תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
הקומפיילר מוציא לי כל הזמן את הerror שבכותרת. זה קורה כל פעם שאני ניגש לשדה במבנה. יש לי קובץ heder שבתוכו יש את ההצהרה הזו: typedef struct auction_manager_t *AuctionManager; ובקובץ c יש לי את סוג המבנה struct auction_manager_t { int numberOfSellers; Set sellers; }; כל איבר בset הוא גם בעל תתי מבנים וכו' הארור מתקבל למשל בשורת קוד כזה: (currentSeller->openSales)--; האם מישהו יודע במקרה מה הבעיה? הקומפיילר הוא gcc. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי במחשב את הIIS דרך הדיסק התקנה של הווינדוס, הכנסתי את תקיית האתר שלי לתוך wwwroot ועדיין שאני מנסה להריץ קוד ASP זה פשוט לא פועל. הקוד תקין, ניסיתי כמה (הכל עבד במחשב בבית ספר). למישהו יש פיתרון בשבילי?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, אני בונה אתר ובאתר שלי יש כמו סקר שכאשר מסיימים אותו ועושים שלח הוא כביכול שולח את זה לאימייל שלי בצורה גלויה כלומר פותח פתאום את הOUTLOOK בשביל לשלוח את המכתב. מה שאני רוצה זה שכשאר מישהו ילחץ על שליחת הטופס זה ישלח לבד לאימייל שלי ובמקביל יעלה דף שאומר תודה שהצבעת משהו כזה. אז ככה.. השאלות לסיכום הם: 1. האם יש דרך לעשות את זה באופן סמוי כלומר שישלח את המכתב בלי להפעיל OUTLOOK? דרך אגב רשמתי בפקודה POST אם זה משנה. 2. אם באקטיב של הפקודה אני יכול לעשות 2 אקטיבים כלומר אחד לאימייל ואחד לדף אחר בנוסף לזה.? דבר שלישי ואחרון זה אם אפשר רק דרך HTML לעשות כפתור הוספה למועדפים כלומר שמישהו ילחץ על המילה וזה יעלה חלון הוספה למועדפים? תודה מראש חברה!
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
נראה רעיון יפה http://www.hydepark.co.il/topic.asp?cat_id=23&topic_id=2622283&forum_id=20666
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
איך אני קולט מהמשתמש 3 מספרים : ניסתי את : int [] a = new int[3] a= console.readline() אבל אני מקבל שגיאה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בןנה תוכנה ב#C שכוללת מסך כניסה LOGON, אני צריך ליצור קובץ LOG ושהנתונים ישמרו בקובץ XML כדי שיהיה מעקב אחרי יוזרים שנכנסים, אשמח לעזרה בנושא. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי , אני עזרה בארגון תפריט שמשתנה אם מנהל נכנס לאתר אפשר לראות שההגדרות של שני הלינקים האחרונים בתוך הSITEMAP מכילות גם פרמטר ROLES , שאותו רק מי שיש לו Session שווה ל-0 יוכל לראות גם את שני התפריטים האחרונים. השאלה היא איך אפשר לעשות את זה.. כלומר , אי אפשר לקבל את eval["roles"] a לתוך משתנה או משהו דומה.. עכשיו בעקרון אם המנהל מחובר אז גם הקלאס של atzuma צריך להתחלף למשהו אחר (כדי לשמור על margin של התפריט) הנה הקוד של התפריט בMasterPage: <div id="links"> <ul><asp:Repeater runat="server" ID="linkmenu" DataSourceID="SiteMapDataSource" EnableViewState="false"> <ItemTemplate> <li class='<%#Eval("Description")%>'> <asp…
