עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by forMR,

שלום. לא מזמן התחלתי ללמוד PHP ויש לי שאלה קטנה: אני רוצה לשלוף מבסיס נתונים טקסט צבעוני עם שבירות שורה וכיו"ב... אבל אין לי מושג איך עושים זאת. כלומר, טקסט שמגיע לבסיס נתונים נשמר ללא פקודות HTML ולאחר שהוא נשלף מבסיס הנתונים, הוא מוצג בתור טקסט רציף, ללא כל עיצוב. מקווה שהסברתי את עצמי באופן מובן ותוכלו לעזור לי עם השאלה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  2. Started by amirxbox,

אני לומד בבן גוריון וכמעט ולא נגעתי ב C++ (יודע C וJAVA). אם הקצאה בSTACK היא בזמן קומפילציה וצריכה גודל מדויק של מבנה נתונים לא הבנתי מדוע קטע הקוד הבא תקין? int main(){ ifstream in("file.txt"); string s ,line; while(getline(in,line)) s+=line + "\n"; cout << s } אני ממש לא מבין איך S גדל וגדל והוא על הSTACK ללא NEW. ב JAVA זה מאוד ברור כי כל STRING הוא על ה HEAP. ד"א הקוד מהספר לחשוב ב C++ שהוא חינמי ברשת.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by oron_s,

שלום אני צריכה להוציא ערך INT מ OBJECT איך לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  4. אהלן חברים אני מסתבך עם משהו שלכאורה אמור להיות פשוט, אבל הוא לא. אני מנסה לעצב אתר בלפטופ שלי (מסך רחב, רזולוציה 1280X800) באמצעות תוכנת DW. אני משתמש ב-LAYERS וממקם אותם. כאשר אני צופה בדפדפן במסך אחר ברזולוציה אחרת (למשל 1024X768) הכל מתעוות לי וזז מהמקום. ניסיתי לבדוק את אופצייה ה-RELATIVE ו-FIXED ב-CSS אך זה לא עזר. לצורך העניין, אני מעוניין שיהיה LAYER באמצע ושהוא יוצג באמצע המסך בכל הרזולוציות. האם ניתן לבצע דבר כזה ? שמוליק

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  5. Started by SweeT_EviL,

כולם אותו קובץ. struct soldierr { char kind[5]; }; typedef struct soldierr Soldier; בMAIN int i,j; Soldier game[10][10]; for(i=0;i<10;++i) { for(j=0;j<10;++j) { if(i==0 || i==9 || j==0 || j==9 || (i%2!=0 && j%2==0) || (i%2==0 && j%2!=0)) { game[i][j].kind="NULL"; continue; } } } הקומפיילר אומר לי שהבעיה היא השורה הזו game[i][j].kind="NULL"; הארור:

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  6. שלום, יש לי חלק של קוד שחשבתי שהוא C בהתחלה וניסיתי לקמפל אותו אבל לא הצלחתי יש לו כמה includes #include <windows.h> #include <sys/stat.h> אלו חלק... רציתי לדעת איזו שפה זו .. ואני צריך גם compiler לשפה הזאת. תודה.

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  7. Started by stolen,

אני צריך מדריך ביסיסי ב-java תודה לעוזרים וכמובן שהוא בעיברית

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by IlanF,

איך אני יוצר את התו " ? אני לא מתכוון ליצור אותו משני ' אלא " אחד מקווה שהבנתם

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  9. התחלתי ללמוד בבית ספר את הבסיסים הבאים: בינארי, הקסדצימלי, אוקטלי, BCD זה ניראה לי מה שלמדנו... האם יש דף מסודר עם כול ההעברות של הבסיסים הללו? זה ממש יעזור לי... תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by HaEsrimVeArba,

