עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by MasterGal,

היי אני יודע ש access זאת לא שפת תכנות אבל זה הפורופ המתאים אני חושב, אני רוצה ללמוד אקסס בבית ורציתי לדעת עם יש תוכנות עזר, מאמרים באינטרנט או כל דבר אחר שיעזור לי ללמוד את זה, תודה גל.

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by zivlol,

אני לא יודע אם איתתי את זה נכון אבל כעיקרון אני צריך לדעת איך למצא סקריפטים למשחק מסוים ואני מעויין ללמוד את השפה הזאת מישהוא יכול להביא לי מדריכים בעיברית בשביל זה ?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  3. Started by 00000,

יש כבר ידע ב-C, מה אני עושה? (בבקשה אל תתנו את האתר של האוניברסיטה [שרת איתן])

• 27 תגובות
    • 8.4k צפיות
  4. Started by sherlock1212,

איפה אפשר ללמוד? אם יש איזה אתר טוב זה יוכל לעזור

5. Started by gal555,

אני רוצה להתחיל ללמוד php וhtml מאיפה להתחיל?

• 10 תגובות
    • 4.3k צפיות
  6. Started by Lyoko,

אני מעוניין להתחיל ללמוד JAVA, אבל אני לא מוצא מקור שממנו אפשר ללמוד מסודר ובצורה נוחה.. באתר של Java/Oracle הכל זבל, מבולגן מאוד. מישהו יכול להביא לי בבקשה?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Spiritus,

אני יודע VB ו C . אני רוצה להתקדם וללמוד JAVA . אז אם אפשר אני רוצה לקבל הסבר קצר על JAVA . האם זה דומה לVB? איזה ספר אתם ממליצים? אתרים שאני יוכל ללמוד מהם? והאם בכלל כדאי? תודה לכם !!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. יש לי רעיון לאתר מסוים. אין לי כסף לאנשי מקצוע שיבנו את האתר אז רציתי ללמוד קצת כישורים בסיסים בפיתוח אתרים כדי לראות אם יש טעם לפתח את הכישורים הרלוונטים או פשוט ללכת לאנשי מקצוע וזהו. מאיפה להתחיל? מה רלוונטי היום?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. מישהו יכול להפנות אותי למקורות מידע טובים ללימוד עצמי ולתוכנות הרלוונטיות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם.. אני רוצה ללמוד לבנות אתרים אבל ממש ממש הספקתי להתבלבל מכל השפות הקיימות, html למדתי והתנסתי בזה מעט בבניית אתר ניסיון אחד,וcss למדתי מעט כדי לבנות אתר פשוט יחסית, לצורך העניין נגיד אתר עם כמה כפתורים שנגיד אני מצביע עליהם ואז הם משתנים נגיד ברק כזה שעובר עליהם, האתר עצמו יהיה מעוצב מ psd שעיצבתי, ושאני יכנס לקטגורית תמונות אז יהיה לי תמונה אחת גדולה ו2 חיצים שאני ילחץ עליהם זה יעביר לי תמונות או משהו בסגנון הזה רק רצת יותר טוב.. מה אני צריך ללמוד?

• 46 תגובות
    • 10.8k צפיות
  11. Started by nir_sa,

הבנתי שכדי לפתח לאנדרואיד צריך JAVA נכון? בכל מקרה , מה זה אומר לכתוב JAVA? יש לי PC סביר בחוזקו, אפשר לבנות עליו משחקים?(לבנות משהו עם גרפיקה פרימיטיבית מאוד רק להמחשת המשחק לגרפיקאי ) באיזה תוכנה אני כותב JAVA, אפשר סתם ב NOTPAD אני מניח שיש תוכנות לכתיבת תוכנות , אפשר כמה שמות? תודה יום טוב

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום.. אני כבר הרבה זמן רוצה להזמין לעצמי איזה ספר טוב למתחילים שיתן לי מושג על תיכנות משחקי מחשב אבל יש די הרבה ספרים בנושאים שונים. אז ככה: יש את המנוע האגדי UNREAL שיש לו מספר ספרים שמתחילים די מהתחלה ומלמדים אנרייל סקריפט... ובלה.. בלה.. http://www.amazon.com/Unreal-Tournament-Game-Programming-Teens/dp/1598633465/ref=sr_1_1/103-9843162-3923846?ie=UTF8&s=books&qid=1192825002&sr=1-1 כמו כן יש את זה גם: http://www.amazon.com/Mastering-Unreal-Technology-Level-Design/dp/0672326922/ref=sr_1_2/103-9843162-3923846?ie=UTF8&s=books&qid=1192825002&sr=1-2 שיותר קורץ לי... ויש את המנוע טורק שעכשיו אני לא מוצא שם קישור.. בכל מקרה מאיפה להתחיל?? מה יותר קל…

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by alex15,

אני רוצה ללמוד על ה SSL רק שבשפה העיברית .אני לא מבין כל כך ב SSL רק שאני רוצה וחייב להבין איך להתקין את ה SSL על המחשב וגם איך להסיר ודבריםכאלה על ה SSL . אני אשמח מאוד לם תמצאו לי אתרים בעברית שמראים ומסבירים איך להתקין איך להסיר ודברים כאלו . kopfpatsch: :s05: תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום, אני רוצה ללמוד עיצוב אתרים. התחלתי לקרוא את הספרים: Head start web design ו The principles of beautiful web design אבל הספרים האלה מדברים בתאוריה על צבעים, וסידורי טקסט וכל מיני דברים כאלה... ואני צריך ספר או מדריך שמלמד את זה, וגם איך ליישם את זה בפוטושופ. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום, קיבלתי זימון מחיל המודיעין לפרויקט גמא אני מתלבט עכשיו אם ללמוד עוד שפת תכנות כמו PHP , כדי שיגביר את הסיכוים שלי להתקבל לגמא אני יודע עכשיו אסמבלר ופסקל. איך אני יכול ללמוד PHP ומה הכוונה כשאומרים שבונים איתו אתרים? זה לא שפת תכנות בפני עצמה?

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  16. Started by shay33,

שלום בזמן האחרון חשבתי ללמוד שפת תיכנות ולהתקדם קצת.. עכשיו אני רוצה ללמוד רק לא יודע מה... אני יודע קצת HTML בסיסי שזה כלום :-[ אני חושב שאני צריך פירוט קצת על השפות שיש -מה הם עושות? האם קשה ללמוד בתור מתחיל? ולמה זה שימושי..? כי אני לא יודע באמת מה אני רוצה ללמוד ומה לעשות אם זה... ד"א אשמח אם תמליצו לי על שפה קלה למתחיל כמוני .... תודה רבה ; :xyxthumbs: ;)D ;D ;D

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by gal555,

אין לי ידע בנושא הזה והייתי רוצה ללימוד קצת עליו אז מאיפה אני צריך להתחיל?

18. Started by eli_a2006,

שלום חברים אני רוצה ללמוד שפת c+ שאני לומד את זה לבד בלי מורה בלי כלום זקוק למדריכים מפורטים מ-א' עד ת' תודה רבה לעוזרים אלי .

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by GrayFox,

מה המצב אנשים אני רוצה להתחיל ללמוד תיכנות ורציתי לגעת עם מה כדאי לי להתחיל וכול השאלות הצעירות האלה תודה

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  20. Started by comix_dude,

אני רוצה ללמוד תיכנות איזה שפות כדאי לי עם אני רוצה לכתוב תוכנות ובניית משחקים למשל ואיפה אני לומד את זה ................. תודה אני אשמח לתגובות.............

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. כיום אני מועסק בחברת הייטק בתור בודק ואני רוצה להתחיל ללמוד תיכנות. חשבתי על המסלול של MCPD שזה בעצם C# שאורכו שנה - שנה ורבע. אצלנו בעבודה יש הרבה חבר'ה שהיו בצבא ב-8200 ואני מתאר לעצמי שהם התחילו ללמוד בצבא בקורס של ממר"ם. השאלה שלי היא מבחינת היקף החומר מה ההבדלים בין הקורס שאני רוצה לקחת לבין קורסים של ממרם שאין לי מושג כמה זמן הם.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש כל כך הרבה שפות וספרים. מאיפה מתחילים? מה הספרים המומלצים?

• 38 תגובות
    • 5.8k צפיות
  23. קודם כל אני בעל תואר ראשון אבל לא במקצועות המחשוב, אני עובד בחברת הייטק בבדיקות ומעוניין להתחיל וללמוד מסלול של הכשרה של תכנות ואולי לעבור לזה בעתיד, אני לא מעוניין בלימוד של עוד תואר מפאת חוסר בזמן אלא במסלול שמכשיר לתכנות, אני יודע שמסלולים כאלו זה בד"כ סביב השנה, אני די מבולבל במסלול אבל לפי מה שראיתי יש דבר שנקראMCPD שזה של מייקרוסופט אבל ההתלבטות שלי היא מכיוון שמכמה אנשים שדיברתי איתם הבנתי שמחפשים יותר אנשים שמתכנתים ב-C וב-C++ מאשר ב-C# שלפי מה שראיתי זה מה שמתמחים ב-MCPD וברוב המסלולים שאני ראיתי. 1 האם זה נכון מה שנאמר לי בקשר לזה שעדיף ללמוד תכנות ב-C וב-C++ מאשר ב-C# 2 האם תוכלו להמליץ לי על מסלול מסויים תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. Started by solidus,

טוף, אז הסיפור הוא כזה - אני מנסה ללמוד תכנות כבר שנים, כל פעם אני אומר לעצמי שזהו - אני הולך ללמוד נונ-סטופ אבל אז אני פשוט נתקע בקיר הזה שנקרא שעמום. בכללי אני מאוד אוהב תכנות, אני מאוד אוהב לפתור בעיות. אבל כל פעם אני נתקע עם הראש בקיר, או יותר נכון נושא מסויים (כזה או אחר, לא משו ספציפי) שפשוט משעמם אותי למוות. בסופו של דבר אני פשוט עוזב את זה ומוצא לעצמי תעסוקה אחרת. מה שאני בעצם אומר פה זה שאני צריך עזרה ממכם בכמה דברים: 1. איזה שפה הייתם ממליצים לי ללמוד? רוב הניסיון שיש לי זה בC++, בנושאים די בסיסייים. בעקרון אני מתעניין גם בתכנות אתרים ואינטרנט וגם בתוכנות, אבל אני רוצה שפה שמשתמשים בה המון כיום, לא אכפת לי שזה יהיה קשה. 2.מאיזה ספר עדיף ללמוד? אנגלית\עברית - לא …

• 3 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.