תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום,רציתי לדעת אם מישהו יוכל לעזור לי לכיוון או לתת איזה אלגוריתם אשר ידפיס לי את המטריצה הבאה : 1 | 2 | 3| 4 | 5 | 6 |7 24|25|26|27|28|29|8 23|40|41|42|43|30|9 22|39|48|49|44|31|10 21|38|47|46|45|32|11 20|37|36|35|34|33|12 19|18|17|16|15|14|13 בעיקרון אכפת לי מהיעילות ומהדרך עצמה.
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה ליצור ב- wordpress בנוסף לעמוד הראשי שבו מתפרסמים הפוסטים, עמוד שבו גם תהיה לי אפשרות זהה כמו בעמוד הראשי (הכוונה לא להחליף את העמוד הראשי לעמוד סטטי ולהשתמש בעמוד אחר לפוסטים, אלא ליצור עמוד שבמקביל לעמוד הראשי גם יהיה אפשר ליצור בו פוסטים). בנוסף אני מחפש דרך ליצור גלריה של תמונות, שאינן שמורות על השרת, אלא אני מביא לינק אליהן מ- skydrive. אני יודע שזה אפשרי להעלות את התמונות אחת אחת ככה ולפרסם בפוסט, אבל לא מצאתי דרך להעלות אותן בתור גלריה כמו שאפשר לעשות עם תמונות ששמורות על השרת ומופיעות ב- media library (התמונות מהלינק לא מופיעות ב- media library). תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
איך אני מפצל מספר שלם, כך שכל משתנה יקבל ספרה אחרת בג'אווה, כלומר, 1234 אז: A=1 B=3 C=3 D=5 אני לא מוצא ב API
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, קודם כל, רציתי לדעת אם הקליטה שלי של מערך TCHAR מTEXTBOX נכונה: SendDlgItemMessage(hwnd, 6, EM_GETLINE, (WPARAM) 0, // line 0 (LPARAM) Name); בנוסף, רציתי לדעת איך אני יכול להדפיס מערך של TCHAR לתוך TEXTBOX.ודבר אחרון, איך אני יכול לקבל את הגבולות של החלון שלי, וליצור גדלים יחסיים (עם כפל או חילוק בקבועים).תודה רבה לכל מי שיעזור עריכה:הצלחתי לקלוט את המערך TCHAR מתוך TEXTBOX1, אבל הבעיה שבנוסף למה שאני כותב יש במערך זבל, ואני לא יודע איך להיפטר ממנו...איך ממירים TCHAR לCHAR, ולהפך, ובנוסף איך מדפיסים CHAR. עריכה 2:יש לי בתוך קובץ sturcts שבנויים מchars, איך אני יכול …
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
הייתה לי אתמול שאלה במבחן בג'אווה והייתי רוצה לשמוע את דעתכם על הפיתרון שלי. השאלה היא בסיבוכיות. יש לי את המערך הממוין הבא: 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 12, 20, 21, 22 ואת האובייקט הבא (אני לא זוכר איך הבנאי הלך אבל זה לא ממש משנה פה): public class Range{ private int big; private int small; public int[] arr; public int getBig() { return big; } public int getSmall() { return small; } } מהמערך המקורי נוצר מערך של אובייקטים מסוג Range: <1, 4>, <6, 9>, <12, 12>, <20, 22> כאשר לכל איבר במערך יש שדה מקסימום ושדה מינימום למשל האיבר הראשון במערך <1, 4> השדה מינימום שלו זה 1 והשדה מקסימום הוא 4. …
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני מנסה לבנות לעצמי סביבת עבודה עם GRAILS בבית, פשוט יצאה הגירסה הראשונה ומעניין לי הסביבת עבודה והשפה (GROOVY), עדיין לא הבנתי איך אני עושה את זה.. האם אני צריך IDE נוסף מעבר לGRAILS עצמו ? האם התקשורת מול GRAILS היא רק בשורת פקודות ? אולי חסר לי משהו בהבנה הבסיסית... מישו יכול לעזור ?
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
אני צריך את זה לפרוייקט ואין לי מושג.
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני רוצה שברגע שאני רושם שם שאמור להימצא בDB (כמו חיפוש שם פרטי) יושלם אוטו' בTEXTBOX מסוים (AUTOFILL)
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
עכשיו אני לומד 3 יחידות פסקל עברתי אחד בציון 90 עכשיו השאלה שלי לגבי הפקודה array דוגמא הגדרתי מערך בשם A[1..100]of integer; עכשיו השאלה שלי לגבי זה אם אני רושם בתוך המערך ככה A [ I+2 [ d על תחשיבו את הD לא הצלחתי לעשות סוגרים ובחרתי שה-I יהיה 5 אז הוא יעבור לתא מספר 5? ואם זה ככה A+1 אז ובחרתי מספר 4 אז המשתמש בתא 4 יהיה המספר שבתוך התא + 1? אם לא הסברתי טוב אני יסביר שוב רק תעזרו
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
:s05: יש לי תרגיל לש"ב ואני צריך עזרה. נתון מערך בגודל N , במקומות הזוגיים נתונה סידרה מספרים עולה ובמקומות האי-זוגיים סידרת מספרים יורדת. צריך למיין את הסדרה שתהיה סידרה עולה. ראיתי כמה הודעות מתחת על שיטת מיון בועות... אבל המורה לא התכוון שנמיין לפי זה שהוא נתן את התרגיל(אם הוא היה מתכוון לשיטה הזאת הוא היה נותן סתם מערך...). יש למישהו רעיון איך לעשות את זה? ניסיתי לעשות עם מערך עזר שיקח איבר מההתחלה ומהסוף, אבל לא יצא לי כלום מזה:\ אה ועוד שאלה, יש כזאת שיטת מיון שלוקחת מקסימום במערך ומעבירה אותו להתחלה וככה ממיינת את המערך? אם כן מישהו יכול בבקשה להביא את התבנית או את השם של השיטה תודה :-*
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום, בנייתי אפליקצית פלאש שאמורה לשמש כתפריט באתר שלי. אני יודע לזהות בפלאש Events באמצעות Action Script. הוספתי את האפליקציה לדף HTML בעזרת DreamWeaver כיצד אני גורם ל DreamWeaver לזהות שנלחץ כפתור בתפריט בפלאש ובהתאם להחליף עמודים? תודה קוד HTML: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml">[/url] <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <title>Untitled Document</title> <style type="text/css"> <!-- body { background-image: url(images/pattern.jpg); } #ma…
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מה המצב חברה אני בונה מערכת לרשימת עובדים וחישוב משכורות יש לי טבלה של עובדים שכל עובד יכלו לקבל כמה תפקידים בדף HTML יש לי SELECT ששם אני בוחר את שם העובד ומה שאני רוצה לעשות זה שברגע שאני בוחר שם עובד לידו נפתחת לי או מוכנסים נתונים לאובייקט SELECT של כל תחומי העבודה שהוא יכול לעבוד לדוגמה מלצר יכול להיות גם מארח וגם טלפן.. לכל תפקיד משכורת שונה זה הקוד HTML שלי <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml">[/url] <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <title>Untitled…
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מישהו יודע האם וכיצד ניתן להוסיף מוזיקת רקע שתנוגן כאשר FORM שאני בוחר /מעלה רץ (=פועל)?
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין ליצור קובץ שבו יש לי את כול הפונקציות שמשתמשים בהם כמה קבצי PHP, במקום להעתיק ולהדביק ולהכפיל את העבודה אני מעוניין ליצור קובץ PHP אחד שבו יש פשוט את כול הפונקציות ונגיד וקוראים לקובץ functions.php אז אני מעוניין ל"ייבא" אותו למסמך PHP אחר ולהישתמש בפונקציות לאחר שייבאתי אותו וככה אני מקל על העבודה ולא צריך להעתיק את אותה הפונקציה ממקום אחד לאחר. האם יש אפשרות לבצע דבר כזה ? ואם כן אשמח לדעת איך (ואפילו דוגמא קטנה) תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אוקי אז יש את הסקריפט הזה http://userscripts.org/scripts/show/10850 למשחק KoL למי שמכיר... עכשיו, הסקריפט הזה עובד מ2007 בערך אבל מאז עדכון מסויים במשחק עצמו הוא הפסיק לעבוד לדעתי אפשר להתאים את הסקריפט כדי שיעבוד באתר החדש (הקוד מקור זמין) אבל הבעיה שלי אין שום ידע בנושא וחשבתי שאולי למישהו פה יש (איסתרא?) האתר שהסקריפט עובד בו הוא http://kingdomofloathing.com/ ואם מישהו באמת רוצה לנסות לעזור ולא רוצה לפתוח חשבון אין לי בעיה לתת את החשבון שלי זמנית לבדיקה (בפרטי) תודה
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, איך אני מקבל את השעה והתאריך אוטומטית ממערכת ההפעלה בשפת ++c ? איזה פקודה צריכים? ובאיזו ספריה זה נמצא? תודה.
