תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
הי אני מעוניין להכניס את PAYPAL לאתר כאמצעי תשלום. מה שאני לא יודע איך לעשות , זה איך לאפשר ללקוח לקבל מייד את המוצר לאחר שהוא שילם תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להשתמש בפונקציית mail מהמחשב הבייתי. שיניתי בphp.ini לכל מה שצריך אך הוא דורש ממני אוטנטיקציה האם השם משתמש והסיסמא של שרת הsmtp הם אותו דבר כמו של החיבור לאינטרנט? ואיך אני מכניס אותם לPHP ? הרי בפונקציה ובPHP.INI אין מקומות להכניס שם משתמש וסיסמא. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך להכין המון, אבל המון דפי HTML, שכל דף מכיל תמונה, וכאשר לוחצים על התמונה הדף נסגר. אז יש לי את הקוד שצריך להיות בדף, הוא מצורף בהמשך ההודעה. בנוסף יש לי קובץ טקסט שבכל שורה יש את השם של התמונה שצריך להוסיף. אני רוצה להכין תוכנה, ובו אני צריך את עזרתכם, שתקח שם מהקובץ TXT עם שמות התמונות, ותכין לי דף HTML עם הקוד שיש למטה ורק שתכניס את השם של התמונה בsrc אני לומד C# והידע שלי בסיסי, איני יודע איך להשתמש בקבצים, וכל מה שעשינו עד כה היה Console אשמח לעזרה. הקוד: <html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-8-i"> <META NAME="Content-Language" CONTENT="hebrew"> <tr><td><div style="position:c…
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אני מנסה להבין את הרגיל הזה כבר זמן מה ולא מצליח,הנה התחביר. code] int num, max,i; Console.WriteLine("type 10 int.."); max = int.Parse(Console.ReadLine()); for(i=1;i<=19;i++) { num=int.Parse(Console.ReadLine()); max = int.Parse(Console.ReadLine()); } Console.WriteLine("the high num is{0}",max); אני לא מבין איך זה מתקשר ללולאה למה דווקא i<=19 אשמח לקבל הסבר מפורט ומנומק. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך להדפיס מספרים בצורה הבאה: 1234 123 12 1 ולי יוצא שהרווח הוא בצד ימין וכולם ישרים לשמאל (1 מתחת ל 1, 2 מתחת ל 2 וכו') אני יודע שצריך להוסיף רווח לפני כל שורה אבל אני לא מצליח לחשוב על דרך לעשות את זה !!
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
פונקציית אקרמן מוגדרת רקורסיבית באופן הבא: A(m,n) = n+1 if m=0 A(m-1,1) if m>0 and n=0 A(m-1,A(m,n-1)) if m>0 and n>0 צריך למצוא את סיבוכיות הזמן והזכרון של הפונקציה עבור m=0,1,2,3 (כתלות ב-n) אין לי מושג איך לפתור את 2 ו-3. בבקשה תעזרו לי.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן... כתבתי תכנית שקולטת מילים ומסדרת אותן באופן מסויים ב-StringBuffer שאותה אני מדפיס בסופה. יש לי כמה בעיות שאולי תוכלו לעזור לי איתן: 1. בכל פעם שמופיע רווח כפול,אני צריך להפוך אותו לרווח יחיד. כמו כן, גם שבסוף ה-StringBuffer לא יהיה רווח מיותר. ניסיתי לעשות זאת עם switch ו-case אבל משום מה כשאני מפעיל את התכנית אז ה-scanner לא מפסיק לעבוד כשאני מקיש Enter. כלומר התכנית לא רצה מעבר ל-scanner 2. כאשר אני מפעיל את התכנית פעם אחר פעם, המילים מההפעלה הקודמת של התכנית נשארות בתוך ה-StringBuffers, ובפעולה שאחרי זה, אני מקבל הדפסה כפולה של הקלט של ההפעלה השניה, וכך הלאה... איך אני מאתחל את ה-StringBuffer בכל חזרה של הלולאה? אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה, תום.
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני רוצה לשים תמונת רקע לתא בטבלה אבל בגלל שזה לא ברוחב המתאים התמונה משתכפלת לי? יש דרך לסדר את זה לא בCSS? ואם רק בCSS אז איך אני משלב את זה באתר? תודה?
-
- 5 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה ליצור מערך ...שבכל תא במערך יצביע לי למערך של char מישהו יכול להזכיר לי איך אני מגדיר כזה דבר ואיך אני מכניס ערך לתוכו ואח"כ אני צריך להדפיס את הכל ... תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים. כרגע התקנתי על האתר הפרטי שלי את מערכת ההורודת pafiledb_v3.6 של PHP Arena. כמו שיש באתר הזה. בקיצור יש לי באתר עמוד ראשי(דף html) ואני מעונין להכניס את הגוף עצמו של מערכת ההורדות לעמוד html שלי.(כמו שבאתר הזה עשו). כיצד אני עושה את זה? אשמח לתשובה ברורה. תודה ולילה טוב
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
איך הופכים תמונה ללינק ב VISUAL STUDIO 2008 ASP.NET, לא דרך הקוד!
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
איך מוצאים את הID האחרון שנוצר אוטומטית ע"י המערכת בטבלה כלשהיא... אני עובד עם Microsoft Visual C# 2005 asp.net תודה.
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
למישו יש רעיון איך להדפיס פלט של ריבוע הולך ונעלם: ***** ***** **** ***** **** *** ***** **** *** ** ***** **** *** ** *
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, אני עובד בVISUAL STUDIO 2008 עם DOT NET וכשאני בא להוסיף תמונה מה TOOLBOX ונותן את הנתיב שהיא נמצאת אז אני רואה אותה, וכשאני לוחץ על ה PLAY כדי לראות את זה באספלורר אז אני רואה את התמונה כ X אדום. שאלה נוספת, איךאני גורם לתמונה להיות לינק?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
4) כתבו תוכנית שקולטת סדרה של מספרים טבעיים. כאשר יוקלד 0, התוכנית תדע שהסדרה הסתיימה (ה-0 לא ייחשב כחלק מהסדרה). התוכנית תציג את מספר האיברים בסדרה, את המקסימום, את המינימום ואת הממוצע של אברי הסדרה. דוגמאות (מה שצריך להגיש): למדנו עד עכשיו לולאות וIF הצלחתי לעשות את זה עם משתנה אחד סופר את מס האיברים אחד את המקסימום אחד את המינימום וכל זה בלולאה עד שנלחץ המספר אפס אבל אצלי המשתמש מכניס מספר וחץ אנטר וכך הלאה עד שהמספר אפס נלחץ איך אני מבצע את זה כמו בקלט פה בצורה של מחרוזת/קבוצת איברים ??
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
1.איך אפשר לקבוע אורך מקסימלי (של טקסט) של textarea? המאפיין maxlength לא עובד על התג הזה 2. איך אפשר באמצעות onkeydown לקבל את ערך האסקי שלו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
בוקר טוב, מישו יוכל להגיד לי איך לשנות את הקוד הבא: הבעיה בו שאני מבקש קלט ראשוני תקין ז"א מס חיובי ושלם הוא מחכה לעוד הזנה ורק אז נותן את התשובה המבוקשת ורק אם אני אכניס קלט שגוי ראשוני הוא יכנס ללולאה ויבקש קלט תקין ורק אח"כ קלט תקין יראה תשובה נכונה #include <stdio.h> int i,n,check=0; //משתנים גלובליים void input(); void loop(); int main() //הפונקציה הראשית { input(); do { if (scanf("%d",&n)<1 || (n<0)) { check=1; printf("Error Enter Only Numbers And Above 0\n"); } else { printf("The Uneven Numbers Until %d Are:\n",n); loop(); check=0; } fflush(stdin); }while(check==1); } void input() //פונקציית קלט { …
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
ערב טוב, רציתי לדעת, איך אפשר להשתמש באופטור חזקה בשפת C? ניסיתי לחפש באתרים השונים אבל מה שאני עושה לא עובד. בכל אופן, מה שעליי לעשות זה לחשב את הערך של הביטוי {(x - (x^3/3) + (x^5/5)} כאשר הערך שעל המשתמש להצין הוא בין -1 ל1. ממה שהבנתי אפשר לעשות זאת דרך הפונ' POW, אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי כיצד ניתן ליישם אותה. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי רשימת תמונות (IMAGE ICON) ואני רוצה לעשות שכשאני לוחץ על התמונה תיהיה איזה פונקציה שתחזיר לי ערך על איזה תמונה לחצתי איך אני עושה את זה? הכוונה כמו שיש ACTION PERFORMED וכשלוחצים על כפתור זה מחזיר את הערך של הכפתור אני רוצה לעשות ככה רק לתמונה האם זה אפשרי או שהאפשרות היחידה שלי זה רק לפי קורדינטות של התמונה
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
בניתי בשביל הכיף (כן, אני אוהב את זה ) משחק poker בסגנון texas hold 'em בג'אווה. הכל עובד מצויין אבל זה מעצבן שהכל דרך הconsole. בגלל שאני לא מכיר דרך אחרת נכון לעכשיו, כל פעם יש פלט של "בחר מספר שחקנים", "מספר שחקנים מבוססי-מחשב" הקש 1 בשביל זה 2 בשביל זה... בקיצור זה דיי awkward. אופן העבודה הכללי של התוכנה הוא שכל שחקן הוא טיפוס, השחקנים הם במערך של שחקנים שהתשמש הגדיר את הגודל שלהם מראש, אני מסמן במערך איזה שחקנים הם computer-based, כשמגיע תור של שחקן שהוא אנושי אני נותן לו לבחור מה לעשות, check/raise - בכמה, כמובן כשהוא מעלה הגודל של הקופה גדל הכסף שלו קטן וכו',כמובן הכל בגדר מה שמותר לו לפי החוקים, כשמגיע תור של שחקן שהוא computer-based אני בודק מה יש לו ולפי זה אני…
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש חומר בעברית או מישהו שיודע להגיד לי בצורה ברורה איך אני יכול לשמור לוח משחק שיצרתי בקובץ XML? תודה רבה :s05:
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי אתר HTML רגיל ואני רוצה להוסיף מן ספר אורחים או מערכת פידבקים שתאפשר תגובה של משתמשים והצגת התגובה באתר באופן מיידי. איך ניתן לעשות זאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום אני לומד שפת סי במכללה וקיבלנו תרגיל בונוס שאלה 6 בונוס (10 נקודות) כתבו תוכנית שמדפיסה משפט כלשהו, למשל "Hello word", ללא שימוש בתו ";" (נקודה-פסיק) בקוד המקור. מישהו יודע ?? תודע מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני צריך לשלוח נתונים מ J2ME ל C# ע"י bluetooth אני מעוניין להעביר כמה סטרינגים לאפליקציה שלי אני לא מוצא דוגמה ב C# דוגמה / OPEN SORCE לגבי קבלת נתונים בסטרינגים ב C# ע"י bluetooth אשמח לעזרה , תודה
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
איך אני יכול לקלוט מחרוזת ולהדפיס אותה פעמיים, נגיד ומהמחרוזת היא ABC אז להדפיס ABCABC אני יותר צריך שתדיגו לי איך מגיעים לדף עם הנוסחאות של הג'אווה , משהו עם ה F1 , (התוכנה זה eclipse )
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-