תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
ברצוני להציב מודעות גוגל אדסנס שיופיעו בצד השמאלי של העמוד. כשאני מציבה את הקוד, אוטומטית הן מופיעות בצד ימין. מה עליי לעשות כדי שהמודעות יופיעו בצד השמאלי של העמוד? תודה, חן.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה דחופה. יש לי אתר, ואני מעונין ליצור עמוד של "צור קשר", שבו אני יוסיף שדות שאנשים ימלאו ואז הפרטים ישלחו אלי לאימל. חיפשתי, וראיתי את המדריך שבאתר הזה - http://www.upload.co.il/stage/studio/creation.asp?id=431 עשיתי הכל, ובאמת הכל עובד יפה מאוד, אבל יש לי שאלה. במדריך שלו הוא יצר רק את השדות- -"כתובת איימיל שלך" -"נושא ההודעה" -"גוף ההודעה". הוא שם רק שלושה שדות למלאות, ואני מעונין להוסיף עוד שדות. את השדות: -טלפון, ואת השם. ניסיתי להוסיף את השדות... הצלחתי רק ב html להוסיף אבל בקובץ php לא הצלחתי לעשות זאת. הקוד ב php המקורי הוא - <?php $sender= $_POST['sender']; $subject = $_POST['subject']; $message = $_POST['message']; if($sender == '' |…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
enum ב-C מוגדרים by default להיות בגודל int כלומר : 4 בתים ב- C++ ה-enum מוגדר להיות הערך המינימלי האפשרי מבחינת אחסון. יש הרבה מאמרים / פתרונות שמוצעות באינטרנט, אבל אף אחת מהם לא מותאמת לקומפיילר של visual C++ 2005 האם יש אפשרות לשנות את הגודל הדיפולטיבי של enum ב- C ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני בונה פרויקט בבצפר ואני צריך להמיר תמונת JPG לBMP. חיפשתי וגיגלתי רבות והגעתי לVictor Image http://www.catenary.com/ והגעתי שמה לקוד הבא: int jpeg2bmp(char far *src_fname, char far *des_fname) { imgdes tmpimage; JpegData jdat; int rcode, comp=0; // Get info on the file we're to load rcode = jpeginfo(src_fname, &jdat); if(rcode != NO_ERROR) { return(rcode); } // Allocate space for an image rcode = allocimage(&tmpimage, (int)jdat.width, (int)jdat.length, jdat.vbitcount); if(rcode != NO_ERROR) { return(rcode); } // Load image rcode = loadjpg(src_fname, &tmpimage); if(rcode != NO_ERROR) { freeimage(&tmpima…
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד ב-visual studio 2005 ויש לי בעיה די מעצבנת, הכי פשוט לתאר אותה עם דוגמא: הצהרתי על משתנה : signed short int a; עכשיו אני עושה השמה לערך: a = 0xae כעת אם אני מסתכל בערך של a אני רואה שהערך שלו: a=0xffffae , וזה לא הערך שאני רוצה. ברור לי ש- a בבינארתי מתחיל ב-1 ולכן הוא חושב שהמספר שלילי, יש דרך לעקוף את זה? מי שמציע פיתרון אז דבר אחד : אני לא יכול לשנות את הטיפוס ל unsigned , זה קוד חיצוני שאני קורא ממנו. תודה מראש, שי
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בהבנה של חיפוש לינארי ובינארי,אפשר לקבל הסבר?. יש לי עוד בעיה בשאלה הזו: 8. כתוב תוכנית, שקולטת וקטר בן 20 איברים מספריים שונים, ומדפיסה האם הוקטור ממוין מיון עולה, מיון יורד, או שאינו ממוין. אני אודה לכל מי שיענה פשוט מחר יש לי מבחן ואני חייב עזרה. using System; using System.Collections.Generic; using System.Text; namespace ConsoleApplication10 { class Program { static void Main(string[] args) { int[] vec = new int[6]; int l = vec.Length; int i; Console.WriteLine("type {0} integers", l); for (i = 0; i < l; i++) vec[i] = int.Parse(Console.ReadLine()); for (i=vec[0];i<vec[6] ;i--) { …
-
- 17 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש דרך לתעד זמנים (כמו TIMEKEEPER של עבודה, אתם יודעים כשמעבירים כרטיס...) דרך ממשק HTML שאוכל להעלות בדומיין שלי כך שאוכל לראות שעה, IP ואולי גם הערות מהרגע שבחרתי לתעד. יש למישהו רעיון? האם אני צריך MYsql בשביל זה?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
-
-
שלום, כנתי תוכנית בשפת visual c# שיוצרת מעין חידון בסגנון "פיצוחים" (התוכנית של פעם עם שוש עטרי). עכשיו אני רוצה שכל תשובה נכונה יושמע צליל א, וכל טעות יושמע צליל ב'. אשמח לעזרה איך לעשות את זה.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
ומחזירה שבע אם קלטה שלוש וההפך
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תרגיל בשפת C. אני צריך לכתוב תוכנה שהמשתמש מכניס מספר והתוכנה הופכת את זה לספרות רומיות. אני לא ממש מוצא דרך שהתוכנה תקבל מספר ותמיר את זה לאותיות נגיד שיכניסו 3 ויתקבל III. מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לי מבחן בשפת C עוד מעט וכמה תרגילי חזרה למבחן. יש תרגיל אחד שממש אין לי מושג איך לעשות אותו. זה משהו כזה: כתוב תכנית שקולטת מחרוזת באורך של 4 תווים, ומדפיסה את כל האפשרויות של המחרוזת. לדוגמא: הקלט היה ABCD הפלט יהיה: ABCD, ABDC, ACDB,CBDA וכו' אודה מאוד על עזרה והכוונה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
מישהו מכיר מדריך טוב לINFOPATH??? בבקשה זה ממש חשוב תודה
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני גם משתמש ב visual c++ express edition. תודה.
-
- 9 תגובות
- 14.2k צפיות
-
-
שלום אם יש לי תוכן מסויים (אותו אני שולף מDB) שאני מעוניין לחלק אותו לכמה עמודים כאשר מופיע העמוד הראשון, בסופו יהיה קישור לעמוד הבא וכן הלאה, כאשר העמודים יהיו ממוספרים. מה האלגוריתם הכי טוב לעשות את זה? ואיך אני שולף בהמשכים מהDB? תודה.
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מערך מסדר N*N נקרא מושלם אם הוא מכיל אך ורק את המספרים 1,2,,n כך שכל מספר מופיע בדיוק פעם אחת בכל שורה ובכל עמודה. לדוגמא: 1 2 3 4 2 1 4 3 3 4 2 1 4 3 1 2 כתבו פעולה המקבלת מערך דו-מימדי של מספרים ומחזירה "אמת" אם המערך מושלם ו- "שקר" אחרת. אני לא מצליח לחשוב על דרך למצוא אם יש את כל המספרים מ-1 עד N.. מישהו יכול לתת לי עזרה? רמז? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי דף web שמכיל בתוכו table של asp.net ואני רוצה להדפיס אותו איך עושים את זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מנסה להוסיף תמונה ב- C#, כאשר הפקד הוסף באופן פיזי על הלוח, ואת התמונה אני רוצה להטעין כל פעם מחדש בתכנות. העליתי את התמונה לתוך ספריה שנקראת pics. כאשר אני כותב בתכנות: image1.imageUrl = server.mapPath("./pic/pic1.jpg") אני לא מקבל שגיאה, אך התמונה לא נטענת לי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
שלום רב, לפני יומיים התחלתי ללמוד את שפת התיכנות .C שהמליצו לי להתחיל בה, ואני לא הבנתי את הנושא של פלט/קלט. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. ??? בתודה מראש, yosda-boy
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי רקע בתכנות עוד מתק' התיכון (פורטרן, בייסיק ופסקל) וכן בJava מהלימודים באוניברסיטה. אין ספק שעבר לא מעט זמן מאז אך אני יכול לומר שאני נהנתי מאד מלימודי התכנות. חשוב לי לבחור נכון את תחום הלימודים כי אין לי מקום לטעויות פה... למעשה אני מתלבט בין תכנות לבין כמה תחומי IT נוספים (הנטייה היא לתכנות), אך כדאי שאני אהיה סגור על מה בתכנות... הנה כמה שאלות בהם תוכלו לעשות לי סדר: - איפה יש ביקוש היום, אם בכלל, ואיפה השוק מוצף (net.?) - מה צפי ההכנסה בתחילת הדרך ובהמשך לאחר צבירת נסיון מסויים? - איזה נתיב ייתן לי אפשרויות טובות יותר להתפתח ולהתקדם בהם? - איזו שפה נראה שהולכת להיות יותר דומיננטית בשוק העבודה ונוגעת ביותר תחמים? - מהם היישומים השונים של כל שפה ומה הצפי לעתיד? תו…
-
- 19 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אוקי אז יש לי טופס ובו יש dataGridView שמקושר לDataSet שמקבל את הנתונים עם פקודת Fill מתוך מסד אקסס. עד כאן בסדר. עכשיו אני רוצה לסמן שורה בdataGridView ולמחוק אותה אבל שגם ימחקו הנתונים מהמסד שזה אומר שימחקו הנתונים מטבלה אחת ספציפית במסד. כשאני מריץ את הפקודה הוא מוחק מה dataGridView את השורה אבל לא מהמסד... הקוד נראה כך: dataGridView1.Rows.RemoveAt(dataGridView1.SelectedRows[0].Index); OleDbDataAdapter DataAdapterOrders = new OleDbDataAdapter("DELETE Customer_Orders.OrderNum FROM Customer_Orders WHERE (((Customer_Orders.OrderNum)=1))", aConnection); הוא צריך למחוק מטבלת Customer_Orders את השורה ש Customer_Orders.OrderNum)=1. זהו.. תודה למי שיכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו ממש פשוט.. אני לא מבין כל כך בפעולות ואני צריך לעשות משהו.. יש לי את התוכנית הזאת: static void name(string name1) { Console.WriteLine("What is your name?"); name1 = Console.ReadLine(); Console.WriteLine("Good luck {0}", name1); } static void Main(string[] args) { name(); } איך אני גורם לפעולה לפעול דרך הMAIN?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-