עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by tomash501,

כדי שיהיה צאט באתר שלי אני צריך להדביק קוד.. אבל ככל הנראה אי אפשר להדביק שם כלום. מה אני עושה ? יושב שעות ורושם את הקוד?

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  2. Started by ras81,

שלום ברצוני לקרוא מידע מקובץ אשר יקרא גם אותיות וגם מספרים כלומר, אני מקבל קובץ שמכיל את השורה " D 231" אז הוא יקבל צ'אר D וINT של 231. איך אני עושה את זה? כמובן בהנחה שיש כמה שורות וכל שורה אני רוצה לקלוט בנפרד עד סוף הקובץ. תודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  3. Started by neogod,

כאשר אני מריץ את התוכנית שאני כותב אז הוא פותח את החלון שבו רואים את הפלט אבל הוא נסגר מהר לפני שמספיקים לראות מה כתוב שם, האם יש דרך לשנות את זה? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. מה אני יכול לעשות כדי שהשגיאה לא תופיע.. אני לא מבין בJS כמעט. אני חייב תשובה דחופה- תודה ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  5. מה הפקודות בשפת C שעושות טקסט עם צבע?

• 5 תגובות
    • 5.8k צפיות
  6. Started by Boomerang,

מישהו ניסה להשתתף? מישהו עלה לשלב השני? (סתם כי מעניין אותי לדעת)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by MasteRoi,

שלום לכולם.. יש לי מתכונת ביום שישי הקרוב על שפת C... לא רק זה שאני לא מבין כלום יש עוד פול חומר.. אז אם תוכלו קצת לעזור בבקשה אני אשמח מאוד. מה לא בסדר בקוד הבא? אני כתבתי את זה (יותר נכון העתקתי מהמחברת..) אבלש אני רושם את זה, זה לא עובר קומפיילר.. #include <stdio.h> #include <string.h> #include <conio.h> #define n 10 void read (int a[n]) { int i; for (i=0;i<n;i++) scanf("%d", a[i]); } int found(int a[],int size ,int x) { int i=0,flag=0; while ((flag==0) && (i<size)) { if (a[i]==x) flag=1; else i++; } return (flag); } void news (int a[n],int b[]) { int i,j=0; for (i=0;i<n;j++) { if (found (b,j,a[i])==0) { b[j]=a[i]; j++; } void w…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by The-Devil,

בניתי פעם קובץ בC, ועכשיו אני מנסה להישתמש באותו הקובץ ב ++C וההודעות שגיאה שאני מקבל זה בקשר להקצאות הדינמיות שלי השאלה שלי היא, איך אני יכול להפוך את השורה הזו: temp=malloc(sizeof (node)); לתואמת ++C?? הקטע קוד המלא הוא: void Insert_After (node *list, TYP val) { node * temp; if (list!=NULL) { temp=malloc(sizeof (node)); temp->info=val; temp->next=list->next; list->next=temp; } else printf("\naction denied\n"); }

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני מנסה לגרום לקובץ שאני פותח ע"י Browse יפתח גם ב ++C אבל אחרי שאני בוחר את הקובץ הוא נותן לי שגיאה, התוכנית עוברת קומפילציה ואני מריץ אותה אבל נתקעת באמצע החלק קוד שזה נתקע הוא בחלק שהוא מנסה לעשות fopen לקובץ void browse(char *file) { char pathName[260]; OPENFILENAME ofn; ZeroMemory(&ofn, sizeof(ofn)); ofn.lStructSize = sizeof(ofn); ofn.lpstrFile = pathName; ofn.lpstrFile[0] = '\0'; ofn.nMaxFile = sizeof(pathName); GetOpenFileName(&ofn); //cout<<"selected file's name is: "<<ofn.lpstrFile<<endl; file = ofn.lpstrFile; } void horse_encryption() { int i; FILE *input_file, *fout; char ch, ezer, *file=0; browse(fil…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. יש לי כותרת פונקציה עם מידע על מה שהיא צריכה לעשות והשאלה: א. הצע יצוג ל*כותרת פונקציה*. הסבר את היצוג שבחרת. אין לי מושג איך לגשת ולענות על זה ... בבקשה תעזרו לי, המתכונת ממש בקרוב עריכה: אם נצרך מידע נוסף תגידו ואני אוסיף

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  11. Started by Rule The Pc,

אהלן מישהו יכול להביא לי קצת חומר עזר במדעי המחשב ב'? יותר חשוב החומר עזר באסמבלר דווקא תודה

• 11 תגובות
    • 14.3k צפיות
  12. Started by rosesr,

מישהו יכול להסביר לי מה ירד בנושא זה כי יש לי מורה מפגרת שלא יודעת כלום מהחיים שלה תודה לכל העונים ;D

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  13. Started by The-Devil,

אני מריץ רקורסיה שמחזירה לי בסופו של דבר מערך של מספרים בפעם הראשונה שאני קורא לפונקציה, היא מחזירה לי ערכים טובים אבל בפעם השניה זה מחזיר לי ערכים מחורבשים ולא בסדר הנכון. אני חושב שצריך לנקות את ה Buffer, אבל אני לא ממש זוכר איך עושים את זה (לא דרך ה flushall) ואם מישהו נתקל ויודע את הפתרון, מוזמן לעזור.. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. איך אני עושה באצווה כאשר לוחצים Y קורה משהו ושלוחצים N קורה משהו אחר.....? :s05:

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  15. Started by THE-MASTER,

