תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
יש דרך לפרק מספר לספרת היחידות והעשרות למשל 69 אז להפוך את זה ל 60 9 ?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום, אני עובד עכשיו על פרוייקט שמצריך עבודה על מספר רב של קבצים גדולים בו זמנית. מה שקורה זה שאני כותב רכיבים שמקבל כל הזמן חתיכות קטנות של קבצים ומרכיב מהם קובץ גדול (לכל חתיכה יש מזהה לאיזה קובץ היא שייכת) עד שאני מקבל הודעה של סיום קובץ ואז אני שולח הלאה את הקובץ השלם. החתיכות הן מאוד מאוד קטנות, באיזור ה500 בייט והקבצים הסופיים יכולים להיות די גדולים (בין כמה קילובייט לעשרות מגות). מצד אחד אני לא רוצה להחזיק את כל הקבצים בזיכרון כי הוא ייגמר לי די מהר (אני עובד על Win2K Advanced Server עם 2 ג'יגה זיכרון לתהליך). אבל מצד שני אני לא רוצה לכתוב כל חתיכה לדיסק בגלל שאז אני אטחן IO בטירוף. מה שעשיתי זה מימשתי באפר עבור כל קובץ שמחזיק byte[] של החתיכות הקטנות עד שהוא מגיע …
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך (או אם אפשר בכלל) לקרוא מידע מקובץ EXE (חלונות) מתוך ג'אוה? למשל גרסא, תיאור וכדומה - בעיקר הפרטים שמופיעים תחת כרטסת ה-Version במאפייני הקובץ. תודה מראש pk
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מנסה לממש קוד הופמן. בניתי STRUCT TAV struct tav { char val; int incidence; tav* right; tav* left; tav(); bool operator<(tav &t) const; bool operator>(tav &t) const; }; אחרי שאני בונה את העץ, איך אני מקודדת אותו??? זו בניית העץ שעשיתי: tav x, y, ezer; while(check()==false) { x = heap.RemoveTop(); y = heap.RemoveTop(); ezer.incidence = x.incidence + y.incidence; ezer.right = new tav(x); ezer.left = new tav(y); heap.Insert(ezer); } x = heap.RemoveTop(); y = heap.RemoveTop(); ezer.incidence = x.incidence + y.incidence; ezer.right = new tav(x); ezer.left = new tav(y); root = ezer; (פונקציה CHECK מחזירה FALSE אם…
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
אני עד עכשיו מנסה ליצור תיבת תאריך ואוטומטי ואני לא מצליחה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל פעם שקורה משהו בווינדואז שלא צריך זה פותח לי את ה debugger איך אני יכול לבטל את זה?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי, מישהו יכול לתת לי קוד ב C או C++ או פסבדו קוד לפונקציה שנותנת את כל הפרמוטציות לSTRING נתון? לדוגמה: ABC ABC ACB BAC BCA CAB CBA וזה תופס גם במידה ויש AAB ואז התשובה אמורה להיות: AAB ABA AAB ABA BAA BAA (כאילו למרות שזו אותה אות כל A נחשבת שונה)
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך ליצור דו"ח בפורמט וורד או PDF מטבלה שבדאטה בייס שלי.. הדו"ח צריך ליהיות בעברית...... אין לי מושג איך עושים את זה חיפשתי קצת אבל כל מה שמצאתי נותן ג'יבריש. אני אשמח אם תעזרו לי.. תודה רבה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הבעיה אני מנסה להוסיף אנשים למסד נתונים ואני לא מצליח <body bgcolor="E5E5E5"> <% set c=Server.CreateObject("ADODB.Connection") c.Provider="Microsoft.Jet.OLEDB.4.0" c.Open Server.MapPath("proj.mdb") dim s,use,email,pass3,date use=request.form("use") email=request.form("mail") pass3=request.form("pass1") s="insert into users values("&use&", '"&email&"', "&pass3&")" c.execute s c.close set c=nothing response.write("נרשמת") %> הוא אומר לי Microsoft JET Database Engine (0x80040E10) ??לא ניתן ערך עבור אחד או יותר מבין הפרמטרים הדרושים. /p/game.asp, line 14
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
איך מפעילים קבצים בC , קבצי EXE או טקסט בעזרת איזשהי פונקציה או משהו . תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הבעיה הזאת מידיי פעם לא יודע למה. יכול להיות זה קורא שאני נכנס לתוכנה אחרי סריקת רוגלות עם מספר תוכנות(SpywareDoctor,SpySweeper,Spy-Bot,Ad-aware.....) ומנקה רגיסטרי????? ואיך אפשר לתקן את זה מבלי כל פעם מחדש לעשות לתוכנה Repair??
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אני רוצה ליצר Script שיריץ תמונה מצעד ימין לשמואל כמו שרשרת (שיחזור על אותו תמונה) איך ניתן ליצר זאת?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה לבית הספר ואני יושב על זה שעות ולא מצליח.. צריך להגריל 70 מספרים דו ספרתיים בין 25-50 ולהדפיס את מכפלת המספרים שהוגרלו. עד עכשיו עשיתי אלגוריתם ויצא לי מעפן ולא נכון.. אשמח לעזרה, תודה מראש,
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם ניתן לדעת האם חלון נפתח ע"י הפקודה Window.open או שהוא נפתח ע"י הקלדה של הכתובת ישירות בדפדפן ללא העברת פרמטר כלשהו ? משהו בסגנון has parent שיחזיר אמת או שקר. עריכה: טוב, נראה לי שהצלחתי לעשות משהו. אני פשוט קורא ל opener של החלון. אם הוא לא מוגדר אז הוא לא חלון
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי form בhtml ואני צריך שיהיה אפשר לקרוא אותו בדף\דפים אחרים נגיד אם מישהו שולח שאלה אז זה יעשה דף html\asp חדש בשרת או שיהיה אפשר לקרוא את כולם באותו הדף. זה יכול להיות ב html/javascript/asp
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
באילו אתרי אינטרנט או תוכנות חינמיות ניתן למדוד במידה מסויימת הצלחה של אתר ? חוץ מalexa ומpagerank של גוגל.
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם. בין השאר, קיבלתי כמה מטלות שבהם עלי להעביר מספר כלשהו מבסיסי דצימאלי (בסיס 10) לבסיסים הבאים: אוקטלי, הקסה-דצימאלי ובינרי. למרבה הפלא גיליתי שאף פעם לא למדתי את זה, ומצפים ממני לדעת את הדרך.. זכור לי שלא מדובר בפיסיקה קוונטומית אלה בשיטת חילוק מסויימת עלי לדעת איך לעבור ממספר בבסיס 10 למספר בכל אחד מהבסיסים שצויינו ובנוסף איך לעבור בין הבסיסים עצמם. May god bless you all
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בגדול, השאלה שלי היא כזו: יש לי זוג קלאסים, Base ו-Derived, כאשר Derived יורש מ-Base. הבעיה היא ש-ICollection<Derived> אינו יורש מ-ICollection<Base>. האם יש דרך פשוטה לבצע המרה מ-ICollection<Derived> ל-ICollection<Base>? קצת יותר פירוט: יש לי מודול שבו מוגדרים כמה קלאסים - קלאס אב (נקרא לו BaseClass), ושני קלאסים (נקרא להם A ו-B) שיורשים ממנו. איפשהו במודול יש לי זוג פונקציות, אחת מחזירה ICollection<A> (נקרא לה getA לנוחות) והשנייה מחזירה ICollection<B> (נקרא לה getB). במודול אחר, שמשתמש במודול הנ"ל, הגדרתי קלאס (נקרא לו C) שיש לו פונקציה וירטואלית שמחזירה ICollection<BaseClass>. אני רוצה להגדיר שני קלאסים שיורשים מהקלאס הזה וממשי…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אמנם השאלה לא בנושא windows, אך הפורום הכי קרוב לנושא מבין הקיימים כיצד ניתן לגשת לשדה של טבלה מקושרת באמצעות ביטוי ב"בונה הביטויים"? כלומר, הבעייה שלי היא שבונה הביטויים מאפשר גישה לשדות המיידיים של הטבלה, אך לא לשדות המקושרים מטבלה אחרת. בתודה, ilil
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה ליצור פרוסס ב-JAVA שאמור לבצע את הפעולה: mysqldump -u root -p 123 database > mydumpfile.sql. הפקודה הזאת יוצרת קובץ דאמפ (מעיין גיבוי) לדאטה בייס. דרך הcmd אני מצליח לבצע את זה בלי בעיה. אבל אני לא מצליח דרך הקוד.. חיפשתי שעות באינטרנט מצאתי כמה דברים אבל זה לא הצליח.. נ.ב. ליצור פרוסס פשוט שמפעיל לדוגמא את ה-notepad אני מצליח.. בבקשה עזרההה!! זה ממש דחוף...!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי על השרת מערכת חדשות עכשיו הבעיה היא שאני מנסה להציג את החדשות ע"י הקוד הזה <?PHP $number = "5"; include("path/to/show_news.php"); ?> עכשיו אני לא יודע למה אבל זה לא עובד זה לא מציג לי כלום השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות כדי שזה יציג והאם זה יכול להיות בגלל שכל האתר בנוי ב html וזה php (השרת שלי תומך php) מה אני יכול לעשות איך אני יכול להציג את זה נ"ב סליחה על כל השאלות שלי היום בתודה s_b54
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מישהו יודע איך ניתן למנוע זאת? הכוונה לכל ה drawline,drawelipse למיניהם (system.drawing.graphics) שנמחקים כל פעם שטופס אחר מסתיר את הפקד אה, ותודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש סביבות פיתוח ל 1.assembler 8086 2.pascal ואם אפשר אז גם לדעת איך כותבים סביבת פיתוח באנגלית
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-