תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
יש לנו שני מחשבים לכל אחד IP שונה . אני רוצה לכתוב קובץ שברגע שאלחץ עליו הוא יקח את הרכיב מהמחשב השני ויעביר לראשון תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי VISUAL STUIDO 2008, ווינדוס 7. התוכנה כבר עבדה על המחשב והרצתי עליה כמה תוכניות.. היום פתאום כל תוכנית שאני מריץ בה אני מקבל את הארור הבא: חיפשתי בגוגל..בגדול לא מצאתי שום פתרון רלוונטי..ניסתי להסיר את התוכנה ולהתקין מחדש, אין שינוי. ליצור פרוייקט/קובץ חדש גם לא עוזר. יש מצב מישהו נתקל פעם בבעיה הזאת ויודע מה לעשות? תודה!!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת האם אפשר ליצור תוכנית (מעין רובוט) שתשלח לי הודעות sms דרך ה - icq בשעות מסוימות. (המטרה: הוצאת מידע כמו חדשות ושליחה דרך ה - sms המובנה של icq). יש לי ידע ב - vb.net ואשמח אם תפנו אותי לקרוא חומר בנושא. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יוצר אנימציה של כפתור שזז בתוך grid והייתי רוצה שהוא יעצור בcoloumn מסויים ושורה מסויימת אבל בשביל זה אני צריך לדעת מה המיקום של אותו כפתור בתוך הגריד האם יש דרך לקבל מהכפתור את המיקום שלו בתוך הגריד ? זאת אומרת שאני בודק כל הזמן מה הcoloumn ומה הrow של אותו כפתור ואז לעצור אותו ברצוי
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה ליצור ב- wordpress בנוסף לעמוד הראשי שבו מתפרסמים הפוסטים, עמוד שבו גם תהיה לי אפשרות זהה כמו בעמוד הראשי (הכוונה לא להחליף את העמוד הראשי לעמוד סטטי ולהשתמש בעמוד אחר לפוסטים, אלא ליצור עמוד שבמקביל לעמוד הראשי גם יהיה אפשר ליצור בו פוסטים). בנוסף אני מחפש דרך ליצור גלריה של תמונות, שאינן שמורות על השרת, אלא אני מביא לינק אליהן מ- skydrive. אני יודע שזה אפשרי להעלות את התמונות אחת אחת ככה ולפרסם בפוסט, אבל לא מצאתי דרך להעלות אותן בתור גלריה כמו שאפשר לעשות עם תמונות ששמורות על השרת ומופיעות ב- media library (התמונות מהלינק לא מופיעות ב- media library). תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עושה אתר אינטרנט - מערכת מידע אישית של סטודנטים(מערכת שעות, לוח מבחנים וכ"ו) כפרוייקט גמר וישנן מספר שאלות שלא מצאתי תשובות עליהן 1) ברצוני לעשות דף חיפוש של כל הסטודנטים שנמצאים ONLINE , עכשיו עשיתי טבלה חדשה שיש בה 3 שדות כינוי, שעת הרשמה, שעת סיום עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע מתי הסטודנט מסיים לגלוש באתר כשהוא סוגר את הדפדפן(ע"י X של החלון) 2) איך אני יודע מתי נעשה רענון לדף? האם יש איזשהו ארוע או תנאי ואם כן אז מהו?(יעזור לי גם בJAVASCRIPT) 3) איך אני יכול לבטל את הכפתורים של BACK וFORWARD של הדפדפן? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה שברגע שאני רושם שם שאמור להימצא בDB (כמו חיפוש שם פרטי) יושלם אוטו' בTEXTBOX מסוים (AUTOFILL)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי. סיימתי לעבוד על תוכנה (עבודה ארוכה של מספר שבועות שישבתי ימים ולילות), הכל עובד טוב ויפה, עד שניסיתי להוריד את התוכנה בעבודה, לראות איך היא עובדת במחשב אחר. ולמרבה ההפתעה, לאחר ההתקנה, ESET מצא וירוס מסוג Downloader Trojan SSA. (התוכנה שלי מורידה קבצים) מה עושים במקרה כזה? בESET משתמשים הרבה אנשים, ואם האנטי וירוס הזה יחסום לי את התוכנה, זה בעצם יחסום לי אחוז גדול מקהל היעד שאליו אני מכוון. אשמח לעצות! תודה מראש לכל מי שיעזור. עריכה: מוזר ביותר. בדקתי את אותו הקובץ באתרים שונים ואף אחד מהם לא מצא שום וירוס (כולל NOD32!) www.drweb-online.com Engine version: 5.0.2.3300 Total virus-finding records: 2608444 File size: 1.65 MB File MD5: c4b74710738d1de2bb4ffdb763420160 Be…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה לגבי אפקט מסויים, באתר הזה: http://www.wix.com/website-template/view/html/654?utm_content=ma_html_fwt_temp_1_3intdes&utm_medium=template_banner&utm_campaign=ma_fwt&utm_source=freewebsitetemplates&experiment_id=ma_html_fwt_temp_1_3intdes&utm_term=services כל פעם שאתם לוחצים על אחד מהכפתורים בתפריט התוכן "עף" שמאלה ומוחלף ע"י התוכן הרוולנטי אשר נכנס לאתר מצד ימין איך עושים את זה? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יודע על שיטה שבה קישור רגיל מפעיל ברקע פונקציה אחרת של PHP ולאחר שפונקציה זו סיימה את פעולתה והחזירה true אז הקישור הנבחק מוצג... לדוגמא: יש רשימה של קישורים (כל אחד מקשר לעמוד אחר). <a href="1.html' onclick="PlusOne('link1')">link 1</a> <a href="2.html' onclick="PlusOne('link1')">link 2</a> בעת לחיצה על קישור מופעלת פונקציה בPHP אשר נקראת PlusOne והיא מתחברת למסד נתונים ומוסיפה 1 למד לחיצות על אותו קישור. כאשר הפונקציה סיימה את פעולתה והחזירה true או false אז הקישור הנבחר מוצג. הבנתי שיש אפשרות להשתמש בשיטה שנקראת ajax אבל לפי חיפוש שעשיתי ראיתי שניתן להשתמש בשיטה זו רק בטפסים (form) אודה מאוד למי שייתן לי כיוון כיצד ניתן לבצע זאת…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, כתבתי אובייקט מסוג BigNumber_t שמכיל את הפרמטר char* data . לאובייקט שלושה בנאים ( ברירת מחדל, שמקבל מחרוזת, העתקה). אני צריך לכתוב בשלב הזה מחלקה BigInt_t שיורשת את המחלקה הנ"ל. BigNumber_t.h #ifndef BIGNUMBER_T #define BIGNUMBER_T #include<iostream> using namespace std; class BigNumber_t{ public: BigNumber_t(){data = 0;} BigNumber_t(const char*); BigNumber_t(const BigNumber_t&); ~BigNumber_t(); void Print(){cout<<data<<endl;} protected: char* data; }; #endif BigNumber_t.cpp #include"BigNumber_t.h" #include<iostream> using namespace std; BigNumber_t::BigNu…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאור העזרה הגדולה שקיבלתי בהודעה הקודמת שלי (סרקסטיות): http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=98628.0 החלטתי לבנות לבד משהו שיעשה לי את העבודה, רק שנתקלתי בבעיה... לא מצאתי איך לבדוק כמה קבצים יש בתיקייה... חיפשתי בAPI של windows, לא מצאתי. חיפשתי פקודה בmIRC שתעזור לי, לא מצאתי... למישהו יש רעיון? אני יודע C++ (וC) Pascal Visual Basic ידה ידה הבעיה שיש לי רק קומפיילר של Pascal בבית, שאריות מימי בית-ספר... זה Borland Pascal 7 חוץ מזה לרוב אני כותב בmIRC דברים, בין השפות תיכנות היותר טובות שיש (דומה לPerl).
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי עבודה שאני צריכה לבנות את משחק הצוללות בc++ כשאני מקבלת את המיקום של הצוללת אני אמורה לבדוק שכל המשבצות מסביב לצוללת הן ריקות, בניתי פונקציה שמקבלת מערך דו מימדי ועל ידי זה בעצם מתקבל המיקום של הצוללת ואני עכשיו רוצה לבנות עוד פונקציה שתבדוק אם המיקום שהתקבל הוא טוב( המשבצות מסביב ריקות) כל צוללת היא בגודל אחר והשאלה שלי היא איך אני בודקת אם המשבצות ריקות מסביב אם אני לא יודעת כל פעם באיזה גודל הצוללת?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם כל השפות הן שפות ווביות? מה בדיוק ההגדרה? האם אני בתאוריה יכול לבנות אתר ב-C++?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני עובד על פרוייקט כלשהו בקישור הבא. העמוד מכיל טקסט וקטעי אודיו שנמשכים מהשרת: http://www.rol.co.il/images/sites/jew/audio.html להרבה מן האנשים העמוד הנ"ל נתקע כיוון שהדפדפנים טוענים את הקבצים טרם שמיעתם - אוכל לבטל זאת? שרק מי שילחץ על play בקובץ מסויים - רק אותו קובץ יטען והשאר לא.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה המצב חברה אני בונה מערכת לרשימת עובדים וחישוב משכורות יש לי טבלה של עובדים שכל עובד יכלו לקבל כמה תפקידים בדף HTML יש לי SELECT ששם אני בוחר את שם העובד ומה שאני רוצה לעשות זה שברגע שאני בוחר שם עובד לידו נפתחת לי או מוכנסים נתונים לאובייקט SELECT של כל תחומי העבודה שהוא יכול לעבוד לדוגמה מלצר יכול להיות גם מארח וגם טלפן.. לכל תפקיד משכורת שונה זה הקוד HTML שלי <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml">[/url] <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <title>Untitled…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
#include <stdio.h> #include <stdlib.h> int get_newsize_CAP(char arr[]){ int i; int newsize=0; for(i=0;arr[i]!='/0';i++) if (arr[i]>'64' && arr[i]<'91') newsize++; return newsize; } int get_newsize_small(char arr[]){ int i; int newsize=0; for(i=0;arr[i]!='/0';i++) if (arr[i]>'96' && arr[i]<'123') newsize++; return newsize; } void char_split(char A[],int sizeA,char **B,char **C) { int sizeB = get_newsize_CAP(A); int sizeC = get_newsize_small(A); int i,j=0,k=0; *B = (char*)calloc(sizeB,sizeof(char)); *C = (char*)calloc(sizeC,sizeof(char)); for(i=0;i<sizeA;i++) { if (A[i]>'64' && A[i]…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז ככה.. תכנתתי ללקוח מערכת כלשהי על המחשב שלי הכל עבד טוב ויפה.. ועכשיו אחרי התקנה של המערכת אצלו בשרת מופיעה השגיאה הבאה: 1111: Invalid use of group function השאילת שאני משתמש בא ב group היא: select `downloads`.`id`,`downloads`.`name`,avg(`ranks`.`rank`) as `rank` from `downloads` left join `ranks` on `ranks`.`download`=`downloads`.`id` group by `downloads`.`id` order by avg(`ranks`.`rank`) desc limit 4 ועוד שאלה.. האם השגיאה: 1203: User ***** has already more than 'max_user_connections' active connections נובעת מאי שימוש בפונקציה mysql_close()? (אם לא אז ממה?) כי הבנתי שהחיבור למסד נסגר אוטומטית בסיום הטעינה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין להתחיל ללמוד תכנות, איזו שפה מומלצת להתחלה שקל להבין וליישם? כעכקרון אני רוצה להתקדם במסלול של אבטחת מידע בעיקר, עם יש לכם ספרים/מדריכים/אתרים מומלצים/טיפים/הצעות, אשמח לשמוע. יש לי ניסיון ממש ארוך במחשבים, בעבר גם ניסיתי ללמוד PHP,היה לי כמה אתרים מצליחים, יש לי ידע בקידום אתרים, BLACK SEO / WHITE SEO ועוד, אבל אף פעם האמת לא הייתי נמצא על דבר אחד יותר מחודשיים-שלוש עם השקעה תמידית של כל יום. למדתי HTML - שד"א מאוד משעמם בלי פויאנטה רצינית..
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת עם איזה שפה כדאי לי להתחיל לתכנת ואם אפשר לצרף גם קישורים בבקשה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פשוט דבר מציק לגמרי היום פתחתי פרוייקט ישן שלי וכל הסוגריים שפותחים קטעי קוד וסוגרים התהפכו. נגיד Class asxadc } puclbic rgvr } { { מה עושים עם זה? זה קורה גם בפרוייקטים חדשים. ד"א אני באובונטו
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש שני דברים שאני לא מצליח להוסיף לתוכנית שלי בc++ אני משתמש ב visual studio 6 הנה הקוד שכתבתי לכפתור: CreateWindow ("button", "ellipse", WS_CHILD | BS_PUSHBUTTON| WS_VISIBLE ,10,75,105,25,hwnd, (HMENU)6,((LPCREATESTRUCT) lParam) -> hInstance, NULL); אני מעוניין להוסיף תמונה חיצונית על הכפתור אבל לא מצליח הנה קוד שמצאתי ברשת אבל יש בעיה HBITMAP bmp=(HBITMAP)LoadImage(0,"Trident_logo_best.bmp",IMAGE_BITMAP,0,0,LR_LOADFROMFILE); SendMessage(GetDlgItem(hwnd,ID_BUTTON_TEST),BM_SETIMAGE,IMAGE_BITMAP,(LPARAM)bmp; getdlgitem נותן הודעת שגיאה cannot convert parameter from HWND__* to int הערה: כמובן ששיניתי את שם הכפתור מid_button_test בהתאם לשלי בעצם כל פונקציה …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להוסיף נתונים לטבלה שיש לי ב MySQL ע"י הפקודה הבאה Rs.AddNew Rs("Field") = Data Rs.Update יוצאת הודעת שגיאה שלא ניתן יש למישהו מושג ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את קטע התוכנית הזו: #include <graphics.h> #include <stdlib.h> #include <stdio.h> #include <conio.h> #include <dos.h> #include <math.h> int main(void) { /* request auto detection */ int gdriver = DETECT, gmode, errorcode; /* initialize graphics and local variables */ initgraph(&gdriver, &gmode, ""); /* read result of initialization */ errorcode = graphresult(); /* an error occurred */ if (errorcode != grOk) { printf("Graphics error: %s\n", grapherrormsg(errorcode)); printf("Press any key to halt:"); getch(); exit(1); } float x1,x2,y1,y2,m,n; float x,y,t; float dx,dy; x1=100; …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-