עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. כנראה משעמם למשהו במכללה שלי והם החליטו שצריך להכין תרגילי בית ב- C תחת מערכת הפעלה יוניקס.. הבעיה היא שאני לא אתקין מחיצה עם לינוקס בלי קשר לחיים... איך אני עושה את זה ?

• 27 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by liran2003,

הגדרתי לו שיהפוך את הכתובת http://domain.com/index?id=1 ל-http://domain.com/pages/1/ ועכשיו כשאני נכנס דרך הכתובת המקוצרת הכתובת של כל התמונות ושל ה-CSS השתנו בעקבות הקיצור, והם לא עובדים. יש לזה פתרון חוץ מלשנות את כל הכתובות?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  3. Started by nall,

שלום , מה הדרך היעילה כדי לכתוב תוכנית ב-C של שרת עם מספר לקוחות בלי תכנות multithreading , הבנתי שיש פונקציית select() , מישהו אולי מכיר אותה ויכול קצת להסביר איך היא בדיוק עובדת , אם ישנה דרך אחרת גם לבצע את התוכנית אשמח לשמוע

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Pure-Gold,

כרגיל הדפדפן הזה חייב להמשיך ולעשות בעיות. תנסו את הקוד הבא ב IE ובשועל ותראו את ההבדלים: <html> <body> <div id="bla" style="position:absolute;width:20px;height:100px;background-color:blue;border-style:solid;border-width:1px;border-color:red">6666666666666</div> </body> </html> ב IE ה div מתאים עצמו לתוכן ובשועל לא. למה!? מה ניתן לעשות ?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אז ככה, צריך לכתוב תוכנית המסדרת בלוק מספרים מהגדול לקטן כתובת תחילת הבלוק 1000H אורך הבלוק 10H תודה מראש mov cx, 10h start1: mov bx, 1000h mov di, 1001h mov dx, 10h start2: mov al, [bx] mov ah, [di] cmp ah, al jnc xx mov [di], al mov [bx], ah xx: inc bx inc di dec dx jnz start2 loop start1 RET

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by c3pu,

איך אני עושה ראנדום בC++??? (אם אפשר איזה תוכנית דוגמא קטנה קצרצרה שמראה את כל הראנדום) זה ממש דחוף יש לי מחר מבחן בזה

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. Started by reiematza,

היי אני למדתי את הבסיס של PHP מ וואבמאסטר ומ PHP ישראל אחשיו אני רוצה מצריכים יותר מעמיקים ולא רק את הבסיס לא משנה אם המדריך באנגלית. או שאולי יש דרך אחרת לילמוד את ההמשך אולי כדאי בכל ליקנות ספר תודה רעי מצא

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. למישו יש מושג? :s05:

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by Yoda_1168,

יש לי בעיה עם תוכנית שכתבתי שלא מסוגלת לרוץ אלא אם כן יש קבצי dll מסויימים בתקייה בה היא נמצאת. הורדתי אובייקט מהאינטרנט שאני משתמש בו בתוכנית שלי, שבא עם קבצי dll. התוכנית הסופית שלי, שעברה קומפילציה (קובץ עם סיומת exe) אינה מסוגלת לרוץ אלא אם כן קבצי הDLL בתקייה. האם יש דרך לצרף את קבצי הdll לתוכנית איכשהו כך שאני לא אצטרך שהם יהיו באותה התקייה של הקובץ תוכנית כדי שהתוכנית תרוץ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אז ככה רציתי לברר איך אני יכול לבדוק אם מיספר מסויים כדוגמת 8 נמצא במשתנה x שמכיל לדוגמא את המספר 97854

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by ben060,

האם 327 בשפה עשרונית זה 01000111 בשפה בינארית? אין לי איפה לבדוק אם זה נכון.

12. שאני עובר עם העכבר על td מסויים בטבלה, איך אני גורם לו לשנות צבע בזמן מעבר על העכבר? לדוגמא באתר הזה: http://www.subs-il.com/ שעוברים למעלה איפה שיש ראשי, פורום וזה. ואם מישהו יכול להביא לי מדריך איך אני עושה תפריט נפתח, בדיוק כמו שיש באתר הזה שאני עובר על אחת הקטגוריות נפתח תת-תפריט. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by mega1234,

אני מחפש סביבת פיתוח חינמית לC (הקוד כאמור יקומפל בgcc). אלה סביבות שניסיתי כבר ולא אהבתי. ECLIPSE - הסתבכתי מאוד עם ההתקנה, לא אוהב את הכבדות שלה. DEV C++ - אהבתי אבל אני חייב שיהיה אפשרות לראות מערכים בדיבאגינג (כמו בMSVC) בגלל שאני עובד המון עם מערכים. MSVC++ - ניסיתי את גירסה 6, היא נתקעת לי כול פעם. תודות מראש.

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by big foot,

אני מעונין לפתוח תמונה ולשנות את הפיקסלים שלה האם יש למישהו קוד או פונקציות שעושות את זה ולבסוף אני צריך לשמור את התמונה תודה מראש big foot

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  15. Started by Vol,

רציתי לדעת מה ניתן לעשות באמצעות שפת התוכנה java? בנוסף לכך,רציתי לדעת אם ניתן לבנות שאמצעות שפת תוכנה זו גם משחקי דפדפן (דוגמת.....גינדיס באמת מידה קטנה הרבה יותר) תודה מראש!

16. Started by Dirb,

שלום רב, האם אפשר לראות קוד של טיימר? כלומר איך אני כותב אינטרפט של טיימר פשוט. תודה ועוד שאלה, האם אפשר לגשת ולשנות את אוגר הדגלים (flag register)? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Dirb,

שלום רב, אסמבלי לדוס- אוקיי, אני יודע להפעיל את העכבר באסמבלי - mov ax,1 ו int 33h. אך מה הלאה? איפה נשמרים המיקום ומצב הכפתורים? תודה

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. Started by ben060,

כשאני נכנס לתוכנה אני עובד איתה מספר שניות ולאחר מכן הוא יוצא במפתיע מה יכול להיות הבעיה הזאת? הסרתי והתקנתי את התוכנה מספר פעמים ושום דבר לא עוזר? יש הצועת לפיתרון?

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  19. היי שלום אני מנסה לרשום קובץ שיריץ לי פקודה שנכנסת לראוטר ומקנפגת אותו ....עכשיו יש לי 250 ראוטרים וכול פעם זה יהיה על ראוטר אחר הפקודה הולכת ככה: telnet : פה הכתובת של הראוטר שמשתנה בכול פעם pass : SnlRouter en Pass : SnlRouter conf t ip dhcp pool sonol network 200.200.X.0 255.255.255.0 default-router 200.200.X.1 exit ip dhcp excluded-address 200.200.X.3 200.200.X.254 exit wr reload תודה רבה רבה לכול העוזרים

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  20. Started by Nahum2,

טוב אני צריך עזרה להעביר את הפרוייקט שנכתב בסביבת BC לסביבת MSVC בבקשה... הקובץ הראשון זה הפרוייקט המקומפל והשני זה הקוד עצמו... זה פשוט לא הולך לי יש כל מני בעיות עם ה RES וכאלה. ואני ממש מתקשה.. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  21. Started by Pure-Gold,

אהלן, מישהו יודע כיצד יוצרים חלון כזה לשועל ? ב IE ניתן ליצור זאת ע"י showModalDialog אבל זה לא קיים בו. חלק מהפתרונות היו לשים ב window.open את האופציה modal=yes אבל זה לא עובד. *חלון מודלי = חלון שקופץ לך בדומה ל msgbox ואתה לא יכל להמשיך לגלוש עד שאתה משיב (כן/לא וכו'). תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Nahum2,

טוב אני ב כתה יג ויש לנו קורס אסמבלר 088086. אבל אנחנו משתמשים בקומפיילר המיושן של בורלנד. (TASM) אני צריך קומפיילר מבוסס וינדוס. אבל שיכול להריץ קוד ש נכתב בTASM

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by tom123,

שאוכל להפעיל אותו עם XP ותהיה בו תצוגה של התאים בזיכרון ובמעבד תודה P:

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  24. Started by c3pu,

אני צריך את התוכנה IIS כדי להפעיל דפי ASP ולא יודע מאיפה להוריד אותה מישהו יכול לעזור לי לשלוח לי לינק להורדה? אם יש תוכנה אחרת להצגת דפי ASP זה יהיה גם טוב!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by talgold,

מחפש קוד למשחק דמקה שחקן מחשב (AI) בסיס גם טוב .....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים