תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
הראשונה שלי ב php. ההתקנה בוצעה ע"ג פלטפורמת winxp המריץ שרת web מסוג apache2.0.5. קובץ ההתקנה בוצע ע"י php-4.3.9-installer ובתחילת ההתקנה התבקשתי לסמן את סוג ה web server עימו אני עובד. ברירת המחדל היתה iis אך שיניתי את הסימון ל apache. בסוף ההתקנה קיבלתי את ההודעה הבאה: ובכן בדקתי את ה install.txt שהוא קובץ מאוד גדול ושם כתוב שעדיף לבצע התקנה ידנית ולא באמצעות ה installer. לא כל כך הבנתי בדיוק איך מתבצעת התקנה ידנית. נכנסתי ל htpd.conf ולא ראיתי דרך לשנותו. מישהו יכול להסביר לי מה משמעות הודעת השגיאה הזו ? איך לבצע התקנה ידנית ? איך לעדכן את httpd.conf ? ובכלל, מה עושה מי שלראשונה בחייו מתקין php ונדרש לפנות לקבצי conf של apache, ל install.txt של php, להבדיל בין התקנה…
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את הטורבו פסקל ומופיעה ההודעה הבאה גם שאני לוחץ התעלם זה לא פותח לי יש הצעות??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אני חייב להגיש את העבודה הזאת למחר ואני לא יודע כלום בשפת c אתם יכולים בבקשה לעשות את זה: שאלה 1: כתוב תוכנית שקולטת 3 מספרים שלימים ובודקת האם הם יכולים להיות צלעות של משולש. התנאי הוא: סכום כל שתי צלעות גדול מאורך הצלע שלישית. יש להדפיס הודעה מתאימה. משימה 2: כתוב תוכנית הקולטת זמן בשניות ומדפיסה אותו לפי שעות, דקות ושניות בתבנית: Xx(hours):xx(minutes):xx(second) למשל: אם קלט הוא 3795, אז פלט יהיה 01:03:15 רמז: לבירור כמות השעות יש לחלק את השניות ב-3600, אח"כ אפשר לטפל בשארית. הערה חשובה: להדפסת שעות, דקות ושניות אפשר להשתמש בפורמט: d%02. 02 לפני d מאפשר להדפיס מספר דו-ספרתי בצורה רגילה או להדפיס 0 לפני מספר חד-ספרתי. שאלה 3: כתוב תוכנית שקולט…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי עם ה- dev C++ אבל כל תוכנית פשוטה ביותר שאני כותב אז רושם לי הודעה Project is not complite משהו כזה ניסיתי עם VS6 ניכנסתי לתוכנה ואין לי מושג איך פותחים פרוייקט ומה אני צריך לפתוח תמליצו לי בבקשה על קומפיילר נוח, שלא יעשה בעיות שעובד בווינדוס
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
לא הבנתי איך לעשות את זה. כתוב תוכנית הקולטת שלושה מספרים המייצגים: יום,חודש,שנה ובודקת האם זהו תאריך חוקי במאה הנוכחית. שים לב: בחודשים 1,3,5,7,8,12 - 31 ימים בחודשים 4,6,9,11 - 30 ימים בחודש 2 - 28 ימים ובכל שנה המתחלקת ב- 4 יש 29 ימים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אני מעונין לבצע שאילתות לשרת mysql באמצעות אפליקציה בשפת ++C. למשל: int main() // the following is a mysql command use MyDb; for(int i=0; i++ i<10) // The following is a mysql command INSERT INTO MyTable(Counter) VALUES(i); return(0); שאלתי: כיצד מתחברים לשרת mysql מאפליקציה בשפת ++C? כיצד כותבים את פקודות ה SQL בקוד שלעיל ב ++C? תודה !
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
קובץ ראשון cards.java קלפים public class cards { public String sign; public int value; cards(String sign_,int value_) { this.sign= sign_; this.value=value_; } cards() { this("AS",1); } } קובץ שני pack.java חפיסת קלפים import java.util.*; import javax.swing.JOptionPane; public class pack { int i,j; String st; private Vector items; public pack() { Vector items = new Vector(52); for (j=0;j<52;j++) { i=(j%14)+1; switch (i) { case 1:st="AS"; break; case 11: st="PRINCE"; break; case 12: st="QUEEN"; break; case 13: st="KING"; break; default: st=String.valueOf(i); break; } …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש רעיון איך לממש מחלקה שלא ניתן לייצר יותר מinstance אחד שלה? המילכוד הוא שאסור להשתמש במשתנים סטאטיים. שפת המימוש לא כל כך מוכרת (little small talk) אז פתרון ב java יהיה בסדר. יכול להיות שלא ניתן לממש זאת. אם למישהו יש הסבר למה אני אשמח לדעת. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מכליל את dos.h וניסיתי כברבכמה קומפיילרים שונים וכל פעם אני מקבל שגיאה שהפקודות הנל לא מוכרות
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אוקיי יצרתי קובץ ASP שמעדכן לי איזהשהו פרט במסד נתונים (access) הוא נראה ככה: <html dir="rtl"> <head> <title> </title> <% Set oConn = Server.CreateObject("ADODB.connection") oConn.Open "driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};" & _ "dbq=" & Server.MapPath("Data.mdb") & ";" & _ "Uid=admin;" & _ "pwd=;" Set rs = Server.CreateObject("ADODB.Recordset") mySQL =" UPDATE users " mySQL = mySQL & "SET nick = " mySQL = mySQL & "'" mySQL = mySQL & Request.QueryString("new_nick") mySQL = mySQL & "'" mySQL = mySQL & "WHERE nickname = " mySQL = mySQL & "'" mySQL = mySQL & Request.QueryStri…
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
איך אני יכול להוציא את ההוסט ניימ של מחשב הלקוח בPHP? כמו שבASP יש את environ.. אבל איך עושים את זה בPHP?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
קיבלתי על עצמי את זה כפרוייקט לעזור בקבוצת תגבור שיש לנו במכללה, הם עושים שם כרגע תכנות בC ואחד הפרוייקטים שם הוא קיבוץ והצפנה, משהוא בסגנון של ZIP, רק הרבה יותר פשוט כמובן, מישהוא יכול לעזור לי בנושא? עם יש כבר תוכנות דומות כתובות באינטרנט או בכל מקום אחר שאפשר לשאוב רעיונות? ANYTHING?
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לכתוב פונקצית הצפנה למילה בינארית בעלת 16 סיביות, כלומר יש לי 2 בחזקת 16 צירופים של מילים כאלה. על תוצאת הפונקציה להיות שונה מהמילה המקורית ואסור שיהיו כפילויות להצפנה בין מילים שונות ( כלומר שלא תתקבל אותה תוצאה למילים שונות לאחר ההצפנה) האם הדבר אפשרי? אשמח אם תעזרו לי לממש פונקציה שכזו בשפת C או VB תודה
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני מחפש אתר/מדריך/משהו אשר מדריך תכנות בשפת C למי שברמה מתחיל-בינוני ומעלה, ע"פ תוכנית הלימודים של בית הספר.. כלומר עם טבלאות מעקב וכד'.. בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
באיזה שפה אני יתחיל אני חשבתי על C++ אבל כל קומפיילר שאני מוריד אני כותה תקוד שיש במדריך אבל תמיד זה אומר לי התוכנית לא שלמה וזה תמיד מייאש אותי ותמיד אני מפסיק בגלל זה אז אולי מישהו יעזור לי?
