תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
מהי הדרך הקלה ביותר לשלב מנוע חיפוש פנימי לאתר? יש איזה סקריפט או משהו כזה? בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
בניתי איזושהי תוכנית ב-VB שנמצא ב-Access מאופיס XP איך אני הופך אותה לתוכנה ממש שאף אחד לא יוכל לשנות? תודה מראש, ניר.
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
הרעיון הוא (למי שלא ראה בפורום "כללי") הוא לעשות אתר על מתכונים במטבח הישראלי (מכל הסוגים: סיני, איטלקי, יפני, מזרחי וכולי).. עכשיו התחלתי לבנות את האתר (כמובן מהחלק הכי מסובך - כמה מתאים לי) ובניתי מסד נתונים ב-Access שכולל שלושה טבלאות: 1. מתכונים 2. סוגי מתכונים (איטליקי/סיני/יפני/וכולי) 3. משתמשים רציתי לדעת מהי דרגת הקושי עבור מישהו שכבר ראה שימוש ב-SQL (במקצוע Visual Basic) אבל לא ממש השתמש בו לשלב את עם האתר? באתר אני רוצה שיהיה רשימת תפוצה של דואר (אני מניח שזה דרך מסד נתונים), ורשימת מתכונים. מה נדרש ממני מבחינת SQL כדי לעשות את זה? האם אני יכול פשוט לקחת ממשק מוכן ופשוט לחבר אותו למסד נתונים (מדובר בפרויקט לבגרות)...? ד"א, איפה יש אתרים שמסבירים תחביר של SQL ו…
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני רוצה לתרגל את C++ על המחשב שלי... השאלה שלי היא ככה: איזה תוכנה אני צריך להוריד בשביל שאני יוכל לכתוב עליה את השפה(כמו שבייסיק כותבים על VISUAL BASIC...) אם אפשר לינק,אני אשמח...
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
איך אני ניגש לכזה תרגיל ? איך פותרים את זה ?? א. נתון שזמן הריצה T(n) של אלגוריתם כלשהו מקיים: T(1) = q(1), T(n) = T(n/2) + W(n) וכן T(n) = 2T(n/2) + O(n). טענה: T(n) = q(n) . (אפשר להיעזר בנוסחת האב). נכון\לא נכון נימוק:
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה ליצור ב- wordpress בנוסף לעמוד הראשי שבו מתפרסמים הפוסטים, עמוד שבו גם תהיה לי אפשרות זהה כמו בעמוד הראשי (הכוונה לא להחליף את העמוד הראשי לעמוד סטטי ולהשתמש בעמוד אחר לפוסטים, אלא ליצור עמוד שבמקביל לעמוד הראשי גם יהיה אפשר ליצור בו פוסטים). בנוסף אני מחפש דרך ליצור גלריה של תמונות, שאינן שמורות על השרת, אלא אני מביא לינק אליהן מ- skydrive. אני יודע שזה אפשרי להעלות את התמונות אחת אחת ככה ולפרסם בפוסט, אבל לא מצאתי דרך להעלות אותן בתור גלריה כמו שאפשר לעשות עם תמונות ששמורות על השרת ומופיעות ב- media library (התמונות מהלינק לא מופיעות ב- media library). תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
The chess game is shown at the end (Toggle Plain Text) I tested it and here is the game with the code files.. (Toggle Plain Text) http://hotfile.com/dl/127427905/339645c/Chess.rar.html I wanted you to play the game and say what you think. All what you need to do is to go to the folder with the file that installs the game on your pc.. (installation takes 10 seconds) and play the game. Note: To be able play the game, you need to know the chess rules quite well
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר לאתר של הבנק שלי (פועלים) דרך ג'אווה ולהכנס לכתובת מסויימת כאשר החיבור יהיה מזוהה, ולקרוא פרטים על החשבון שלי. האם זה אפשרי?
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שזה הפורום המתאים .... אני יסביר מה שנאי מחפש , אני מקווה שתבינו אני מחפש פקודה או דרך כלשהיא שיכולה בעזרת נוסחא אחרת ללכת לתא כלשהוא על פי תוצאה של תא אחר מנוסחא אחרת ... למשל בתא A1 יש לי נוסחא והתוצא שלה היא 3 , אז אני רוצה שבתא A2 תיהיה נוסחא שתשתמש בתוצא של A1 ותלך לתא C3 למשל . ואם התוצאה בתא A1 היתה 5 אז שהנוסחא בתא A2 תלך לתא C5 הבנתם ? אני מקווה שכן ... ואני מקווה שיש לכם איזה פתרון בשבילי , תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
שלום, איך אני מקבל את השעה והתאריך אוטומטית ממערכת ההפעלה בשפת ++c ? איזה פקודה צריכים? ובאיזו ספריה זה נמצא? תודה.
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם עידכון נתונים ב- C#. בניתי תוכנית שמציגה טבלה אחת ממסד נתונים ב- Access שבניתי. בשביל לבצע עידכון, הוספה ומחיקה הוספתי את השורות האלו: OleDbCommandBuilder booksCommands = new OleDbCommandBuilder(General.daBooks); General.daBooks.InsertCommand = booksCommands.GetInsertCommand(); General.daBooks.UpdateCommand = booksCommands.GetUpdateCommand(); General.daBooks.DeleteCommand = booksCommands.GetDeleteCommand(); כל פעם שאני מבצע עידכון, הוספה או מחיקה מטבלה אני מוסיף את השורה של ה- Update כדי לעדכן את השינויים במסד נתונים: currentRow["name"] = textBox2.Text; General.daBooks.Update(General.ds.Tables["Books"]); הערה: אני לא משתמש במשפטי SQL אלא משנה את השורות עצ…
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי מערכת סקרים מבוססת asp ומסד נתונים של ACCESS. עקב מגבלות מסויימות, אני לא יכול להשתמש יותר בשרת אינטרנט (קרי IIS), ולכן המוצר שיש לי עכשיו אינו רלוונטי. אני מעוניין לפתח אפליקציה מבוססת תוכנת access, כאשר יהיה ניתן ליצור סקר חדש בתוך אקסס (עם טפסים, או איך שלא קוראים לזה באקסס, מבטיח ללמוד לעומק), ולגשת (ז"א, לבצע) את הסקר מכמה מחשבים בו זמנית, שוב, מבלי להתבסס בכלל על שרת אינטרנט, ומבלי יכולת להריץ שום קובץ asp, aspx, php וכד'. כלומר, אפליקציה על טהרת תוכנת ה-Access בלבד (שכמובן מותקנת על כל המחשבים), בלי שרת אינטרנט כלל. האם אפשרי הדבר? האם אפשר לקבל הפניה לאתרים העוסקים בנושא? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
הי חבר'ה, אני עובד עם אפליקציית j2ee ואני צריך להציג שעון על הדף רק אחרי חצי שנייה מרגע שהמשתמש לוחץ על הכפתור שבדף. תודה מראש. אין עליכם.
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום רב, אני מפתחת תוכנה המיועדת לרוץ על מחשב בגודל 7 עד 10 אינץ (עוד לא הוחלט). הפיתוח נעשה על PC עם מסך 17 עד 21 אינץ - (רזולוצית המסך 1024/768) ב VisualStudio אשמח לדעת כיצד מחשבים את היחס בין גדלי המסכים. כלומר איך מגדירים את ה FORM בתוכנית, כך שיתאים בדיוק לגודל המסך המלא במחשב ה 7 אינץ. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין ליצור קובץ שבו יש לי את כול הפונקציות שמשתמשים בהם כמה קבצי PHP, במקום להעתיק ולהדביק ולהכפיל את העבודה אני מעוניין ליצור קובץ PHP אחד שבו יש פשוט את כול הפונקציות ונגיד וקוראים לקובץ functions.php אז אני מעוניין ל"ייבא" אותו למסמך PHP אחר ולהישתמש בפונקציות לאחר שייבאתי אותו וככה אני מקל על העבודה ולא צריך להעתיק את אותה הפונקציה ממקום אחד לאחר. האם יש אפשרות לבצע דבר כזה ? ואם כן אשמח לדעת איך (ואפילו דוגמא קטנה) תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם, את החופש הזה ניצלתי ללמוד כמה שפות שתרמו לי לפתח את האתר (Javascript , PHP וכו...) ואני דיי חדש אז יכול להיות שאני עושה טעות טיפשית. אני כותב בJavascript קוד ומייבא אותו למסמך HTML שלי, וניראה כי הקוד לא נוסף (לפי ה-LiveCode של DreamWeaver), הינה הקוד שנמצא בתוך הקובץ itt.js: function Setup() { var tooltip = document.createElement("div"); tooltip.setAttribute("id","itt"); document.getElementsByTagName("body")[0].appendChild(tooltip); document.getElementById("itt").style.display = "none"; } window.onload=Setup(); והינה מסמך ה HTML: <html> <head><title>Something</title> <script type="text/javascript" src="itt.js"></script&g…
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני מנסה לקרוא קובץ טקסט: static void Main(string[] args) { int counter = 0; string line; string links = @"D:\links.txt"; // Read the file and display it line by line. System.IO.StreamReader file = new System.IO.StreamReader(links); while ((line = file.ReadLine()) != null) { Console.WriteLine(line); counter++; } file.Close(); // Suspend the screen. Console.ReadLine(); } ומקבל את השגיאה הבאה: An unhandled exception of type 'System.NotSupportedException' occurred in mscorlib.dll Additional information: The given path's format is not supported. מצאתי דיון דומה עם פתרון פה: htt…
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
עכשיו אני לומד 3 יחידות פסקל עברתי אחד בציון 90 עכשיו השאלה שלי לגבי הפקודה array דוגמא הגדרתי מערך בשם A[1..100]of integer; עכשיו השאלה שלי לגבי זה אם אני רושם בתוך המערך ככה A [ I+2 [ d על תחשיבו את הD לא הצלחתי לעשות סוגרים ובחרתי שה-I יהיה 5 אז הוא יעבור לתא מספר 5? ואם זה ככה A+1 אז ובחרתי מספר 4 אז המשתמש בתא 4 יהיה המספר שבתוך התא + 1? אם לא הסברתי טוב אני יסביר שוב רק תעזרו
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
הורדתי קוד מקור של תוכנה...(עם רשיון gpl כמובן...). קיבלתי שני קבצים svndump ו-cmd.. ממה שהבנתי צריך לפרוק את הקובץ svndump.... למישהו יש מושג איך אני אמור לעשות אתזה? או מה פשר הקובץ הזה?
-
- 11 תגובות
- 939 צפיות
-
-
זה תרגיל שנתנו לי בספר שאני לומד איתו java script. זה תרגיל שבמקרה של שגיאות בטופס הוא עושה alert ואומר לי מה הבעיה. הנה התחביר: <html dir="rtl"> <head> <link rel="stylesheet" href="izuv.css" type="text/css" /> <title>club</title> <script> var formErrors; function checkEmpty() { var name ; name = window.document.seinfeldForm.name.value ; if (name.length > 0) { return true ; } else { formErrors += 'שם ריק' + '\n' ; return false ; } } function checkEmail() { var eMail ; eMail = window.document.seinfeldForm.eMail.value ; if (eMail.length > 0) { if((eMail.indexOf('@')>0) &&a…
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
הבנתי שזה חוסך זיכרון לדוגמא יש לי 20 textbox ולכולם יש גודל זהה אז במקום שיהיה לי 20 אובייקטים בזיכרון יש לי אובייקט אחד שחוסך לי את כל תאי הזיכרון האלה מממ אבל איך יכול להיות הרי קראתי שאני מגדיר אותו כמשתנה סטטי ניקח למשל את המאפיין margin הוא מוגדר בצורה הבאה: public static readonly DependencyProperty MarginProperty; ונגיד יש לי 20 אובייקטים בזיכרון ולכולם יש את המאפיין margin איך יכול להיות שמאפיין אחד בשביל 20 אובייקטים? ועוד הוא מוגדר כסטטי זה אומר שלכולם יהיה את אותו הערך.. בעייתי לא?
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני צריך windows form פשוט שמכיל 3 טקסטבוקסים שה USER ממלא אותם. ומה שהוא ממלא נשמר בקובץ TXT ובפעם הבאה שהוא יככנס לקובץ הזה (EXE) הקובץ TXT ייטען והמילוי הבא שלו ימשיך להישמר בקובץ ה TXT ללא דריסה של הנתונים הקודמים. ואיזה כפתור ששולף נתון כלשהוא (לא משנה מה) מהטבלה הזאת שבקובץ ה טקסט תודה רבה רבה רבה .... אתם תעזרו לי מאוד אם מישהו יעשה לי טמפלט כזה.
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
אני צריך ממכם עזרה בתרגיל הבא- אני לומד בשפת פסקל עם מישהו יודע איך פותרים את התרגיל זה יעזור לי אז הנה: יש לפתח אלגוריתם אשר הקלט שלו הוא מספר אגורות שיש לשלם, והפלט שלו הוא כמויות המטבעות של 10 אגורות, 5 אגורות, ואגורה הדרושות כך שמספר המטבעות בתשלום יהיה קטן ככל האפשר. למשל עבור הקלט 99 יהיה הפלט 3 0 9. תודה לעונים הפתרון צריך להיות בפסקל.
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מחפש תוכנה או כל דבר להרצת php במחשב. אני רוצה לכתוב את כל הפקודות של הphp במחשב ושהוא יציג אותם במחשב לא באיזה אתר או משהו. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-