תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להוציא items לתוך dropdownlist הבעיה מתעוררת כשאני מנסה לגום לאחד מהם להיות selected אני מקבל את השגיאה: Cannot have multiple items selected in a DropDownList. הקוד: //populate dropdownlist ds = ExecuteSQL("SELECT * FROM Technicians ORDER BY LastName ASC"); for (int i=0;i<ds.Tables[0].Rows.Count;i++) { ListItem li = new ListItem(); li.Text = ds.Tables[0].Rows[i]["LastName"].ToString() + " " + ds.Tables[0].Rows[i]["FirstName"].ToString(); li.Value = ds.Tables[0].Rows[i]["ID"].ToString(); if ((int)ds.Tables[0].Rows[i]["ID"]==TechID) {li.Selected = true;}; dd1.Items.Add(li); } מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי טופס שנראה ככה: עכשיו אני רוצה שמישהו ייכנס לטופס הזה, יכניס לשתי הtextbox-ים ערך של מוצא וערך של יעד וכאשר הוא ילחץ "חפש", יופיעו בdatagrid למטה כל השורות במסד הנתונים שלי (ACCESS) אשר בשדה ה"departure" שלהם מופיע הערך שהוזן לתיבה הראשונה ובשדה הdestination שלהם מופיעה הערך שהוזן לתיבה השנייה. אני כבר יודע איך להתחבר למסד נתונים ולשלוח ערכים וכל זה... והבנתי שכדי לעשות את מה שאני צריך אני צריך את השורה הבאה: Set rst = Flights.OpenRecordset("select * from Flights where departure=text1.text and destination=text2.text ") זה נכון לעשות ככה בכלל? עכשיו ברגע שבחרתי כבר הכל, איך אני יכול לגרום לכל מה שנבחר להופיע בdatagrid? תודה.
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש תוכנה לבניית מסגרת חלון קטנה עם טקסט נע בפנים או אפילו סקריפט אשר יעשה את העבודה. רצוי תוכנה. תודה רבה...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה דחוף ואני חיייב את זה תוך חצי שעה... אני צריך תוכנית כזאת ב-javascript: קלוט מספר כלשהו ובדוק אם המספר שלילי וזוגי הדפס הודעה שלילי וזגי אם המספר חיובי ואי זוגי הדפס הודעה חיובי ואי זוגי.. מי שעונה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני מאד צריך את הGIF של הסמיילים עם האנימציה מתוך msn messenger. אני יודע שצריך להשתמש ב בresource editor והורדתי את PE Explorer. אם מישהו כאן יודע לעשות את זה, או שכבר במקרה יש לו את הגיפים, מאד שמח לקבל ממנו עזרה.
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום החלו המגמות אצלנו בביצפר ... החלטתי לקחת פיסיקה או ביולוגה ובנוסף מחשבים - שיעסוק בתיכנות בשפת פסקל! אני רוצה להתחיל את זה עם קצת ידע שאני אדע למה אני נכנס למשהו יש איזה משהו לומר לי או איזה מידע בשבילי שיעזור לי שאני אתחיל ברמה מסוימת שתיתן לי פוור על המגמה שלי? כאילו מזה? כיצד הדברים רצים? (בביצפר כבר עשו לנו שיעור קטן עם המורה שלא לימדה חומר אבל דיברנו בעיקר על השיעור עצמו, כיצד יתנהל וכו') תודה לכולם .... בקשה לכל העוזרים שלא משנה כיצד הם יעזרו שזה לא יהיה באנגלית בקשה! לא לינקים באנגלית ולא שום דבר אחר באנגלית... תודה לכולם!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הודעה ראשונה שלי בפורום תכנות אני חושב 8) התהליך המצולם מתאר : רישום גליונות חדשים לחולה, אם חולה מגיע וכבר היו לו גליונות קודמים (שהצבתי בעצמי בDB שהוא הACCESS - אז מספר הגליון הבר שלו יקפוץ ב + 1) אז נפתח לו גיליון , מס' התיק נתון ומספר הגליון אמור להיתווסף לפי התנאי שהיצבתי . לפני זה לא היה תנאי והקוד הבא היה רשום: Private Sub Command2_Click() SSTab1.Visible = True txt_ms_tik.Text = lbl_ms_tik.Caption Adodc2.Recordset.MoveLast txt_ms_gilyon.Text = Adodc2.Recordset.Fields(1) + 1 End Sub המצב היה שחולים בעליי גיליונות שהיו כבר רשומים בDATABASE מס' הגליון שלהם קפץ באחד ואם אני פותח גליון חדש לחולה שלא היו גליונות קודמים אז אני אמור להתחיל את המונה מחדש…
-
- 25 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
לאדע בידיוק אם זה קשור לפה אבל רציתי לשאול איך אני מקבל פרטים מהווינאמפ כמו שם השיר שמנגן וכאלה ואיך אני שולח אליו פקודות כמו play stop וכאלה
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי בי"ס. לבי"ס יש אתר. האתר של הבי"ס כל הזמן קורס. כל הזמן צריך להכין עבודות שמופיעות רק באתר. אז אני מתכנן לתכנת אתר לבי"ס שלי בתור עבודת התחלה (אחרי זה אני מתכנן משהו אחר). בכל מקרה - כיצד אני מקמפל PHP ואיפה אני יכול ללמוד את זה (באינטרנט/ספרים מומלצים - עדיף אינטרנט)?
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש שיטה להעביר נתונים מJS לוורד באמצעות כל שפת WEB האם מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להכיר לכם מערכת חדשה ושמה phpSB או phpShoutBox. זו מערכת שאני בניתי וזה גם במערכת הראשונה שלי בכלל ב php שבניתי בנתיים יש רק דמו אם יהיו בקשות אני ישחרר את הבטא לציבור הרחב. קצת על המערכת: מערכת זו היא מערת של תיבת צעקות או אפשר לומר צ'אט. התקנת המערכת: נכון לעכשיו בגירא 1.0 בטא ההתקנה היא ידנית כלומר צריך להריץ את הקובץ sql_db.sql דרך לוח הניהול של בסיס הנתונים והוא יצור את כל הטבלאות הדרושות. מבנה בקבצים: phpSB: install sql_db.sql language lang_english lang_main.php lang_about.php templates vix images about.gif cellpic.gif cellpic1.gif log…
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי שכחתי את ה-syntax להגדרת לשתנה גלובלי ב++C חיפוש ב-MSDN לא הניב תוצאות... const ו-define# לא עוזרים פה... (הם מקומיים) מישהו זוכר? אם יש דרך אחרת להגדרת משתנה שכל קבצי הפרוייקט יכירו בו, אז בכבוד... תודה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חברה חברה.. רציתי לשאול אם למישהו יש את משחק הרברסי בשפת הפרולוג.. או אפילו משחק בסגנון..אני צריך את הקוד המקורי!.. אם יש לכם את הקוד או שאתם מכירים מישהו שיש לו.. אז.. אני אודה לכם מאוד..
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני חדש ב php ומשווע לעזרה (יצירת cookie) הבעיה התורנית שלי הינה: אני עובד על פלטפורמת winxp, שרת web iis ברצוני לקבל באמצעות form פרטי משתמש, נניח, שם פרטי ושם משפחה. יצרתי form בקוד הבא: <html> <head> <body> <form action="cgi-bin/myform.php" method="POST"> Name: <input type="text" name="MYName"/> Age: <input type="text" name="myAge"/> <input type="submit" name="mysubmit"/> </form> </body> </html> עכשיו אני רוצה ליצור cookie אשר יכיל את המשתנים myName, ו myAge. ישנו מישהו היכול ומוכן להראות לי קוד php אשר משתמש בנתוני ה form שכתבתי לעיל , שומר אותם ב cookie ומציגם כל אי…
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להוסיף את מערכת ההורדות paFileDB 3.1 לתוך האתר שלי כלומר לשנות את המערכת הורדות שיש לי כרגע באתר ולשנות אותה למערכת ההורדות paFileDB 3.1 כמו שיש כאן באתר הזה. זה האתר שלי http://freetalk.sbsil.net/index.php אם מישהו יודע בבקשה לעזור ני כבר מלא זמן מנסה לעשות את זה.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
יש לי מטלה לבנות תוכנה שתבקש שם משתמש וסיסמא שאני יקבע ואם הם נכונים אז היא תעשה משו לא משנה כרגע. עכשיו זה לא בעיה הבעיה נוצרת בזה שאת הסיסמא אני צריך שהיא תדפיס כ * (כוכבית) כלומר ככה זה נראה אצלי בתוכנה: enter user name dima enter pass 123 וככה זה אמור להיראות: enter username dima enter pass *** הבנתם? אם לא תגידו אני יסביר שוב. זה הקוד שלי: #include <stdio.h> #include <conio.h> #include <string.h> void main() { char user[]="dima"; char user1[5]; char pass[]="123"; char pass1[50]; clrscr(); printf("Enter user name (maximum 5 sumbols):"); scanf("%s", user1); if ( strlen(user1) > 5 ) { printf("The user you entred is more than 5 symb…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש במערכת הפעלה Windows 2000 Professional גירסה אנגלית. אני מעוניין לשנות את המראה של התיקיות, כך שהרוחב של הפאנל השמאלי בו רשומים פרטים של קבצים מסומנים ו-Image Preview של תמונות יהיה ברוחב של 30% מרוחב החלון (310 פיקסלים בתצוגה של 1024X768 במסך מלא). בנוסף לכך, אני מעוניין שלכל התיקיות יהיה רקע אחיד שיהיה תואם לרקע של הפאנל השמאלי אותו שיניתי באמצעות הקובץ wvleft.bmp. אני יודע איך משנים את הרקע לכל תיקייה בנפרד. אולם, אני מעוניין שלכל התיקיות (כולל תיקיות חדשות) יהיה את אותו הרקע כברירת מחדל מבלי לשים בכל תיקייה קובץ Desktop.ini. יהיה גם נחמד, אם ניתן יהיה לגדרום לחלון של המחשב שלי להיראות כמו ב-Windows XP עם הפרדה בין דיסקים קשיחים, כוננים אופטיים, מדיה נשלפת, ת…
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כיצד? אמרו לי להישתמש ב pre אבל זה מעוות לגמרי את הטקסט
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני צריך שרת איחסון חינמי להעלות עליו אתר קטן אבל אני צריך שרת של יסגר לי אחרי חודש כי פתחתי כבר בטריפוד ואחרי חודש שלא העלתי כלום ואף אחד לא נכנס סגרו לי אותו
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
כמה שאלות שהעיקרון די פשוט רק שאני לא מוצא את האפשרויות האלה! 1. איך אני פותח חלון חדש של דפדפן? כאילו במקום לעשות response.redirect לדף שאני רוצה אני רוצה לפתוח חלון חדש איתו 2. איך עושים CLOSE לדף ? אני יודע שבVB.NET זה me.close בASP.NET אני לא מוצא את זה.. אין דבר כזה בpage. 3. איך אני יכול לשנות את הגודל של הדף שיראה בדפדפן (לא resize) אני רוצה שהדף יפתח ישר בגדלים שהגדרתי מראש. למשל כמו בICQ2GO. 4. איך אני יכול להוריד את הכפתורים של הדפדן למעלה. יש 3 קובעים הכי חשוב לי להוריד את הX משם. לעשות לו דיסאייבל או משהו. זהו כרגע.. אני בונה פרוייקט ל5 יחידות בסביבת .NET אז זה קצת דחוף כי אני צריך להגיש אותו בעוד שבוע.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום כולם ברצוני ללמוד סי ראיתי שיש כמה אתרים טובים של פרוקיטיקים בעברית אבל ראיתי כאן ביקרות קשות על אתרים הלו וגם ברצוני לדעת איזה קומפליור הי טוב פשוט קל שכדאי להוריד מקודם הורדתי turbo c ++ 7 משהו גרסה ישנה נראה לי שקבילתי לינק בעקבות חיפוש בפורום והסתבכתי עם ההתקנה אז עם היה ניתן להביא עם מדריך התקנה פשוט בתודה אייל
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
עריכה: איך אני עושה כמה תנאים באותו זמן זאת אומרת כמו שיש if ("a=1")&&("b=2") אז איך עושים אותו דבר רק במקום ש-&& יהיה סימן שאומר או... כלומר מה הסימן שמסמן או?
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
צהריים טובים. אני עובד עכשיו על הפרוייקט html לבגרות (זה עם ה-asp וה-java..), ויש לי 2 שאלות. א. יש לי כמה קליפים בקובץ של קוויק טיים (mov.), ורציתי לדעת איך אני יכול לשלב אותו באתר שלי. (שמורים על המחשב, לא על שרת כלשהו). כמו-כן ראיתי בהרבה אתרים שקוויק טיים מנגן (לפחות בפיירפוקס) גם קבצי mp3, מישהו יודע איך אני יכול לעשות גם את זה? חוץ מהם יש לי גם כמה קבצי ווידאו בפורמטים של מדיה פלייר (בעיקר wma), אופן ההוספה שלהם שונה? ב. משום מה פיירפוקס לא מזהה את הקידוד העברי Hebrow Windows-1225, ואם אני לא משנה ידנית כל פעם את הקידוד אני מקבל ג'יבריש. יש איזה קוד שמטפל בעניין? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
סתכלו underrockskin.l2p.net תנסו לסמן (highlight ) איזה שהוא טקטס באתר.... והוא ישתגע ויסמן את כל האתר או את רובו גיליתי שזה קורה רק ב IE וב FF זה לא קורה אני לא יודע ממה זה נובע! מישהו אמר לי שזה נובע מ auto Highlight שקיים ב IE ...(פונקציה מטומטמת...) מישהו יודע איך אני יכול או לתקן את זה, או להגיד לי מה גורם לזה... או איך דרך האתר לעשות שואם יןעיךןעיא- םככ או משהו בסגנון בשביל שהדבר המטורף הזה יפסק? רועי
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני צריך סקריפט או לפחות באיזה פונקציה להשתמש כדי לקבל IP של כל מבקר שנכנס לאתר שלי. אני צריך לאסוף את כל הIPS למסד נתונים כלשהוא או קובץ טקסט. כאילו לאחר שמישהו נכנס לעמוד ראשי של האתר הסקריפט קולט IP שלו ורושם אותו לקובץ / מסד נתונים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-