עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום לכולם :] יש לי בעיה כאשר אני פותח פרויקט חדש של windos apllication forms זה מראה לי שגיאה בחלון ה design ,צירפתי תמונה לבעיה. תודה לעוזרים .. http://img171.imageshack.us/my.php?image=86256955we0.jpg עריכה : איך אני יוצר קובץ הרצה EXE תחת סביבת העבודה JCreator?

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  2. struct data1 { int size ; char *Data1 ; char Data2[1000] ; }; int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[]) { data1 mydata ; mydata.Data1 = (char *) malloc(100*sizeof(char)); printf("size of data is %d",sizeof(mydata)); int stam=getchar() ; return 0; } הגודל שאני יקבל זה 1008 כאשר אני יריץ את הקוד האם יש דרך להגיר שגם הפוינטר הראשון DATA1 יכניס גם בגודל של ה STRUCT או שזה חייב להיות סטטי .

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  3. להפתעתי היו לי מספר מועט של בעיות והנה הם: 1. אני לא מצליח לגשת לפונקציה של מחלקה ככה: Deck.newDeck(stock); המחלקה: #include "Card.h" #include <list> #include <algorithm> using namespace std; class Deck{ private: static list<Card> deck; static int integration; public: static const int NUM_OF_CARDS=60; Deck(); ~Deck(); static void newDeck(list<Card> &d); }; קוד הפונקציה: void Deck::newDeck(list<Card> &d){ d=deck; } 2. מאותה מחלקה אני מנסה לאתחל את המשתנה בקובץ CPP ככה Deck::integration=0; לא נותן, הוא רוצה שאני יכתוב INT בהתחלה, אבל אז אני מגדיר משתנה חדש לא? 3. מאותה מחלקה, המימוש של הדיסטרקטור: Deck::~Deck(){ ~list(…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. טוב הדרישות לפרוייקט בעיקרון זה שימוש בשפה C# ומבוסס windows application לא קונסולה וכו' -- מפה זה בערך חופשי לחלוטין אני יכול לעשות הכל רק לתכנת הכל בעצמי אז הרעיון הכללי שלי כרגע זה איזה משחק אחד הכיוונים המועדפים עלי זה space shooter כלשהו עכשיו בעיקרון יש לי שאלה אחת שהייתי רוצה לשמוע דעות של אנשים אני יודע שאפשר לתכנת בopenGL ובdirectx (אם יש עוד אז סבבה) השאלה אם כדאי לי בכלל להתחיל ללמוד אחת מאלה בשימוש בפרוייקט או לבנות את המשחק בדרך שוב (שוב אין לי מושג איך) בעיקרון אני רק צריך קצת הדרכה על בניית משחקים כללי (C# בדגש)

• 22 תגובות
    • 13k צפיות
  5. אני רוצה להכניס לרשימה אובייקט בלי לעשות איזה אובייקט זמני.. למה אני מתכוון: בJAVA זה יראה ככה List<Card> lCard=new List<Card>(); lCard.add(new Card(1,2)) ההיתיחסות כאן היא ל NEW CARD() המחלקה CARD היא מחלקה שאני עשיתי.. מה שעשיתי ונתקעתי הוא: class Deck{ private: int numOfCards; static list<Card> deck; static intgr; public: Deck(){ if (++intgr==1){ deck.push_back() } } } מה אני שם בPUSH_BACK?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני בונה משחק "סיימון" לפרוייקט שלי באסמבלי בסביבת 8086 (16 ביט)... וכשאני מדליק כל פעם "אור" בצבע שצריך אז תחת האמולטור (emu8086) בזמן הרצת התוכנית רואים את ההדלקה והכיבוי אבל מן הסתם אחרי ההידור לקובץ EXE\COM הפעולות נעשות כל כך מהר שבכלל לא רואים את ההדלקה והכיבוי.... רציתי לדעת אם יש איזשהי פקודה/מנגנון קטן שיוכל ליצור דילאי אונבירסלי - ככה שתחת P1 ותחת CORE2 זה ימתין את אותו הזמן... תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. טוב אני מקווה שזה המקום לפרסם את זה, את המשחק הזה הכנתי בעזרת C++ ובעזרת הספריה SDL. (תכנתתי והכנתי גם את הגרפיקות). אני דיי מתחיל עכשיו במשחקים עם גרפיקה,ובמשחקי אונליין בכלל. אז הכנתי משחק איקס עיגול נחמד,עם אפשרויות צ'אט, (להורדה בלינק בסוף ההודעה), בשביל לשחק,צריך שמחשב אחד ישמש כSERVER בתפריט ואחד כCLIENT, בקובץ Configure.txt השורה הראשונה היא הIP של הסרבר והשורה השניה היא הפורט(הייתי ממליץ להשאיר על 2000). אז תהנו ותנו ביקורת (אבל לרחם קצת,משחק ראשון שלי ) http://rapidshare.com/files/116125724/Tic_Tac_Toe_Online.zip.html *תצפו בקרוב גם לשולה המוקשים אונליין .

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. היי יש לי בגרות עוד שבוע ואני רוצה להיות מוכנה..את המגן עברתי בזכות המון מזל שהיה לי [=עזרה מאנשים אחרים וגם כי ידעתי בערך מה ישאלו..] אני רוצה לקבל 100 (: אילו שאלות שאלו אתכם בבגרות? אילו שאלות אתם חושבים שישאלו? [אני איכשהו צריכה לשנן את כל המושגים..יש איפשהו באינטרנט את רשימת המושגים שצריך לדעת ומה כל מושג אומר?] תודה רבה

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  9. Started by orninyo,

למישהו יש רעיון מה אני צריך לעשות בלולאה? (בכדי לצייר את הקווים מקודקודי המשושה שמצוייר מראש לפני הלולאה עד נקודת הגובה) מצורפת השאלה. function peramida(n ,h) hold on; n=8; h=3; l=linspace(0,2*pi,n); x=cos(l); y=sin(l); plot3(x,y,l); for i=1 : n end [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by Posford,

שלום, אני מעוניין להתחיל ללמוד תיכנות על שפתיו. רציתי קצת רקע, אילו שפות יש? מה מומלץ? איזה שפה קשורה לפיתוח של מה? כדי לדעת לאיזה כיוון ללכת ובנוסף רציתי לדעת האם אפשר ללמוד בבית עם ספרים תיכנות? תודה.

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  11. Started by Martin,

שלום =] אני מתכנת אתר לפרויקט שאמור להיות הפרויקט בגרות S: והדבר היחיד שנשאר לי לעשות זה הרשאות גישה. כלומר שיהיו דפים שמשתמשים לא רשומים לא יכולים להיכנס אליהם. המטרה היא להשתמש בsession. ואני לא יודע איך עושים את זה. ניסיתי הכל, זה פשוט לא עובד. אוקי אז עשיתי טופס הרשמה שעובד והפרטים הולכים למסד נתונים. עכשיו בניתי את הדבר הבא: זה טופס ההתחברות: <html> <head></head> <body dir="rtl" bgcolor="#d8d8d8"> <b><u><font size="5" color="black"> התחברות </font></u></b> <br> <form action="chek_login.asp" method="post" name="conect"> <table cellspacing=5"> <tr> <td>כינוי </td> </tr…

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  12. Started by tripdd,

שלום לכולם, אני רוצה להתחיל להכנס לעניין של שפות תכנות ואבטחת מידע, יש לציין שלא עסקתי בתחום מעולם ואני די מתחיל מ-0. כמובן שיש לי ידע בסיסי+ במחשבים אבל הייתי מעוניין להרחיב אותו. איפה אני צריך להתחיל? יש בסיס כלשהו? תודה מראש לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  13. מי שיגיש ב: http://apointofu.com/#/sign את השאלה הטכנולוגית שאנשים יענו עליה הכי הרבה יזכה ב-2 כרטיסי טיסה לתאילנד. מגישים שאלות כן/לא ואז מקבלים אימייל עם קישור שאותו אפשר להפיץ לחברים שיענו על השאלה שלכם. אני מודה שאני אישית אוהד מיקרוסופט אבל כל אחד יכול להרוויח מזה וזו הזדמנות להראות איזה תותחים אתם. בנוסף כל האתר עשוי מגניב ושווה שיטוט (הם גם מפרסמים שם משרות). May the best wo/man win, מוטי נ.ב.: קראתי את תקנון האתר והתרשמתי שאין בעיה עם פרסום כזה (אין לי שום רווח אישי מהנושא). אם טעיתי קבלו את התנצלותי מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אפשר לעשות את זה ב-C? אני פשוט לא יודע לעבוד עם קבצים.. נגיד דוגמא: יש לי טקסט כזה: ואחרי התוכנה הקטנה.. הטקסט יראה ככה: שיניתי ',' ל-'!'

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  15. Started by omrit,

היי, אני יוצר הודעת דואר על השרת בעזרת המחלקה- System.net.mail.mailmessage (C# .net2) כאשר אני שולח את ההודעה היא נשלחת מיושרת לשמאל דוגמא לטקסט שמיושר לשמאל מישהו יודע אם יש אופציה לישר אותה לימין? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by מכבי חיפה,

HTML נפתח רגיל אבל קבצי ASP לא נפתחים אני מקבל שגיאה HTTP 404.3 - Not Found התקנתי את קבצי ה IIS תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  17. Started by Ido.G,

שלום, התקנתי את סביבת הפיתוח Borland Turbo C++. הבעיה היא שאחרי שאני מריץ תוכנית, התוכנית נסגרת ישר בסיום הריצה (בניגוד למה שקורה ב VS, לדוגמה, שם צריך ללחוץ ENTER בשביל שהתוכנית תיסגר, או ליתר דיוק החלון שמריץ אותה). כן, כן, נשמע טיפשי. אבל- עדיין מעצבן ביותר. מישהו יודע איך לפתור את זה? נ"ב: רק להתמצא בסביבות פיתוח האלה זה הרבה יותר מסובך מללמוד תכנות! מה הקטע?!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by mashas,

אני בונה כרגע אפליקציה מעל לינוקס, המטרה של האפליקציה זה קבלת אירועים דרך ethernet וניתוחם, הבעיה היא timers, אני צריכה מימוש של טיימר לשכבה מעל הקרנל. כלומר האפליקציה בהמתנה לאירוע מתחילת ההמתנה מאותחל טיימר ואם הוא פג לפני קבלת האירוע האפליקציה תעבור למצב שגיאה. מישהו התעסק עם הנושא כי מצאתי 2 סוגי טיימרים בלינוקס שאחד מהם מיועד לקרנל ככל הנראה, והשני שהוא זה שנראה מתאים אבל אין מספיק הסבר והדוגמאות שמצאתי ברשת תמיד אחרי איתחול הטיימר הפעילו מנגנון שינה שאני לא זקוקה לו. מישהו נתקבל בנושא?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by שוקו,

אני רוצה לבנות אתר, משהו להעלות לרשת. אשמח אם תעזרו לי למצוא נושא לאתר, משהו אקטואלי שאנשים יוכלו לבקר. תודה....

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  20. נתחיל בשאלה, MIL(רשימת אתחול) זה הפרמטרים שאנחנו מקבלים בMAIN (אם אנחנו בוחרים לקבל פרמטרים)? ועכשיו לעיקר. "עברתי" על החומר שאני צריך ללמוד, בגדול אין הרבה חדש, בקטן המון חדש. בכל אופן, בשל חוסר זמן נקפוץ מתרגול קצת קצת לפרוייקט תרגול ואשמח אם תציעו לי על איזה פרוייקט קטן של שבוע שבועיים שיכסה כמה שיותר חומר... מה אני שהפרוייקט יכסה: מחלקות, אובייקטים, הקצאה דינאמית העמסות למיניהם אובייקטים מוכלים reference extern ירושה פולימורפיזם template יש עוד כמה אבל הם בין כל הדברים האלה ככה שאין טעם לרשום. תודה!

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  21. Started by IlanF,

כותרת.. יש איזה דרך?

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  22. Started by SweeT_EviL,

טוב אני צריך ללמוד C++ בשבועיים בערך, פחות או יותר לעמוק. אני מניח מאחר שאני יודע C וJAVA לא יהיה לי הכי קשה אחרי הבנה לעומק של הסינטק, אבל צפו להרבה שאלות בשבועיים הקרובים D=. ולשאלה, ראיתי בקוד ממש קצר את שני אלה ולפי ההסבר הם נשמעו לי זההים בתפקידם. אחד מצרף לקוד חבילה של פונקציות ודברים כאלה והשני משתמש בספריה(שזה רשימת פונקציות), SO...?? וגם אפשר לרשום אחרי USING עוד ביטויים מלבד NAMESPACE? עריכהף אשמח להסבר קצר בקשר למשתנה מסוג wchar_t

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by tdknight,

היי, אילו מערכות פורטלים מוכנות חינמיות קיימות? משהו שיילך טוב עם IBHEB או PHPBB

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  24. Started by TiGeRGuY,

שלום לכולם. אני בונה אתר ויש בו טופס "צור קשר". כשמנסים לשלוח הודעה בלי שממלאים את הפרטים נוספות הודעות מעל הבורדר של הטופס שמודיעות אילו פרטים לא מולאו. כשההודעה נשלחת החלון נמחק ומופיעה הודעה (שאומרת תודה על הפניה). אני רוצה שגם במקרה שלא כל הפרטים מולאו, החלון ימחק ויופיעו השגיאות, או לחלופין יפתח עמוד חדש ובו תופיע הודעה כללית שאומרת: "לא מלאת את כל הפרטים". זה לא אמור ליהיות עניין מסובך אבל לא עליתי על הפקודה שמנקה את החלון לפני שההודעה מודפסת ואני לא יודע איך לגרום לך שבמקרה ויש שגיאות יעבור עמוד. והקובץ האחראי על העניין: <? /* removing space characters from the edges of the data infos */ $_POST["mail_from"]=trim($_POST["mail_from"]); $_POST["mail_name"]=trim(…

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  25. הכותרת קצת לא ברורה אני יודע. אנסה להסביר כאן... אני רוצה שבאתר שלי יופיע לינק שכשמקליקים עליו נפתח חלון חדש שמציג טקסט או HTML מסוים. הלינק לא יפנה לקובץ או ליעד מסוים אלא יכתוב ישירות אל החלון. מקווה שזה ברור, קשה לי להתנסח כמו שצריך אחרי 3 בלילה...

• 1 תגובה
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים