תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,062 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם !!! מחפש תוסף למהדר Turbo -c שמאפשר להוסיף תיעוד בעברית לקוד המקור . תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
???האם ישנה דרך ועם כן אז כיצד להמיר מסד נתונים קיים של ACCESS למסד נתונים של MS SQL SERVER 2000? האם יש תוכנה זעושה זאת?
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
הנה הטופס שהכנתי,מה צריך לתקן כדי שהכותרת תהיה מעליו, ושיהיה אפשר לבחור כמה בחירות? <form name="FavMovies" method="get" multiple="multiple" > Choose your favorit movies: <select name="1337" > <option> The Matrix </option> <option selected="selected"> Saving private Ryan </option> <option> Independence day </option> <option> Ace Ventura 2 </option> </select> </form>
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רק היום התחלתי ללמוד קצת ג'אווה סקריפט, ואני לא יודע די הרבה דברים, אז דבר ראשון- איך אני משנה צבע טקסט בלי עזרת תגיות HTML בג'אווה סקריפט? הגדרתי נעלמים שיהיו צבעים ואני רוצה להשתמש בזה לשינוי צבע הטקסטים. דבר שני, איך עושים לינק ואיך שמים מוזיקה ברקע? תודה רבה מראה!!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כתבתי את הסקריפט הזה , והוא לא עובד משום מה , שאלתי כבר בכמה פורומים ועדיין לא קיבלתי תשובה טובה , QUEST1 מייצג קבוצה של 4 לחצני רדיו , מה שאני רוצה להשיג ע"י הסקריפט הזה זה לוודאות שאחד מהלחצנים סומן , כדי שאני יוכל להכניס את הנתונים שלו למסד נתונים .. <script language="javascript"> function SysCheck(frmElmnt) { var FirstName , LastName; FirstName = document.FirstForm.Text1.value; LastName = document.FirstForm.Text2.value; if((FirstName == "") || (LastName == "")) { alert("הקש שם מלא ונסה שנית!"); return(false); } for(var i=0;i<frmElmnt.Quest1.length;i++) { if(frmElmnt.Quest1.Checked == true) { alert("ok"); return true; } else { alert("no"); return false;…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי ספר C#.... ואני צריך מהדר... מישהו יודע מאיפה להוריד?? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש אפשרות במקום לרשום on error goto שזה מפנה אותך לפקודה מסויימם אני פשוט רוצה אופציה שברגע שיש בעיה התוכנה ממשיכה ומתעלמת מהפקודה שהיא לא מצליחה לבצע האם זה אפשרי ?
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
שלום לכל קוראי הפורום! אני מחפש Source File ב-++C, אשר דרכו אני אוכל לפתוח קבצי JPEG ו-BMP במצב גרפי... אני משתמש ב-Visual CPP, אך סביבת העבודה תהיה ב-DOS... תודה לכל העוזרים! HFDO5
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
התקנתי win XP ועכשיו אני לא מצליח לכתוב בעברית בתוכנת turboc (תוכנת dos). התקניתי את העברית בדוס וגם תוסף עברית לדוס אבל עדין זה כותב בג'בריש - האם יש פתרון??? זה די חשוב! תודה.
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להביא לי פרטים על הנושא אני רוצה לעשות בתור פרוייקט לביתספר צ'אט בין מחשבים עם תקשורת אייפי או משהו דומה אני הולך לעשות גם קידוד של הנתונים וכל מיני דברים כאלה אז מי שיכול להביא לא נתונים על כל סוג תקשורת אפשרית בשפת C / C++ אני אודה לו מאוד מחכה לתגובות
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעיקרון מה שאני מנסה להבין זה את הניהול זיכרון של אותה ספריה האם כל תהליך שקורא לספריה הזאת יוצר עותק שלו של כל המשתנים שלה נגיד אני מגדיר משנה גלובלי var האם עבור כל תהליך נוצר משתנה var שונה כלומר אם ה-DLL שלי נראה ככה int var; BOOL APIENTRY DllMain( HINSTANCE hModule, DWORD fdwReason, LPVOID lpReserved ) { if ( fdwReason == DLL_PROCESS_ATTACH ) var = func(); if ( fdwReason == DLL_PROCESS_DETACH ) print var } func פונקציה כלשהי האם כל תהליך שמשתמש ב-DLL הזה ידפיס ביציאה שלו את הערך שניתן לו בטיענה שלו? אותה שאלה לגבי משתנה לוקאלי - כלומר עבור הקוד הבא BOOL APIENTRY DllMain( HINSTANCE hModule, DWORD fdwReason, LPVOID lpReserved ) { int var; if ( fdwReaso…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי אם זה מסובך,ואיך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני סטודנט לכלכלה ולמדעי המחשב. במסגרת לימודי אני לומדת תיכנות בשפת ++C. אני משתמש בתוכנת Tclite גירסה 3. לצורך הגשת העבודות למרצה, אני צריך גם להדפיס את הפלט המתקבל. אני עובד עם מערכת הפעלה וינדוס XP, וידוע לי שיש איתה כל מיני בעיות עם התוכנה. אך למרות זאת נאמר לי שיש שיטה להדפיס את הפלט. ניסיתי לפתוח חלון output בתחתית המסך ולאחר מכן לעשות לו copy לתחתית התוכנה, אך הפקודה של הקופי לא מודגשת לי ולא ניתנת לביצוע. האם מישהו מכיר דרך כלשהי להדפיס את הפלט ???
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
בקיצור : קניתי תוכנה שהופכת מסמכים של EEXCEL ל HTML בשביל שאני יוכל לשים אותה באתר ושאנשים ימלאו פרטים ובסופו של דבר אני יקבל את הפרטים האלה ת עכשיו אין לי מושג איך אי עושה כפתור כזה , אם תוכלו לעזור לי אני ישמח מאד כי זה בשביל העבודה של אבא שלי ואין להם כל כך הרבה כסף בתחיל לשלם למישהוא שיעשה את זה ... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקווה שלא מפריע לכם שאני שואל את זה פה פשוט אני מאמין שאני לא אקבל תשובה לשאלה שלי פה. מה שאני צריך עוסק בעיקרון ב-DLL
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים.... אני לא יודע מה רמת הידע שלכם ב דלפי אבל שווה לנסות... אני כותב עכשיו תוכה לפרוייקט מסויים ... הבעיה היא שאני צריך לכתוב חלק ששולח ומקבל נתונים דרך הUSB ...... אם מישהו יודע איפה אני אמצא Component או Driver מתאים זה יהיה מצויין תודה מראש מאור
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו יש גרסה חדשה ל-phpbbheb שאני רוצה להתקין עשיתי גיבוי לפורום... ואני רוצה להתקין את הפורום ושכל המשתמשים וההודעות שבו יחזרו.. מה אני אמור לעשות עם הקובץ שהורדתי בשביל להחזיר את הפורום לקדמותו רק שיהיה בגירסה החדשה אני נמצא עכשיו בקטע של התקנת הפורום שאלתי כבר בפורום של phpbbheb והם לא עונים וגם אם הם עונים אז הם לא עוזרים מישהו יכול לעזור לי פה? תודה לעזורים..!!
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנית למיון הכנסה INSERTION SORT אשר יבצע את האלגוריתם בעבור מספרים במרווחים קבועים. כלומר: שלא יבדוק אם השכן גדול/קטן יותר אלא האם האיבר ברווח X גדול יותר (רווח קבוע).
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה הנ"ל ובבית ספר אנחנו לומדים עם גרסת הדוס הפשוטה מה ההבדלים ביניהם? מבחינת תכנות ומבחינת הפעלת התוכנה אם יש למישהוא איזשהיא חוברת הוראות זה יהיה נחמד
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בונה אתר... עכשיו אני רוצה שברגע שילחצו על הלוגו של החברה של האתר הם יקבלו הודעה אם הם רוצים להכניס את אתר זה למועדפים איך אני עושה את זה? ??? תודה לכל העוזר!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש קוד שנועל את MSCONFIG ? ז"א שאם ינסו להכנס לשם זה פשוט לא יפתח ? ואותה שאלה לגבי תפריט CTRL ALT DELETE תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום למשתתפי הפורום. אני רוצה לבנות אפליקציה שתוכל לקחת את התמונה שהWEBCAM שלי כרגע רואה (דרך הDRIVER המקורי שהגיע עם המצלמה) ולשמור כמטריצת BMP. השאלה היא איך אני ניגש בכלל לDRIVER ואיך אני שואב ממנו את הנתונים. בתודה מראש. ;D
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לכם אם תסבירו לי כיצד אני יכול לנגן סרטים באמצעות ה- Interet Explorer. כך שכאשר הגולש יכנס לדף מסוים הסרט יתחיל לעבוד. אני לא רוצה שהסרט יהיה בפורמט של QuickTime או Real, אלה באחד מהפורמטים של Windows Media Player. (מן הסתם ה-IE ישתמש בפלאגין של WMP אבל איך??). שורת קוד או דוגמא יעזרו מאוד... ~Lost Oath http://www.kung-fu.co.il
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי פורום הכתוב ב ASP הפורום כרגע עובד עם בסיס נתונים של ACCESS כמו כן הפורום תומך גם בבסיס נתונים של MS-SQL שאלתי היא כיצד אני מעביר את הנתונים מביס הנתונים של ACCESS לבסיס הנתונים של ה MS-SQL? אודה לעזרתכם בנידון.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-