עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם אני לומד כרגע c++ (מהספר של Bjarne Stroustrup) ויש לי שאלה בקשר למחרוזות: האם כדאי לעבוד עם מחלקת string שב STL או להשתמש במחרוזות בסגנון c, עם char* ופונקצויות מ string.h ? אני מתכוון מבחינת סגנון שנחשב לנכון וטוב יותר ב c++, ביצועים, נוחות וכו'. תודה

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. אם אני לומד מדעי המחשב? רוצה מילון בבילון שיעזור לי

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  3. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש איזה סקריפט שיוכל לעשות לי ריסטארט אוטומטי לסרביס של הפקס כל זמן מסוים.

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  4. Started by Excel,

אני בכיתה י' והפרויקט גמר הוא ליב'.. בגלל שאני למדתי את C# ותיכנות בכלל לבד לפני המון זמן אני די מתמצא בחומר והכיתה מתחילה לחפור אז שאלתי אם אני יכול לעבוד על הפרויקט גמר של יב' והסכימו לי..אז עכשיו אני לומד עם היב' C# ואני צריך לעבוד על הפרויקט גמר..ובגלל שיש לי עכשיו שלוש שנים לעשות את זה אז בכלל רציתי לעשות משהו מיוחד ולא סתם איזה משחק פשוט או צ'אט או משהו. אז אני צריך רעיונות :] אני נוטה לכיוון הבינה המלאכותית למרות שלא התעסקתי עם זה יותר מדי אבל שוב, יש מספיק זמן ללמוד :] בניתי לפני שבוע איקס עיגול בבינה מלאכותית[אפשר לקרוא לזה ככה? מבחינתי בינה מלאכותית היא שהמחשב מסוגל ללמוד משהו שאני לא לימדתי אותו ולהתפתח בעצמו.. באיקס עיגול הוא בסך-הכל מחשב את הפעולה הכי טובה לפ…

• 12 תגובות
    • 13.5k צפיות
  5. Started by rubiliani,

שלום.. אני מתכנת ג'אווה המון זמן אבל אף פעם לא נגעתי ב-J2EE. רציתי לדעת מה ההבדלים בניהם..!?! מה יש בJ2EE?! אם יש הבדלים בסינטקס? או בקונספט? ואם המעבר קל?!.. תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by tomirendo,

אני מת ללמוד PHP או שASP או שפה דומה שאפשר לעשות איתה פרומים... אני לא צריך את זה בשביל פורום אבל אני באמת לא יודע כלום בנושא הזה, אז צריך איזו תוכנה, או יש איזו תוכנת עזר או משהו, אני יודע HTMl אם צריך אבל מה הלאה ? אולי יש איזה אתר כלשהו? בבקשה חברה עזרה!!!!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by rk666,

אני אף פעם לא למדתי כתיבת DLLים או איך להשתמש בהם במטלב ועכשיו המנחה לפרויקט גמר שלי ביקש ממני לכתוב את הפוקציות בDLL ולקרוא להם ממטלב לשם האצת המהירות. מישהו יכול לתת לי דוגמא קצרצרה רק בכדי להבין את הרעיון? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by McMerc,

אני צריך עזרה במציאת מערכת פורומים חינמית. וגם למצוא שרת לשם עליו את המערכת.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  9. Started by DOGMA,

שלום, אני צריך ליצור Desktop Item, אבל מאוד רצוי שהרקע שלו יהיה שקוף, האם יש איזהשהו סקריפט שמאפשר ליצור DI חסרי רקע? כלומר שרק האובייקטים שלו יהיו על הwallpaper של המחשב. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by baruch_555,

העלתי דף טופס HTML ודף ASP שמקשר לDataBase בשרת www.somee.com. איזה קוד צריך לרשום שיקשר לבסיס הנתונים? כמו זה?: oConn.Open "Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};"&"Dbq= http://www.sitename.somee.com/ado/Database/myData.mdb;" & _ או משהו עם Mappath?

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  11. שלום. קיבלתי קלט מהמשתמש. עד 10 מילים. ה- String מתחיל במילה, בין כל מילה רווח אחד בדיוק. אינני יודעה כמה מילים יש (רק מקסימום 10). כיצד אני יכול ליצור פונקציה שמחלצת מילה למערך (אני יודע שאורך מילה לא יעלה על 10)? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Xthread,

יהיה נחמד אם מישהו שיודע יגלה לכולנו או מישהו יגלה ויודיע לנו ניסיתי לעשות את זה ולא הצלחתי הייתי רוצה להתנסות בסביבת עבודה שונה מ VS 2005 עד כמה שהיא נחשבת לטובה משהו מהקוד הפתוח יכול לספק תחליף טוב יותר... אולי?

• 22 תגובות
    • 6.3k צפיות
  13. אם אפשר בבקשה הסבר מפורט אני חסר נסיון בתכנות

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  14. כשאני לא מחובר מישה יודע אם אפשר לסדר שזה יעבוד הנה קישור: http://www.w3schools.com/html/tryit.asp?filename=tryhtml_basic אולי בגלל שזה ASP או משהו כזה, אין ממש מושג תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  15. היי, אני לומד קורס ממשקי אדם-מחשב באוניברסיטה, כחלק מהקורס אני צריך להוסיף איזה פונקציה לאתר קיים. בחרתי להוסיף הזמנת כרטיסים אונליין לרכבת ישראל, לרוע המזל, לא למדנו עדיין HTML או כל מה שקשור בבניית אתר WEB. אבקש עזרה, כל מי שיכול לעזור לי להוסיף את הפונקציה הזו (על פי STORYBOARD שהכנתי מראש) אשמח מאוד, אני זקוק למשהו כמו 4-5 דפים (שכוללים מילוי פרטים, הצגת ההזמנה וכו' פרטים מלאים אצלי). אני מוכן גם לשלם. תודה מראש, ירון.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  16. Started by ~שירה,

מחלקה לייצוג עץ אדום שחור. בפונקציה לסיבוב ימני ושמאלי, מה צריך לעושת כדי שהשינויים לא ישארו רק בפונקציה אלא ישפיעו על כל העץ???

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by sese,

שלום לכולם.... יש לי שאלה איך אפשר להחליף בין מחרוזות שראשונה תהיה אחרונה ואחרונה תהיה ראשונה בשפת סי למשל אם מקבלים ממשתמש : happy birthday to you הפלט יהיה you to birthday happy ותודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by lompy,

אני מנסה לעזור לחבר בשפת C אבל אני קצת חלוד בזה אז אולי תוכלו לעזור לי לפתור בעיה לא מסובכת מידי. לא כל כך משנה מה התוכנית עושה אבל היא קולטת מספר מהמשתמש (כל מספר בעולם) אז הגדרנו בתוכנית משתנה int ולתוכו נקלט המספר התוכנית עובדת יופי אבל יש בעיה קטנה.אם המשתמש מקליד תו כל שהוא שהוא לא מספר התוכנית משתגעת ועושה לולאה אין סופית (לא יודע למה אולי זה קשור לקוד עצמו שבודק בלולאה את תקינות טווח המספר שנקלט).בכל מקרה התוכנית צריכה לצאת החוצה ברגע שמנסים להכניס אות או תו שהוא לא מספר לא עולה לי רעיון איך לעשות את זה. אני מניח שנצרך להגדיר משתנה זמני שהוא לא int לבדוק שהוא לא אות ורק אז להמשיך בתכונית אבל מה בדיוק לעשות אני לא יודע

• 13 תגובות
    • 22.7k צפיות
  19. Started by Shbd,

התחברתי דרך המסד נתונים לקובץ mdb שלי ואני יודע להסיף נתונים אבל לא למחוק. בעצם השאלה שלי איך אני מגיעה לשורה מסויימת בטבלה ומוחק אותה. מה שאני רוצה ליצור זה הזנה של מספר בinput text שהמספר שיוזן בו יפוך ל- integer ועל פיו לגשת לשורה ולמחוק אותה.

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  20. החידה: יש 3 כוסות. אחת מכילה 8 ליטר. שניה 5 ליטר. שלישית 3 ליטר. הכוס הראשונה מלאה ב8 ל' ושאר הכוסות ריקות. על ידי מזיגות בין הכוסות צריך להגיע למצב בו יהיו 4 ליטר, 4 ליטר ו-0 ליטר. עכשיו אני צריך ב-C++ לתת את עץ הפיתרונות (עץ החלטה) של אופציות המזיגה (מבלי לחזור על מצב מסויים פעמיים) איך אני עושה זאת ברקורסה?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  21. אני רוצה ליצור קישו, אבל שהקישור לא יראה מגעיל... טקסט כחול עם קו אני רוצה שהטקסט יהיה שחור ושהעכבר עובר מעליו הוא יהיה צהוב (משהו דיי מוכר) א. איך קוראים לזה (כדיי שאני אחפש מדריך לעשות את זה ב golive) ב. מישהו יודע איך עושים את זה ב golive

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  22. שלום. אני רוצה לכתוב פונקציה ב- C (לא C++) שמקבלת פוינטר לתחילת רשימה מקושרת ומשחררת כל איבר ברשימה ולבסוף מחזירה את Head כ- NULL. תודה. רצ"ב פונקציה שכתבתי שלדעתי מוחקת הכל אך לא הצלחתי לבנות אותה כך שתחזיר NULL. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by BIR,

היי כולם.. יש לי בעיה בC# והיא קצת קשה לי ואני צריך עזרה מי מישהו שיודע ולמד C# קונסול אפליקשיין. הנה הבעיה: פתח ויישם אלגוריתם הקולט זוגות מספרים,מכפיל איברי כול זוג זה בזה,מדפיס את המכפלה,ומסכם את המכפלות.הקלט יסתיים כאשר המכפלה של זוג היא 0. האלגוריתם יציג כפלט את הסכום והודעה אם סכום המכפלות חיובי או שלילי. מה זאת אומרת זוגות מספרים? להכפיל הבנתי..מסכם את המכפלות לא הבנתי. בקיצור קצת הסתבכתי עם הבעיה אשמח אם מישהו יתן לי הצעה לפיתרון או הבעיה או יסביר לי מה עלי לעשות. בתודה רבה מראש,אור.

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by avihneo,

האם אפשר להשתמש בפונק' טריגונומטריות בC כמו cos , sin ,tang אם כן איך אני קורה להן ובאיזה ספרייה אני מתמש ?! תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. חיפשתי בחנויות ובאתרים ולא מצאתי תודה

• 0 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים