תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
כיצד הייתם ממשים עץ (בא נאמר ב JAVA) מאפייני העץ: לכל צומת בעץ יש ערך (מספר שלם) לכל צומת יש מספר בנים K (שהוגדר ע"י המתמש) ויש צורך לבנות את העץ בצורה כזו שאם נותנים בא נאמר בבנאי- את עומק העץ וה K מספר הילידים של כל צומת (שהוא קבוע לכל הצמתים) אז הוא בונה את העץ. יש למישהו רעיון? אם אפשר פירוט זה יותר טוב
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
מישהו יודע מה קוד האלגוריתם לבינה מלאכותית במשחק רברסי (כרגע בלי שימוש בעצים)?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף תפריט לפרויקט שלי באקסס כך שבהתחלה הוא יהיה ריק לאחר היצירה שלו אני אוכל להוסיף / להסיר לו לחצנים לפי הצורך.. מישהו יודע איך עושים את זה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מישהו בבקשה יכול להסביר/לתת דוגמא להכנסת Click events לתוך אופציית ה- Treeview ב- VB.NET? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אם אני מאחסן בחבילת אחסון אשר נותנת דומיין חינם ורושמת: "דומיין ישראלי או עולמי חינם ללא כל התחייבות . הדומיין נרשם על שם הלקוח אך מיועד לשימוש בשרתי החברה בלבד" מה זה אומר לגבי הדומיין במקרה שאני רוצה לעבור לחברה אחרת? תודה.
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יוכל לעזור לי אני רוצה לבנות דף HTML שיש בו אזור שלושה פריימים 1. כותרת 2.תפריט 3. פריים שמשתנה על פי הנבחר בתפריט אני כבר כמה ימים מחפש תשובה לזה בתודה מראש שי
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אני מנסה לגרום לדף ASP להכניס נתונים למסד נתונים ולא מצליח לי. הקוד של הדף ASP הוא: <% Dim conn Set conn = Server.CreateObject("ADODB.Connection") conn.ConnectionString = "DSN=myDSN" conn.Open q=request.form("username") w=request.form("password") e=request.form("email") r=request.form("id") t=request.form("gender") SQ="INSERT INTO users(username,password,email,id,gender) VALUES ('"&q&"','"&w&"','"&e&"','"&r&"','"&t&"')" conn.Execute sq conn.Close Set conn = Nothing %> הודעת השגיאה שאני מקבל: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][מנהל התקן ODBC Microsoft Access] הפעו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר במערך חד מימדי של מספרים שלמים. לא כל המערך מייצג פלינדרום, אלא מדובר בפלינדרום שהוא תת-סדרה של המערך. גם לא בהכרח קיים אחד כזה. אני צריך שיטה לעבור על המערך, למצוא את הפלינדרום (אם הוא קיים) וגם לשמור את האורך שלו. למי שלא יודע מה זה פלינדרום: 121 333 12321 בעצם מספרים שקוראים אותם אותו דבר לא משנה מאיזה כיוון קוראים אותם, או במילים אחרות סימטריים. תודה
-
- 4 תגובות
- 5k צפיות
-
-
איך עושים שתמונה תהיה מאחורי הכל. אפשר גם בCSS תודה רבה וערב טוב
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שאלתי אתמול שאלה בשפת C מתרגיל שניתן לי וביקשתי עזרה ממי שיכול לעזור לי לפתור את שאלה 2... את שאלה 1 אני יודע לפתור אמנם היא לא פשוטה בפני עצמה, אבל לפחות אני יודע לגשת אליה אפילו אם הקוד לא פשוט כ"כ. את שאלה 2 אני ל-א מ-ב-י-ן. כן ! פשוטו כמשמעו אני לא מ-ב-י-ן !!! כמו שיבוא מישהו וידבר איתי סינית, זה לא שאני לא מצליח, זה לא שהיא קשה לי למציאת אלגוריתם, זה שאני פשוט לא קולט מה רוצים ממני אחרי שקראתי אותה 40 פעם לפחות... אשמח מאוד מאוד שמישהו יסביר לי אותה (אם יצליח), ואולי אפילו ייתן לי אלגו' לפתרון... תודה מראש ובכנות לכל מי שיעזור !! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך שיטות לזיהוי אישון בopencv לא בדיוק את הקוד אלא רק את השיטות. שמעתי שיש אפשרות להגדיר לו לחפש צורה עגולה בתוך רקע לבן... או לתת לו מלא תמונות שבחלקם יש אישון ובחלקם אין ובאלה שיש להגיד לו שיש וככה הוא יודע לבד כבר איך למצוא אישון.. מישהו מכיר שיטות נוספות ומה היתרונות והחסרונות שלהם? תודה יואב
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר אור לכולם. פעם ראשונה שאני נתקל בבעית קומפילציה :\ החלטתי לממש מיני מערכת הפעלה משלי ואני נתקע בשלב של קומפילציה של הקרנל: יש לי קובץ floppy_boot.asm אותו אני מקמפל עם NASM לקובץ בינארי והכל טוב. הבעיות מתחילות פה: יש קובץ krnldr.asm שהוא ה BOOT LOADER של הקרנל יש קבצים gdt.h ו gdt.c והם משתמשים בפונקציה שמוגדרת ב krnldr.asm (ב ASM היא מוגדרת כ GLOBAL וב GDT.C היא מוגדרת כ EXTERN) כמו כן GDT.C מכיל קובץ מהספריה Include/ (ספריה משלי, לפי מה שאהבנתי אני צריך להוסיף -I include/) אני צריך לקמפל את 4 הקבצים לקובץ OUTPUT אחד ככה שה krnldr.asm יהיה בראש ה OUTPUT הזה. מעולם לא קימפלתי ב GCC ידנית רק דרך סביבת עבודה. אשמח לקבל עזרה. כמו כן אם אפשר מידע על MAKEFILES. תודה רבה …
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש תרגיל בו אני צריך להגיב למקרה שהמספר (X לצורך העניין) מקבל ערכים שונים. עד 2000, 2000 ומעלה עד 4000, 4000 ומעלה עד 6000, ו6000 ומעלה. עכשיו אני יודע שיש טווחים אז עשיתי Select Case X Case is < 2000 Case 2001 to 4000 וכו' העניין הוא כשאני עושה את זה אני מאבד את המספרים בין 2000 ל2001, לדוגמא 2000.5. איך אני רושם Case שהוא גם גדול מ2000 וגם קטן שווה ל4000 (כמו AND בIF). תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני כותב משחק ברשת בשפת C#, אני מנסה לשחק במחשב הפרטי שלי דרך הרשת (כלומר אני שולח ל LOCALHOST "SERVER")וזה כותב לי את השגיאה הבאה: (מצורף בקובץ למטה) אשמח אם מישהוא יוכל להסביר לי מה הטעות, (הקלאס של ה-NETWORK הוא משההו כללי שלקחתי ומוגדר שם פורט ברירת המחדל 12790) אולי זאת הטעות? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני עושה את זה : <table> <td> <tr WIDTH=10> more than 10 </tr> <tr WIDTH=10> more than 10 </tr> </td> <td> <tr> more than 10 </tr> <tr> more than 10 </tr> </td> </table> והטבלה עדיין בעלת עמודות גדולות מ10 . מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אז ככה, המטלה היא כזאת-עלי לכתוב שיטה רקורסיבית maxSection שחתימתה היא: public static int maxSection (String s1, String s2)zzzzz המקבלת שתי מחרוזות s1,s2 מטיפוס String ומחזירה את אורך התת מחרוזת (הרציפה) הגדולה ביותר ב2s שכל תוויה נמצאים בs1. למשל: אם s1 היא "xyz" וs2 היא "abxyryxzycx" השיטה תחזיר 4 שכן התת מחרוזת "yxzy" היא באורך 4. אני לא צריך לדאוג ליעילות השיטה , אך עליה להיוטת רקורסיבית ללא שימוש בלולאות בכלל!!!! וכך גם כל שיטות העזר שאני כותב- אסור לי לכתוב לולאות בכלל בשיטה... מותר לי להשתמש רק בשיטות הבאות המוגדרות במחלקה String : public char charAt(int i)zz המחזירה את התו במקום הi במחרוזת public int indexOf (int ch)zz המחזירה את האינדקס במחרוזת (עליה היא …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה של מתחילים : אני יודע איך לשלוף מידע משורה מסויימת בטבלה אבל השאלה היא האם אתם יכולים להגיד לי איך לשלוף מידע כאשר אני לא יודע באיזה שורה בטבלה הוא נמצא? לדוגמא: txtFirstName.Text = ds.Tables("AddressBook").Rows(0).Item(firstname.text) יש לי טבלה של שם פרטי ושם משפחה המשתמש מקיש את השם הפרטי אני רוצה לשלוף את שם המשפחה . איך אני עושה את זה ? מקווה שהייתי מספיק ברור.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מבקש מקמפל לשפת C# . תודה לכל מי שיעזור / ינסה
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היה קשה לי למצוא נושא למה שאני רוצה, אני אנסה להסביר את עצמי. בכול האתרים יש את החלק העליון למשל HWZone יש את הלוגו ואת הקישורים השונים לדפים השונים באתר, החלק הזה יהיה בכול מקום שאני אלך אליו באתר, אני רוצה לעשות את אותו הדבר ככה שאני לא אצטרך להעתיק את הקוד לכול דפי ה-HTML שלי, יש לי קובץ בשם header.htm שיש בו את כול החלק העליון בלבד, האם יש דרך ל"צרף" אותו לכול דף ככה שאני לא אצטרך לכתוב את הקוד מחדש בכול דף אחד באתר? אני יודע שאת הפונקצייה include("file.htm") ב-PHP אבל אני מחפש דרך אחרת. האם יש דרך ב-CSS למשל לעשות את זה? יש לכול הדפים שלי קובץ CSS חיצוני שבו הם משתמשים בכדי לקבל את התבנית של איך שהאתר יהיה, אם יהיה אפשרות להוסיף בקובץ החיצוני הזה איכשהו אפשרות לצרף א…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לומד עכשיו C++. נתקלתי בדבר מוזר כזה: http://cplus.eitan.ac.il/main.php?id1=3&id2=3&id3=3&id4=1 Sub(int a, int b, int c): Base1(a), Base2(b), z(c) {} איך זה ייתכן שמכניסים ערך ל-z בצורה כזאת: z(c) הרי z הוא לא פונקציה. זה נכון בכלל מה שהם עשו? ובאיזה מקרים משימים ערך ל- z בצורה כזאת וממה זה שונה מ- z=c ?
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
איך אפשר לייצר מספרים רנדומלים float בין 10 ל10- בשימוש הפונקציה rand()?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר כמה שנים שאני עוסק באבטחת מידע, ווירוסים ואנטיוירוסים במיוחד. תמיד היה לי את הרצון לתכנת אנטיוירוס משלי, אז אחרי כמה שבועות של תכנות גידלתי לי פרי: מנוע סריקה מרשים ביותר (ועוד ב-C# נקי ללא כל DLLים ו-APIים למניהם), אפשרות לעידכון, חתימות, קביעת שם הווירוס וכו'. כמה דוגמאות מצורפות. אני מתכוון לשווק אותו בחינם כמובן. לעוד פרטים פנו אלי בה"פ [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי חברה אני מחפשת דרך לסגור דרך הקוד כל יישום/חלון שפתוח לי וגם עושה שמירה של נתונים אם צריך כמו למסמך וורד פתוח אם מישו יודע משו או כיוון אשמח לשמוע תודה לכולם...
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום! סידרתי את הpath, אבל משום מה כל פעם שאני מנסה לקמפל הוא אומר לי javac is not recognized as an internal or external command, operable program or bact file קיצר הוא לא מזהה אותו, לא יודע למה. הפת הוא זה, אולי לא קישרתי נכון? C:\Program Files\Java\jdk1.6.0_11\bin\javac.exe
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-