עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני כיתה יא...ואני רוצה לדעת איך אמור להיראות פוריקט ב5 יחידות VB מישהו יכול להביא לי משהו בסגנון גם אם הוא לא גמור ויש בו באגים..!!... תודה ירון

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  2. Started by DOGMA,

אני מעוניין בלהוסיף SmartShader HDR לאלה שקיימים כבר בדרייברים של ATi, אך אין אפשרות כזאת בהגדרות של הדרייברים. כרגע אני עושה זאת עכשיו בעזרת RegHack שאני צריך ליישם כל פעם שאני רוצה להפעיל/לכבות את האפקט. לכן אני רוצה לבדוק האם אפשר בקלות(יחסית) להכניסו לצמיתות לGUI ע"י שינוי קוד המקור. יש לי את הSDK של הקטליסט, אבל לא בו, ולא בSDK של הSmartShader ישנה אפשרות להוסיף SmartShader לצערי לGUI של הדרייברים. :-\ דרך אגב אם אתם שואלים למה לכל הרוחות אני רוצה לעשות את זה, זה פשוט גורם למשחקים להראות מגניף ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  3. Started by ramil19,

יש לי הליך כזה: void delstr(char *pstr,int delnum) { char *tmpstr; ... free(pstr); pstr=tmpstr; } ההליך delstr מקבל מצביע לתו ושלם. לא משנה עכשיו מה זה עושה בפנים, מה שבפנים עובד חלק. אז אני משחרר את הזיכרון שאליו מופנה הפוינטר שקיבלנו בתחילת ההליך. אז בסוף אני רוצה שהפוינטר שקיבלנו בהליך יקבל את הכתובת שאליו מצביע הפוינטר שיצרנו במהלך ההליך (ועשיתי איתו שם כל מיני דברים) אבל מה, למשהו זה לא מקבל את זה. הפוינטר pstr לא מתנהג אחרי זה בתוכנית כאילו הוא קיבל את הכתובת של התא אליו מפנה TMPSTR. (במהלך main יש delstr(pstr,2); יש לציין שאם אני מנסה לעבוד עם PSTR בתוך ההליך ולא בMAIN, אז הוא עובד אחרי ההשמה כאילו היא באמת בוצעה... מה קורה פה? :s05:

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  4. אני מחפש לבנות לעצמי אתר, האם קיימת תוכנה שאפשר לבנות את האתר ללא ידע בתיכנות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Boomer,

מישהו מכיר במקרה אתר טוב ללימוד אוטומוטים (נושא ביחידה חמישית במדעי המחשב)? פשוט שכחתי להקשיב למורה אז יש לי קצת בעיה בנושא למרות שאני יודע שהוא ממש קל ואני רק צריך להבין אותו טיפה... אז אם מישהו מכיר (גם באנגלית טוב) זה יהיה נחמד. תודה.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  6. Started by stalbetman,

שלום רב, פירמטתי את המחשב לפני יומיים ומאז תוכנת הסי שלי שהיא Borlandc אינה נפתחת יותר. היא כותבת לי את ההודעה הבאה: 16 bit MS-DOS Subsystem c:\tc\boralndc\bin\bc.exe c:\windows\System32\autoexec.nt. The system is not suitable for running MS-Dos and Microsoft windows applications. Choose 'close' to terminate the application. מישהו יכול להגיד לי בבקשה מזה ההודעה הזו? ואיך אני פותר אותה? שני לחצנים שמופעים לי זה לסגור ואיגנור ושניהם לא עוזרים. תודה