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
זה תרגיל שנתנו לי בספר שאני לומד איתו java script. זה תרגיל שבמקרה של שגיאות בטופס הוא עושה alert ואומר לי מה הבעיה. הנה התחביר: <html dir="rtl"> <head> <link rel="stylesheet" href="izuv.css" type="text/css" /> <title>club</title> <script> var formErrors; function checkEmpty() { var name ; name = window.document.seinfeldForm.name.value ; if (name.length > 0) { return true ; } else { formErrors += 'שם ריק' + '\n' ; return false ; } } function checkEmail() { var eMail ; eMail = window.document.seinfeldForm.eMail.value ; if (eMail.length > 0) { if((eMail.indexOf('@')>0) &&a…
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכם, אנשים יקרים, אנא הושיעוני כתבתי מערכת של שרת לקוח ב- RMI ובדרך, כמובן, אני מנסה להעלות את השרת, באמצעות הפקודה הפשוטה מאד: Naming.rebind(url address) אני מעוניינת לבחור port אחר מזה שמוגדר בברירת המחדל של הפקודה (1099) ולכן נותנת כתובת url מלאה, בסגנון: Naming.rebind("rmi://localhost:1234/myServer") ובתגובה לזה אני מקבלת java.net.ConnectionException כשניסיתי לברר את המקור לזה, מחקתי את ה- port באופן הבא: Naming.rebind("rmi://localhost/myServer") ואז הצלחתי להתחבר, הבעיה היא, שיש לי יותר משרת אחד לחבר על אותו מחשב, ואני חייבת עוד ports !! מה קורה?! עוד אוסיף, שיש לי קובץ policy שמאפשר גישה כוללת לכל permission java.security.AllPermission "", ""; …
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient(startColorstr='#252525', endColorstr='#0A0A0A'); הפקודה הנ"ל לא עובדת כמו שצריך עם border-radius, האם יש פתרון ידוע לבאג? תיאור הבאג: הפילטר לא מזהה את הגבול העגול ונותן רקע מרובע. לסיכום: מחפש פתרון ל gradient עם border-radius ב- IE9 במידה וישנו. אין צורך בפתרונות אלטרנטיבים.
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד קצת C++ לבד עם מדריך שמצאתי באינטרנט אז אני מצטער על השאלות הטיפשיות מראש מה עושה הפקודה : t\ ???
-
- 9 תגובות
- 948 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה ב-cpp , תוכן הבעיה - 2 הודעות שגיאה: c:\Program Files\Microsoft Visual Studio .NET 2003\Vc7\include\cstdlib(17): error C2039: 'exit' : is not a member of 'operator``global namespace''' c:\Program Files\Microsoft Visual Studio .NET 2003\Vc7\include\cstdlib(17): error C2873: 'exit' : symbol cannot be used in a using-declaration כל הקבצים מתקמפלים בלי שום כל בעיה, מלבד קובץ אחד CGameHabdler.cpp תוכן הקובץ: איך לפתור את הבעיות הללו? אני יודע שזה דבר יחסית "קטן" שיוצר המון בלגן. תודה =) אפיק.
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מנסה למצוא אתר שמלמד איך לבנות טופס כזה בדיוק [ATTACH=CONFIG]7851[/ATTACH] האם מישהו יודע איפה אני יכולה לקבל את המידע, חיפשתי בהמון אתרים ולא הצלחתי למצוא פתרון לאיך לגרום לטופס כזה לפעול באתר. תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש תוכנה או כל דבר להרצת php במחשב. אני רוצה לכתוב את כל הפקודות של הphp במחשב ושהוא יציג אותם במחשב לא באיזה אתר או משהו. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-
היי! אני רוצה לבנות סקריפט פשוט(DOS) שיבדוק איזו שפה הוינדוס במחשב ובהתאם לכך יריץ התקנת SP3 שמתאימה.. בנתיים יש לי רק את הפקודה שמריצה.. FOR /F "tokens=*" %%i in ('dir /b %~dp0\WindowsXP-KB936929-SP3-x86-???.exe') do start %~dp0\%%i יש אפשרות לעשות את זה בסקריפט דוס? תודה לעוזרים!! ניק
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-