תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
כיצד ניתן לקבל אורך/רוחב דף aspx בjs? ניסתי document.body.offsetHeight וזה לא הציג אורך מלא. אשמח לקבל תגובה!! די דחוף!!
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום! אני לא מצליח להעביר קומפילציה את הקטע קוד הבא: typedef struct { Type vehicle; static int size; unsigned int taken:1; int type; }Carlot; השגיאה בקומפילציה נגרמת בגלל המשתנה הסטטי SIZE. אם אני מגדיר אותו כמשתנה רגיל (לוקאלי) אז הקומפילציה עוברת חלק. למה??? תודה. שלומי.
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אשמח לדעת אם יש פה מתכנתים ב-.NET שיכולים לספר על הכלים שהם עובדים איתם לבדיקת זיכרון וזליגות זיכרון בתוכניות שלהם (בעבודה או בפרטי). אצלנו עובדים בעיקר עם .NET Memory profiler, אבל היא איטית (לתוכנית שלנו) ורציתי לדעת אם יש עוד אופציות טובות.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. אני מתחיל מכינה שנה הבאה ואחד המקצועות יהיה מחשבים ובעיקר C++ . אני זוכר שבתיכון התחלתי ללמוד קצת פסקל וזה שיעמם אותי רצח אבל מה לעשות צריך לעבור את המכינה בציונים גבוהים. בכל מקרה , רציתי ככה להתחיל ללמוד קצת בעצמי לפני תחילת הלימודים אז אם למישהו יש כאן המלצה לספר לימוד עצמי של C++ שיהיה בעיקר מובן לאחד שאין לו מושג בתכנות וומתחיל אשכרה מאפס. כמובן שאני לא רוצה ספר בסיסי מדי שלא יתן לי מספיק כלים . אני צריך ככה משהו באמצע אבל שבאמת יסביר במילים של בני אדם . תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה שברגע שאני רושם שם שאמור להימצא בDB (כמו חיפוש שם פרטי) יושלם אוטו' בTEXTBOX מסוים (AUTOFILL)
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
בעייה חדשה בהודעה אחרונה שלום אנשים אני עובד בVC++ 2008 עשיתי פונקציה שמקבלת כפרמטר ifstream f ניסיתי לעשות בתוך הפונקציה f.getline(Cmd,51); (CMD זה מערך של 51 תווים) השגיאה: 1>c:\program files\microsoft visual studio 9.0\vc\include\fstream(676) : error C2248: 'std::basic_ios<_Elem,_Traits>::basic_ios' : cannot access private member declared in class 'std::basic_ios<_Elem,_Traits>' 1> with 1> [ 1> _Elem=char, 1> _Traits=std::char_traits<char> 1> ] 1> c:\program files\microsoft visual studio 9.0\vc\include\ios(151) : see declaration of 'std::basic_ios<_Elem,_Traits>::basic_ios' 1> with 1&…
-
- 9 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום . אני רוצה לרכוש תעודה אבטחה לאתר (SSL?????) מאיזו חברה אני צריך לרכוש . יש חברה ששמה Globessl.com יש להם מחירים אטרקטיבים , אמינות ,טיב השירות , ,תמיכה 24 שעות ב שבעה ימים בשבוע . . מה אתם אומרים שאלך על החברה הזאתי שארכוש משם את תעודת האבטחה SSL או לא . כי היא נשמעת די טובה וגם אמינה . תגובות .
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שגיאה לדוגמה 1>Parser.obj : error LNK2005: "void __cdecl addEntry(class MyString,int)" (?addEntry@@YAXVMyString@@H@Z) already defined in main.obj הקוד: #ifndef SymbolTable #define SymbolTable #include <string.h> #include <iostream> #include "MyString.h" using namespace std; MyString* Mysymbol; int* value; int symbolsNum=0; void addEntry(MyString symbl, int address) { if (symbolsNum==0) { Mysymbol=new(nothrow) MyString[1]; Mysymbol[0]=symbl; value=new(nothrow) int[1]; value[0]=address; symbolsNum++; } else { MyString* tmpsymbol; tmpsymbol = new(nothrow) MyString[symbolsNum]; int* tmpvalue; tmpvalue = new(nothrow) int[symbolsNum]; for(int i=0…
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, 1) איך אני מוחק כל מה שיש על המסך, למשל מה שיש ב DrawText למחוק שיהיה מסך נקי. 2) אני רוצה לעשות אופצייה בתוכנת "צייר" שיהיה SAVE, האם יש DIALOG מוכן לשמירה ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה ללחוץ על כפתור ב FORM1 וש FORM2 יפתח כבר עם הפעולות שביקשתי בלחיצת כפתור של הFORM1. מאחר ואני עובד עם SQL מקומי של הVISUAL STUDIO אני רוצה שבעת הלחיצה על כפתור בFORM1, ה - FORM2 יפתח כבר עם הנתונים
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לדעת איך לבנות אתרים, ואני צריך לדעת איזה שפת תיכנות הכי טובה למתחילים (HTML וכו...)?. וגם איזה אתר טוב למתחילים שאפשר לילמוד בו את השפה. בתודה מראש yosda-boy.
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי איזה קוד שעובר על קבצים בתיקיה עם שם מסוים, ואני צריך להכניס את השמות שלהם לקובץ כל פעם מחדש או לשנות את שמם למה שכתוב בקובץ. אני מחפש מחזרות שמתארת את כל השמות, כמו *.txt ושיפעל על כל קבצי הטקסט שיש בתיקיה.
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
לילה טוב, אני צריך לכתוב תכנית שתחשב את האיבר ה-i בסדרת פיבונצ'י. פתרתי את הבעיה בלי שגרה אבל אני לא יודע בדיוק איך לשנות את התכנית כך שתבצע את הנדרש: ;computes the i Fibonacci member; JMP Start I: DB 01 ;[02] The i fibo Result: DB 00 ;[03] The resutl Start: MOV AL,00 ;Holds one member MOV BL,01 ;Holad another member MOV DL,01 ;Counter LOOP: CMP DL,[02] ;Check if last num JZ EndProg ;if so- endprog ADD AL,BL ;Adding AL & BL PUSH AL ;Push AL to stuck PUSH BL ;Push BL to stuck POP AL ;Pop BL into AL POP BL ;Pop AL into BL INC DL ;DL++ JMP LOOP EndProg: MOV [03],AL ;Put the result in its place END
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום, קראתי את חוקי הפורום ולפי מה שהבנתי , זהו לא פרסום. אז ככה, זה האתר www.hadea.co.il אשמח לקבל חוות דעתכם לגבי הרעיון והעיצוב. אשמח גם אם תרשמו על מנת לראות את ממשק המשתמשים הרשומים. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני משחק טיפה עם האקסס לאיזה פרויקט קטן שאני מכין ואני מקווה שתוכלו לעזור לי עם הבעיה הבאה: יש לי טבלה המכילה זמני פעילות של מישהו (work)... השדות בטבלה הם:שם (Name), תאריך (work_date), זמן התחלה (start_date), זמן סיום (end_date). למשל: חיים עבד ב-05/05/2009 בין 10:00 ל-11:00. דוד עבד ב-06/05/2009 בין 08:00 ל-15:00. חיים עבד ב-07/05/2009 בין 09:00 ל-12:00. לבנות שאילתה שקולטת תאריך, זמן התחלה, וזמן סיום ופולטת את השמות של מי שעבד באותו זמן זה לא בעיה(ב-05/05/2009 בין 08:00 ל-17:00 לדוגמא) אבל איך אני בונה שאילתה שבודקת מי היה פנוי בשעות האלה? מקווה לתשובה מהירה (או שלפחות תגידו לי מה לחפש בגוגל)... תודה אנשים
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
יצרתי פקד asp.net משלי וכדי לאפשר למשתמש בפקד להוסיף url (לimage לדוג') הוספתי attribute [Editor(typeof(UrlEditor), typeof(UITypeEditor))] וזה עדין לא עובד. לא נוצר הכפתור הקטן של ... שפותח חלון בחירת קובץ. יש למשהוא מושג מה הבעיה? דחוף!!!!!!!!!!!!!!!! ??? ??? ??? אם לא כתבתי ברור את הבעיה אז תגידו לי, פליז דחוף ביותר!!!
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
בוקר טוב ברצוני לדעת עם איזה משתנה להגדיר את המטריצה הנל : האם מסוג INT או FLOAT והאם צריך להכניס את הנתונים בטבלה אחד אחד ?או יש דרך אחרת? אשמח לדעת איך עליי להתחיל לכתוב את הקוד תודה רבה ושבת שלום [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים חיפשתי ברחבי הרשת והבנתי שדברים כאלה הם לא פשוטים כמו להתייחס לערך שנמצא באותו דף כמו הסקריפט מה שאני רוצה זה בעצם, בעזרת Javascript, להוציא מידע שנמצא בhidden או תיבת טקסט, כשהhidden/text box נמצאים בframe/iframe האם זה אפשרי? ואם כן, איך? תודה מראש איל
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
http://img167.imageshack.us/img167/9468/78615642.jpg מישהו יודע מה הבעיה? זה אמור לעבוד, עם הוספה השמירה עובדת...
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
יש לי DATATABLE, ואני רוצה להגדיר את הDEAFULT של DATACOLUMN שיהיה תלוי בעמודה אחרת, לדוגמה ברירת המחדל של "INITIALS" היא האות הראשונה בעמודה "NAME", משהו יודע איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה, אני מתכנת ב C# אבל זה כנראה יהיה תקף לכל שפה. אני כותב אפליקציה, היא בנוייה מ GUI ומלוגיקה. עכשיו קראתי איפשהוא שהדרך לאינטרקציה בין שתי המרכיבים הללו זה דרך ה callbacks. השאלה שנשאלת היא מי מספק את ה callbacks? כאילו מי מגדיר את ה delegate ו events דרכם הלוגיקה תרצה לבקש מה GUI לצייר משהוא? האם ה events (שהם בעצם delegates לפונקציות בתוך ה GUI) יהיו חלק ממשתני הלוגיקה או משתני ה GUI ויספקו כ public ללוגיקה (או דרך getters)? כלומר דרך אחת שאני רואה לעשות את זה, זה להגדיר מספר כלשהוא (תלוי במס' ה callbacks) של events כ static בתוך הלוגיקה ואז כשה GUI יוצר את ה לוגיקה הוא שם ערכים ל static events של הלוגיקה (או לעשות אותם private ואז דרך הבנאי). ואחרי זה כל…
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
לצורך העניין, נניח אני רוצה ליצור עצם חדש בשם red מסוג color, אבל אני לא רוצה להכניס אליו שום ערך, כי אני בכל מקרה מתכוון להגיד שהוא שווה למשהו אח"כ. כלומר, אני רוצה ליצור אותו ריק, רק שיהיה לו שם. איך רושמים את זה תחבירית? אפשרות #1 color red; אפשרות #2 color red=new color(); האפשרות השנייה אני כבר יודע שהיא עובדת, בהנחה שיש בקלאס של color קונסטראקטור ריק, שנראה כך: color() { } אבל האם הראשונה גם תקינה? ושוב אני מזכיר שאני מכניס משהו לred, בשלב מאוחר יותר, נניח: שיש לי עוד עצם מטיפוס color שקוראים לו blue, אז אני רושם: red=blue; תודה
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני משתמש בשורה הבאה.. DateTime.Now.ToString("dd-MMM-yyyy ") ובמחרוזת חוזר לי שם היום וחודש בעברית ואני רוצה אותם באנגלית, איך אני יכול לעשות זאת? עריכה: פתרון DateTime.Now.ToString("ddd, dd MMM yyyy HH':'mm':'ss 'GMT'", new System.Globalization.CultureInfo("en-US"))
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-