תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
זה הסקריפט (כן, אני יודע שזה לא יפתור משוואה שבה -b+4ac יהיה שלילי זה פשוט מסובך ואין לי ממש מושג איך לעשות את זה.) // 4.cpp : Defines the entry point for the console application. // #include "stdafx.h" int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[]) { return 0; } #include <stdio.h> #include <math.h> int main() { int a, b, c; int delta; printf("please enter A, B, C: "); scanf("%d%d%d", &a, &b, &c); if (a == 0 && b == 0 && c != 0) { printf("there is no solution!\n"); return 0; } else if (a == 0 && b == 0 && c == 0) { printf("infinite number of solutions\n"); return 0; } else if( a == 0) { p…
-
- 19 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם. בניתי מאגר נתונים באקסס ואף גזרתי ממנו טופס נחמד שבו אפשר למלא את הפרטים שאני צריך. רציתי להוסיף כפתור של חיפוש רשומה. איך אני מגדיר חיפוש רשומה ב-VBA? אני רוצה לקלוט מהמשתמש את המחרוזת לחיפוש ולהפעיל את החיפוש במאגר.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מנהלים מצטער על ההפרה של חוקי הפורום אבל מחר אני צריך להגיש את האתר ויש לי בעיה הבעיה היא כזאת כשאני נותן סשן למשתמש ואז המשתמש עובר דרך הפריים סט לדף אחר הסשן נמחק ! מה עושים ? cookies ? או שיש פיתרון אחר ? ? ? בבקשה זה דחוף ולא סובל דיחוי
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
אני חדש עם התוכנה ואין לי מושג איך להריץ תוכנית ולראות שהיא אכן עובדת ניסיתי בכפתור של הplay וזה לא מצליח זה פותח לי חלון אפור בשם form 1 והחלון ריק יש למישהו מושג מה עושים תודה.
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, אין פה פורום מתאים לכתוב את השאלה הזאת ולדעתי הכי נכון לשאול את זה פה... לחבר שלי יש מערכת phpbb ולאחרונה הוא קנה vbulletin. השאלה שלי אם יש תוכנה שממירה לvbulletin. אם יש בבקשה תנסו למצוא כי חיפשנו יותר מידיי ובינתיים לא מצאנו
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
שלום מישהו מכיר את הפונקציה\תגית שמוסיפה מוזיקת רקע למשחק שיצרתי ב-CPP ? אני יודע שיש גם תוכנות שמאפשרות ליצור התקנה למשחק (SETUP). מישהו מכיר? תודה
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
היי, אני רוצה לכתוב איזה Batch שירוץ לי פעם ביום (או איך שאני אקבע ב Scheduled Tasks) ויעשה את הדברים הבאים: *יבדוק כמה מקופ פנוי יש לי בכונן? *ישווה את כמות המקום הפנוי הנוכחית לכמות שהייתה אתמול או היום (אני אכניס את כמות הנפח הפנוי שהייתה). אני יודע שאם מריצים את הפקודה DIR אז בתחתית רשום ה Free Space. אני לא יודע איך אני מייצא רק את החלק הזה של הפלט (הפלט של Dir מביא עוד דברים פרט ל Free Space) לקובץ טקסט ו... איך אני משווה בין שני הערכים?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום. האתר שלי בנוי בצורה של פריימים ויש לי קישור בתפריט של login. אני לוחץ ובחלון הארשי מופיע לי שדות login של שם-משתמש וסיסמא. במיקרה והוכנס שם-משתמש וסיסמא נכונים ה-session הופך ל-1 ובמקרה של ADMINISTRATOR ל-2. הנה קטע הקוד: הבעיה היא שאפקט ה-onmouseover של javascript לא עובד. אני יעריך מאוד אם מישהו יוכל לפתור את הבעיה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באתר שלי אחרי שאני שולח את הטופס לASP יש לי שגיאה שאומרת שהDB מיועד לקריאה בלבד וגם כשאני נכנס ל Access אז הוא נותן לי הודעה שיכול להיות שהקבצים יפגעו במחשב שלי ושואל האם אני מבטוח שאני רוצה לפתוח הנה צירפתי פה את הטופס + הבדיקה בjavascript ,את הDB ואת הASP [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד תיכנות C אבל אני לא יודע כלום בתיכנות אף פעם לא נגעתי בנושא מה כדי לי לעשות איך ללמוד וכו ורציתי לדעת מה זה אסמבלר ומה השימושים שלה
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני צריכה ליצור תכנית שעורכת תור במשרד הפנים במשך ארבע שעות. כל דקה נכנסים n אנשים לתור ->מספר האנשים הנכנסים אינו מוגבל. ישנן 5 עמדות. כל אדם שנכנס מקליד את שמו, ומספר הפכולה שברצונו לבצע שהיא מספר הדקות שהוא צריך לשהות בעמדה. בכל דקה, צריך להופיע פלט- מי נמצא באיזו עמדה. הבעיה שלי: הפלטו שמופיע, מחשיב רק את האנשים החדשים שהכנסתי לתור ואל את האנשים שנמצאים כרגע בעמדות אשמח לעזרה. הערה: ישנו קובץ מחלקה של תור בו מוגדרות שהפעולות שינתן לבצע עליו והן: 1. בדיקה האם התור ריק. 2. הכנסת אדם לסוף התור. 3.הוצאת האדם הראשון מהתור. 4. הצצה לפרטיו של האדם הראשון שבתור. זהו התכנית שרשמתי: #include <iostream> #include <conio.h> #include "queue.h" #include "queueList.h…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בונה דף שיחפש משתמשים בASP ומסיבה כלשהי יש לי את אותה בעיה תקועה: Technical Information (for support personnel) Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80040E14) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Syntax error in FROM clause. /AnimeSchool/admin/asp/clubsearch.asp, line 20 Browser Type: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322) Page: GET /AnimeSchool/admin/asp/clubsearch.asp הנה הקוד של הדף עצמו <head> </head> <body bgcolor="black"> <% Set oConn = Server.CreateObject("ADODB.Connection") oConn.open="Driver={Microsoft Access driver (*.mdb)};"&_ "Dbq=" &Server.MapPath("db/t…
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה ב-cpp , תוכן הבעיה - 2 הודעות שגיאה: c:\Program Files\Microsoft Visual Studio .NET 2003\Vc7\include\cstdlib(17): error C2039: 'exit' : is not a member of 'operator``global namespace''' c:\Program Files\Microsoft Visual Studio .NET 2003\Vc7\include\cstdlib(17): error C2873: 'exit' : symbol cannot be used in a using-declaration כל הקבצים מתקמפלים בלי שום כל בעיה, מלבד קובץ אחד CGameHabdler.cpp תוכן הקובץ: איך לפתור את הבעיות הללו? אני יודע שזה דבר יחסית "קטן" שיוצר המון בלגן. תודה =) אפיק.
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
למי שמכיר את תוכנת ה TASM ומתמצא בנושא של אסמבלר ... אני צריך לבצע מיון איך אני עושה זאת ? דוגמא : יש לי מספרים נתונים מכתובת X עד כתובת Y נגיד כל מספר בגדול בית אחד (8 סיביות) אני צריך למיין את המספרים מקטן לגדול איך אני עושה זאת למישהו יש רעיון ? אני צריך את זה די דחוף אז אם מישהו יודע בבקשה שיכתוב כאן תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה הנ"ל אבל אין לי מושג איך להשתמש בה. אני יוצר מסמך חדש, כותב את הקוד ואז אין לי מושג מה לעשות. HELP PLZ
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זאת הבעיה Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Cannot update. Database or object is read-only. /minevich1/login1.asp, line 36 Browser Type: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322) Page: POST 94 bytes to /minevich1/login1.asp POST Data: name=asd&lastname=asd&pWord=123&pWord2=123&eMail=sdadsa@walla.&year=2005&month=02&day=27&sex=2 Time: ?יום חמישי ?08 ?יוני ?2006, 20:22:38 זה קוד המקור עצמו <html dir="rtl"> <head> <title></title> </head> <body background="images/bg/windy.jpg"> <% name = Re…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי איך אני רושם תוכנית ב- Matlab כאשר הוא קולט מהמשתמש מספר ומוציא משולש פסקל משולש פסקל מתאר את המקדמים של הנוסחאות לפיתוח בינום: אם נסמן את המקדמים של האברים נקבל : 1 1 1 1 2 1 1 3 3 1 כל איבר מתקבל מסכום של שני איברים מהשורה הקודמת : האיבר שמעליו והאיבר הקודם לו. כתוב פונקציה הקולטת את מספר השורות שרוצים לבנות במשולש פסקל, מחשבת ומדפיסה את משולש פסקל עד השורה המבוקשת. הדרכה : התחל מהשורה הראשונה המכילה 1. שים לב האיבר הראשון והאיבר האחרון בכל שורה שווה ל 1.
-
- 12 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
-
שלום, ברצוני ליצור ScrollBar (פס גלילה) שיהיה מיושר לימין, אך ללא TextArea. הכיצד? תודה מראש, מתן
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום עשיתי תופס וקישרתי אותו לבסיס נתונים אם asp ואז אחרי שאני מכניס נתונים לתופס ועושה submit. הוא רושם שגיאה ושהבסיס נתונים או האובייקט ניתנים לקריאה בלבד. אז הלכתי לקבצים בדקתי ואין קבצים שנמצאים במצב קריאה בלבד ואז שמתי לב שכל תיקיית ה-locahost שלי היא כולה במצב קריאה בלבד. אז נכנסתי לאפשרויות של התיקייה וניסיתי להוריד את ה-read only. הורדתי סמן לחצתי אישור בדקתי עוד פעם את האפשרויות של התיקייה ועדיין מסומן מצב קריאה בלבד. תודה מראש לכל מי שיצליח לעזור!
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני אתחיל בזה שאני אספר לכם שאני לא יודע כמעט כלום על כל מה שהתח"מים (מגמת מחשבים בתיכון) לומדים בכל הקשור ליסודות המחשב אבל אני מעוניין ללמוד את מה שהם לומדים דרך האינטרנט . הבקשה שלי מכם היא לתת לי כמה שיותר מקורות מידע שבהם יש חומר התחלתי ובסיסי על הנושא... תודה
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אני צריך שרת פרטי עם שטח איכסון של 50-100 מגה שיתמוך בasp ושאני יוכל להפעיל עליו מסד נתונים SQL אני קונה את השרת לחודשיים מקסימום אם זה משנה מאיזה חברת שרתים אתם ממליצים לקנות את השרת?
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
שלום יש לי את הדף asp הבא שמקשר בין ה-בסיס נתונים לבין האתר. עכשיו הנה הקוד: <html> <head> <title>Final club detail chack</title> <style> a { text-decoration : none ; color : #ad7b32 ; } a.pic { text-decoration : none ; color : black ; } font { color : #ad7b32 ; font-family : Arial ; font-size : 12 ; } font.star { color : red ; font-size : 12 ; font-family : Arial ; } body { background-color : black ; } </s…
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-