודם כל איזה הייתם ממליצים לי עד 300 ש"ח ואיפה לקנות אותו? (רק בארץ באיזור המרכז ) ואני רוצה קצת הסבר על דרמלים , כי יש לי תיכנון למודינג ואני לא יודע להישתמש בדרמל :-\ !! !! עריכה ------------------------ איך משתמשים בדרמל? באיזה ראש כדי להשתמש למתכת? תודה מראש לעוזרים Install
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אמממ איפה אפשר לקנות כמה זה בערך עולה זה בא עם כוס של 80 ממ? אולי למישהו יש להשכיר לי או לבוא אלי כי אני צריך כולה 3 חורים. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 5k צפיות
-
-
מישהוא אולי יודע עם קיים בטבע פלורסנט או קטודה משהוא בסיגנון בגודל : עובי 1 עד 2 מילמיטר ואורך של לא יותר מ 10 סנטימטר ? אני צריך מנורה שכזות בשביל דיסק נייד שאני בונה ... תודה מראש . אור
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני עובד על המוד שלי ואני לא רוצה לעשות כבלים עגולים אז החלטתי לצבוע אותם כדי לעשות אותם יפים רציתי שהם יזהרו מהאור של הקטודה השאלה שלי היא האם יש צבע כלשהו שרגיש לקרינת UV שהקטודה מוציאה תודה לכל מי שייעזור
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי מאורר 40 mm שאני לא צריך אז החלטתי לעשות ממנו פאנבס נ.ב. זה לא מוד של אגד
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! את השבועיים האחרונים ביליתי ללא מחשב (רק בבית ספר קראתי חדשות מהאתר) בכדי שאוכל לעשות כמה דברים. תחילה-לקחתי שני מארזים בעלי אותה שילדה (ג'נריים) ואותו גובה, וחיברתי ביניהם ע"י הברגת בנדים לשניהם. (תאמינו לי אני צריך את המקום העצום שעכשיו יש לי במארז) דבר שני, החלטתי לקחת את אחד מספקי הAT (מידע נוסף על הפרוייקט יפורסם היום בפורום אוברקלוקינג [נדמה לי שאני הראשון בארץ שעושה את מה שתראו שם-ותקנו אותי אם אני טועה] ואערוך את הודעה זו+קישור:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=63072;start=0) שלי ולהוסיף לו מאורר ע"י לקיחת כיסוי של ספק כח אחר, בו המאורר נמצא מעל הרכיבים שצריכים את רוב הקירור. גזרתי את כל הגריל המובנה עם מספרי…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש מדבקות בסגנון הזה(משחקים,סמלים וכדומה...) איפה אני יכול למצוא כאלה??
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה הכול התחיל מזה שראיתי פה באתר תמונות של המודינג ודי התאהבתי בזה בכל מקרה קניתי מחשב חדש ועליו התחלתי לעשות את המודינג(עדיין בבנייה כשאני יסיים אני יעלה תמונות) בקיצור תוך כדי הבנייה גיליתי שיש לי המון חלקי מחשב שאני לא ישתמש בהם לעולם חשבתי קצת והחלטתי לבנות מערכת סטריאו או יותר נכון קומפקט דיסק מסידרום ישן וספק כוח הבנייה לקחה משהו כמו 45 דקות שבהם אכלתי הרבה הרבה נסורת המשטח עץ שבתמונות יעבור בקרוב מוד נוסף ויצבע בצבע כחול כנראה שיתאים לקטודה בגלל שעל המוד עבדתי ביום שבת לא היה לי פרספקס ואתמול היה סגור אז היום קניתי פרספקס והפאנל הקדמי יכוסה עוד יש לי לכסות את הפאנל האחורי בדיקט ודבר נוסף שאני יעשה היום זה בניית מתגים על הפרספקס שישלטו בכל מערך התאורה בחדר שלי(כ…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראיתי שהקירור שאני קונה ZALMAN CNPS7000A-Cu מגיע כבר עם מעין פאנבאס קטן כזה שלו....אבל הוא לא רציני...ואני רוצה לחבר אותו לפאנבאס שיש לי nermax UC-A5FATR2 ...השאלה שלי היא האם החיבור היחיד שיכלתי לחבר איתו את המאוורר לפאנבאס הקירור נלקח ע"י הפנאבאס הגרוע שבא מובנה עם הקירור? ואם כן יש איזושהיא דרך לחבר אותו לפאנבאס? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בסופ"ש הזה, שההורים סוף סוף החליטו להתחפף קצת, אני צובע את המארז, אבל לא סתם בצבע אחד אלא ב3 עם שבלונות ודוגמאות. בהחלט שווה לצפות לעדכונים למרות שהמצלמה שלי באיכות מאוד מאוד גרועה (דגש על מאוד!), אבל זה מה שיש. העדכון הראשון יהיה תכנונים והמארז לפני הצביעה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום! אני רוצה לקנות את המארז הזה: COMPUCASE CI-6CN1 הוא עולה אצל הדובים 232 ש"ח. אני ניגשתי לאתר של היצרן כדי לבדוק פרטים על המארז וגיליתי שיש גם מקדימה מקום למאוורר נוסף: http://www.hec-group.com.tw/product/product_b.asp?id=8 לא ידוע לי מה הגודל של המאוורר שניתן להוסיף אותו מקדימה, כי לא היה כתוב. אבל רציתי לדעת מאיפה בדיוק המאוורר שמקדימה יכניס אוויר? הרי אין מקדימה שום חור (כפי שניתן לראות בתמונה שהבאתי). אז יש פנל מקדימה שאני מוציא ומאחוריו נמצא החור?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מודינג למחשב וכחלק מזה אני רוצה לחבר אותו למקור מתח ישיר של 12V כלומר אני צריך מחשב ללא ספק ואני מעוניין אם מישהו יכול לת לי משהו כמו דף נתונים של הספק או להגיד לי מה אני צריך לחבר לאיזה צבע מכל החוטים שיוצאים מהספק!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, כבר תיכננתי את המודינג שלי לחותך את הדלת לשים עליה חלון פרספקס (שלקחתי ממארז אחר) ולשים את הפרספקס ואולי מאורר בדלת גם. מצאתי מישהו שיעשה לי את זה בעזרת משחזת ציר, הבעיה היא שאבא שלי לא מרשה לי :-[ . אבל מצד שני אני יכול כאילו לעשות כי ביום שקבעתי הוא לא בבית, רק אני מפחד שלא יצא טוב בגלל שצריך להכניס את הפרספקס עם ברגים. אל תצחקו בבקשה, ותגידו לי מה הייתם עושים ואם יש לכם אז עוד הצעות למודינג
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הולך לצבוע את המארז בשחור ואדום עם אש, איך יצאה השבלונה?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מזה נאון וכמה עולה? 2. תציעו לי מודינג למחשב אני הולך לצבוע <שחור עם אש אדומה כתומה> אותו לעשות לדים רצים בוינאמפ, חלון עם חריטה של אש קתודה במארז ועוד שלושה מאוררים.. תציעו עוד משהו שיהיה נחמד.. 3. ראיתי בגלריה של האתר משהו שצבע את המחשב שלו שחור ואש כתומה אדומה והוא הסבירה שצובעים ביחד קודם אדום למעטה ואז כתום למעלה <או הפוך> ואז לחכות שזה התיבש ולצבוע בלקה. השאלה היא.. לצבוע את שני הצבעים ביחד או לחכות שאחד התיבש ואולי לשייף? או כמו שהוא אמר? ולשים גם לקה? תודה..(:
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-