-
- 25 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
תקשיבו אני חייב לישאול אותכם משהו עשו טובה תישתדלו לענות זה בקשר ל-java scriptאוקיי אז זה הולך כך: איך יוצרים אנימציה דרך שלוש תיבות טקסט כאשר ברביעית יש מונה שאומר איזה תמונה מופיע באותו רגע במסך וואלה מי שעונה מלך! ואני חייב לו מה שהוא רוצה ממש תודה מראש ממני Izikfa
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשימה של שמות של ודיאו ושילחצו יראו אותם בריבוע ליד... למשל ככה: http://video.nana.co.il/ תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד JAVA לא מזמן ונתקלתי בבעיה קטנה המורה שלנו הטיל עלינו מטלה שבתוכה צריך לקיים את תקינות הקלט הבאה: " X צריך להיות קטן או שווה לY . כמו כן, X צריך להיות גדול ממש מ-0" הבעיה שלי היא החלק המודגש מה שיצא לי הוא: while ( x<0|| x>y) כלומר אני בודק רק האם הוא גדול 0 איך אני בודק האם הוא גדול ממש מ 0 ? תודה
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כשאני רושם (סלש a) אחרי הפקודה cout ושם את זה במרכאות , זה אמור כביכול לצפצף לי פעם אחת .. משום מה המחשב שלי לא מצפצף, אם מישהו יודע את הסיבה או איך אני יכול לפתור אני ממש אשמח לקבל תשובה .. אגב זה בשפת C++ ..
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
בניתי איזושהי תוכנית ב-VB שנמצא ב-Access מאופיס XP איך אני הופך אותה לתוכנה ממש שאף אחד לא יוכל לשנות? תודה מראש, ניר.
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
האלן חברה.. יש לי בעיה קטנה! כשאני מנסה לעדכן קובץ MDB של acces דרך קוד ASP הוא כותב לי ש file is read only למרות שהוא לא ,וכשניסיתי על מחשב אחר הכל פועל בסדר! אני מצרף לכאן את קוד ההתחברות לקובץ אבל לא נראה לי שזו הבעיה.. אני משתמש בwinXP . מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? ואיך לפתור אותה? תודה מראש!! set cn=server.CreateObject("ADODB.Connection") cn.open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & Server.MapPath("yozma.mdb") Set rs = server.CreateObject ("ADODB.Recordset") SQL = "Select * from tblyozma" rs.Open SQL, cn, 2, 3
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
היי אני חדש פה בפורום, הבעייה שלי היא כזו, אני צריך לחתוב תוכנית שמקבלת שלוש נקודות שנמצאות על מגעל ולפיהן על התוכנית למצוא את משוואת המעגל. למישהו יש מושג איך אני כותב את זה בשפת C?
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
קיבלתי כמה תרגילים לעשות ב-C/C++ (למורה שלי לא אכפת באיזה כותבים) ויש לי בעיה עם כמה מהם. אשמח אם תוכלו לעזור לי. 1. כתוב תוכנית הקולטת מספר n מהמקלדת ומציגה n מספרים כעמודה לפי סדרת פיבונצ'י (בסדרה זו המספר הבא הוא סכום שני המספרים שלפניו כאשר מתחילים מ-0 ו-1). לדוגמא הוכנס המספר 4: יתקבלו 4 מספרים: 1 1 2 2 1+2 3 2+3 5 טוב. אז כאן מה שאני לא מצליח זה לעשות את הקטע שאמור לשנות את המספר המוצג כל פעם שוב ושוב n פעמים ככה שהוא יתחבר עם המספר שהיה קודם לו. אני מבין שצריך להשתמש בלולאת while אבל זה לא מצליח לי. 2. כתוב תוכנית לסווג סימנים במקלדת בעזרת הפקודה while לפי החלוקה הבאה: אותיות קטנות, אותיות גדולות, מספרים. המספרים יוכנסו כתווים עד ללחיצה על א…
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
-
תקשיבו אנשים אני ממש צריך עזרה לא הייתי שבוע בבית ספר כי הייתי חולה ובזמן הזה המורה לימדה לולאת FOR ועכשיו לי בעיה כי אני לא ממש מבין את זה ו... יש לי עבודה להגשה בפסקל ויש תרגיל שאני טוחן עליו כבר איזה שעה ולא הולך אז בבקשה אם מישהו יוכל לעזור לי פה אני ממש יעריך את זה: הנה פתח וישם אלגורים אשר יציג כפלט את סכום כול המספרים מ 1 עד 400 אשר להם שורש ריבועי שלם. (כלומר תחשב ותדפיס את הסכום : 1+4+9...400 בבקשה תעזרו לי
-
- 9 תגובות
- 948 צפיות
-