עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by skywalker13,

איזה מסביבות העבודה היא סביבת עבודה לשפת с? תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  2. Started by נעמה.,

אני צריכה ליצור תכנית שמבטאת תור במשך שעה. כל דקה יכולים להכנס אנשים לתור(אין הגבלה למספר האנשים.) ישנן 5 עמדות המטפלות ב4 עניינים שונים, (כל עניין לוקח דקה, שתיים , שלוש או ארבע לפי חשיבותו.) רק כאשר מתפנה עמדה, יכול לגשת אליה האדם הבא. איך אני רושמת את האלגוריתם שיבדיל בין העמדות וישמור על הזמן????

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by sese,

הי לכולם אני צריכה שתעזרו לי בכתיבת תוכנית בנושא פונקציות בשפת סי השאלה כך: יש חברה של אוטובוסים מנהלת טיולים לארבע אזורים שונים בארץ החברה קובעת את מחיר כרטיס הנסיעה לפי מספר הנוסעים באוטובוס באופן הבא: מספר נוסעים----מחיר כרטיס לנוסע בודד עד 20------------50 בין21-30---------40 מעל 31-----------30 בנוסף יש עמלה נוספת שהחברה גובה כתוספת על מחיר הכרטיס באופן הבא: יעד--------------תוספת על כרטיס הנסיעה חיפה=1------------5% תוספת ת"א=2--------------30 שיקל תוספת עכו=3-----------------10% אילת=4-----------------50 החברה שומרת עבור כל טיול את הנתונים: מספר טיול, מספר עיר היעד, מספר נוסעים באוטובוס. צריך לכתוב תוכנית העוזרת לחברה לקלוט נתוני הזמנות הטיולים בחודש נתון ותחשב…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by gotex,

איך הופכים את המחשב לשרת שיריץ פורום

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  5. היום אני פותח את התוכנה ותראו מה ההודעה שהוא מקפיץ לי(סוף ההודעה)... WTF? אני בטוח שאין לי את הבטא (התוכנה תופסת לי בערך 5 גיגה)

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Pure-Gold,

שלום, אני מנסה להכניס למסד הנתונים שלי נתונים ע"י כך שאני לא אצטרך לטעון דף אחר. הבעיה היא שהנתונים הנכנסים למסד הנתונים מופיעים בשלל צורות כמו: הקוד הבא הוא הסקריפט בצד הלקוח (עמוד HTML): <script language="javascript"> function AjaxTest(id,id2){ if(!id){getInfo.innerHTML="";return} getInfo.innerHTML=GetXmlResponse("sA="+id+"&sB="+id2, "test.asp",true) } function GetXmlResponse(DataToSend, URL, bText) { var xmlhttp = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP"); xmlhttp.Open("POST",URL + '?rand='+ Math.random() ,false); xmlhttp.setRequestHeader("Content-Type", "application/x-www-form-urlencoded"); xmlhttp.send(DataToSend); return(bText?xmlhttp.resp…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש חיה כזאת? אם מישהו מכיר, אני אשמח לקבל קישור לפירוט. תודה

• 23 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. Started by kisin,

יש לי אתר שבו יש טופס כניסה למערכת ואחרי שהמשתמש מזדהה אני שותל לו עוגיה (cookie) כדי שהוא לא יצטרך להזדהות שוב פעם בפעם הבאה שהוא יכנס לאתר. עד כאן הכל טוב ויפה... אבל יש לי שאלה: אם לדוגמא יבוא מישהו ויעתיק את הקובץ של העוגיה למחשב אחר האם העוגייה תמשיך לעבוד כרגיל? האם למעשה מדובר בפריצה אפשרית לאתר שלי? אני אודה לכל מי שיוכל לתת לי תשובה בנושא

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by BneXt,

בניתי תוכנה ועיצבתי אותה כמו שאני רוצה אבל יש לי בעיה אחת... אני לא יכול למזער את התוכנה... (אתם יודעים ליד ההתחל שמה) והדרך היחידה שבא אני יכול למזער זה דרך ה-BorderStyle ושמה- לבחור 2 Sizeable... אבל כשאני עושה את זה יש אפשרות להגדיל את התוכנה ולהקטין אותה (דבר שאני לא רוצה) האם יש אפשרות לעשות מיזעור מבלי שתהיה אפשרות להגדיל? אם כן מהי? תודה

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  10. Started by omrit,

שלום, אני מחפש מימוש ב JAVA לעצי מקטעים- Interval Trees, חיפושיי בגוגל לא העלו שום דבר... מישהו מכיר מימוש כזה, או לפחות אתר שמכיל מימושים למבני נתונים שונים? (אפילו בשפה אחרת). תודה!

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  11. שלום לכם. אני בונה תוכנית מסויימת ואני צריך להוסיף במקביל לתוכנית פעולה שנניח כל 10 MSEC תפעל. נניח יש תוכנית רגילה מדפיסה קולטת לא משנה, וכל פרק זמן מסוים מפסיק את הפעולה (לזמן קצר) ופונה למשהו אחר (כמו עידכון של משהו או קריאה לפונקציה) ואז חוזר לאיפה שהפסיק, ואז זה נראה כאילו זה עובד במקביל. אני לא יודע בדיוק איך להסביר, נראה לי קוראים לזה ט/תרדינג. אז אפשר איזה הסבר ואיך ליישם את זה? תודה רבה.

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. איך אני יכול בתוכנית שלי להשתמש בתמונת GIF בכדי שהטופס שלי יהיה בצורה מסויימת ולא מרובעת ורגילה? אם יש קישור לעיצובים כאלה ומדריך אני אשמח... תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by do-d,

היי משיהו מכיר את הפתרון לעיניין של העיברית בחלון הדוס? לא רואים עברית אלא ג'בריש האם יש איזה תיקון לזה ?? השאלה הזו מתחילה מזה שרציתי לעשות סקריפט קטן BATCH FILE שכל תפקידו בעולם הוא להוסיף קובץ לשולחן עבודה הבעיה מתחילה מזה שה XP בעברית ואין DESKTOP יש "שולחן העבודה" וכאשר שומרים את קובץ הטקסט ומשנים אותו לBAT הדוס כנראה לא קורא את זה נכון כי הוא לא מוצא את הנתיב אם אני רושם בדוס בעיברית אז הג'יבריש נראה שונה ממה שהוא מקבל מהקובץ BAT למישהו יש רעיון ??

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  14. Started by maverick,

שלום רב לכולם, בניתי טופס באסקל הכולל רשימה של כל מיני ערכים שונים. אחד מהערכים הוא תיבת בחירה (כן/לא). האם ישנה אפשרות לעשות עיצוב מותנה. כלומר, האם אפשר כשאשר התיבה מסומנת שיצבע לי את השורה בצבע אחר (כמו באקסל)?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. שלום אני צריך עזרת ענק ב ASP (וג'אווהסקריפט, אבל פחות דחוף) יש לי מחר מתכונת ואני צריך להגיש אתר לבגרות רק שהאתר שלי לא פועל כמו שצריך, ואני צריך שמישהו יעזור לי להבין מה לא בסדר שם!! אני אודה מאוד למי שיהיה מוכן לעזור לי (עדיף דרך אייסיקיו/מסנג'ר) תודה מראש!!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by BneXt,

שלום לכולם, הכנתי פרויקט ב-VB6 שמייצר קובץ DLL מסוים... אני לא מצליח להכין או למצוא קוד שיאפשר לי לשלוח את הקובץ DLL הזה אלי ל-FTP\ לאימייל. אם מישהו ממכם מכיר קוד כזה ויכול להגיד לי מהו כאן או בפרטי אני יפצה אותו ב-2 מספרי אייסיקיו בעלי 7 ספרות. אני יודע שזה לא פיצוי גדול אבל בבקשה אני כבר חודשיים (בלי צחוק) מחפש קוד כזה. נ.ב: נראה לי שהיחידי שיענה כאן יהיה UnsignedInteger, הבנאדם הזה הוא אחד הגברים בפורום.

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  17. Started by BneXt,

הכנתי את הקוד הזה: Private Sub Timer1_Timer() Dim Counter Counter = 0 If Timer1 = 1000 Then Counter = Counter + 1 Timer1.Enabled = True End If If Counter = 60 Then MsgBox ("HELLO I'M A MSGBOX PROMPT") End Sub בקוד ניסיתי שזה יציג את ההודעה - "HELLO I'M A MSGBOX PROMPT" לאחר 60 שניות. ואני לא יודע מה הבעיה בבקשה תקנו לי אני יושב על זה שעות...

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  18. Started by antonio1,

הורדתי את התוכנה שהיא מעולה לעיצוב אתרים בחרתי מהTEMPLETS דוגמת אתר והתחלתי לעצב הבעיה היחידה היא איך אני משנה את המלל של האתר (לא של הכפתוריפ והכותרת את זה הצלחתי) מישהו מכיר מדריך בנושא או יכול לעזור כי אני לא מצליח למצוא את האפשרות הזאת תודה

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  19. Started by נעמה.,

אני צריכה לצור מחלקה בסיס שיש בה פונקציות לחישוב שטח, הקף ולשרטוט- ריבוע, מלבן, תיבה. (הריבוע, המלבן, והתיבה יורשות ממחלקת הבסיס). בתכנית הראשית יש לולאה החוזרת 10 פעמים ובכל פעם מדפיזה לצורה שיוצאת בהגרלה- שטח הקף ומשרטטת אותה ע"י כוכביות. השאלות שלי: 1.איך אפשר להגדיר מערך של מצביעים מסוג הבסיס? 2.האם במחלקת הבסיס אני צריכה להגדיר אורך ,רוחב וגובה הצלע? 3. מה צריכה להכיל הפונקציה המחזירה את אורכי הצלעות? זה מה שרשמתי למחלקת הבסיס, ובשאר המחלקות ממשתי בהתאם: class Base { public: virtual int getTzela()=0; virtual int Hekef()=0; virtual int Shetach()=0; virtual void Sirtut()=0; };

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  20. Started by idan1836,

יש לי לעשות פרוייקט כלשהו פשוט באסמבלר, שנע בסביבות ה300 שורות לתוכנית. רציתי לשאול אם יש למישהו רעיונות לפרוייקט כלשהו .. אני רוצה לציין שפרוייקטים כגון מחשבון, חישוב ספרת ביקורת של ת.ז., שאלון פשוט (למשל כמו מי רוצה להיות מליונר), נעשו כבר ואי אפשר לעשות כאלו גם. לא יודע אם זה הפורום המתאים לנושא, אז להעביר אם צריך .. יש רעיונות ? תודה ..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, אני עובד ב #C בVS2003. יש לי FORM ראשי של האפליקציה, אני פותח עוד חלון קטן ששואל "כמה ניסיונות אתה מעוניין לבצע?" ולפי המספר שהמשתמש מכניס אני אמור ליצור מספר של כפתורים על ה- FORM . אני עדיין חדש בקטע של תכנות לווינדוס אבל מהכרותי עם התוכנה זה בטוח לא מסובך.. אז אם למישהו יש את הדרך אני אשמח. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by maorbe,

שלום אני מחפש לאתר שלי מערכת למניעה הצפה כמו שיש ברבה אתרים שצריך להעתיק כמה אותיות מתמונה לשדה מילוי דבר שמונה מתוכנה להציף את האתר. אם למישהו יש מושג אז בבקשה שיכתוב פה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  23. Started by BURTON,

אני רוצה לאחד 3 שדות של תאריכים מאותה טבלה ככה שבכל שורה יהיה התאריך המקסימאלי כמו בתמונה הזאת: התאריך בשדה ג הוא המקסימלי ולכן הוא יועבר לשדה החדש מישהו יודע איך עושים את זה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by aloaloalo,

שאלה פשוטה ... מה הפקודה בשביל לפתוח נגיד את התקייה c:\temp הכוונה בשביל שהתיקיה תיפתח ויראו אותה ומה הפקודה למחוק קובץ מאיזה שהו תיקייה ... ? תודה ...

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  25. טוב אני בונה אתר ובדף הראשי אני עושה התחברות מהירה, ואני רוצה שמישהו יתחבר ישלח אותו בחזרה לדף בית אבל שיהיה רשום במקום שהיה של ההתחברות ברוך הבא + firstName כאילו עם שם פרטי. ואני לא מוצא פיתרון איך לעשות את זה... ניסיתי לעשות דף בדיקה של ASP שבודק אם מופיע שם משתמש וסיסמה כאלה ב-db ואז אם מופיעים זה מקשר אותך לדף חדש שהוא בעצם גם הדף בית אבל רשום בו ברוך הבא+firstName זה ממש מטומטם.. וגם לא עבד לי *הערה* אני לא צריך לבנות דף התחברות חדש כי יש לי אחד.. אני פשוט רוצה בדף הראשי לעשות התחברות מהירה, אני אוהב את זה. אני חייב למצוא פיתרון, פתוח להצעות... ועדיף לדבר באיסיקיו / מסנג'ר אז מי שמעוניין לעזור אני ישאיר לו בפרטי את האימייל או את האיסיקיו. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים