עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by DaniB01,

התחלתי ללמוד C הבנתי שהקומפיילר הכי טוב למתחילים הוא של BORLAND אבל איפה אני משיג אותו? לא איכפת לי אפילו לקנות אותו בארץ.. כל הפריצות שמורידים מהאיטרנט מסובכות רצח.. קצת עזרה.. תודה

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  2. Started by נעמה.,

אני רוצה ליצור חלון אליו אני מוסיפה panel מסוג BorderLayout. לכל איזור בפאנל הזה, אני רוצה להוסיף פאנל מסוג אחר. איך עושים את זה???? הצהרתי על חלון Frame: Frame f = new Frame ("Good Morning"); מה עכשיו?

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  3. Started by Xthread,

ואם אפשר לתוך COLLECTION של HASHSET

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  4. Started by eliprodigy,

אני לא יודע בדיוק איך להגדיר את זה אבל אני בונה אתר ואני רוצה שיופיע בו כזה משהו שממספר את מספר האנשים שנכנסים אליו... מישהו יודע איך עושים את זה ?! תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by syaron66,

שלום, אני רוצה להיות מסוגל להפעיל מניפולציות שונות על אתרי אינטרנט (לדוגמא לעשות פעולה כל פעם שתוכן עמוד משתנה, גלישה לפי הנתונים וכו'), שאלתי היא איזה שפה עליי ללמוד ? (או שפת סקריפטים). אני יודע c,c++, visual basic, assembler , pascal וכו' כלומר יש לי רקע במחשבים אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד.. אה, וגם אם יש מקורות שאתם מכירים אז אנא... תודה

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  6. Started by lompy,

אני רוצה לבנות תוכנית שהאוביקטים בה לא מוגדרים מראש כלומר המשתמש יזין פרמטרים שיש לאוביקט ומה שהתוכנה שלי תעשה זה לפתוח CLASS לפי הפרמטרים האילו אני אתן דוגמה נגיד שהמשתמש צריך אוביקט סטודנט אז מה שעושים זה לפתוח CLASS בשם הזה ואז מגדירים משתנים(תז, שם...) ומתודות בתוכו שמתאימים לצרכים בתוכנית שלי אני רוצה שהמשתמש יזין המשתנים והיא תדע לקחת אותם וליצור את ה CLASS אוטומטי כלומר הוא מתכנת מבלי לדעת לתכנת.אני מקווה שההיתי מספיק ברור. ברור לי שאני אצטרך לפתוח מערך שיכיל את מה שהמשתמש רוצה ואז לרוץ עליו ,עכשיו נגיד במקום הריאשון כתוב ת.ז אז ב CLASS שיפתח יכתב במקום המתאים INT ID עד כאן החלק הלוגי מה שאני לא יודע זה איך לקחת את מה שיש במערך ולשפוך אותו ל CLASS. אני יודע ש CLAS…

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by idankek,

שלום לכולם :hi: קודם כל אני לא בטוח אם זה המקום לרשום את ההודעה... אז אני בכיתה י"א עוד חודשיים יש לי צו ראשון, ואני מת להתקבל לממר"ם(למי שלא יודע זה קורס תכנות בצבא) השאלה שלי היא כזאת: מה יש במבחני קבלה לקורס? ואיך אני יכול ללמוד אליהם? אתם מוזמנים לשלוח לי קישורים לאתרים כלשהם או להסביר לי כאן. בתודה מראש עידן

• 8 תגובות
    • 5.5k צפיות
  8. Started by bykeking,

אז ככה, בניתי מזמן מזמן תוכנה קטנה בשביל לפתור משוואות ריבועיות. עכשיו, אני רוצה להוסיף את האפשרות להציג את הפתרון גם ע"י פרמטרים (לדוג: X1=12a). // 4.cpp : Defines the entry point for the console application. // #include "stdafx.h" int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[]) { return 0; } #include <stdio.h> #include <math.h> int main() { int a, b, c; int delta; printf("please enter A, B, C: "); scanf("%d%d%d", &a, &b, &c); /*are they any solution?*/ if (a == 0 && b == 0 && c != 0) { printf("there is no solution!\n"); return 0; } /*find the number of solutions*/ else if (a == 0 && b == 0 && c == 0…

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  9. Started by ^Z^,

שלום יש לי כבל פרללי שאליו מחוברות 4 לדים. אני מנסה לתכנת אותן בVB כך שהלדים יהבהבו. יש לי ידע בסיסי בVB, אבל אפילו אחרי חיפוש בגוגל לא הצלחתי למצוא דרך קלה ויעילה לשליטה על הפורט. עזרה תתקבל בברכה. תודה, Zzzz

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  10. היי, התחלתי להשתעשע לי עם עורך C# , אני בונה כל מיני אפליקציות קונסול פשוטות,ואני רוצה לדעת איך להפוך אותם לEXE שכל אחת בלי מהדר C# יכול להריץ. תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by POD,

אני רוצה לכתוב SCRIPT, שיעבוד על משתמש מוגבל, עם הרשאות שלי כמנהל. משהו כמו RUN AS, אבל גלובלי לכל ה-SCRIPT. האם זה אפשרי? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  12. Started by big foot,

אני מחפס את הפקודה של הוצאת נתונים דרך הפורט הטורי (COM) בC תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  13. Started by ex_,

היי אני מחפש מערכת התגובות לדף יעודי באתר קלה ונוחה לשימוש עם אפשרות ניהול כמובן ובלי צורך בהרשמה או משהו כזה... תודה רבה לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  14. הייי אני יודע C ... כלומר גם לומד C ... ואני רוצה לנסות לעבוד בקומפלייר שונה מTC או TCLITE ... למשל ניסיתי BORLAND אבל לא כל כך אהבתי את זה ... אני רוצה לנסות את VISUAL STUDIO 6.0 אבל אני לא יודע איך אני מעריץ שם את התוכנית שכתבתי ... תוכלו לעזור לי ? תודה רבה לעוזרים ...

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  15. Started by creative,

עיצבתי אתר ויש לי בעיה שכשאני עובר מחשבים עם רזולוציה שונה המראה שונה. איך פותרים את זה.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  16. Started by Runny,

לתוכנית שכתבתי ברצוני להוסיף Method שיתבצע בזמן נתון (שעה ותאריך). ידוע לי שניתן לבצע זאת ע"י Multithreding ,השאלה היא האם ישנה דרך יותר אלגנטית לבצע זאת. איזה EventHandler או משהו בסגנון ? תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by LiorP23,

בתוכנית כלשהי שלי אני יוצר מספר ממשי (Float) ומאחסן אותו במשתנה כאשר אני שם את השורה: printf ("\n\n%f", num); המספר המודפס שונה קצת במקום 47.86 למשל (שאמור להיות מודפס 47.860000) מודפס לי משהו כמו 47.859998 יש לזה פתרון?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by assaf990,

ב- C++ בעת ניסיון לקימפול תוכנית למה זה?

19. Started by THE--ONE,

שלום לכולם, התת כותרת למה שאני צריך היא: קישור האפליקציה לבסיס נתונים. יצרתי טבלה באקסס ואני לא מצליח כל כך עם ההגדרות של הBDE על מנת לשפוך את הנתונים לGRID שלי. אחר כך כמובן שאני אצטרך להגדיר בדלפי את הקישור לזה. אודה מאוד אם מישהו מכיר את הנושא ויוכל לעזור לי.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  20. ואני לא רוצה לפצל אותה... ראו דוגמא בתמונה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by talgold,

שלום בניתי משחק דמקה ב VB ואני רוצה לאפשר אופציה של מוזיקה ב כניסה למשחק ובמהלכו כיצד אני מבצע זאת ?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  22. שלום, יש לי אתר ב PHP והוא עבד בסדר עד שלפני כמה ימים הוא התחיל לעשות קצת בעיות עם המסד נתונים ועכשיו הוא גם רושם מלא שגיאות. למישהו יש רעיון מה גרם לזה... הנה קישור: לחץ כאן

23. באתר http://php.eitan.ac.il/main.php יש מדריך התקנה של PHP ניסיתי להתקין גם במדריך של Windows-IIS וגם Windows-Apache מה ההבדל?! קיצר בזה של הIIS רשום כנס ל Internet Services Manager או Microsoft Management Console ואין לי לא בAdministrative Tools ולא באנערף מה ובכלל בApache אין לי מושג איפה זה <apache-directory>\conf\httpd.conf קצת עזרה יהיה נחמד

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by נעמה.,

מספרים אקראיים בJAVA, כיצד? <random> באיזו ספריה נמצאת? מהי הפקודה? <כיצד בוחרים מספרים בין 0 ל1>??? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by בלה,

שלום אני בונה משחק סנייק ב- c++ ורציתי להשתמש ב- SDL. בעיקרון בציור רציתי להשתמש ב- double buffering והבנתי שיש דגל שלו ב- SDL ופקודת flip נוחה אבל זה לא עבד לי.. שאני כותב screen = SDL_SetVideoMode(640, 480, 16, SDL_DOUBLEBUF | SDL_FULLSCREEN); זה אומר שמעכשיו כל ה- putPixel שלי יכתבו ל- back buffer וכדי להראות את זה אני אצטרך לעשות SDL_flip(screen) כי זה לא עבד לי. עוד דבר שראיתי זה משהו שנקרא diry rectangle (אני לא בטוח בשם).. מישהו יכול להרחיב לי על זה בדיוק? זה משתמש ב- SDL_UpdateRect אבל מה זה בדיוק עושה? מצייר את המסך מחדש כל פעם? (זה לא כותב ישירות לזיכרון?) ויש שם lock ו- Unlock.. מה הכוונה? תודה למי שיסביר ועוד יותר תודה עם יתלווה להסבר קוד קצר נ.ב. מישה…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים