תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
Private Sub Text3_Change() List1.Clear strsearch = "SELECT * FROM [agafim]" _ & " WHERE [rspon_first_name] LIKE '*" & Text3.Text & "*'" Set rs = db.OpenRecordset(strsearch) If rs.RecordCount > 0 Then For i = 0 To rs.RecordCount - 1 f_name = rs![rspon_first_name] List1.AddItem f_name + " " + rs![rspon_last_name] Next i Else MsgBox ("NO RESULSTS") End If End Sub יש לי בעיה עם הקוד הזה. למשל: אני לוחץ "נ" אז הוא משום מה מוצא לי רק "נועה" למרות שהוא אמור גם למצוא "נמרוד" או "נאור".. זה ממש דחוף! זה לפרויקט שלי במחשבים. אז אשמח אם מישהו יבין מה הבעיה ויעזור לי..תודה!! נ.ב לא מצאתי איך עושים code בהודעה הזאת.. ** נערך ** עכשיו יש קוד
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
ז"א את המפתח טבלה הכי גדול(אחרון) או שאי אפשר בכלל? תודה!
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך אני מתחבר בעזרת קוד לטבלה מDB SQL EXPRESS2005 ומציג למשל עמודה שלמה לתוך DROP DOWN LIST אני עובד עם V2005
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
הכוונה למצוא קבצים כאלה לדוגמא FILE.TXT או FILE.EXE ואין את האפשרות בחירה של המשתמש איזה סוג קובץ למצוא, קיצר בלי הפקודה של ה% . DIR *.*X* /S /P חשבתי שזה מה שצריך לעשות אבל מסתבר שזה מראה לי קבצים שהX גם בהתחלה וגם בסוף למשל: FILE.XTV או FILE.TVX
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
שאלה מטומטת מצטער נדפק לי השכל עם הפנקס רשימות של ווינדוס ואני לא מצליח להעביר את הסמן לצד שמאל של הדף אני מנסה להקים את בספרדית וכשהסמן בצד ימין הכל יוצא לי הפוך כבר כמה ימים אני שובר את הראש ולא מצליח לשנות את זה בינתיים אני כותב על וורד ומעתיק לפנקס איך אני פותר את הבעיה הזו? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להתקין את סביבת הפיתוח VS .net 2003 ויש צורך להתקין את Front Page Server Extensions כתנאי מקדים. כיצד עושים זאת בויסטה? תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות משהו כזה: משתמש שנכנס אליי לאתר, ויש לו רזולוצייה 800x600 , שזה יפנה אותו לדף אחר שאני עשיתי מיוחד ל-800x600. יש כזו אפשרות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כותב תוכנה בשפת ++C ב- MFC . כבר שבועיים אני מנסה למצוא פונקציה ( שבטוח קיימת) שתיתן לי אפשרות שליטה במקשים של המקלדת. זאת אומרת אני רוצה שכשאני נמצא באיזשהו dialog box שברגע שהמשתמש לחץ ל מקש, ולאו דוקא על איזשהו edit tool, אלא בכל מקום בbox , שאני אוכל לדעת מה נלחץ. ניסיתי להשתמש ב- onkeydown , באיזשהו מדריך באינטרנט כתבו ב- pretranslatemessage() ואמנם ברגע שהקשתי על תו באמת נכנסתי לפונקציה אבל אני לא מצליח לקרוא איזה תו קלטתי. מבחינתי אני אסתפק אפילו ברמה יותר נמוכה כמו פונקציית scanf ב-C הבעיה היא שה-MFC עוקף את זה. בקיצור אני שברתי את הראש אם מישהו יכול לעזור.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בשלבי למידה של CSS. <style> a:link{ text-decoration: none; color: blue; font-weight: bolder;} a:visited{ text-decoration: none; color: blue; font-weight: bolder;} a:hover{ text-decoration: none; color: green; font-weight: bolder; letter-spacing: 1px;} a:active{ text-decoration: none; color: green; font-weight: bolder;} </style> בניתי לי מן תבנית שאני שם אותה כמעט בכל הדפים באתר שלי, הנה היא למעלה. יש צורך בשינויים לדעתכם? ז"א יש משהו לא טוב? דבר שני - אני לא מוצא באף מקום כיצד לעשות שתהיה תמונה ליד טקסט ללא טבלה! וקראתי בהרבה מקוומת שאפשר לעשות את זה ב CSS.. עוד דבר שלמדתי ב CSS זה איך להדגיש טקסט מסויים בצבע שאני רוצה. <font style=…
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מנסה לבנות מערכת שתקל על התקנה של ווינודוס דרך הרשת. אני עושה את זה בשביל אירגון מאוד קטן ועני לכן החלטתי לבצע את ההתקנות דרך SMB (על שרת SAMBA ). השתמשתי ב net boot disk ליצור דיסקט הפעלה עם סקריפט שעושה mount ל smb share שבה קבצי ההתקנה נמצאים ככונן X ומריץ את menu.bat שאמור להציג תפריט, לקלוט ערך מהמשתמש ולהריץ את תוכנית ההתקנה עם הפרמטרים המתאמים. יש לי 0 נסיון בכתיבת קבצי batch , אז אני מהבוקר כבר מנסה לבנות את הסקריפט האומלל הזה! עד כמה שהבנתי הדרך היחידה לקבל קלט מהמשתמש זה בעזרת תוכנה בשם choice.exe, לא מצאתי אותה בXP אז כתבתי אחת משלי. הבעיה היא בכמה משפטי IF שבודקים את ERRORLEVEL ש choice מחזירה ומשתמשים ב goto בשביל לקפוץ לקטע המתאים, וזה משום מה לא ע…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחלתי לנסות ללמוד PHP... אז בתקופה של הלמידה אני מקווה להשתמש רק בנושא הזה, כדי לא לעשות סתם הודעות מיותרות. עשיתי את הפקודה "hello world" חשבתי צריך לקפוץ חלון, לא צריך לקפוץ חלון שרשום בו הלו וורלד? פשוט רשום בכתב רגיל HELLO WORLD... דבר שני זה, עשיתי תקוד הזה <?php $txt = "hello world!"; $number = 16; ?> וזה לא עושה כלום.. זה צריך לעשות משהו?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי שרת apache ויצרתי טופס שמקבל טקסט דרך textarea ומציג את הפלט על המסך. הזנתי את המילה 'שלום' וקיבלתי את הפלט: 'שלום' מה אני צריך לעשות כדי שהפלט יהיה בעברית בדיוק כמו שהזנתי אותו בטופס? אני מניח שמדובר פה בהגדרות של השרת או של השפה, מישהו יודע באיזה הגדרות מדובר?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת באילו שפות האתר YNET בנוי או האתר נענע. עוד משהו זה אני רוצה ללמוד שפה חדשה, כרגע אני יודע HTML בצורה יחסית טובה אני חושב בשביל להמשיך להתקדם לשפות אחרות.. אז איזו שפה כדאי לי ללמוד לבניית אתרים? תודה.
-
- 63 תגובות
- 14.7k צפיות
-
-
עדיף לc, אבל כל דבר יהיה טוב. גם תוכנות לא חינמיות. תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם,בניתי אתר במסגרת תכנות בסביבת אינטרנט ביה"ס. ואני רוצה לשים הרשאות בכפתורים. למשל אורח יוכל לקרוא מידע ולראות תמונות.. ומשתמש רשום יוכל להכנס להורדות חידונים ועוד כול מיני אפשרויות. אני רוצה לעשות את זה בעזרת ASP ו session. אשמח לקבל הסבר איך זה עובד,בתודה מראש אור :]
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש אפשרות להפעיל תוכנה שעוצבה והוכנה ב- Visual Basic ב- פוקט פי.סי? אם כן איך? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
האם אפשר לעשות בOBDC חיבור של Microsoft.Jet.OLEDB.4.0 ?? במקום: "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;data source="&path כדי להשתמש בDSN תודה
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני לא מוצא את הפקודה זה משהו שקשור לDIR בטוח, לא ?? ואני צריך להוציא את הפלט לקובץ TXT וזה עושים ככה C:\ F... > GG.TXT נכון ? (F... סתם דוגמא) עריכה: אני מחפש עכשיו את מה שרשום בכותרת . תודה {מציאת כל הקבצים ללא סיומת בדיסק קשיח , אבל שלא יופיעו תיקיות}
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
איזה שאלות יכולות להשאל בראיון עבודה בנושא RT embedded ? האם יש מישהו פה בעל נסיון בנושא?
-
- 14 תגובות
- 19.2k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה שקשורה לאינטרנט ואני חייב להביא לה תשובה עד מחר, אשמח אם תעזרו לי. השאלה: " האם קיימת אפשרות לראות אתר / עמוד באינטרנט, שנודע לך אתמול כי נפל? אם כן, כיצד? ציינו את כל הדרכים הידועות לכם " תודה מראש, עידו.
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי, אני מפתח מתחיל ב C# כרגע פחות משנה. עברתי על רשימות שכר והשכר של מפתח ליבה (kernal) מאוד קורץ לי, מישהו יודע ויכול להמליץ על ספרי לימוד ברמה טובה? קצת בעסה שחלק גדול מהמאמץ שעשיתי יירד לטמיון (אני כמעט מסיים את Thinking in C# ועמוק בתהליך של קריאת המסמכים שמגיעים עם ה VS2005 שמתארים את הספסיפיקציות של השפה, אגב, הם נמצאים גם אצלכם ב C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 8\VC#\Specifications\1033 אם יש לכם VS2005) בכל מקרה אני בטוח שעכשיו אני אצטרך להתמקד הרבה יותר ב C++ ו C וכנראה אסמבלר. בכל מקרה, אני צריך ספר מומלץ בנושא, כמובן שזה אמור להיות שונה למערכות הפעלה שונות. ונראה לי שבהתחלה אני אתמקד ב WIN אבל אם מישהו יודע שיש משהו אחר שעדיף מבחינת ביקוש (UNIX, LINUX…
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אם אני רוצה לשים לחצנים למשל בעמוד הראשי ,כלומר תמונות .. איך אני עושה שבכל דף באתר יהיו אותם לחצנים מבלי להעלות אותם כל פעם מחדש ? ( ניסיתי לעשות את זה ואני צריך להעלות את הלחצנים כל פעם מחדש לכל דף !! ) תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-