תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין בכלי ללימוד SQL. מישהו מכיר כלי שכזה ? נכנסתי לאתרים כמו http://www.w3schools.com ו http://beginner-sql-tutorial.com/sql-select-statement.htm. אתרים אלו לא הכי ידידותיים, האם מישהו מכיר אתר \ ספר כל חומר או מאגר מידע שאוכל ללמוד SQL ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד אסמבר(מגמת אלקטרוניקה) ואני צריך אתרים וחומר בנושא חיפשתי בסטיקי אבל לא מצאתי משו שיתאים לי...
-
- 4 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות אתר די פשוט, כדי להציג מידע וכדי שאוכל לכתוב מדי פעם כל מיני כתבות, לשים לינקים וכו... איך כדאי לעשות את זה? האם כדאי ללמוד html או לעשות את זה בעזרת תוכנות כלשהן?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש ספר ללימוד בנית אתרים למתחילים, כמובן לא דברים ממש בסיסים באינטרנט... תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
הי אני מתכנת כבר די הרבה זמן בjava וקצת c#, כבר שנתיים שאני מתכנת לאנדרואיד. אבל אין לי מושג ירוק בפיתוח אתרים ואני ממש רוצה ללמוד. בעקרון אני רוצה ללמוד html5 וcss3 למען העיצוב, ואיזה סקריפטינג כמו php או ruby. sql אני כבר יודע. איפה המקום הטוב ביותר ללמוד בו את הנ"ל? (עדיפות כמובן לאתרים חינמיים).
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חדש בנושא ואני חייב ללמוד html css php עכשיו אני לא יכול ללמוד במכללה ואני רוצה ללמוד דרך האינטרנט האם אתם יכולים להציע איזה אתרים טובים וברורים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני חדש בתחום . למדתי ובניתי אתרים מאוד יפים לבד בשפת html5+css3 ושילבתי קצת ג'אווה סקריפט. הבעיה שרציתי לבנות לעסק של אחותי אתר שעוסק בנדל"ן ותת אופציה שלכל אחד מהסוכנים שלה יכול להיכנס באמצעות שם משתמש וססמה ולהחליף תמונות וקצת טקסט לבד. את זה אני לא יודע לעשות והבנתי שצריך בשביל זה לשלב מנוע PHP ולחבר לממסד נתונים SQL. קראתי לבד את החומר ולא כל כך מצאתי את התשובות איך עושים את זה . אני חושב שאיבדתי משהו.. כל מה שאני רוצה זה כמו דף של מוכר ב"יד 2" שמכניס נתונים ושומר אותך באתר . קבילתי תשובות ממורה של מכללה מסוימת שאני צריך ללמוד יסודות התכנות ואח"כ תכנות ועוד כמה שפות .חצי שנה לפחות. אני לא מעוניין להיות מתכנת . יש למישהו רעיון או שיכול לתת לי הבהר…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
היי! לא מזמן סיימתי ללמוד PYTHON (בשביל הכיף) דרך codeacademy. יש לציין שמאוד אהבתי את השיטת לימוד של האתר (כתיבת תוכנה ובדיקתה תוך כדי לימוד). אני עכשיו מעוניין להתחיל ללמוד JAVA (בשנה הראשונה של האוניברסיטה זוהי השפה שלומדים ואני מעוניין להגיע עם ידע מקדים). אני תוהה האם יש אתר שמלמד JAVA באותו סגנון של codeacademy או אתר שמלמד בדרך טובה שהיא לא בהכרח רק קריאה. אין לי בעיה גם לשלם אם הקורס עולה סכום סימלי. תודה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , התחלתי ללמוד עצמאית גאווה ואני נעזר במספר מדריכים , שלהלן : אחד מהם והשני אחד מהם ממליץ על eclipse כסביבת פיתוח , אבל שנכנסתי לאתר ההורדות שלהם ראיתי שיש כמה גרסאות .. מהי המומלצת מבניהם למתחילים ? (classic או IDE for java ) המלצות נוספות יתקבלו בברכה ,
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הי. אני נורא אוהבת מחשבים וכל מה שקשור אליהם, אבל אני מרגישה נורא "אטומה" כי הרבה דברים אני לא יודעת, ואני כל כך כן רוצה לדעת. יש איפושהו הסברים על כל המושגים השונים?[פסקל, ++C וכ'ו וכ'ו וכ'ו....]. משהו שאני יכולה להתחיל ממנו. [יש ספרים בנושא?] אשמח לקבל הצעות.
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, אני לומד בעצי PHP. המליצו לי על הספר: Core WebApp Development With PHP And MySql האם זהו ספר טוב? אם יש לכם המלצות לספר אחר? לדעתכם, מלימוד עצי ע"י ספר. ניתן להגיע לרמה שבה אבנה אתר רציני בגומה לפייסבוק (על אותו עיקרון)?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת קצת על לימוד עצמאי של שפות תכנות , אני לומד בבית ספר java - ואני עושה 5 יחידות במחשבים . שנה שעברה למדנו pascal והשינוי לא היה משמעותי כל כך , רק להכיר את הפקודות החדשות והצהרות משתנים. רציתי לדעת אם אני יוכל ללמוד c++ או אסמבלר באופן עצמאי , על ידי מדריכים באינטרנט וכאלה (בעברית) ? השינוי בשפות הוא גדול ?! כי שמעתי ש סי שרפ מאוד דומה לג'אווה ... תודה
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אהלן, אני חושב להתחיל ללמוד ולהכנס לעולם המחשבים, אני יודע שזהו עולם גדול עם המון אופציות חשבתי להתחיל ללמוד QA, באופן עצמאי, על מנת למצוא עבודה בתחום, רציתי לדעת העם לימוד עצמי מתוך ספר אינטרנטי\ קורס מהרשת תופס אצל חברות ההיטק? אם אגיע אליהם ללא שום תעודה אך עם ידע, זה מספיק טוב? אם כן יש אתר/קורס מומלץ? עם תרגולים וכ'ו? , מהו היקף הקורס? אני מעוניין ללמוד יותר שפות תכנות ולהתקדם בעולם, אך צריך גם משהו לחיות ממנו. האם יש כופציה לעבוד בתחום בתור עצמאי?/חצי משרה? על מנת שאוכל להמשיך ללמוד ולהתקדם? תןדה רבה לעונים
-
- 15 תגובות
- 13.7k צפיות
-
-
אהלן אני כרגע משרת בצבא והיציאות שלי הם שבוע - שבוע נשאר לי שנה ו8 חודשים לשירות ואני רוצה לנצל את השבוע בית ללמוד תכנות כדי שבשחרור כבר אוכל למצוא עבודה אני קורא את הספר python crash course וכרגע אני בשלב של הפרויקטים בספר. אנשים שלמדו בעצמם והצליחו למצוא עבודה אשמח לטיפים, מתי לעבור לשפה חדשה??, איזה פרויקטים ישפרו את יכולות התכנות שלי? בנוסף שאלה למי שמכיר את התחום משכורת של מתכנת ללא תואר זהה למתכנת בעל תואר?, אם לא תוך כמה זמן הפער מצטמצם?
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, מישהו כאן למד קורס SEO בקורס מסודר? אני מעוניין להירשם לקורס, אבל כל חברה מציע מסלול שונה מבחינת שעות 40-170 שעות. וכל חברה מספרת שאצלה נמצאים המדריכים הכי טובים. אשמח לשמוע לתגובות ממי שהתנסה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש אתר שנותן מדריכים לשפות תכנות וטכנולוגיות + שיתן משימות לביצוע אחרי כל נושא. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין ללמוד לעומק את השפות: PERL PYHTON מישהו יכול לתת טיפים לאיך להתחיל ללמוד ואיפה בצורה יסודית? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי , אני מעוניין להקים אתר שעוסק בפיתוח פרסום ומכירה של רצועות מוסיקה לבקשות לקוח , העניין הוא , שכרגע אני התחלתי ללמוד בנושא HTML ו-CSS אני רוצה לדעת מה לדעתכם שלוש השפות העיקריות שבנאדם כמוני צריך ללמוד כדי להקים אתר מקצועי לשם כך ??
-
- 24 תגובות
- 6k צפיות
-
-
שלום. אני מתחיל בעוד זמן קצר פרוייקט באוניברסיטה שכולל תכנות מקבילי בשפת CUDA של NVIDIA. באופן עקרוני זה שפת C עם פונקציות ספרייה נוספות של השפה. יש למישהו מקורות מומלצים ללימוד השפה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להכניס לעולם התכנות ילדים בני 10 ו-12. שאלתי אנשים איפה כדאי להתחיל וקיבלתי תשובות שונות מכל אחד. הזכירו את השמות Scratch. Python, Prolog, Scheme ועוד. יש כאן מישהו עם קצת נסיון וידע שיכול להמליץ איך להתחיל להנחיל לילדים את יכולת התכנות בצורה הטובה ביותר? אני יכול לעשות את זה לבד, רק צריך הכוונה בשביל לא לפשל. כי הבנתי שחוסר הצלחה יכול לגרום גם לדחיה והתרחקות מהנושא. תודה
-
- 23 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
היי אני בקטע של ללכת ללמד את עצמי תכנות. ההתלבטות שלי היא בין פיתוח PHP לבין כל מה שקשור לJAVA / NET. בגדול, PHP מדבר אלי יותר ברמה האישית. כשהייתי בתיכון הייתי מתעסק ברמה החובבנית בזה. יש לי קצת רקע וזה דיי עניין שמעביר לי את הזמן בכיף. ואני אהנה ללמוד את זה. מצד שני האפשרות של JAVA/NET זה יותר כמו הלימודי הנסדת תכנה בתיכון. פחות מושך אותי אבל אני לא חושב שאני אסבול למוות. אולי זה יהיה באמת גם נחמד. לאור מה שרשמתי, החלטתי שאני בסוף זורם על מה שקרוב אליי יותר וזה הPHP. אני רוצה להתחיל קורס במכללת ג'ון ברייס בפיתוח PHP השאלה היא אם יש ביקוש מבחינת מקצוע בתחום. זה יהיה סתם מעפן ללכת ללמוד משהו ולא לעשות עם זה כלום. אני מסתכל על דרישות באינטרנט (חלקם רוצים תואר במדעי …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין ללמוד תכנות במחשבים (שפות תכנות, כתיבת תוכנות וכל הדברים האלה) מהיסוד דרך הרשת. האם מישהו מכיר אתר מסויים המלמד כל שפה בצעדים "של מתחילים"?
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
תגידו כשמתחילים ללמוד תיכנות לכולם יש את השלב של התיסכול הראשוני שלא מיד מבינים הכל ולוקח קצת זמן להיכנס לעיניינים להתחבר לזה ולאהוב את זה וקצת קשה בהתחלה.., זה פסדר?? או שזה פשוט אומר שלא מתאים לי התחום הזה??
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
- 3 followers
-