עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by itai2010,

אני רוצה להתחיל ללמוד java ואני מחפש מדריכים ממש בסיסים שילמדו הכל מהתחלה אבל ממש התחלה...למי שיש שיתן לי.....

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  2. שאלה בכותרת עריכה: האם זה NTVDM.EXE ? אני רואה אותו קופץ לכמעט מאה אחוזים כשהתכנה בפעולה (יש לה פונקציית זמן ריצה גדולה אחושרמוטה)

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  3. שלום רב, השנה הייתי צריך לעשות פרוייקט גמר לביה"ס במחשבים, בתכנות בשפת סי. אני בניתי את המשחק המוכר סנייק, עכשיו אני עובד על הספר פרוייקט, ואחד השלבים בספר היא צילום המסך והסבר בספר פרוייקט, ניסיתי לעשות צילום מסך בעזרת print screen אך זה לא עובד, מישהו מכיר דרך לצלם את מסך הפרוייקט? יש תוכנה? תודה מראש לכולם! נ.ב. שחכתי לציין שאני עובד בווינדוס אקס פי

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by surfface,

תסבירו לי בבקשה אייך לתכנת עכבר בשפת C בקופילר הישן על מנת להשתמש בתוכנות

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  5. Started by aquarius,

האם ישנו סקירפט הקולט את הקלט ופלט שת המקלדת והעכבר?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by rosesr,

אני מחפש IDE קל שיש לו סימון קוד אפשרות להריץ(בשרת) אבל נורא חשוב שתיהיה תמיכה מלאה בעברית ובבידי יש למישהו המלצות? תודה מראש מורוזס ;D

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  7. Started by ras81,

שלום ברצוני לקלוט מספר משתנים שונים מסוג INT, DOUBLE וכו' כאשר לא מבטיחים לי שכל המשתנים קיימים כלומר אני יכול להיות שהמשמש ייתן לי רק שניים מתוך המשתנים (שזה גם בסדר כי בפונקציה יש DEFAULT) הבעיה היא איך לעשות את זה........ ניסיתי בשיטה הבאה - אבל זה לא עובד לי. unsigned long _l=0; char* _man="bla";// change double e=0; char _c; unsigned int s=0; unsigned int d=0; double c=0; int i=0; while (scanf("%c",&_c) && i<20) { switch (_c) { case('C'): cin>>_l>>" ">>_m>>" ">>e>>" ">>seat>>" ">>d>>" ">>".">>"\n";

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by aviaderi,

שלום לכולם, ברשותי נגן MP3 של ErgoTech ובו האפשרות לעדכן קושחה. אני מעוניין לכתוב לו עידכון ולהתאים אותו לצרכים שלי, שאלתי היא באיזה שפה/תוכנה או כל דבר אחר ניתן לכתוב לנגן עדכון כזה או לערוך את העדכונים שאני מוריד מאינטרנט. יש לי ידע בתכנות והייתי שמח לקבל הכוונה. תודה מראש, אביעד. נ.ב. לא יודע אם זה הפורום המתאים, הוא פשוט נראה לי הכי מתאים מכולם. במידה ולא, תעבירו אותו בבקשה

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by Chaos,

שלום לכולם. לפניכם קטעי שורות אשר מטרתם הקצאת מערך מסוג פוינטר לסטודנט, ואחר-כך הקצאת סטודנט בכל אחד מאיברי המערך. Student **StudentTemp; StudentTemp=new Student*[size]; StudentTemp[i]=new Student; ההקצאה הנ"ל לא עובדת, ולאחר הרצת Debugger התגלתה טעות בהקצאה (Segmentation) בשורה שלישית. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעייה? תודה מראש, קובי.

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  10. היום מצאתי את עצמי יושב וחושב על "בתור מתכנת, מה תכנות ב64ביט יתן לי כיום?", הרי לי לא ידוע על שום אפשרות שאפשר לעשות ב64 ביט ולא ב32 ביט. אז משם התעניינתי בנושא הזה, וחיפשתי בגוגל כל מיני קודים לתוכניות שפועלות רק ב64ביט (בכל מיני שפות תכנות), ולראות איפה בא לידי ביטוי השוני. אבל החיפושים לא העלו שום תוצאות. אז אני מפנה את השאלה שלי אליכם. האם באמת יש פעולות שאפשר לעשות בסביבת 64ביט שלא ניתנות לביצוע בסביבת 32 ביט? באילו שפות תכנות וע"י אילו תוכנות אני יכול לתכנת יישומים שינצלו את יכולות ה64 ביט?

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  11. Started by psycho killer,

נכון שזה לא ממש קשור לפה אבל זה נראה לי המקום הכי מתאים איך אני יכול להשיג שרת רדיו שיחזיק לי לפחות 50 מאזינים

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  12. Started by pssheba,

כתבתי אפליקצית web בשפת ++c המציגה את השעה. קראתי לתכנית בשם t5.cgi והצבתי אותה במחיצה: c:\inetpub\wwwroot\cgi-bin. המחשב שלי הוא win xp. קראתי לתכנית באמצעות ie בכתובת הבאה: http://localhost/cgi-bin/t5.cgi וקיבלתי בדפדפן את הכיתוב הבא: אח"כ העברתי את אותו הקובץ לשרת מארח (win 2003) האמור לתמוך בקבצי cgi וקראתי לקובץ באמצעות הדפדפן וקיבלתי: נכנסתי לשרת האיכסון ולחצתי במקש ימני על שם הקובץ וב properties סימנתי וי ל execute אך התוספת לא התקבלה. מישהו יכול להסביר לי מדוע לא עולה בידי להריץ את קובץ ה cgi ? תודה !

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  13. Started by anton11,

שלום. רציתי לדעת האם אפשר ליצור תוכנית (מעין רובוט) שתשלח לי הודעות sms דרך ה - icq בשעות מסוימות. (המטרה: הוצאת מידע כמו חדשות ושליחה דרך ה - sms המובנה של icq). יש לי ידע ב - vb.net ואשמח אם תפנו אותי לקרוא חומר בנושא. תודה.

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  14. Started by adlanm,

איך הלך מה מי מו מה לאף אחד לא אכפת שהייתה בגרות :s05:

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  15. Started by infer73,

שאלה קטנה, האם כשאני כותב את זה: String str="bla" String s=str s="w/e" האם עכשיו str שווה ל-bla או עכשיו הוא שווה ל- w/e? או בעצם, האם כשאני עושה את השורה השנייה הוא יוצר עצם חדש שהערך של הטקסט שלו הוא bla או שהוא פשוט משנה את s ככה שיצביע לאותו מקום שאליו str מצביע?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  16. Started by b-nary,

ד"א יש לי מחסור חמור מאוד ברעיונות לתוכנות, אם מישהו יכול לתרום קצת אז אני אשמח אז אלה התוכנות: 1. תוכנת בנצ'מארק חמודה שנקראת STRI=Super TRI=Super TRIangle שמאמצת את היכולות האריתמטיות של המעבד ע"י שימוש בסינוס, קוסינוס וטנגנס. 2. תוכנה חמודה שנקראת MC=Messenger Crazy. היא מחליפה כל שניה וחצי (או לפי כמות הזמן שאתם תקבעו לה) בין המצבים "נראה כלא מחובר" ו"מחובר" במסנג'ר, וכך לכל מי שברשימה שלכם מופיע הרבה פעמים החלון "[השם שלכם] התחבר". (כמובן שבמקום [השם שלכם] מופיע השם שלכם. הבעיה שלה - פועלת על מסנג'ר עד גרסה 4.7. גרסה שהיא מעל 4.7 לא תעבוד עם התוכנה הזו. 3. אותה התוכנה, רק שהיא נקראת MCPE=Messenger Crazy Passover Edition/Messenger Crazy Platinum Edition, מה שתרצו…

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  17. "כתוב אלגוריתם המקבל עץ בינרי T ומדפיס עבור כל רמה את מספרה ואת סכומה." האם יש דרך להפריד כל רמה, זאת אומרת מתי מתחילה רמה חדשה? איך פותרים את התרגיל הזה? תודה.

• 41 תגובות
    • 11.5k צפיות
  18. Started by Wood-Elf,

הורדתי משהו שנקרא: Java Web Start בתיאור של זה באתר של ג'אווה כתוב שניתן לייצר עם זה יישומי ג'אווה מישו יודע איך? ??? אני לא מוצא...=\ יש שם רק דוגמאות, ואני אפילו לא יכול לראות תקוד מקור.. >< (לא מוצא איך)

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם. אני מקווה שזאת לא בקשה חצופה מידי, אבל הייתי רוצה שמישהו יבנה לי דף ASP (או יתן לי קישור לקוד של אחד), שכאשר ניגשים אליו הוא פשוט ייתן רשימה של כל הקבצים באותה תיקיה בה הוא נמצא + קישור לקובץ. לדוגמא, אם הדף הוא index.asp ובתיקיה יש את הקבצים a.exe, b.gif אז הפלט יהיה: <HTML> <a href="a.exe">a.exe</a><br> <a href="b.gif">b.gif</a><br> </HTML> אני פשוט צריך את הדף הזה לנוחות עבודה, ואני לא יודע ASP (ומן הסתם חבל ללמוד בשביל משימה יחידה). תודה רבה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by RazTK,

שלום רב לכולם! אני מתעסק כבר הרבה זמן עם דוס. כייפי . טוב, אז הנה המשחקים: 1. איקס-עיגול נגד המחשב. 2. ארבע בשורה. 3. אבן, נייר ומספריים. 4. וזה לא משחק; זה קובץ שמזכיר לך דברים - Reminder.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. כיצד אני יכול לשים תמונה באפליקציית VisualBasic.NET ולשנותה בהתאם לתמונה אחרת באמצעות כתיבת שורות קוד מסוימות? אודה לעזרה מהירה בנידון מאחר וניסיתי מספר דברים אך לצערי ללא הצלחה.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  22. כרגע כשאני בונה מודול אני צריך לקרוא לשגרה ככה pkgname::subname אמרו לי שיש דרך שהיא יותר OOR(OBJECT ORIENTED ? כיצד אני מיישם אותה בדיוק

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  23. Started by lharpaz,

שלום, יש לי תוכנית java שיוצרת קובץ html. הקובץ הזה הוא למעשה טבלה, שאני מתייחס לכל תא בה בתור פיקסל וצובע אותו בצבע. יוצא לי קובץ די גדול - קצת יותר מ-2 מגה. עכשיו בשביל שאני אוכל להשתמש בקובץ הזה והוא לא יהיה גדול מידי ויהיה נוח להכניס אותו למצגות וכו', אני רוצה להפוך אותו לתמונה. אז זו בעצם הבעיה: איך הופכים דף html לתמונה?? חשבתי על print screen אבל התמונה יותר גדולה מהגודל של המסך אז אני אצטרך לעשות את זה בחלקים ולהדביק וזה סתם ייצא מגעיל. חיפשתי המון ברשת אבל כל מה שמצאתי זה תוכנות שעולות כסף או כאלה שאם לא עושים להם registration הן שמות כל מיני דברים מעצבנים בתמונה (אני מעדיף לא להשתמש בתוכנות גנובות כי זה לצרכים אקדמיים). אשמח לשמוע הצעות. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  24. Started by lharpaz,

שלום, חיפשתי ברשת ולא מצאתי שום מקום שמסביר בצורה נורמלית איך אני בונה קובץ תמונה בתוכנית ג'אוה. (כרגע מה שאני עושה זה ליצור קובץ html שמכיל טבלה ואני משתמש בכל תא בטבלה בתור פיקסל. טריק די מכוער, אני יודע, אבל זה הכי טוב שאני יודע לעשות כרגע. הבעיה היא שזה לא מספיק טוב כי נוצר לי קובץ בגודל 2 מגה שאני לא יכול לשים במצגות וכו') בקיצור, אני מחפש דרך ליצור תמונה דרך תוכנית java, שאני אוכל לקבוע בה את הצבע של כל פיקסל (סה"כ 440*170 = 74800 פיקסלים). בבקשה תסבירו לי איך לעשות את זה או שתפנו אותי לאיזה מדריך נורמלי. ועוד משהו, בטח צריך איזה package או איזה class של מישהו או משהו כזה, אז אני צריך שזה יהיה עם רשיון חופשי ולא משהו גנוב (כי אני צריך את זה לצרכים אקדמיים). תודה מרא…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by road_runner,

אני מנסה לתרגם באופן כמה שיותר פשוט את השירים העבריים שלי לשמות באנגלית: אביב גפן - אור הירח.mp3 = Aviv Gefen - Or Hayareach.mp3 התוכנה האידיאלית תיצור DATABASE של כל המילים שמופיעות בשמות קבצים בספריה מסויימת, כך שבעמודה הבאה אוכל להכניס את התרגום העילג באנגלית, ואת היתר תעשה התוכנה. (הצורך נוצר בשביל שימוש בנגן MP3, אני חושב שעוד אנשים יוכלו להעזר בזה, בעיקר אם יהיה DATABASE גדול מובנה בתוכנה) לצערי לא מצאתי שום תוכנה שכזו, ולמרות שכבר שנים לא תכנתתי רציתי להתייעץ בכם איך הכי פשוט לדעתכם לעשות את זה. אני מעדיף קובץ חיצוני (HEBRISH.TXT) שבו טבלה מסודרת אביב=Aviv ותוכנה קלה שתוכל לגשת אל הקובץ לקרוא אותו והבנתם את ההמשך

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים