תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
זה בנושא בעיות מינימום ומקסימום . אני לא ממש מצליח לפתור את התרגיל אם מישהו יכול לתת לי תשובה או הסבר למחר אני ישמח מאוד!!! ספר: יסודות מדעי המחשב בספת c# חלק א . עמוד 131 תרגיל 49:::. ביום ספורט מתחרים התלמידים בקפיצה לגובה . פתח ויישם אלגוריתם המקבל כקלט את תוצאות הקפיצה עבור 8 תלמידים . פלט האלגוריתם הוא הצגת הקפיצה הגבוהה ביותר ומספרו הסידורי של התלמיד שקפיצתו הגבוהה ביותר. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש שפה ללמוד עכשיו לבד ואני חושב על ++C או JAVA מה עדיף לי ללמוד אין לי נסיון קודם ואני לומד מהרשת! אם יש שפה אחרת שאתם ממליצים אני אשמח וגם תכנים יעזרו לי מאוד תודה מראש בר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מנסה לכתוב סקריפט פשוט שיעבוד תחת IE ו FIREFOX, סקריפט שתפקידו להציג תיבות select נסתרות בהתאם לבחירה בתיבת select ראשית. הנה הקוד שבנתיים כתבתי : <form action="view.php" method="post" name="details"> <script language="JavaScript"> function clear_selected() { document.getElementById("man").style.display="none"; document.getElementById("scale").style.display="none"; document.getElementById("man").value=''; document.getElementById("scale").value=''; } function all_changed() { switch(document.getElementById("all").value){ case '0': document.getElementById("man").style.display="none"; …
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
A =ones(3,3,3) >> size(A(:,1,1)) ans = 3 1 >> size(A(1,1,) ans = 1 1 3 אני לא מבין אני לא אמור לקבל את אותו גודל מטריצה ? כי רק מימד אחד (ווקטור) אני לוקח מהמטריצה..ואיך אני עושה את זה נכון שישאר בגודל ווקטור ולא יתווסף עוד מימדים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כותב פרויקט ב-C# עם אפליקציות, יצרתי פורמים שונים, והגדרתי אותם בצורה גלובלית, כאשר אני כותב עבור אחד הפרומים Formm.fFirstGame.Close(); ואח"כ דרך פורם אחר אני מנסה לכתוב Formm.fFirstGame.Show(); הוא שולח לי שגיאה, על אף שברור לי שהפורם Formm.fFirstGame לא נהיה null כי אני יכול להוסיף ולשנות לו דברים, האם מישהוא יודע מה הפתרון?
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
הי חבריה אני מחפשת פקודה בv.b שתוסיף לי פקד לסרגל הכלים של המחשב אם אתם מכירים אשמח לכל עזרה...
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את העיצוב של div לפי גובה החלון וגובה טבלה מסויימת. אם גובה הטבלה > גובה החלון, אז יהיה עיצוב מסויים, אחרת יהיה העיצוב שנקבע בקובץ העיצוב. ניסיתי לעשות את זה עם javascript, מצאתי קוד שבודק גובה ורוחב של החלון וניסיתי ליישם את זה.. לא ממש הצלחתי. זה הקוד שלי: if( typeof( window.innerWidth ) == 'number' ) { //Non-IE myWidth = window.innerWidth; myHeight = window.innerHeight; } else if( document.documentElement && ( document.documentElement.clientWidth || document.documentElement.clientHeight ) ) { //IE 6+ in 'standards compliant mode' myWidth = document.documentElement.clientWidth; myHeight = document.documentElement.clientHeight;…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי משהו כזה: <asp:TextBox ID="TextBox1" runat="server" ></asp:TextBox> אני רוצה לשנות את צבע התוכן של הפקד בקוד הJS. איך?? אם אפשר קוד ברור (ניסיתי TextBox1.fontColor וזה לא עבד!)
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=922B4655-93D0-4476-BDA4-94CF5F8D4814&displaylang=en למי שמתעניין, הגירסאות הבאות של VS ו .NET, כמובן מדובר ב CTP (לא אפילו בטא).
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי אני צריך עזרה בשאלה הבאה: ''כתוב פעולה המקבלת שני מערכים ממויינים(ללא חזרות) ומחזירה מערך המכיל את כל המס' הקיימים במערך הראשון ואינם קיימים במערך השני''. public static int[] Exist(int[] a, int[] b) { int iA = 0, iB = 0, iC = 0; int[] c = new int[Math.Max(a.Length, b.Length)]; while (iC < a.Length && iC < b.Length) { if (a[iA] != b[iB]) { c[iC] = a[iA]; iC++; } if (a[iA] < b[iB]) iA++; if (a[iA] > b[iB]) iB++; …
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום אני מחפש ספר לימוד (מודפס) ל visual basic 2008 למתחילים על איזה ספר אתם ממליצים? והאם אתם יכולים לתת קישור לאתר שממנו אפשר לקנות לא משנה עם זה בעיברית או באנגלית העיקר שזה יהיה מודפס לשפת basic תודה
-
- 11 תגובות
- 11k צפיות
-
-
שלום! התלחתי ללמוד CSS י1. ש בשפה הרבה מאוד דרכים כדי למקם פריט. איך אני יודע במה אני צריך להשתמש? נגיד MENU BAR באיזה דרך כדאי לי להשתמש ? 2. מה ההבדל בין A:hover ל onmouseover/onmouseout? הדבל היחידי שאני יכל לחשוב עליו זה שבA:HOVER תמיד יהיה שינוי ובONMUOSE.... יהיה שינוי רק במקום שאני רוצה... אבל יש עוד הבדל?
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין בתיכנות הרבה ואני מתכנת כשיש לי זמן פנוי, אחת המחשבות שעלו לי לראש הם איך אפשר ליצור תוכנה שתזהה סמל מסויים שמשתמש עשה בעזרת העכבר, אני אתן דוגמא, לאלו מיכם שמכירים את המשחק Black &White ניתן שמה להישתמש בקסמים בעזרת תנועת העכבר תוך כדי יצירת סמל מסויים, לדוגמא: אם אני יזיז את העכבר ואצור את האות W בעזרת העכבר אז יהיה לי קסם של מים (לפחות ככה זה במשחק). מה שעניין אותי זה איך תיכנתו את הדבר הבא, אחרי הכול משתמש לא יכול ליצור אות W מושלמת בעזרת העכבר והוא לא יכול לדייק, מה שצריכים זה טווח אולי שהעכבר יכול להימצא בו כדי שהאות W תיצא. אבל זה נשמע דיי מסובך ומסורבל, וזאתי השאלה שלי, האם אני מסבך את עצמי ויש דרך פשוטה ליצור את האפשרות הזו שתוכנה למשל…
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני בונה משחק דומינו, המורה שלי אמר לי לבנות DB למשחק. הבעיה היא שאני לא יודע איזה DB אפשר לבנות למשחק דומינו.... יש לכם רעיונו?
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
איך ניתן לעשות שלא יהיה אפשרי ללחוץ "הקודם" ולחזור לעמוד מסויים ? עשיתי את זה בדרך מסורבלת בעזרת PHP , שאלתי אם יש דרכים פשוטות לעשות זאת
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
בוקר טוב, שאלה חדשה לשבוע, אני אמור לכתוב תכנית אשר מקבלת מספר והופכת אותו למס' רומי יש לי את הגדרת האותיות המקבילות ל-1000 500 וכו'. השאלה היא איך לפרק את המס' שהתקבל ע"י המשתמש ולתרגם לפלט של אותיות עזרה בבקשה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נגיד יש לי אתר mysite.com ואני רוצה שכל מה שנמצא בכתובת mysite.com/folder יהיה מוגן בססמא. איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, איך אני יכול להגדיר משתנה גלובלי בC#? ידוע לי שעושים זאת ע"י פונקציה סטטית אבל אני לא בדיוק יודע. תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
טוב אז השאלה היא: במועדון השכונתי נמכרים כרטיסים מוזלים למשחק השבת במחיר 50 ש"ח לכרטיס. כל מי החפץ לקנות כרטיסים מקיש במחשב את כמות הכרטיסים ומקבל בפלא את הסכום שעליו לשלם. בסוף היום מעוניינים במועדון לדעת כמה כרטיסים נמכרו ומהו הסכום בקופה. כתוב תוכנית לביצוע המטלה. עכשיו אני בעקרון יודע מה לעשות אבל לא הולך לי אם מישהו יענה פה אני מבקש שיענה בשפה הפשוטה ולא המסובכת מכיוון שאני לומד רק חודשים ורק הגענו ללולאות.. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
האם יש למישהוא מושג איך ממירים בJS מפורמט תאריך רגיל:Wed Nov 19 10:12:53 2008 לפורמט:29/12/2008
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
היי, אז זה הולך ככה: יש לי 2 טבלאות- 1 של חיילים ולהם יש קוד שהולך ככה: 012345-7 ובטבלה השניה יש קוד כזה- 12345 אני צריך לבדוק שהקוד שבטבלה הראשונה יהיה זהה לקוד שבטבלה השניה אם נוריד ממנו את ה-0 בהתחלה ואתה המקף שבע הזה שיש לו בסוף ( בחרתי מספרים אקראיים ). כלומר לבדוק אם חלק מהקוד הראשון שווה לקוד השני. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? ואם אני לא מובן אז תגידו לי ואני אסביר טוב יותר תודה מראש, יובל
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משער שאחרי הכול זה תיכנות מה שאני צריך לעשות לאתר (ב-Php,HTML או Javascript אולי...), תמיד אני רואה אתרים שיש לוגו ויש להם רקע מסויים ללוגו והרקע ממשיך עם המסך לרוחב (לדוגמא הTaskbar של Windows) דוגמא מאתר: http://ptc.com/ רואים שהלוגו PTC מופיע ואז הקצוות של הלוגו ממשיכים אל רוחב המסך וזה מה שאני מעוניין לעשות. אני יודע קצת PHP, יותר מתמצא ב-HTML, אשמח לקבל קוד איך לעשות את מה שאני מבקש, אני משער שלוקחים תמונה שהיא פשוט הרקע ואומרים לה להישתכפל כמה פעמים לרוחב המסך (זה בתיאוריה לפחות). אני מקווה שאני צודק ואני בפורום המתאים (כי זה לא בדיוק לעיצוב זה יותר קטע של תיכנות למען האמת). תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי יש לי את התוכנה Visual Studio 2008 Express ורציתי לשאול אם יש אפשרות לעבוד בשפת שפת C (הפשוטה) איתה , אחרי שראיתי שיש את ה visual c++ וה c# . ניסיתי כמה דברים אבל בכל זאת לא עבד , אולי בגלל זה שאני לא מכיר כל כך את התוכנה / תוכנות האלה . כדי לעבוד בשפת C אני צריך את הגרסה של ה Visual Studio 2008 המלאה ? אשמח אם תוכלו לעזור לי בעניין , תודה והמשך יום נעים , נדב .
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
בניתי אתר קטן ואני צריך שרת לאכסן אותו. יש לכם המלצות לחברת אכסון טובה בשביל אתר קטן שבנוי בPHP? תודה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-