תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, יש בידי Dreamweaver ו-Visual Web Developer ו-SharePoint Designer. בעזרת כל תוכנה אפשר ליצור Master Pages לאתר. אז ככה, האתר שלי נראה בצורה כזאת. יש שוליים משני הצדדים, כלומר הוא ממורכז רק באמצע. למעלה יש תפריט כפתורים בפלאש שנוגע בקצה וצמוד לו מתחתיו תמונה שהיא בעצם IFRAME לתוכה אני פותח עמודים מהתפריט. מה שלא טוב שהאייפריים הזה לא צמוד לתחתית הדף בכל רזולוציה וזה לא טוב, אני צריך שהלמעלה והלמטה יהיו צמודים לקצוות לא משנה באיזו רזולוציה אני. בכל מקרה, הבנתי שעבודה עם פריימים לא טובה לי ואני צריך לעשות מאסטר פייג'ס. זה האתר סה"כ www.acalipt.co.il/joni/new.html מקווה שאתם מבינים מה אני רוצה... אז ככה, אשמח לקבל הדרכה איך עושים מאסטר פייג' לדבר כזה, ודבר שני איך לגרו…
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
שלום יצרתי סידרה של כפתורים בפלאש אשר מסודרים בצורה מסויימת ויוצרים לדוגמא צורת מעגל. איך אפשר להכניס אותם לhtml בתור פקודת button בטופס form כך שהעיצוב (המעגל) ישאר כמו שהוא ? האם יש שיטה מסויימת לשמור על המיקום שנשמר לכל כפתור בעת העיצוב בפלאש? והאם הכפתור ישמור על אפקט הלחיצה שיצרתי לו בפלאש ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מ6 בבוקר אני מחפש שרת טוב ואני לא מוצא כולם אם חסרונות שונים: או שהשרתים אם 20 מגה ואני רוצה מעל 100 מגה או שאין אתר של שרת או שזה לא בחינם או שזה לא תומך בכול השפות או שזה תומך אך בשפות הישנות הדרישות שלי לשרת. 1.יותר מ100 מגה 2.בחינם 3.שלא יפול אחרי חצי שנה 4.שיתמוך בכול השפות והגרסות החדשות חיפשתי גם פה בגוגל הכול כמעט ובעוד כמה אתרים ולא מצאתי משהו שיעמוד על כול ה4 הדרישות שלי תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
עברתי קצת על רובי, ולא ממש הבנתי למה נחוץ כל העניין... דבר ראשון, עוד לא ממש הבנתי איך משתמשים בה בכלל מחוץ ל ide כתוכנית לכל דבר דבר שני, חוץ מהפשטה של תכנות בחלק מהמישורים, במה היא יותר טובה מג'אווה למשל?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כבר התחלה של תוכנית שפותחת קובץ WAVE ב-C# (ומאפשרת לשמוע אותו) ועוד פונקציה שמקבלת מערך שהוא בעצם קובץ ה-WAVE ועושה עליו כל מיני פעולות (FFT) השאלה שלי איך אני בונה מערך כזה לקובץ WAVE כדי שאני אוכל להעביר אותו לפונקציה הקיימת תודה
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
יש לי איזה רעיון לחנות וירטואלית התקשרתי לחברות בניית אתרים והדרישה היא כ32000 שקל +- חשבתי לעצמי שאולי אני יכול ללמוד בניית אתרים מקצועית כמו שצריך ולבנות לעצמי האם זה אפשרי? איזה קורס\קורסים אני צריך לקחת כדי לדעת לבנות אתר? אני הנדסאי אלקטרוניקה שרק השתחרר אין לי רקע בתיכנות חוץ משפת C שלמדתי כהנדסאי.
-
- 17 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
איך משנים את הITEM המסומן בפקד הזה(זה שמסומן בכחול)? ניסיתי את הכול כלום לא עובד. ואם זה חשוב אני משתמש בREPORT STYLE וWIN32API
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום תביעו בבקשה חוות דעת על האתר שלי, מה צריך לשפר להוסיף לשנות תודה , אם האתר טוב. www.hypersonic.bryansoft.info תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. עקב לחץ של זמן אני עומד לעלות בקרוב פרוייקט שלי, רשת מועדפים חברתית, הפרוייקט נכתב על ידי ושוכתב כמה פעמים מ 0 בגלל חוסר תיכנון נכון. אני לא יכול לאשר לעצמי לשכתב אותו שוב כי הזמן לא מאפשר לכן אני נאלץ לעלות את הגרסא הראשונה וישר להתחיל לעבור על הגרסא השנייה. הגעתי למסקנה (כבר כמה פעמים הגעתי עליה ועדיין לא מצליח ליישם אותה :\ ) שלקפוץ הישר לקוד זה טעות, לא משנה עד כמה המוח שלך גדול אתה לא יכול לתכנן הכל בראש וטעות אחת יכולה לעלות לך הרבה זמן ושיכתוב קוד. אני יודע תיכנות, אני יודע איך לעשות א' וב' אבל אני לא יודע איך לתכנן פרוייקט נכון. אני מאמין שקיים סטנדרט כלשהוא לתיכנון פרוייקט אבל אני מתקשה למצוא אחד כזה. ניסיתי להריץ חיפושים שונים בגוגל ובפורומים אחרי…
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
איך יוצרים פונקציה עם מספר לא מוגדר של פרמטרים כמו printf בC?
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
השפה היא c ואני משתמש ב visual studio 2005 כאשר אני מנסה להריץ תוכנה שכתבתי מתקבלת הודעת שגיאה בנוסח הבא: " {אין אפשרות לאתר רכיב}-הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר MSVCR80D.dll התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו." יש לציין שתוכנה שכתבתי ושמרתי כבר, רצה בלי בעיות. נסיתי לכתוב מחדש ע"י פתיחת קובץ חדש לכבות ולהדליק את המחשב ושום דבר לא עזר פשוט אי אפשר לכתוב יותר שום קוד.
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות ב PHP שאני מחלק לאחוזים יצא מספר. 2 מספרים זאת אומרת 50 הצבעות אז אני עושה 50*כמות ההצבעות בכללי\100 ואז יוצא מספר נגיד 50.312312312313% איך עושים שזה יקח רק את ה 50.31% ? ולא את כל השארית? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מנסה לקלוט מחרוזת בת 5 תווים. וכל פעם הקומפיילר רושם לי שהמצביע שלי לא מאותחל. לא הבנתי מה צריך להגדיר בדיוק. אני ממשיך בכל זאת להריץ את התוכנית והיא לא מפסיקה לקלוט אחרי 5 תווים. מישהו יכול לעזור לי .הנה מה שרשמתי. char *ptr; int i=0; cout<<"enter string 5 letters"<<endl; ( + + for(i=0;i<5;i [ cin>>ptr[i;
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי סקריפט ששולח קובץ לכמה מחשבים הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות להציג מידע בזמן אמת על כל מחשב שקיבל את הקובץ מן טבלה כזו שמתמלא אחרי כל פעם שהוא סיים להעביר בהצלחה למחשב מסויים את המידע נ.ב שהמידע שאני מקבל לא יפריע לריצה השוטפת של הסקריפט תודה רבה...
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי את הקוד הזה: int a, b; Random z = new Random(); a = z.Next(1,4); b = z.Next(1,4); איך אני מבטיח שתמיד a יהיה שונה מ b תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שוב נתקלתי בדבר הזה -התאמה של תכנות למעבדים מרובי ליבות (בכתבה שעוסקת במה שנכתב בבלוג של אינטל על מעבדים עם עשרות/מאות/אלפי (זה לא קצת מוגזם? :s05:) ליבות) "מתכנתים כיום עושים מאמץ מסויים להתאים את התכנות שלהם למעבדים כפולי ליבה" איך עושים דבר כזה? (חשבתי על אפשרות, אבל אני לא בטוח לגביה, ולכן אני שואל^^)
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני צריך מדריך כולל לויזואל בייסיק 2008 (חשוב שיהיה בו SQL איך להתחבר ואיפו לכתוב את השאילתות וכו'....)
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין להפוך את קובץ הזה http://us.media.blizzard.com/1901200114/_flash/frontpage.swf של האתר של BLIZZARD עך DIBALO III לקובץ ווידאו כדי שאני יוכל לשים אותו בתור רקע בשולחן עבדוה שלי ב Windows Vista Sp1 בתור רקע זז ... אני לא ממש מצליח וכל תוכנה שהצליחה לעשות את זה הרסה את האיכות של הווידאו ... מקווה שתוכלו לעזור לי אני ממש רוצה את זה ושברתי על זה את הראש .... תודה מראש ...
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
השתמשתי באובייקט דפדפן שבא בקובץ ieframe.dll, כשאני מנסה לגלוש לדף כלשהו הוא מציג את השגיאה הבאה: שכחתי לציין אבל השתמשתי בפונקציה WebBrowser.Navigate URL [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כמו שאר התוכנות שלי שאני בד"כ מפרסם פה, אשמח לדעתכם על התוכנה התוכנה שלי שקיבלה ציון דיי נמוך ב-Softpedia ואני לא חושב שזה כזה פייר, אחרי הכול התוכנה עובדת אצליי ואצל חבריי ללא בעיות , התוכנה בנוסף על כך חינמית. למרות שבחלק מהמחשבים יש בעיה של כמה תקיעות לפעמים ואני צריך לגלות למה. בכול מקרה, הינה הקישור לתוכנה: http://www.softpedia.com/get/Others/Miscellaneous/Mouse-Recorder-Pro.shtml יש שמה הסבר מפורט, הכול אני הכנתי , חוץ מהעניין של חלק מהקוד של ה-API , בניתי את כול התוכנה ואת העיצוב את הקוד, את הכול, אני אשמח לדעתכם מה לשפר, מה לא טוב ומקווה שתנסו אותה. דבר נוסף, יש אנטי ווירוסים שמזהים את התוכנה כ-"Keylogger" , כול המטרה של התוכנה זה להקליט את המידע שהמקלדת…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום ... איך אפשר להציב שעון שיספור לאחור Countdown באתר ??? תודההה
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתחיל ללמוד JS,HTML,CSS וכו'... בקורסים מלמדים אותנו את זה על NOTEPAD פשוט, הבנתי שיש תוכנות עריכת טקסט שמיועדות מראש לתכנות-עם עזרים וויזואליים (יישור,חלוקה לצבעים לפי שכבות תכנות וכו'...) הורדתי UltraEdit ... האם יש תכנה אחרת מומלצת יותר? (רצוי קטנה שניתן יהיה לסחוב בדיסק און קי ו"לאנסטל" ב"שלוף"
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום יש לי אתר. בניתי אותו דרך front page בצורה טובה ומסודרת. אבל כל פעם שאני שם את הפירסומת שלי(פרסומת גוגל) למטה באתר, אז באקפלורר האתר מוצג טוב וגם הפירסומת מוצגת בדיוק איפה ששמתי, אבל דווקא בפיירפוקס האתר גם מוצג טוב חוץ מהפירסומת שבמקום שהיא תיהיה למטה ומתחת לכתוב, היא נמצאת ומסיתרה את הכתוב למעלה. מה עושים? אני הכנסתי את הפירסומת(הקוד) עם front page בlayer חדש. בבקשה חברה, אני חייב הפירסומת שתוצג טוב. מה עושים כדי לסדר את הבעיה שלי עם האתר בפיירפוקס? האם אפשר לתקן את הבעיה דרך ה front page ואיך? אם אי אפשר לתקן את הבעיה, אז איך אפשר להכניס את הפירסומת(קוד רגיל) לאתר שלי דרך התוכנה Adobe Dreamweaver CS3. יש לי אותה. תודה לעוזרים, זה ממש חשוב.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין לבנות אתר, ואני מתחיל כמעט מאפס, מבחינת ידע. שאלתי היא, האם כדאי להתחיל ללמוד ולבנות את האתר בHTML או ב CSS? שבוע טוב
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-