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  7. יש לי ת'תרגיל הזה קיצר עשיתי #include <stdio.h> #include <conio.h> #include <math.h> int main(){ int num1, num2, num3, sec=0; char letter; float p,S,delta, x1, x2; printf("Please enter the letter: "); scanf("%c",&letter); printf("Please enter the numbers: "); scanf("%d%d%d",&num1,&num2,&num3); if(letter=='C'){ if(num1>23 || num1<0 || num2>59 || num2<0 || num3>59 || num3<0) printf("The time is illegal"); else{ sec=num1*3600+num2*60+num3; if(num1>=0 && num1<13) printf("By %02d:%02d:%02d AM, %d seconds have passed",num1,num2,num3,sec); else printf("By %02d:%02d:%02d PM, %d seconds h…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. יש לי דף HTML שקיימת בו כתובת של מצלמת רשת זורמת בקצב של תמונת JPG כל שתי שניות. כרגע אני לוכד את התמונות לקובץ AVI עם תוכנת SCREEN RECORDER ואולם הבעיה היא שהתוכנה מסוגלת ללכוד רק מה שנראה על המסך. האם ניתן לשמור את התמונות ברגע שהן שמגיעות, על הדיסק, בלי קשר למה שמוצג על הצג? יש פקודה או סקריפט כלשהו שעושים זאת? אני מניח שאוכל אח"כ להפוך אותן לסרטון. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  9. בקוד דלהלן אני מעביר לפונקציה מערך מסוג int ובפונקציה מוסיף לו איבר עם ערך: void myFunc(int *); int main() { int *myArr; myFunc(myArr); return 0; } void myFunc(int *myA) { myA[0] = 1; } התכנית עוברת הידור ללא הודעות שגיאה. התכנית רצה אך ניתקעת בפונקציה ולא מוציאה שום הודעת שגיאה. מערכת ההפעלה xp מודיעה שהתרחש משהו לא טוב ושואלת אם להודיע על השגיאה למיקרוסופט. יש למישהו הצעה מוצלחת יותר מזו של ה XP ? תודה !

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  10. Started by perrikus,

שלום, כתבתי תוכנה שמבקשת תיחום ונותנת את כל המספרים הראשוניים בתחום. מה שרציתי לדעת זה איך ניתן לגרום שהמספרים ישמרו במקום במשתנה ב-RAM לתוך קובץ טקסט על ההארד-דיסק. אם למישהו יש מדריך או יכול להסביר בעצמו אני אודה מאוד.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום ! אני מחפש 2 פונקציות ב ++C שבאמצעותן ניתן לבודד את החלק השלם והחלק העשרוני של מספר. למשל: myWhole(5/2) תיתן 2 ו myFraction(5/2) תיתן 0.5 אם לא קיימות פונקציות כאלה, מישהו יכול ליעץ לי איך כותבים אותן ? תודה !

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by korn666,

שלום בזמן האחרון ישבתי על תוכנה חדשה ואני לא מרוצה מהעיצוב כל כך הייתי שמח אם אחרים היו עוזרים לי לבחור מבין כמה עיצובים שבניתי קישור לעיצובים http://planet.nana.co.il/bqobd/DockBack.gif קישור לדף התוכנה http://www.geocities.com/kornbed/ProgDockHome.html

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  13. Started by muati,

אני צריכה להכין פרויקט באסמבלר ויש כמה פונקציות שקשה לי להכינם רציתי לדעת האם יש פה מישהו שיודע אסמבלר ברמה גבוהה שהוא יכול לעזור לי לכתוב את הפרויקט אני שולחת את קבצי ההוראות ואשמח אם מישהו יוכל לעזור גם אם יש צורך בתשלום [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by itayze,

רוצה להתחיל ללמוד את השפה , מחפש ספר טוב שיהיו בו הסברים איכותיים .... שיכסה את הבסיס בצורה טובה וגם את הרמה היותר מתקדמת ... אם אפשר , אז שמות של ספרים ובאיזו רשת חנויות קניתם ....

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  15. טוב, אז כפי שהטופיק מרמז, אני צריך קצת עזרה... אוקי, אז מדובר בform רגיל, ובחירת קובץ, ולחצן "שלח" חמוד... (החלק הקל) מה שאני רוצה, זה לקחת את הקובץ הנ"ל, לקרוא את הheader שלו (אשמח לקבל הצעה אחרת), ולקבל דרך את המידע אודות אותו קובץ avi (runtime. resolution, fps, audio info.. etc) ולשלוח לדף php רגיל. האפשרי? כן, השאלה היא איך.. ניסיתי כמה דברים, ולא הלך... אני יודע שזה משהו עם פתיחת אוביקט COM, ודרכו לעשות משהו.. אשמח לקבל את דעת המומחים.. יום נעים אה ונ.ב, מקווה שהסברתי את עצמי נכון, אם לא שאלו...

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  16. Started by tal1988,

שלום אני חדש פה.... יש לי מחרתיים מבחן ב-סי:\ ואני רוצה לעבור על הרבה תרגילים אפשריים, כדי שלא יהיה מצב שאני לא אדע משהו במבחן... אז אם יש לכם תרגילים על לולאות פור ואתם יכולים להעלות ת'תרגילים ואם אפשר גם את הפיתרון, אני אודה לכם מאוד :yelclap:

• 12 תגובות
    • 8.6k צפיות
  17. Started by creative,

אני רוצה להריץ תכנית מסויימת אבל שתהייה מוגבל בזמן לדוגמא אם המשתמש בוחר לעבוד על התכנית 30 שניות אז התכנית תרוץ 30 שניות ושיגמר הזמן התכנית תודיע על כך למשתמש. נ.ב. את התשובות בקוד בפסקל אם לא אז במילים. תודה..... :s05:

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by nehmia,

יש לי ידע מאוד בסיסי במחשבים ואני רוצה ללמוד C ו C++ למשהו יש אתר מדריך או ספר טוב שיכול לתת לי תודה מראש עומר

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by frezi,

הקוד הבא עובד מצויין על המחשב שלי על ה LOCALHOST, אבל כשאני מעלה אותו לדומיין שלי (רכש domain.co.il) עולה הודעה: The page cannot be displayed There is a problem with the page you are trying to reach and it cannot be displayed. -------------------------------------------------------------------------------- Please try the following: Open the ... home page, and then look for links to the information you want. Click the Refresh button, or try again later. Click Search to look for information on the Internet. You can also see a list of related sites. HTTP 500 - Internal server error Internet Explorer הקוד: <html dir="rtl"> <head> <meta http-equiv="C…

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  20. יש לי מספר עשרוני שאני רוצה להדפיס כמספר בינארי (האורך לא קבוע ואי אפשר לתחום אותו) האם יש איזה פונקציה או פקודה ב printf שעוזרת להדפיס מספר כזה ?

• 15 תגובות
    • 21.7k צפיות
  21. אני עושה דף HTML בפרונט פייג לאחר שאני מפרסם אותו באיטרנט סדר העמודות מתהפך ימים לשמאל וההפך מדובר באנגלית, מה אני יכול לעשות? תודה

22. Started by TNT,

איך עובדים עם ה interrupt של ה LPT1? מישהו יכול להדריך אותי בנושא או לתת לי קישור איפה ניתן ללמוד על הנושא. תודה.

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  23. שלום לכולם יש לי תוכנה שהיא קוד פתוח סתם נגיד אימול...... מה אני צריך כדי להרכיב מיזה תוכנה ולתת לזה שם וכל זה ולשים לזה איקונים אחרים..... באיזה תוכנה אני צריך לעשות את כל התיכנות של זה???... תודה כל העוזרים

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  24. Started by creative,

שלום לכולם יש לי בעיה בפסקל אני רוצה שיהיה משהו שיעבוד ברקע: program aa; uses crt; var buffer : array[0..63999] of byte; procedure setnew; var R,G,B,I : byte; begin R:=0; G:=0; B:=0; for I:= 1 to 255 do begin port[$3c8]:=I; port[$3c9]:=B; port[$3c9]:=G; port[$3c9]:=R; if B < 63 then inc(B); if (B = 63) and (G < 63) then inc(G); if (G = 63) and (R < 63) then inc(R); end; end; procedure clearbuffer; var I : word; begin for I:= 0 to 63999 do begin buffer[I]:= 0; end; end; procedure randb; var I : word; …

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  25. Started by badboy2k,

שלום, רציתי לדעת האם אני יכול לתת למשתמשי הפורום שלי לשים תמונה או סרטון פלאש בחתימה ואם כן אז איך?

• 8 תגובות
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים