תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
כבר בערך באמצע כיתה י' השנה אני יצתרך להחליט לאיזה כיוון להמשיך? גרפיקה או אינטרנט? יש המלצות הצעות?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השנה אני לומד סי שארפ אז רציתי לדעת מה זה שווה אם בכלל שווה מה אני יכול לעשות אם זה והאם היא עדיפה על סי או סי פלוס פלוס
-
- 33 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
אני מעוניין ללמוד תכנות זאת אומרת איך עושים תוכנות........ אני מעוניין ללמוד PHP SQL ובקשר לאיך עושים תוכנות אני לא יודע באיזו תוכנה אבל שמעתי על C וC++... ואני חדש מאוד בעניין הזה ואין לי שום ידע בזה... ואני לא יודע מה זה פסקל וכאלה דברים... בבקשה עזרו לי
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
השנה אני מתחיל ללמוד Asp בבית ספר...עכשיו אני יודע שasp שפה מסורבלת ולא טובה. אני לומד אותה רק בשביל הבית ספר...האמת שהתחלתי לא מזמן ללמוד Php. אבל שמעתי על Asp.net ושמעתי עלייה הרבה דברים טובים... בכל מקרה אם אני אלמד Asp יהיה לי יותר קל להתחיל עם Asp.net?או שאין קשר? אם לא אז אני פשוט אלמד Asp בשביל הבית ספר אבל אני אלמד Php לבד.
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני מאד רוצה ללמוד תכנות אך אין לי מושג מאיפה להתחיל. אשמח מאד אם מישהו שבקיא בנושא יכוון אותי מהם סדרי העדיפויות מבחינת לימוד שפות תכנות, ומאיפה אפשר להשיג את החומר הנדרש. תודה רבה רבה לעוזרים מראש. נ.ב. אני בטוח ששאלו את השאלה הזו מיליון פעם לפני, אבל זה באמת חשוב לי אז תתחשבו בי קצת. שוב תודה מראש לכולם. :xyxthumbs:
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://Rar.Co.iL/files/Rar-1125756222.jpg אחרי שאתם מורידים תשנו את הסיומת ל EXE. תגידו לי מה דעתכם, התחלתי ללמוד פסקל אתמול בערב. אם אסור לשים כאן דברים שהכנתי אז תגידו לי..
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
עריכה: תוכנה קטנה בפסקל שבניתי. התוכנית בתגובה #3 והקוד שלה בתגובה #4
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
סליחה אם השאלה הזאת טיפשית.....אבל אני לא מבין בגרוש וחשבתי שזה יהיה קשור לפורום הזה..... ויש לי על זה שיעורי בית מהבצפר.... אז בבקשה חברים אני צריך רק הגדרה . השיעורים למחר...... תודה לעוזרים !!!!!!
-
- 5 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
התוכנית הזאת לא עובדת לי משום מה ולא מזהה אפילו שהיא הגיעה לסוף הקובץ. אם מישהו יוכל לעזור לי לתקן אותה בבקשה אני כבר אובד עצות. בתודה מראש #include <iostream.h> #include <stdio.h> void main() { int y [50]; unsigned int i=50; FILE *f; cout<<"\n"; f=fopen("d:\\d1.txt","r"); while(!(feof(f))) { i--; fscanf(f,"%d ",&y[i]); } fclose(f); f=fopen("D:\\d2.txt","w"); for(;i<=50;i++) { fprintf(f,"%d ",y[i]); } fclose(f); }
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכם... אני עומד לשלוח פקס מסודר למערכת משרד החינוך בקשר לנושא הלימוד שלהם על ASP אחרי שבדקתי הרבה הגעתי למסקנה שבעוד כמה שנים כבר בקושי ישארו מתכנתי ASP... למה? ASP.NET - יותר ידידותית ונוחה,יותר אפשרויות,מתעדכנת. PHP - יותר ידידותית ונוחה,יותר אפשרויות,מתעדכנת והכי חשוב שיש לה קהילת מתכנתים גדולה שאפשר להיעזר בהם...וכמובן שהיא קוד פתוח ויש שרתים חיינמים שאפשר לאחסן עליהם. עכשיו למה בעצם ללמוד משהו שגם יותר יקר וגם עם פחות אפשרויות וגם עם קהילה יותר קטנה? הכל בגלל שתאגיד ענק כמו מייקרסופט עומד מאחורי הASP... בכל מקרה אני מתכוון לקחת את העניין הזה ברצינות ולשלוח להם פקס מסודר ומאורגן עם התלונה. עכשיו הייתי רוצה לדעת אם יש ספר מקצועי בעברית לPHP... הרי אי אפשר ללמד בלי…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כנראה אני אלמד בבצפר פסקל השנה אז החלטתי להקדים.. בכל אופן כשאני מריץ את הקובץ המהודר של הקוד הבא אני מקבל Syntax Error. זה הקוד: Var Xxx: integer; Begin For Xxx:=0 to 10 do Begin WriteLn('Loop number ',Xxx); End; End. מה הבעיה בקוד?
-
- 11 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכם... השנה אני עולה לכיתה ח' ונושאי הלימוד שלנו בשיעור מחשבים יהיו: ASP HTML גאווה סקריפט התבקשנו לקנות ספרים על כל אחד מהנושאים. בדקתי קצת חומרים על שפת התכנות ASP ונתקלתי בהרבה מקומות שבהם אומרים ששפת הASP לא מתפתחת והיא יותר יקרה וארוכה וקשה מPHP... ולעומתה PHP כל הזמן משתדרגת ומשתפרת והיא חינמית. נתקלתי גם בכמה תגובות כמו : "5 שורות בASP שורה אחת בPHP" האם כל מה שאמרו נכון? חשבתי אולי להתלונן בהנהלת הבית ספר על זה... מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מסמך שיצרתי שיש לו גם לייבלים וגם ריבועי טקסטים מהו הקוד של ההדפסה שיוכל להדפיס את הלייבלים וגם את ריבועים הטקסט כמו בתוכנה? בתודה לעונים ובצפיה לתשובה, גיל עריכה: מן מסד נתוניםן
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מישהו שהוא תותח ב- ++C, שיודע הכל אבל הכל, על התוכנה הזאת לצורך בניית משחק מחשב חדש ורציני, המסכים יקבל את הקונספט, את הרעיון של משחק זה על גבי מכתב מכובד ומפורט עד לפרטי פרטים של משחק זה, אז, האם יש מישהו כזה שמוכן לעזור לי בזה???
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי שאלה שאני לא בטוח עם זה קשור לנושאה אבל עם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח אני רוצה לעשות מהמחשב שלי שרת לאתר אינטרנט שלי האם זה אפשרי ועם כן אז איך?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה לא הצלחתי למצוא בגוגל אחד שעובד לי.... וראיתי אצל חבר שלי (אבל זה מתאים רק למק) אחד שמסדר את השורות בצורה מדורגת יפה, זה נוח אז אם אפשר כזה נ.ב אם זה לא מתאים לפורום אז מצטער אבל בבקשה תעזרו לי , אני צריך לסיים את עבודת החופש מהר =\
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
מה ההבדל בין Delphi 2005 Architect ל-Delphi 2005 Enterprise? מה הגודל של כל גירסה ב-MB? איזו גירסה עדיפה, במידה ואתה מעוניין בכמה שיותר אפשרויות, אבל רוצה להימנע מהסתבכויות?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למדתי C וקצת ++C ברמה די פשוטה של פוינטרים,הקצאה דינמי, מערכים ודברים בסיסיים כאלה... עם איזה ספר אני יוכל להרחיב את הידע שלי ובמקביל לעשות הסבה לשפת צד שרת כמו ASP?
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
איפה ניתן למצוא ולהוריד את הפונקציה של windows.h של C++???? ???
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
http://www.xbox-linux.org/wiki/The_Hidden_Boot_Code_of_the_Xbox מעניין לקריאה למי שמבין... והכי חשוב, הסוף: :lol:
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
איך ניתן לדוגמא לבצע פקודה כמו gotoxy(); clrscr(); וכו... בc++??? אם אפשר לתת דוגמא קטנה , תודה. ???
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סביבה טובה וחינמית ל- C++ (חדש בסי, אבל תכנתתי פעם ב-vb)........ וגם אם אפשר איזה אתר עם מדריכים טובים............ תודה רבה לעוזר!
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום, למדתי html ו javascript יש לי שאלה, איך אני מוריד\משנה, איך שלא עושים את זה, שיהיו לי כפתורים אחרים וטבלאות אחרות??? אפילו כמו פה באתר נגיד כמו הטבלה של הקישורים שלמעלה, "אשי, מדורים,ביקורות,כתבות......" איך עושים עיצוב יפה ולא קישור עלוב עם קן מתחת או כפתורים אפורים אחד מתחת לשני? תודה
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-