תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
אני אשמח אם משהו יוכל לכתוב לי את הפורמט של יצירת טבלת ציר בעלת קטגוריות בשורות ועמודות ב- SQL המון תודה
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אם אפשר לינק פה + תוכנה לכתוב בה את התוכנית. תודה מראש. המדריך אם אפשר שיהיהי למתחילים.
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
איך אוכל להגדיר את struct מסוג template תנו בבקשה דוגמה איך זה אמור להיראות בהגדרה וב-main מה לא טוב בחלק הזה של הקוד template <class T> struct s{ T data; }; int main() { s <WHAT IS THIS> myS; return 0; }
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אפילו פשוט מזה תודה
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מדובר במדעי המחשב ב' שנת תשנ"ט. מי שמוצא, יתברך. תודה, Anyway. Ptyahoo.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך להוריד רשימה של קבצים מאתר שהולכים בסדר רץ לדוגמא www.site.com\10.jpg - www.site.com\1.jpg אני לא רוצה ללחוץ על כל לינק (זה בערך 100 קבצים) השאלה היא האם יש דרך קלה יותר לעשות את זה דרך HTML או BAT (אני לא יכול להתקין תוכנות על המחשב שאני צריך לעשות את זה בו ואין עליו שפות תכנות מ"ה ווינדוס 2000) תודה תודה תודה!
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, איך אני מקבל את השעה בג'אווה? אני מחפש פונקציה פשוטה כמו gettime בפסקל או time() ב-VB. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקרוב (מאוד) יש לי מתכונת במחשבים ואני מחפש חומרי למידה ותרגילים פתורים שאני אוכל להיעזר בהם במבחן. החומר הוא תכנות ב C ללא מחרוזות צ'ארים והפונקציה random, החומר שיכלל במבחן הוא מערכים(חד ודו מימדי) Struct פונקציות, פיתוח ויישום אלגוריתם ועוד כמה דברים... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני לומד בביה"ס זה הבסיס... טוב אז גרפיקה אנחנו לא לומדים אבל נתנו לנו משהו (דף שרשום איך לעשות טקסט ורקע בצבעים) אז שאני עושה : textcolor (4) cprintf("lordgod"); זה לא עושה את זה בצבע ... אז איך עושים ? כמובן 4 = red ...
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני יודע בסיסי יש לכם במקרה אתר שמביא הרבה תגיות וכדומה ומסביר על כל אחת מהן תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
איך אני רושם תוכנית כזו: ? בקואורדינטות פולריות משוואת אליפסה בעלת מוקד אחד בראשית הצירים היא: r(t)= a(1-e^2) / (1-(e)Cos(t) ----> that's the formula a - מחצית מהציר הראשי של האליפסה. e - האקסצנטריות של האליפסה (מספר בין 0 ל 1, ככל שקרוב יותר ל-0 האליפסה יותר מעגלית וככל שקרוב ל-1 האליפסה יותר צרה) שרטט אליפסה בקואורדינטות פולריות, דאג שהקו יהא חלק ככל שניתן ע"י בחירת ווקטור t מספיק צפוף. תודה אנשים !!!!
-
- 1 תגובה
- 3.9k צפיות
-
-
בעיקרון יש לי את התאריך העברי, יש איזה דאטה בייס של חגים או משהו? או ראיון אחר אני יכול להוסיף חגים ללוח שנה?
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
תרגיל במבנה נתונים שאני לא מצליחה ואשמח לעזרה: לדוגמא הוגדרה מחלקה rational class rational { private: int mone; int mechane; public: rational(int x=1,int y=1); rational(const rational &r); void rational::setMone(int x)//פונקציה לקליטת מונה השבר int rational::getMone(int x)//פונקציה המציגה את מונה השבר void rational::setMechane(int x)//פונקציה לקליטת מכנה השבר int rational::getMechane(int x)//פונקציה המציגה את מכנה השבר void print();//פונקציה להדפסת השבר void operator+(rational); void operator-(rational); void operator*(rational); void operator/(rational); void operator=(); }; על אותו עקרון, צריך להגדיר מלחקה מסוג string שתכיל את השדות הבאים (לא משתמש…
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לעבודה עם דיסאמבלר ועורך קסדצימלי
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
struct Node { int data; Node *next; }; void func(Node *head) { head=new Node(); head->data=10; head->next=NULL; } int main() { Node *head; head=new Node(); head->data=0; head->next=NULL; func(head); cout << head->data; return 0; } ברגע יציה מהפונ' הפוינטר חוזר להיות עם תוכן שהיה לפני קריאה לפונ' זאת אומרת זהו פוינטר לוקלי? זה כמו עם משתנים לוקליים שהם קיימים רק עבור הפונ' שנוצרו בה (ועבור הפונ' שבתוך)? מה יכול להיות הפתרון לבעיה (כמו עם משתנים, שאנו יכולים להעביר לפונ' את המשתנה עם סימן "&" וכך נוכל לשנות אותו) בקיצור, איך אוכל לשנות את המידע שפוינטר מצביעה עליו (ב-HEAP) מתוך פונ', כך שהשינויים שבוצעו ישארו גם כשנצאה מהפונ'? תו…
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מתחיל לעצבן אותי הקטע שהגרסאות החדשות של סקייפ תופסות כל כך הרבה מקום יחסית לתוכנת IM... עכשיו שמתי לב שכשהתוכנה הזאת מאריכה לי את הזמן שלוקח למחשב לעלות ב10 שניות... וזה גם מאט דברים אחרים... בכל מקרה, חשבתי על פתרון (וזה דבר נדיר במקרה שלי !!!!); לבנות דו-שיח שיעלה עם המחשב ובוא תהיו לי שתי בחירות: להפעיל את סקייפ לא להפעיל את סקייפ להתאבד לדעתי זה רעיון טוב, לא? כאילו, הזו שיח הזה הוא קובץ קטן ששוקל הרבה פחות מסקייפ... עכשיו כאן אתם נכנסים לתמונה; איך אני לעזאזל מכין את הזבר הזה? יש איזה תוכנה שמכינה כאלו דברים? צריך להכין/לערוך איזה קובץ? תודה רבה מראש!!!! אה כאן, הבחריה השלישית בדו שיח היית בצחוק.. נ.ב: אם לא הבנתם אותי, רק תאמרו כאן ואני יסביר יותר טוב
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איך עושים את זה? ניסיתי לשחק עם "GO TO" אבל ללא הצלחה. מישהו יודע תפקודה המדויקת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק בדף הרשמה כלשהוא אם שם המשתמש שמישהו הזין לשדה כבר נמצא במסד הנתונים איך אני עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי לפתור עבורי כדי שאראה את דרך הפתרון את התרגיל הבא ? : הכנס לתוך מערךA בגודל5X5 ערכים אקראיים בהתפלגות אחידה בין 5 ל- 15 . 1) מצא הערך המקסימלי והמינימלי במטריצה. 2) חשב את סכום ערכי המטריצה. 3) בנה מטריצה B המכילה את השורות האי זוגיות של A. 4) בנה מטריצה C המכילה את הטורים הזוגיים של B. 5) חשב את המס' ההפכי עבור כל אלמנט ב-A. 6) חשב השורש הריבועי עבור כל אלמנט ב- A. 7) חשב את הממוצע של ערכי המערך ובדוק כמה מהאיברים ב- A גדולים מהממוצע וכמה קטנים מהממוצע.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברי, בשיעורי הבית האחרונים שקיבלתי אני צריך להסביר מה זאת תופעת GIBBS. אני יודע מה זה בגדול(תופעה ש"מעגלת" קצוות מחודדים של פונ), אך לא יודע איך להסביר את זה לעומק. אודה לכם אם תעזרו לי. תודה רבה, אופיר תדמור. נ.ב. שמתי בפורום הזה מכיוון ששיעורי הבית היו כהכנה למעבדת MATLAB.
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום. באתר שלי שאני עושה שמתי מוסיקת רקע. עכשיו זה תגית ויש לה כמובן src. עכשיו האתר עולה אוטומטית אם המוסיקה. עכשיו כדי לעשות כך שהמוסיקה תיפסק עשיתי לחצן stop music. עכשיו אם ג'אוא סקריפט אני עושה את הפונקציה הבאה בפקודת onmouseclick (ככה אם אני לא תואה רושמים את זה אני לא זוכר זה רשום ב-w3schools) function stopMusic(linkObj , stop) { linkObj.src = stop ; } עכשיו אני מתכוון גם לעשות פונקציה שתשנה את המשפט stop music ל-play music אחרי הפסקת המוסיקה. ופה הבעיה. העניין הוא שאני לא יודע איך בתוך התגית <a> של המספט stop/play music לעשות ארבע פעמיים את אותה פקודת onmouseclick כאשר הראשונה והשנייה יפסיקו את המוסיקה ישנו את המשפט מ-stop music ל-play music ושהש…
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני יודע שזה הכי פשוט בעולם אבל שחכתי
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הבעיה היא בשאלה שמונה, לצערי אני לא ממש מצליח לחשוב על איזה אלגרויתם נורמלי שיפתור את זה בזמן הריצה הנדרש... אם מישהו יכול להסתכל ולעזור זה יהיה נחמד... http://www.cs.bgu.ac.il/~dsis062/uploads/2762Ass2.doc הפתרון אמור כמובן להיות בפסאודו קוד, אז תתפרעו... מותר להשתמש בכל מבנה נתונים שבא לכם לפתרון הבעיה, זמן הריצה הוא המגבלה היחידה. עריכה: הבעיה נפתרה, למי שמעוניין לבדוק את הקוד שלי (פסאודו): הפונקציה שכתבתי כאן אמורה לפעול אחרי פונקציה שמעתיקה את השלד של העץ בלי ערכים. t1 זה העץ המקורי t2 זה העץ החדש inordersum (t1,t2,sum) return int if t1.left!=null new=sum+inordersum(t1.left,t2.left,sum) newsum=sum+t1.data t2.data=newsum if (t1.right!=null) return inordersum(t1.righ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע באיזו פקודה אני צריך להשתמש ע"מ לקלוט לתוך מערך מספרים בזה אחר זה..רקb] בMATLAB
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נגיד כל מי שניכנס לאתר ויש לו IP לא של ישראל יונפה לעמוד מסויים באתר. יש כזה סקריפט?
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-