תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
אני יודע HTML ובניתי שתיים שלושה אתרים ובנוסף יש לי ידע בעיצוב גרפי (photoshop & flash) ואני רוצה להתקדם לעבר ASP ובעתיד גם שילוב של ASP מקושר Data Base. מחפש המלצה לספר טוב למתחילים מאוד. אין לי ידע בתיכנות כלל. תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום רב ניסיתי להתקין מוד של דרגות בפורום php ויש לי את הבעיה הזאת אחרי שכבר התקנתי את הכל Warning: main() [function.main]: Unable to access ./../language/lang_hebrew/lang_erc.php in /data/members/free/tripod/uk/i/p/w/ipwf/htdocs/phpBBHeb/admin/admin_ranks_whosonline.php on line 37 Warning: main(./../language/lang_hebrew/lang_erc.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /data/members/free/tripod/uk/i/p/w/ipwf/htdocs/phpBBHeb/admin/admin_ranks_whosonline.php on line 37 Warning: main() [function.include]: Failed opening './../language/lang_hebrew/lang_erc.php' for inclusion (include_path='.:/data/apache/php/mmp_lib') in /data/members/free…
-
- 10 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מישהו פה מכיר מהדר שדומה ל IDE? אני צריך לתכנת מעבד מסוג ATMEL 89C5131 וה IDE משגע אותי איפה אפשר למצוא מדריכים ל C (לא בסיסים של לכתוב HELLO WORLD)? אנחנו משתמשים ב C לתכנות שלו אבל לא למדו אותנו C (למדנו רק C# ו JAVA) אין הרבה הבדל אבל אני לא יודע איך כותבים את הפקודות תודה רבה למי שיוכל לעזור
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות בC#: 1) אני מחפש פונקציה שתעבוד כמו getElementById של JS. 2) יש לי פונקציה (בwindow application) שכשאני לוחץ על כפתור היא מופעלת, ויש לי כמה כפתורים ולכל כפתור פונקציה משלו, האם יש דרך לעשות פונקציה שמזהה את הכפתור ששלח לה את הפונקציה וכך לעשות פונקציה אחת ולא כמה? תודה, שרון
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
למישהו יש את התוכנה:דוקטור גאוה? אני צריך אותה למגמה שבחרתי... אני צריך קישור להורדה....
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פחות או יותר הכל מתואר בתמונה. גם אם אני מזיז את הקובץ IO לתוך הSRC איפה שכל הJAVA ועושה לו IMPORT בMAIN זה לא עוזר..[br]פורסם בתאריך: 24.09.2007 בשעה 18:19:46 כן אני יודע, דאבל אבל יש עדכון ואף אחד לא יסתכל על התרד הזה יותר.אז ככה ברגע שאני מוריד את השורה package preyPackage; בכל אחד מהקבצים שנמצאים שם תחת אותו חבילה הIO עובד. ברור לי שזהו לא הפתרון המתאים. השאלה מהו כן הפתרון המתאים? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אז ככה אין לי שום ידע בשפת תיכנות כלום ואני רוצה להתחיל לילמוד 1.אם איזה שפה להתחיל? 2.אפשר מדריכים? 3.אם איזה תוכנה משתמשים לתוכנה?
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום כולם, קיבלתי משימה בבית הספר לבנות מעין תוכנית שפותרת סודוקו ב-ASP.NET (עם C#). עם התכנות עוד לא נתקעתי (כבר בניתי משהו דומה בפסקל), אבל הבעיה שלי היא אחרת - כשאני רוצה להציג את הלוח, אני רוצה להציג את התיבות של המשחק, כלומר קווי הפרדה בין שורות 3-4 ו-6-7, ובין טורים 3-4 ו-6-7. הבעיה - אין לי מושג איך. תודה מראש עריכה: היה די צפוי שגם כזו בעיה תהיה לי. בתוך הטבלה יש לי תיבות טקסט בשביל להכניס נתונים. לכל תיבת טקסט נתתי שם כזה: aXY, כאשר X מייצג את השורה ו-Y את הטור.את זה עשיתי בשביל שיהיה יותר נוח להכניס את הערכים לתוך המערך. אבל על דבר אחד לא חשבתי - אני לא יכול לפנות לתיבת טקסט (לערך שלה) בתור aXY.. חוץ מלכתוב את זה ידנית אחד אחד, יש פתרון אחר?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שקראה את ההודעה הקודמת שלי סיימתי לבנות את המישחק! חוז מדבר אחד קטן, אני לא יודע איך לבנות את לוח המישחק??? כלומר זה מציג לי את X ו- O בלי טבלה. מישהו יודע פקודה שמנקה מסך ב JAVA? אני רוצה גם לעשות את זה בצורה גרפית, אולי למישהוא יש מדריך שיוכל לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בונה מערכת לשליחת ניוזלטר לאתר עם הרבה משתמשים ואני צריך לבנות אותה בצורה יעילה מבחינת שרת הדואר. אם אני אשלח את הניוזלטר לכל משתמש רשום אז ניוזלטר אחד ישלח אלפי פעמים (במידה ויש אלפי משתמשים). איך ניתן לייעל את התעבורה הזאת? למישהו יש רעיון? אם זה משנה, אני בונה את המערכת בPHP.
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום. אני אשמח אם מישהו בבקשה יביא לי קוד של קובץ BAT שברגע שאני אכנס אליו הוא יפתח לי את הCMD כבר מנווט לתיקיה c:\a תודה
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה בניתי תוכנת צ'אט בפרל שיש בה קליינט וסרבר עכשיו אני רוצה שגם הסרבר יוכל לשלוח הודעות לקליינט וכך ההפך שהקליינט יוכל לקבל הודעות מהסרבר בשביל זה צריך לפתוח בכל אחד מהתוכניות 2 סוגי סוקטים 1 מאזין ואחד ששולח אבל איך? בפרל בבקשה הרי הקליינט עסוק בלקבל הודעה מהמשתמש ולשלוח אותה אז איך הוא יכול במקביל לקבל הודעות?
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אזז ככה אם אני כל פעם קולט מספר מסוג אינטגר(int) איך אני יכול לבדוק אם בכלל מתי המשתמש בעצם משאיר אותו ריק מבלי להעביר לסטרינג או הפוך? תודה מראש דור
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן התחלתי ללמוד PHP ויש לי שאלה קטנה: אני רוצה לשלוף מבסיס נתונים טקסט צבעוני עם שבירות שורה וכיו"ב... אבל אין לי מושג איך עושים זאת. כלומר, טקסט שמגיע לבסיס נתונים נשמר ללא פקודות HTML ולאחר שהוא נשלף מבסיס הנתונים, הוא מוצג בתור טקסט רציף, ללא כל עיצוב. מקווה שהסברתי את עצמי באופן מובן ותוכלו לעזור לי עם השאלה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
עריכה: שכחוו מהכול הבעיה היא אחרתת אז ככה יש לי בעיה יש לי תוכנה שפותחת סוקט - התקשרות, עם תוכנת סרבר ואחרי שהסוקט נפתח אני שולח לסוקט הודעה כל שהיא עכשיו יש בעיה עד שאני לא סוגר את הסוקט ההודעה לא נשלחת יש למישהו פתרון? אני מוכן לשים את הקוד של התוכנה
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה ממשק משתמש עם כמה חלונות אשר קיים בינהם קשר. למשל לחיצה על כפתור בחלון הראשון יפתח לי חלון שני ויועבר פרמטר מתיבת טקסט בחלון הראשון וכו. אני מעוניין להגדיר כל חלון כמחלקה שיורשת frame ומממשת ActionListener, וליצור את האובייקט הראשון ב-main של מחלקה ראשית נוספת. - מה הדרך הטובה ביותר להעביר פרמטרים במצב כזה (הרי אין קשר בין המחלקות)? - אם מתכננים ממשק בסדר גודל של תוכנה יחסית גדולה, אז איך כדאי ליצור את ה-frame-ים? מחלקות לפי נושאים ואובייקט frame בתוכם (כמו כל אובייקט רגיל)? או שישנה דרך יותר פשוטה\מקובלת? תודה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, למדתי השנה בבית ספר Java ברמה די בסיסית. למדנו בעיקר את הרעיונות המרכזיים של תכנות מונחה עצמים. רציתי כעת להמשיך ללמוד JAVA או C# אבל אני לא יודע מה כדאי לי יותר. מה היתרונות של כל שפה והאם כדאי לי בכלל ללמוד אחת מהן או שפה אחרת אולי? אני רוצה בסופו של דבר להיות יכול לבנות משחק עם מנוע גרפי ומנוע פיזיקלי(שיבנה על-ידי). תודה! עריכה: הבנתי שבשביל משחקים הכי מומלץ ללמוד C++ זה נכון?
-
- 45 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
למה אני מקבל את השגיאה (הפרדוקסלית) הזאת ? 'MakeEmpty' : 'void (Stack)' differs in levels of indirection from 'void (Stack)' זה הפרוטוטייפ: void MakeEmpty(Stack S); זה הפונקציה: void MakeEmpty(Stack S) { if (S == NULL) { perror("must use CreateStack First"); exit(4); } else while (!IsEmpty(S)) Pop(S); }
-
- 9 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי את התכנית המצורפת. מה אני צריכה לשנות כדי שה'קלינט' יוכל גם הוא לפתוח בשיחה? <שהתקשורת תהיה דו צדדית> [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אהלן, יש לי קוד לשליחת דואר בPHP. כרגע הקוד בודק האם הוזנו כל שדות החובה ואם לא הוא מעביר לעמוד ERROR כללי. אשמח אם מישהו יוכל לשנות את הקוד כך שבמידה ולא הוזן מידע לשדה שהוא חובה יופיע טקסט אדום שיתריע על כך. contact.php <?php // get posted data into local variables $Email = Trim(stripslashes($_POST['Email'])); $EmailTo = "EMAIL@SERVER.COM"; $Subject = "AOS contact form"; $FirstName = Trim(stripslashes($_POST['FirstName'])); $LastName = Trim(stripslashes($_POST['LastName'])); $Company = Trim(stripslashes($_POST['Company'])); $Street = Trim(stripslashes($_POST['Street'])); $City = Trim(stripslashes($_POST['City'])); $State = Trim(stripslashes($_POST['State']));…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל... איך אני גורם לC# לפתוח קובץ (לדוגמה קובץ MP3, או EXE של תוכנה)?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
איך אני מאתחל מערך דו-מיימדי ב JAVA???
-
- 11 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה לגבי תכנון של DB שעלי לתכנן. הדילמה בגדול היא מה עדיף מבחינת ביצועים הרבה טבלאות גדולות או מעט טבלאות גדולות. (גדולות = הרבה עמודות) ה DB מיועד לצורכי שימוש כ DECISON SUPPORT קרי לא לשימוש לצורכי ביצעו טרנזקציות אונליין אלא אנליזה של כמויות מאוד גדולות של מידע אופליין... קרי אני מוכן להתפשר למשל על הכנסות ל DB על חשבון זה ששאילתות יתבצעו יחסית מהר (שאילתות על הרבה מידע). אשמח לשמוע אילו עוד שיקולים עלי לקחת בחשבון בעת תכנון ה DB הל כגון כמויות של אינדקסים, אינדקסים מרוכבים וכו'... וכן מה הוא סדר הגודל חומרה הנדרשת לצורכי עיבוד כנ"ל של בערך 250 גיגה של נתונים.
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
איזה סיבות יכולות להיות להופעת השגיאה הזאת?: error C2061: syntax error : identifier 'List' השגיאה מופיעה בקובץ LIST.c List מוגדר (typedef) בקובץ LIST.h אשר יש בו אינקלוד לLIST.c ובלי קשר: יש איזה אתר שמרוכזים בו הסברים לשגיאות של קומפיילרים?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-