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים הורדתי קובץ גיבוי של המסד נתונים שלי (ירד כקובץ עם סיומת gz), רציתי לשאול איך אני עכשיו יכול לבצע את הגיבוי? איך לעלות את הנתונים למסד נתונים? תודה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום וברכה, עשיתי אתר דרך הפבלישר של אופיס אבל כשאני מפרסם אותו בתור דף אינטרנט אז הוא נצמד לצד שמאל ולא נמצא במרכז כמו דף אינטרנט רגיל. איך אני משנה את זה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי אם מגדירים MASTER PAGE מסוים , אז כל הדפים רק יורשים ממנו את העיצוב. מה שאומר שאם נניח יש לי קישורים בתוך הMASTERPAGE , הם לא יתאימו לדפים שנמצאים בתוך תקיה ויורשים את העיצוב של הMASTER PAGE. אין דרך לעשות שאותם דפים רק "ישלחו" מידע לתוך הMASTER PAGE ? (כמו בIFRAME) תודה
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
הוספתי 2 webservice לפרוייקט שלי,איך אני משייך אותם לתוכנית ? איך אני רואה את זה עובד? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יוצר מסמך word דרך קוד v.b. המסמך עצמו מכיל טבלאות שאני יוצר דרך הקוד, אני פשוט לא מבין מהם כל המאפינים של הטבלה, אני מחפש מאפיין שיגרום לכך שלא יהיה מצב שטבלה אחת תקטע ע"י מעבר עמוד, אם מישהו יודע מהו המאפיין המתאים אשמח מאד, וכן אם יש למישהו חומר שמפרט בעברית ומסביר את מאפייני הטבלה ואיך בדיוק להשתמש. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות: 1. הוספתי פקד LOGIN ופתחתי יוזרים דרך ה "administer website"ואני מעוניין לוודא די האימות אכן הצליח להיכנס(כלומר שגם שם שמשתמש וגם הסיסמא נכונים), אשמח לדעת איך מתבצעת הסביקה בקוד. 2. איך אני מגדיר בWEBFORM גודל חלון, כלומר, כאשר היוזר מבצע כניסה אני רוצה שיפתח חלון בגודל ספציפי.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבנות דף אינטרנט המכיל כותרת קבועה, שורת תפריט קבועה וטקסט במיקום קבוע אשר תוכנו ישתנה בהתאם ללחיצהעל קישור בשורת התפריט. נניח שבאזור הטקסט בדף כתוב: "שששששששששששששששש". לחיצה על "קישור1" בשורת התפריט תחליף את הטקסט הנ"ל ל "גגגגגגגגגגגגג" למשל. המאמרים בדף מכונסים אצלי ב div באופן הבא: <div id="first article"> asasasasd</div> <div id="second">dsfdfdfgdfg</div> וכן הלאה. אני רוצה שלחצה על "קישור1" יציב את ה div ששמו first article במקום הייעודי למאמרים בדף. לחיצה על קישור אחר, תחליף אותו. כל זאת מבלי לשנות את הכותרת ושורת התפריט הסטטיים. מישהו יכול להסביר לי אם וכיצד נעשה הדבר ב css ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עניתי על השאלה ה1 אך שאר הסעיפים לא ברורים לי ,אשמח לעזרה. http://www.f2h.co.il/959573604 לגבי א -ג לא ידעתי איך להתחיל . תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לעשות מין חתימה שאומרת באיזה דפדפן אתה משתמש איזה אייפי איזה מערכת הפעלה יש לך וכו' בקיצור ככה: ip: os: browser: views: server: מישהו יכול להסביר לי איך לעשות את זה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
הסקריפט (אני חושב שיש דרך יותר פשוטה לעשות את זה אבל חשבתי עליה אחרי שסיימתי את רוב הקוד, אז נא לא להגיד לי לעשות את זה אחרת): function removeA() { var aArray = document.getElementsByTagName("a"); var i=0; for (i=0; i<aArray.length;i++) { if (aArray[i].className == "fmllink") { if (aArray[i].parentNode.tagName=="P") { var aArrInP = aArray[i].parentNode.getElementsByTagName("a"); var j=0; var tmpStr="" for (j=0;j<aArrInP.length;j++) { tmpStr += aArrInP[j].innerHTML; aArray[i].parentNode.removeChild(aArrInP[j]); } aArray[i].parentNode.innerHTML = tmpStr; } } } } הבעייה עם הסקריפט שהוא מעיף רק את תגי הa האי…
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שרבים ממכם וודאי יודעים יש בבגרות יחידה אחת של מיני פרוייקט שצריך להכין בAccess (שאמור לכלול 4 טבלאות,כ-10 שאילתות וכו) בכיתה בקושי תירגלנו ולמרות שאני די יודע לעשות את זה הייתי רוצה לראות דוגמא של אחד מוכן שאני אדע בערך על מה להתמקד ואולי אפילו אני יאמץ כל מיני שיטות. אז אם למישהו עדיין יש את הפרוייקט שהוא עשה ולא אכפת לו להביא או שיש אתר עם כמה דוגמאות, זה יכול לעזור לי מאוד . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את האלגוריתם הבא: נתון: שני המערכים ממוינים. האלגוריתם בעצם מקבל מספר 2 מערכים ומספר num . הוא בודק האם יש זוג מספרים (אחד מarr1 והשני מ arr2) שסכומם שווה לnum ביקשו ממני לרשום מהי הסיבוכיות שלו, הנחתי שהיא O(n²) ובנוסף לפתור את התרגיל בסיבוכיות יעילה יותר מזו, הנה הפתרון שלי: (רציתי רק לדעת אם הוא אכן בסיבוכיות קטנה מזו שאלגוריתם הראשון, פשוט הנושא הזה נורא קשה לי אני ממש מסתבך איתו), תודה. אם מישהו יכול להמליץ על פתרון אחר , יתקבל בברכה מה שאני עשיתי בעצם היה לשלב את זה עם חיפוש בינרי..
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום תותחים. אני רוצה להתחבר ולהתנתק מהאינטרנט בקוד .. יש אפשרות כזו ? יש ל WINDOWS API לזה ?
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
הי, לא מזמן התחלתי לעבוד על איזו אפליקציה שאני יוצר ל- Facebook. האפליקציה ניגשת ל- MySQL DB להכנסה ושליפה של נתונים. זו פחות או יותר אפליקצית ה- WEB הראשונה שלי, ואני בא בעיקר מרקע של C#. אני לומד את ה- Syntax ואת כל הפיצ'רים של PHP תוך כדי עבודה ולכן אני לא ממש לומד את זה בצורה מסודרת. לא מעט פעמים אני שובר את הראש על חלק מהתקלות וגם Debugging לא ממש נוח. אבל עם הבעיות האלה אני יכול להסתדר בד"כ. הבעיות שמהן אני חושש הכי הרבה אלה בעיות קריטיות של ארכיטקטורה פגומה ובעיות אבטחה. אין לי מושג מהן הדרכים הנכונות לכתוב קוד ב- PHP ובכלל בסביבת WEB. בעיקר בדברים כמו איך כדאי לי לחלק Classes ופונקציות. קוד נקי ויעיל. ומאוד חשוב, לשמור על הביטחון של האתר. קראתי קצת על 'סניטציה' של…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה התחלתי להתעניין בכל התמונות האלה כמו זאת לדוגמה איך זה עובד ואיך מכינים אחת כזאת? [יש גם את התמונה שמקבלת את האיפי מהמחשב ואת סוג הדפדפן וכו'.] אשמח לקבל תשובה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום איך אני יכול ליישם מספר של count בתוך שאילה בודדת למשל, יש לי טבלה של קבוצות, טבלת משחקים, טבלת תוצאות אני רוצה להציג בשאילה אחת עבור כל קבוצה את מספר נצחונות הבית, מספר נצחונות חוץ וכו... תודה.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אין לי מושג איך אבל חיפשתי 'פרטי מעצבים' בגוגל וזה שם אותי בתוצאה ראשונה, אין בכלל מושג איך הגעתי לשם כשלא עשיתי שומדבר (לפחות לא במתכוון) כדי לקדם את העמוד הספציפי הזה. למרבה הצער זאת לא המילה שאני מייחס לה חשיבות בכלל ככה שזה לא כל כך רלוונטי. אבל אם זה בא לי ככה בקלות בלי שאפילו עשיתי שום מאמץ, איך אני עושה את זה גם לשאר המילות מפתח ?? או לפחות ל'ריהוט גן' או 'רהיטים'?? www.d-designs.co.il
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-