שלום לכל חברי הפורום. הורדתי את תוכנה Httrack להורדת אתרים סידרתי את ההגדרות ובעצם מה שקרה זה שכל המסמכי PDF נרשמו כמסמכי HTML/ שמתי לב שכל מסמכי הPDF מכילים בשמם את המילה Download ואני מעוניין בכתיבת תוכנה שתקבל מיקום של תיקיה ותעבור על כל הקבצים תבדוק אם הם מכילים את המחרוזת הנ"ל ותשנה את HTML שאחרי הנקודה לPDF דבר שבעצם יפתור את הבעיה. עכשיו מה שאני מבקש מכם שתתנו ספריות לשפת C שיכילו פקודות לעבודה שכוללות סריקת קבצים בתיקייה וקליטת שמות הקבצים ושינויים כמו כן ציינו את הפקודות הנצרכות. את שאר התוכנית אני חושב שלא תהיה לי בעיה לסיים. בתודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ktbnus,

יש לי באג מוזר ב JAVA איך זה יכול להיות ש socket.isConnected() socket.isClosed() מחזיר : true true

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  17. Started by icebreak,

http://www.jetbrains.com/resharper/ נראה חביב, ובטח יעזור למי שמתעסק עם זה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום אני צריך לכתוב טבלת מעקב לתוכנית הזאת: איך אני אמור לכתוב לתוכנית הזאת טבלת מעקב? יש צורך להשתמש ב-TRUE/FALSE? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by ofer_fas,

שלום, אני רוצה להתחיל ללמוד c# ואני צריך ספר... אין לי ניסיון קודם (חוץ מרקע מאוד כללי באסמבלי) תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם. אני עושה צעדים ראשונים ב-C#, ועבודה עם Web Services. נניח שבניתי Web Service קטן: namespace MyService { public class Calc : System.Web.Services.WebService { [WebMethod] public int Add(int a, int b) { return a+b; } } } כעת לפני שאני מחזיר את התוצאה ללקוח, אני רוצה לקבל עליו פרטים (למשל, מאיזה כתובת הוא מתחבר). רציתי לדעת איך עושים זאת, ואיזה פרטים אפשר לדעת בכלל... כמו כן, איך אני יכול לגלות התחברות אצלי? כלומר אני רוצה לדעת כל פעם שמישהו משתמש בשירות שלי. אז לא הצלחתי למשל להקפיץ Form או MessageBox... האם ניתן לפתוח איזו קונסולה שאליה אכתוב את הפרטים? או שהדרך היחידה היא לכתוב לקובץ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם, רציתי ללמוד אקסס כבר הרבה זמן,ועכשיו התמזל מזלי וחבר שלי הציע לי לעשות איזה פרוייקט שיכול לעזור לי להבין יותר טוב, אבל יותר חשוב זה יעזור לו ולאבא שלו בעסק. אז ככה: הוא עוסק בייצור עוגות גבינה עם שוקולד או דובדבנים,הייצור מתבצע בבית וכל יום הם מייצרים כמות נכבדת של עוגות. הבעיה היא שהוא לא יכול לעקוב אחר הייצור והביקוש של העוגות. הוא רוצה לדעת כמה הוא מייצר ביום, ובשלב מאוחר יותר לעשות חתך לאחור ולדעת באיזה תקופה העוגות נמכרות יותר ובאיזה תקופה פחות. לדעת איזה ספק משלם יותר ומי פחות וכו'. הבעיה שלי שאין לי כיוון בכלל איך מתחילים פרוייקט כזה,יש לי ידע בסיסי מאוד ברקסס ורק לאחרונה התחלתי להבין איך זה בדיוק עובד אשמח אם תעזרו לי... בתודה מראש גל.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by ktbnus,

עקב מספר עולה של שאלות מהסוג: איפה אני מוריד קומפילר? איפה אני מוצא מדריך? וחוסר שימוש טוטלי ב גוגל החלטתי להוסיף רשימה של שפות תיכנות האתרים: הרשימה לקוחה מפורום JINX ובאנגלית ( מגיע להם כבוד על המאמץ): http://www.jinx.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31285 http://www.jinx.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=3417 אתר נוסף אם מדריכים טובים בעיקר לעיצוב אתרים ואינטרנט http://www.alpha-sector21.net/news.php וכמובן www.google.com www.google.co.lil

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by icebreak,

http://www.ariel.com.au/jokes/The_Evolution_of_a_Programmer.html

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  24. Started by MidNighT RaceR,

טוב ככה יש לי בעיה קטנה אבל גדולה בעיקרון.....יש לי שאלה בפסקל... יש פונקצייה שנקראת פונקצית FOR או I... היא הולכת ככה FOR I:=1 TO 10 DO (בחרתי סתם מספרים...לא להתייחס אליהם) השאלה שלי הולכת ככה יש פונקציה שעובדת ביוק הפוך כלומר פונציה יורדת אני יודע שזה משהו עם DOWN TO אבל יש לי בעיה קטנה... (ה-TO מתחלף עם DOWN TO כמו במבנה הקודם...) השאלה שלי הולכת ככה: איך כותבים את ה-DOWN TO אם רווח או בלי רווח? במה משתמשים בזה כלומר למה זה טוב כי בדרך כלל משתמשים ב-FOR שעולה לא יורד אם מישהו יכול להסביר לי למה תודה רבה!! ככה אני מבקש לא לענת סתם כי אני לא רוצה להתבלבל אז ככה אם אתם יודעים אז סבבה אם לא אז תכתבו לא בטוח או שלא תענו.... תודה מראש לכולם!!!!

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  25. Started by asafm,

נה נותן לי הביטוי /(.*?)<\/\1>/;

• 1 תגובה
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים