תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
שלום. ישנה תוכנה שלא אציין את שמה. שמאפשרת חיבור בין מכשיר סלולראי אחד לשני בהסכמה. היא מתחברת באמצעות פרוטוקול Btspp:// ולאחר מכן כתובת מכשיר רציתי לדעת האם אפשר לבנות תוכנה למחשב שתוכל להתחבר דרך הפרוקוטול הנתון וכך יהיה אפשר להתחבר מהמחשב לסלולרי אם מישהו מכיר תוכנה כזאת..
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני בונה אתר וכמובן שאני צריך לכתוב בasp עכשיו אני כתבתי דף של הכנסת משתמש חדש לתוך טבלת access וכל הזמן מופיעה הבעיה הבאה: Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Operation must use an updateable query. איך אני פותר את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני די חדש בשפה, פתחתי פרויקט שהוא windows application. פתחתי form חדש, בניתי בו text boxes לפי הצורך, ויש לי button שכאשר לוחצים עליו זה צריך להדפיס את הפתרון ל textbox שהוא read only. עכשיו אני יודע לבנות את העסק, רק איך אני כותב בדיוק את התכנית? איך אני פונה לtextbox1\2\3\4 כדי לקלוט מהם? ואיך אני עושה הדפסה לתוך הtextbox האחרון? תודה רבה רבה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ואיזה שפות כדאי להתמקצע בהם ?
-
- 28 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
-
נגיד אני רוצה להוציא את כל הפסיקים אז שלום, מה נשמע ? = שלום מה נשמע ? מי שמיתעניין אני מנסה ליצור תוכנה להקלדה עיוורת,ביינתים כל התוכנות שעברתי היו על הפנים..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו נסיון עם הוספת אפשרות הרשמה לתוכנה, ועד שלא נרשמים התוכנה זמינה רק ל-X ימים? אני לא מדבר על איך להצפין ולהפוך מידע לקוד או ההיפך - זה כבר דיון אחר. אני מדבר על איך/איפה לשמור את המידע של המשתמש במקרה והוא אכן נרשם, כי אם זה במקום ברור מדי אז אפשר פשוט להכנס לשם ולשנות ערכים וככה "להרשם" ידנית. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
וכמה זמן בד"כ לוקח ללמוד שפה אחת היטב ?
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי שאלה הורדתי מאתר VB שיש ברשת תוכנית תוכנית שמישהו יצר ממש פשוטה אחרי שאני יוצר קובץ EXE פשוט אני מכסני לתוך התוכנית את הקובת שלי והיא יוצרת בשבילה קבצים מיוחדים שאחכ תתן לתוכנית מראה שונה אך אחרי שאני עושה את זה תהוכנית לא פועל כי לא הידרתי אותה!!! תיאור: תוכנית זו היא גרסה משופרת לתוכנית ליצירת קבצי Manifest לקבצי EXE בחלונות XP. גרסה זו כוללת שיפורי ממשק שונים בקיצור התוכנית נותנת לתכונית שאני יוצר מראה של WIN XP ולא כמו בתוניות רגילה שיוצרים מראה סטנדרט עכשיו זאת ההערה שכתובה שם: הערה: יש להדר את התוכנית לפני הפעלתה, מכיוון שהתוכנית מוסיפה את הרחבות הממשק (Shell extension) תוך התייחסות לקובץ ה-EXE (שלא קיים בסביבת הפיתוח). קבצי Manifest מאפשרים (בהקשר ה…
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
איך מישהו בכלל חושב על הדברים האלה? אני עכשיו עובר קצת על ROOTKIT ובהלם מ 90% מהדברים שם. תראו את זה: http://www.infoworld.com/archives/emailPrint.jsp?R=printThis&A=/article/07/04/05/HNembeddeddeviceattack_1.html
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
-
היי, רצית את חוות דעתו של מי שמכיר על מספר סביבות פיתוח Borland® Developer Studio היא הראשונה כרגע אני עובד על VS2005 של מיקרוסופט. אז יש לי כמה שאלות ספיציפיות. האם ה C++ של בורלנד הוא אמיתי או .NET? האם ניתן להעביר תוכניות בצורה חלקה מ VS2005 לבורלנד ולהיפך? האם למישהו יש חוות דעת על ההפרש במחיר בין VS2005 (בערך 800$) ל בורלנד (בערך 3500$)? מה גורם לכזה הפרש? יש באמת הצדקה? האם פשוט ללמוד דלפי? (אין לי ניסיון בפסקל, רק ב C C++ C# JAVAו VB) הסביבה השניה היא JBuilder 2007 Turbo מה הרמה שלה יחסית לאקליפס (ראיתי שהיא בנויה עליה אבל מה ההבדלים) האם קל ללמוד אותה או שעדיף להשאר באקליפס? ואם כבר אז עוד שאלה, למה מחלקים אותה בחינם? מה האינטרס שלהם?
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
הי חבר'ה יש לי בעיה קשה יש לי תוכנית עם מלא פורמים ומשום מה הפורם מס 15 מוגדר כראשי וברירת מחדל והפורם שצריך להיות ראשי הוא 90(שממנו תתחיל התוכנית ותיהיה שרשרת משם לכל התוכנית) איך אינ משנה את זה?!!! זה די דחוף=] תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
אני צריך לתת למשתנה ערך רנדומלי בתחום מסוים, נגיד בין 1 ל-100. איך אני עושה את זה? אני יודע שזה לא אמור להיות מסובך תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
-
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
לא בטוח שזה קשור לכאן, אבל מקווה שיהיה מישהו שיוכל לעזור. רציתי לדעת איך עושים תמונה שתהיה בה ספירה לאחור דינמית, כלומר תמונה שאוכל להכניס באמצע דף HTML שיהיה כתוב בה למשל: [glow=yellow,2,300]חופש פסח נגמר עוד X ימים, X שעות ו-X שניות[/glow] (למי שיודע למה אני מתכוון, ראיתי דברים דומים בחתימות של אנשים פה בפורומים בסגנון של: משתחרר או מתגייס עוד X זמן וכדומה) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום כולם אני רוצה לדעת איך עושים את כל החלונות כרדיט האלו כמו בטריינרים למשחקים או קובצי NFO מנגנים וכל הדברים האלו אף פעם לא התעסקתי בשפות תיכנות אבל אני קולט מהר אני לא רוצה להוסיף לזה פקודות ופונקציות כמו לטריינר רק חלון עם מידע וכמה אפקטים איזה תוכנות אני צריך בשביל לעשות את האפקטים המוזיקה והחלון עצמו (או שזה בתוכנה אחת?) הנה דוגמא
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יצרתי צייר (דומה לשל ווינדוס) אבל אם אני גורר את החלון מחוץ לגבולות המסך אם שם עליו עוד חלון הגרפיקה נמחקת....איך אני מונע את הדבר הזה בצורה הטובה ביותר?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני משתמש בקומפלייר ++ Dev C אבל אני כותב קוד של C ושאני רוצה להתשמש במספרים אקראיים למשל בקיצור בRANDOM אני צריך לפתוח סיפריה stdlib.h ושם יש את הפונקציה ככה בכל מיקרה זה היה בTCLITE או turbo C אבל זה לא עבוד ב ++ Dev C ! אז איך אני משתמש בRANDOMב++ Dev C ? תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
למישהו יש מדריך לבניית פורום בASP הכי פשוט שיש(אם אפשר בעברית לא חובה) ולא קוד לפורום כי אני רוצה לבנות פורום רק מדריך לבניית פורום בASP עם טבלה באקסס תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום כולם שאני משתמש בפקודה clrscr() יש שגיאה,הבנתי שהפקודה לא עובדת בתוכנה הזאת (וגם gotoxy),אז איך בכל זאת מנקים את המסך? תודה.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתשמש ב HASH MAP של STL ומקבל את השגיאה הבאה בעת קומפילציה: C2668 לפי מה שאני מבין אני אמור לממש איזהשהו פרדיקט השוואתי של האיברים שאני מחזיק ב HASH (אובייקטים משלי ולא טיפוסים בסיסיים) מה שכן אני לא מבין בדיוק איזה פרדיקטים אני אמור לממש חיפוש בגוגל וב MSDN לא הניב הרבה תוצאות.. אשמח לעזרה ממיש יצא לו לגעת בזה (דוגמא תתקבל אפילו עוד יותר בברכה) מקס.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
<% Set c = Server.CreateObject("ADODB.Connection") set r = Server.CreateObject("ADODB.Recordset") c.Provider="Microsoft.Jet.OLEDB.4.0" c.Open Server.MapPath("proj.mdb") r.activeconnection=c for each item in request.form() if request.form(item)="on" then c.execute "delete from news where ID="&item end if next r.close set r=nothing c.close set c=nothing %> הקוד מוחק את השורות המסומנות בטופס אבל הוא מציג לי את הבעיה הבאה: ADODB.Recordset (0x800A0E78) הפעולה אינה מותרת כאשר האובייקט סגור מה הבעיה פה?
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
איך אפשר (אם בכלל אפשר) לשים טופס ב-HTML (שכולל רק שדה טקסט וכפתור שליחה) באותה השורה עם דברים אחרים (קישורים)?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-