לכתוב תכנית שמנהלת מכירות ממחסן פריטים מחסן מיוצג כמערך דו ממדי בו 100 שורות ו- 2 עמודות. קוד פריט הוא אינדקס של שורה. עמודות: כמות במלאי ומחיר. פעולות: 1. קניית מוצר: הקלט הוא: קוד פריט וכמות לקנייה הפלט הוא : סכום לתשלום. יש לעדכן מלאי בהתאם 2. סכום פריטים: פלט סכום שווי כספי של כל המלאי ליצור 5 תהליכונים שמייצגים 5 לקוחות שיכולים לבצע אחת משתי הפעולות ולהציג תוצאה של כל פעולה בהתאם. הנה מה שניסיתי לעשות. זה כמעט עובד אבל הקניה לא מצליחה. [left]public class Main { public static void main(String[] args) { Mahsan b = new Mahsan(); int i; for (i = 0; i < 5; i++) { BuyRunnable r = new BuyRunnable(b); Thread t = new Thread(r); t.start()…

11. Started by ranran,

שלום אני רוצה שעת קליטת מקש מסוים לדוגמא התו W lable1 לדוגמא יזוז פיקסל אחד למעלה כלומר Y-1 ניסיתי בתוכנה lable1.location.Y--; ולא עבד הוא רושם שאי אפשר לשנות את זה כי זה לא משתנה להלן הקוד אם אתם רוצים לראות בבקשה תעזרו לי string key; key = e.KeyChar.ToString(); label1.Text = key.ToString(); if (key.IndexOf("w") != -1) { label1.Location.y--; }

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  12. http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/841999.html

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  13. שלום אני די רוצה ללכת בצבא לכיוון המחשבים, משהו שבאמת יקדם אותי בעתיד. 2 בעיות יש לי : פרופיל 97 ואי ידע בתכנות בגרוש! אני יכול להשיג זימונים. הבעיה היא המבחנים. אני רוצה להתחיל ללמוד די מהר תכנות, מאיפה כדאי להתחיל, איזה שפות לרוב יש במבחנם האלה? תודה

• 65 תגובות
    • 10.5k צפיות
  14. הרבה אתרי תיירות ישראלים למינהם שותלים את האתר של אופרן השכרות רכב בתוך האתר שלהם כ- IFRAME מה שפותח פתח לפרצות אבטחה בהן נחשף מידע על השרתים ומשמש קצה חוט בידי האקרים להתקפות על השרתים עושה רושם שרוב אתרי התיירות הישראלים פותחו בידי איזו ספקית אחת ולכל אתר הצמידו CSS אישי, אבל המנגנון זהה בכולם. רצ"ב דוגמית כאשר האתר של אופרן נחשף במערומיו [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  15. Started by mega1234,

אחרי C# וJAVA איך אפשר לחזור לגועל נפש הזה בקיצור יש לי מערך תלת מימדי ואני ליצור מצביע אליו משהו בסיגנון: void InitBlocks(){ GLbyte piece1[N][N][N]={{0,1,0, 0,1,0, 0,1,0}, {0,1,0, 0,0,0, 0,0,0}, {0,0,0, 0,0,0, 0,0,0}}; GLbyte p[N][N][N]; %8%8 p[0]=&piece1[0]; //BlocksArray[0].Cubes=piece1; } השורה שמסומנת ב%8%8 לא עובדת ... מה עושים ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Burned,

אוקיי לא מזמן התחלתי ללמוד את השפה כתבתי משהו קטן ואני רוצה לעשות שכשזה מסיין לעשות הכל, שזה לא יישר ייצא, לדוגמא שהתנאי של היציאה יהיה ללחוץ על אחד הכפתורים לפי מה שהבנתי זה משהו עם לולאת WHILE אבל אין לי מושג מה לעשות תודה

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  17. Started by orninyo,

שלום אני לא מצליח להעביר לprintBinary את המשתנים המעודכנים אחרי השינויים שנעשו בהם בfunc ניסתי להעביר לfunc את הכתובות שלהם כדי שהשינוי יבוא לידי ביטוי גם במיין אבל אז (אני חושב) זה היה בלתי אפשרי לבצע את הפעולות שfunc מבצעת יש איזה רעיון? (אילוצים: אסור לשנות כלום במיין ולא להוסיף משתנים, מותר רק לשנות את מה שהפונקציות מקבלות ואת המימוש שלהן) הסבר כללי מה התוכנית עושה שולחת לfunc מספר משתנה של ארגומנטים, func מבצעת מספר שינויים בסיביות שלהם ואז printBinary מדפיסה אותם בייצוג בינארי. (שתי הפונקציות עובדות באופן תקין, אני רק לא יודע איך לקשר בניהם) #include <stdio.h> #include <stdarg.h> #define ARG 3 #define AND & #define XOR ^ #define SIZE(x) sizeof(x)*2 …

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by infifi,

לא יודע אם קיימות פקודות כאלה אבל אם יש אשמח לדעת מהם.. פקודה אחת לעשות סרביס לתוכנה (אבל רק פעם אחת run once) ועוד פקודה שתכבה את האינטרנט או הכרטיס רשת.. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by SweeT_EviL,

אני צריך איכשהו לרשום שם STRUCT X... כדי שהוא יקבל את הפונקציות שרשומות שם (בקובץ H). אז מה אני צריך לרשום שם? ניסיתי את המימוש המלא, רק הכותרת מלווה ב }{, או כמו הקודם ואחריו או רק כותרת מלווה ב; . כלום.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by VitaminP,

מישהו יודע איך אפשר לעשות IF בDOS שישווה בין שתי מחרוזות (=משפטים) ככה ש: את הראשון אני מכניס ואת השני אני מקבל מקובץ DOS אחר שמחזיר לי מחרוזת? זה מה שאני כתבתי - וזה לא עבד, מבקש עזרה כמה שיותר דחוף. תודה מראש =] IF %a.cmd == "I'm Fine. " ( echo he's fine pause ) ELSE ( echo ------------------ echo he needs help... pause ) כשתכתבו, תכתבו בבקשה משהו שכבר ניסיתם וזה עבד - דוגמא עובדת. אני חרשתי כבר מלא אתרים בנושא, ובלי דוגמאות ולא הצלחתי.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by lordgod,

אני ניסיתי להתקין את המערכת וזה הראה לי שגיאה שהוא לא מוצא את מסד הנתונים .. אז מישהו יכול להגיד לי איזה קובץ צריך לבחור כמסד נתונים מהמערכת פורומים הזאת ? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  22. אני רוצה לתכנת בפלאפון ויש לי כל מה שצריך.... ואני מחפש אתר טוב בעברית שמלמד תכנות לפלאפון אם מישו יכול לעזור ולתת לי אתרים אודה לו מראש......

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  23. Started by WhiteTigerK,

שלום לכולם, אני מנסה לכתוב קטע קוד קצר ב-Flash אשר אמור לפנות לקובץ PHP על גביי השרת ודרכו לבצע עדכון של מסד נתונים (MySQL). השאלה שלי עוסקת רק באופן כתיבת הקוד ב-Flash ולכן אני לא מצרף את הקוד של קובץ ה-PHP. לפי מה שלמדתי, הדבר אמור להתבצע בצורה כזאת : var LV:LoadVars = new LoadVars(); LV.send("[url]http://localhost/file.php?name=abcd"[/url]); הבעיה היא, ששורות הקוד האלה לא מעדכנות את מסד הנתונים, בעוד שהקוד הבא כן מבצע את העדכון כנדרש : var LV:LoadVars = new LoadVars(); LV.name = "abcd"; LV.send("[url]http://localhost/file.php"[/url], "_blank", "GET"); אני מבצע שימוש ב-Flash 8 Professional, ושם כפי שציינתי עובדת רק הדרך השניה, בעוד שב-Flash2004MX הדרך הראשונה…

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  24. Started by ניר.,

איזה מבין הנושאים הנ"ל הכי כדי לבחור כנושא לפרויקט ב-VB כך שיכיל את כל האפשרויות שניתן לבצע ב-3D כולל הזזת המצלמה (אופן הראייה של המשחק) , עצמים ברורים וכו' ?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by AloN(-)KiLLeR,

אני מחפש מדריכים\אתרים שיוכלו לעזור לי ללמוד רמה בסיסית של שפת תכנות C ואז אסמבל . יותר יעזור לי בעברית. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים