עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. ה השאלה היא: איך אני יכול להגדיר לאתר שאני עובד עליו להיות מותאם בגודל מלא לכל סוג של משתמש לא משנה אם המשתמש עובד ברזולוציה של 1024X768 או שהוא משתמש ב 800X600 ככה או ככה האתר שלי יכנס בצורה מלאה על המסך לכל אחד שיכנס לאתר שלי, אני יודע שזה דורש עבודה עם אחוזים ולא עם גודל ממשי אבל אני פשוט לא מוצא את האפשרות הזאת ב DREAM WEAVER כשאני עובד עם TEMPLATES. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by omri2423,

איך בונים דריוור בVB ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  3. Started by nemo9439,

זה עושה הכל חוץ מלשלוח את הנתונים לDateBase, עזרה?????

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  4. Started by frezi,

שלום לכולם אני מחפש הסבר או טוטוריאל בנוגע לסליקה אוטומטית בASP. כלומר איך עושים בASP טופס שמבקש מהגולש כרטיס אשראי, ולאחר שליחת הטופס מבצע את החיוב הדרוש אוטומטית...

5. Started by neogod,

איך אני איך אני מדפיס על המסך מערך דו מימדי של 3*3 ???

• 5 תגובות
    • 4.5k צפיות
  6. Started by Idan-h,

עיגול למספר שלם. אני לא מתכוון לINT שפשוט מוריד את השארית.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by sheff2k1,

זה לא במאה אחוז קשור לפורום אבל אתם היחידים שכנראה תוכלו לעזור...: משום מה האקספלורר שלי הפסיק לפתוח עמודים שמסתיימים ב asp. יכול להיות שזה נהיה אחרי שהתקנתי autopatcher xp של גרסת נובמבר..בכל אופן אי אפשר להחזיר את זה חזרה...ניסיתי reset web settings, restore defaultsומחיקה של כל מיני רכיבים- אבל שום דבר לא עוזר. בפיירפוקס הכל עובד בסדר גמור, כך שהבעיה היא באקספלורר. מישהו יכול לתת לי רעיון של מה אני יכול לעשות עם ה ASP הזה?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  8. שלום רני צריך נושאים לפרוייקט 5 יחידות בויזואל בייסיק, מי שיש לו נושא טו ב לפרוייקט ולא יותר מדי מסובך בבקשה שירשום. בתודה, אבי.

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  9. Started by talgold,

שלום אני מחפש תוכנה שבה אני יוכל לבצע ולתרגל SQL האם יש תוכנה כזאת (לא התוכנה SQL המלאה)

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  10. Started by b0nz,

אני כבר הרבה זמן מחפש תוכנת Decompiler לassembly מישהו יכול לתת לי שם? או אולי אפילו Exe Editor תודה מראש B00nz

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  11. אני בחרתי לעשות פרוייקט על המשחק "שולה המוקשים" *עדכון אחרון בעמוד 3. תודה מראש לעוזרים

• 44 תגובות
    • 10.6k צפיות
  12. אני מתכווין לכך שהמשתמש יכניס שלושה מספרים: a,b,c ואני רוצה שזה יראה ככה: ax² + bx + c =0 איך אני עושה את זה...

• 38 תגובות
    • 8.9k צפיות
  13. Started by Daniel_M,

איך אני מקמפל את המוד שבניתי? בתודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  14. Started by orenya,

מחפש אנשים להצטרפות לקורס VHDL כדי לקבל הנחה. orenyaacobi@gmail.com אורן.

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  15. Started by Dimness,

שלום לכולם, אני רוצה להתחיל ללמוד את שפת C, יש לי רקע קטן בתיכנות (למדתי פסקל... ), אני מחפש איזשהו ספר / מדריך אינטרנטי בעברית שיעזור לי ללמוד. בעבר שמעתי על כך שלא מומלץ ללמוד דרך הספרים בעברית כי הם ברמה נמוכה?, זה נכון גם היום, אם כן זה יכול לגרום לאיזשהן בעיות בלמידה? מקווה שתענו ותעזרו לי, תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by matteo,

רציתי לשאול קודם כל מה הספר המומלץ ביותר ל java המיועד למתחילים- לא מתחילים בשפות התכינות תכנתתי בסי מעט והמון בפרל אני ברמה של מתקדם בפרל ככה שרקע בתכנות אין לי אומנם רקע ב OOP אין לי אז ככה מה הספר המומלץ ? והאם השפה הזאת מתאימה לי כמתחיל ב OOP וסתם שאלה למה מיודעת השפה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. ואם לא למישהו יש רעיון איך אני עושה את ההזחות בצורה הכי קלה?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  18. Started by s_b54,

יש לי בעיה עם התפריט שבניתי זה הקוד: <html> <head> <script language="javascript"> function showHideTable(menuId){ var obj=document.getElementById(menuId) obj.style.visibility=(obj.style.visibility=="visible"?"hidden":"visible") } </script> <style> div.menu { position:absolute; visibility:hidden } </style> </head> <body> <table> <tr> <td onmouseover="showHideTable('עמוד ראשי')" onmouseout="showHideTable('עמוד ראשי')"> <a href="home.html">עמוד ראשי</a><br> <div class="menu" id="עמוד ראשי"> <a href="page1.html"> 1</a><br> <a href="p…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by blabla2002,

כבר ניסיתי בערך כל דבר, אבל הוא לא רוצה לנגן אוטמטי אחרי שגמר להוריד ואני צריך לעשות מקש ימני ו-play כדי שזה יתחיל לנגן למישהו יש פתרון? מצורף קובץ ה-HTML [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by snaidis,

יש לי שתי שאלות: 1. כיצד אני בונה רשימה מקושרת ב VB? 2. כיצד אני מקצה זיכרון בצורה דינאמית ב VB?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by snaidis,

כיצד אני יכול למצוא קומבינציות של מספרים כמו לדוגמא: 1,2,3 אז יכולות להיות הקומבינציות 3,2,1 1,3,2 וכו... בכל קומבינציה צריכים להיות כל המספרים שקיבלת.

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. Started by snaidis,

אם בניתי אלגוריתם להתקדמות ברשימה אז אם הוא היתקדם לי 3 פעמים אז אני יכול לומר שהוא יתקדם תמיד כמה שאני אקבע לו?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  23. Started by Paci,

אני לומד בספר שלי על מערכים ומצביעים ועל הקשר שבינהם. וצריך לעשות תרגיל עם פונקציה. כלומר לשלוח מערך לפונקציה כמצביע. נגיד ככה: void lol(int *ptr) { ...... } int main() { int mar[10]; lol(mar); } בספר כתוב שהאיבר הראשון במערך (0) הוא גם מצביע לכן אפשר לעשות ככה. אבל זה כותב שגיאה. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי את קטע התוכנית הזו: #include <graphics.h> #include <stdlib.h> #include <stdio.h> #include <conio.h> #include <dos.h> #include <math.h> int main(void) { /* request auto detection */ int gdriver = DETECT, gmode, errorcode; /* initialize graphics and local variables */ initgraph(&gdriver, &gmode, ""); /* read result of initialization */ errorcode = graphresult(); /* an error occurred */ if (errorcode != grOk) { printf("Graphics error: %s\n", grapherrormsg(errorcode)); printf("Press any key to halt:"); getch(); exit(1); } float x1,x2,y1,y2,m,n; float x,y,t; float dx,dy; x1=100; …

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  25. Started by skywalker13,

היי. נתנו לנו בבית ספר לכתוב תוכנה שקולטת תאריך כלשהו נגיד: 2005 ,11 ,2 (שבמקרה זה היום הולדת שלי... חחחחחח...... ) ומדפיסה את היום שלמחרת: 2005 ,11 ,3. עכשיו צריך לקחת בחשבון שהתוכנה תוכל גם כמובן להחליף חודשים במקרה שנגיד היום שווה ל-31 או שנים. צריך גם לקחת בחשבון שיש חודשים אם 31 ימים ואם 30 ימים ויש את פברואר שזה 28 יום ובשנה מעוברת (שנה שמתחלקת לארבע) בפברואר יש 29 ימים. אז התחלתי לכתוב את התוכנה (בסי כמובן!) (משתמש בבורלנד) הכל טוב ויפה עד שנתקלתי בבעיה. זה מה שכתבתי: #include<stdio.h> #include<conio.h> void main() { clrscr(); int num1,num2,num3; printf("Please enter a date\n"); scanf("%d%d%d",&num1,&num2,&num3); i…

• 3 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים