תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
אני שוקל ללמוד מדעי המחשב בתיכון. זה מה שאמרו לנו שנלמד שם (לאחר כל ציטוט ממה שאמרו לנו,ישנה שאלה שלי שאשמח שתענו ,ובבקשה תסבירו לי במילים פשוטות כי אני מתחיל בכל הנושא הזה) : "לימוד לקראת פיתוח וניתוח אלגוריתם מילולי לפתרון בעיה וכתיבת תכנית מחשב מובנית,המיישמת את הפתרון. " *שאלתי : מה זה אלגוריתם ? ולמה הכוונה בפיתוחו וניתוחו ? "להכיר את עקרונות העברת המידע באינטרנט (html, javascript ), להכיר את המושגים הבסיסיים של ASP ולאפשר לתלמידים ליצור אתרים אינטראקטיביים" *שאלתי : בכלליות מה זה html ? javascript ? asp ? "תורת המחשב - אוטומטים, דקדוקים, שפות פורמליות ותורת הגרפים." *שאלתי : מה פירוש שפות פורמליות ותורת הגרפים ?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור מתודה שתקלוט מחרוזת תווים באמצעות System.in.read() יצרתי משהו אבל הוא נראה לי מסובך ואני בטוח שיש דרך מימוש פשוטה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
grid menu זה חבילת הוספה שנותנת לך ליצור תפריט פלאש עם אופציה לתפריט נפתח (dropdown menu). הורדתי את החבילת הוספה, היא מאוד מאוד קלה לעבודה ואתם יכולים לראות את התוצאות בעצמכם,אבל יש בעיה אחת עם התפריט שזה יוצר. זה יוצר כברירת מחדל פרסומת לאתר שייצר את חבילת ההוספה, זה נראה דבילי שמוסיפים את זה לאתר, ואני לא הצלחתי למחוק את זה (במידה ואפשר). זה הלינק לחבילת ההרחבה (חינם): http://www.macromedia.com/cfusion/exchange/index.cfm?view=sn120#view=sn121&viewName=Dreamweaver%20Extension&loc=en_us&authorid=0&page=0&scrollPos=0&subcatid=0&snid=sn121&itemnumber=-1&extid=1031827&catid=0 אני ירשום לך גם את הקוד אם זה יעזור: <object classid="c…
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם אנא עיזרו לי. אני רוצה לכתוב פונקציות חכמות יותר. (הפתרון צריך להיות ב- ANSI C בלבד!) איך אני מגדיר לפונקצייה שהיא אינה חייבת לקבל פרמטר מסויים מרשימת הפרמטרים שהיא מקבלת, ואיך במקרה והיא לא קיבלה אותו, אני מגדיר שם default value? לא מצאתי באינטרנט את המידע.... תודה רבה שרון.
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום במסגרת שרותי הצבאי נדרש עלי לבנות מסד נתונים באקסס הבעיה היא שאני כבר לא זוכר טוב אקסס כמו שזכרתי לפני שלוש שנים נתבקשתי לבנות שאילתה שתציג דווח שבוא אני אקבע תאריך תחילה ותאריך סוף וזה יראה לי את כל מה שאני רוצה בין התאריכים שהזנתי .לדוגמא הזמנות מתאריך X עד תאריך Y מה שאני מעוניין שיהיי דוח שבלחיצה עליו הוא מבקש תחילה "מתאריך" ובפעם השניה אחרי לחיצה על אנטר יכתוב "עד תאריך" אם מישהו יוכל להסביר לי כיצד לעשות זאת אהיה רב תודות
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ניסיתי בזמן ריצה ליצור טור לחצנים לדאטא גריד, זה הצליח, הבעייה הייתה כשניסיתי לשייך אותם למתודה כלשהי, בדאטא גריד יש מתודה שנקראת ItemCommand שאמורה להתבצע כל פעם שלוחצים על לחצן בדאטא גריד, אבל משום מה כשאני לוחץ על הלחצן בדאטא גריד שום דבר לא קורה .. הוא רק נכנס לפייג' לוד וזהו .. מישהו נתקל אי פעם בבעיה?
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני מעוניין ללמוד תכנת, ואני חושב בעיקר על פיתוח משחקים. איזו שפה הכי כדאי ללמוד בשביל מטרה זו? שנה הבאה אני כנראה אלמד C# איך זה לפיתוח משחקים? ועוד משהו קטן שלא קשור: אני כנראה אלמד פרולוג (בינה מלאכותית לפי מה שהבנתי), מישהו יכול לתת לי יותר פרטים על זה? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עובד עם גירסה מאד מצומצמת של J2ME. מה שאני צריך שיקרה הוא שאוביקט מסויים יקרא מידע מקובץ שמתעדכן מדי פעם ויודיע על זה לראשי. הדרך הנכונה לעשות את זה היא להשתמש בEVENT, אבל חסרות לי הרבה ספריות במערכת שאני עובד עליה, ואני לא מצליח למצוא הסבר שלא כולל דברים שאין לי... יש לי את ה-interface שנקרא EventListener ואת האוביקט שנקרא EventObject. יצרתי interface חדש - public interface UpdateListener extends EventListener { public abstract void updateFileChanged(String updateData, int flags); } ואני עושה לו Implement מהראשי. יש לי ספריה Update שפותחת וקוראת את הקובץ. פה נתקעתי - לא הבנתי אם היא צריכה להרחיב את EventObject, או שצריך ליצור בה תת ספריה שהיא זו שמרחיבה את EventObj…
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני צריך ללמוד את זה די מהר. דגש על הREGEX, אבל גם קצת סינטקס... נ.ב יש סביבה עדיפה על ACTIVE STATE?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה...זו בעיה שהמון אנשים ששאלתי לא הבינו מה לעשות...(ושאלתי תותחים) אז ככה: יש לי VB סקריפט שנמצא בדף HTML הסקריפט: <body> <input type=text id=target style="width:0%"> <input type=text id=referer style="width:0%"> <script type="text/javascript"> <!-- target.value = "[url]http://www.walla.com"[/url] referer.value = "[url]http://www.Google.com"[/url] //--> </script> <script language=vbs for=butt > dim ie set ie=createobject("InternetExplorer.Application") ie.visible=true dim ref if not left(lcase(referer.value), 8) = "referer:" then ref = "referer: " ie.navigate target.value, , , , ref & referer.value </script&g…
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני מחפש גם מדריך מקוון וגם אם יש ספר אז למה לא אני מחפש בעיקר טיפים טריקים דברים כאלה (להפעיל את התכנה ולפתוח פרוייקט אני יודע...)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך עושים בה compile או run ....?????????????????????? http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=6105
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך להעביר 8 סטים של מחרוזות ממחשב א למחשב ב כאשר אני משתמש ב getdata ו senddata מה שקורה כל הטקסט מתחבר ביחד האם יש דרך להגיד לVB לשלוח סט אחד ורק אחרי שהצד השני קיבל אותו אז לשלוח את הסט השני וכך הלאה מקווה שהסברתי את עצמי טוב תודה,
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מישהו יודע מה היא הפונקציה לערך מוחלט בC? חיפשי בנעוץ ולא מצאתי. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי למחר עבודת הגשה , זה בעיקרון על לולאות אשמח מאוד אם מישהו יוכל לפתור את התרגילים הבעים או חלקם: 1)בכיתה 20 תלמידים. כל תלמיד הגיש 3 עבודות ,הציון הוספי מחושב לפי השלבים: *המורה מחשב את הציון הממוצע של כל תלמיד בשלוש העבודות *אם הציון הסופי שהתקבל גבוה מ85,המורה יוסיף 5 נקודות לציון שחושב שבממוצע.אם לאחר ההוספה יתקבל ציון גבוה מ100,הציון הסופי יהיה 100. כתוב תוכנית שתקלוט לכל אחד מה20 תלמידים את ציוניו ב3 העבודות,התוכנית תחשב ותדפיס א ציונו הסופי במחצית. כמו כן התוכנית תמנה ותדפיס את מספר התלמידים שקיבלו 100 כציון סופי. 2)מספר תלת ספרתי יקרא "מספר מינורי" אם הערך המוחלט של ההפרש בין כל זוג ספרות אינו עולה על 3. כתוב תוכנית בC המציגה כפלט את כל המספרים התלת …
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש לי אתר כבר הכל מוכן וזה.. הוא מאוחסן ב-ftp.members.lycos.co.uk ויש לי דומיין TK... עכשיו שאני נכנס לאתר כתוב לי ב-Address לא את השם של האתר אלא את המיקום של הקבצים שלי (כאילו ה-FTP) עכשיו אני צריך איזשהו קוד כדי שיהיה כתוב שם את השם של הדומיין ולא את ה-FTP. מקווה שהבנתם, תודה.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום. מצאתי פונט שאתר שממש מתאים לאתר שאני בונה. http://www.orphaned-land.com/top.php?language=en&menu=main&theme=seven# הפונט הוא בתוך הלשונית: the band. אז ניסיתי לראות את הפונט ב-source של ה-frame אבל זה בקובץ css נפרד שאי אפשר לראות אותו. האם יש דרך לזהות את הפונט כי בדקתי את הפונטים של ה-windows ולא מצאתי. או שמישהו יכול לזהות את הפונט לפי העין. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצטער על הכותרת הכללית... יש גבול לכמה שאפשר (וכדאי) לכתוב בשורה אחת. אני מחפש אלגוריתם/תכנית (בכל שפה עם עדיפות ל cpp) אשר בהנתן פולינום המיוצג ע"י triangle mesh ונקודה (הכל בתלת מימד) תקבע האם הנקודה נמצאת בתוך או מחוץ לפוליגון. התכנית יכולה להניח שהפוליגון הינו פוליגון פשוט (כלומר לא חותך את עצמו). אה.. ולמי שרוצה לעזור ולא מכיר את המושג triangle mesh : מדובר בייצוג של פולינום (כאמור) ע"י סדרת משולשים, כאשר כל משולש מיוצג ע"י שלוש נקודות. תודה מראש. מטי.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://members.lycos.co.uk/haimrev/Untitled-5.html זה האתר זמנית, תנסו להיכנס לאחד הלינקים, תראו שאחרי שתיכנסו בערך ל2 לינקים מאותו רגע והלאה הוא יראה לך שהלינק לא קיים יותר, תטענו מחדש את הדף ותנסו את אותם לינקים שלא עבדו לכם בביקור הראשון, ותראו שפתאום הם כן עולים. זה לא בעיה מסוימת בשרת כי גם בבדיקה שעשיתי עם הקובץ על המחשב שלי בדיוק אותו דבר קורה. אני עובד עם Dreamweaver 8 ורק בתחילת הדרך כמו שרואים. לפני שאני ינסה לכתוב מחדש את כל הדף אני רוצה לשמוע עצות שלכם, במידה ואני לא יצליח אני כבר ינסה הכל מהתחלה, בדרך כלל ככה נפתרות בעיות, אבל לא לומדים הרבה..
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
בקשר לאקסס , אני מחפש משהו בסגנון של לייק שבודקת רק לגבי סטרינגים אם קיימת מחרוזת במחרוזת אחרת, אני מחפש משהו לאינטג'ר, רציתי לדעת אם קיימת כזו אפשרות? בקשר לעיצוב, אני רוצה לעשות מצב שברגע שאני אלחץ על לחצן, יופיעו לחצנים וברגע שהם יופיעו, הדאטא גריד יירד לי בכמה שורות למטה, הכוונה שינוי פויזשן בזמן הופעה של דברים אחרים.. יש אפשרות כזו?
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה ללמוד שפת c+ שאני לומד את זה לבד בלי מורה בלי כלום זקוק למדריכים מפורטים מ-א' עד ת' תודה רבה לעוזרים אלי .
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקשר בין אקסל לVB. את הקישור לאקסס הוא יודע. מה שהוא רוצה לעשות זה לקחת נתונים מטבלה באקסס באמצעות VB, ולהעזר בVB כדי להעביר את הנתונים האלו לאקסל וליצור גרף שיוצג בסופו של דבר בVB. מישהו יודע איך עושים את זה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי הרבה ואני כבר נואש.... אני צריך קוד למיון ערימה (HEAP SORT) ב VB DOT NET. אם למישהו יש קוד כזה אני אודה לו מאוד..... תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש שתי שאלות מהשיעורי בית שלא הצלחתי לפתור, ואף אחד בכיתה שלי גם לא, וזה להגשה לשיעורי בית.. בבקשה תעזרו לפתור זה מאוד חשוב לי! שאלה ראשונה "מסגרת" במערך דו- מימדי בגודל M*M היא ריבוע של אפסים בתוך המערך שפינתו השמאלית עליונה היא המשבצת I*I (הריבוע הוא רק המסגרת) . כתוב פונקציה המקבלת מערך דו מימדי בגודל M*M ומחזירה "אמת", אם במערך יש "מסגרת", אחרת תחזיר הפונקציה "שקר". דוגמה : מטריצה עם "מסגרת" שפינתה העליונה השמאלית במשבצת 1,1 3 0 9 2 0 0 0 0 0 7 1 0 7 0 3 8 0 0 0 9 0 7 6 4 5 את השאלה השנייה אני לא מצליח להעתיק לפה אז נוותר עליה ונראה מה נעשה.. בבקשה מכל מי שיכול שיעזור!! תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-