עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. השאלה אולי קצת לא נכונה כי תלוי באיזו שפה נכתב האתר אבל אם יש אתר כמו: http://www.pc4you.co.il/ שביקשו ממני לתחזק....סתם דוגמא האתר לצורך המחשה בלבד איזו שפה אני צריך עכשיו לשבת וללמוד כדי לתחזק את האתר? html,xml,c#,לא יודע אשמח לעזרה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by gkman,

שלום לכולם אני כבר התקנתי APACHE וPHP והכל עובד נהדר (אם כי אני לא בטוח שעשיתי את כל מה שאמורים לעשות) עכשיו אני מנסה להתקין MYSQL ואין לי מושג מה אני עושה ??? כבר התקנתי את MYSQL אבל אני לא מסתדר עם ההגדרות בכלל איך אני מסנכרן את זה עם APACHE? אני לא מעוניין בשרת חלופי כמו WAMP אני רוצה את מה שיש לי עכשיו בחיפוש שערכתי אמרו שאני צריך להתקין עוד דברים ??משהו כמו MYPHPADMIN ו- CPANEL אם מישהו יכול לכתוב\ למצוא מדריך עדכני ומפורט בעברית לגבי התקנה של APACHE MYSQL וPHP אני יודה לו מאוד תודה מראש לכל העונים

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  3. Started by HeaT-SinK,

שלום, אני עובד על פרוייקט כלשהו בקישור הבא. העמוד מכיל טקסט וקטעי אודיו שנמשכים מהשרת: http://www.rol.co.il/images/sites/jew/audio.html להרבה מן האנשים העמוד הנ"ל נתקע כיוון שהדפדפנים טוענים את הקבצים טרם שמיעתם - אוכל לבטל זאת? שרק מי שילחץ על play בקובץ מסויים - רק אותו קובץ יטען והשאר לא.

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  4. Started by alex15,

אני רוצה ללמוד על ה SSL רק שבשפה העיברית .אני לא מבין כל כך ב SSL רק שאני רוצה וחייב להבין איך להתקין את ה SSL על המחשב וגם איך להסיר ודבריםכאלה על ה SSL . אני אשמח מאוד לם תמצאו לי אתרים בעברית שמראים ומסבירים איך להתקין איך להסיר ודברים כאלו . kopfpatsch: :s05: תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by נעמה.,

1. איך עושים שבלחיצה על כפתור יפתח לי חלון חדש? (ויש אפשרות שהשני יסגר?) 2. האם אפשר להכניס נתונים מכמה חלונות שונים לתוך textbox ולהשוות ביניהם? איפה רושמים את ההשוואה בקוד?

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by DarkRise,

טוב רק התחלתי ללמוד את השפה ולימדו אותי על המשתנה char אבל תמיד שאני כותב משהו מסויים לדוגמא - char x = 'Rock'; אז הוא כותב רק את המילה האחרונה כשאני מנסה להדפיס על המסך מ printf("I Wanna %c\n", x); הוא לא כותב בתוצאה הסופית - I Wanna Rock אלא רק I Wanna K למה זה ככה? למה זה לא מוסיף את זה? [זה לידע כללי אולי אצטרך את זה בעתיד] תודה מראש

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  7. Started by ~שירה,

יש לי תכנית בה המשתמש מכניס שם קובץ ומחרוזת לחיפוש בטקסט, והתכנית צריכה להחזיר לו את המשך השורה בה מופיעה המחרוזת. איך עושים את זה? איך עושים את זה? איך לחפש ביטויים מורכבים עם && או || או ()?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by ה*לה,

אפשר לעשות דבר כזה? להצהיר על מערך בגודל קבוע ואז- בלולאה: איך לכל איבר array אני יוצרת רשימה חדשה?

• 7 תגובות
    • 4.9k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מפתח אפליקצית web כאשר בשלב מסוים יכול הלקוח ללחוץ על לינק מסוים כדי לפתוח קובץ, באופן אוטומטי נפתח חלון שיש בו אפשרויות open, save ו cancel, השאלה שלי כיצד אני יכול להוריד את אפשרות השמירה מחלון זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  10. אהלן, חשבתי ללמד DOT NET, האם הקורס הזה http://www.ness-college.co.il/college/he/course/_courseDetails.htm?cId=492 מוצלח? ואם הייתם יכולים לבחור קורס במכללה של NESS מה הייתם בוחרים?

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  11. Started by ה*לה,

כתבתי שדות בתוך מחלקה: private bool bex; public bool Bex { set { this.bex = value; } get { return this.bex; } } } וכשאני באה לאתחל אותו בתכנית: this.Bex = true; אני מקבלת את השגיאה הבאה: מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. המטרה של הקוד היא לצייר בעקרון "עץ" עם התפצלויות רנדומליות יש נקודה התחלתית שגדלה כל פעם וכל פעם שהיא גדלה היא מקבל +1 אנרגיה כל פעם התוכנית בודקת אם יש יותר מ10 אנרגיה אם כן אז יש סיכוי של 10% שהצמח יתפצל ברגע שהצמח מתפצל נוצרים 2 חדשים שהולכים ל2 צדדים ולכל אחד מהם יש 0 אנרגיה הבעיה- אני מריץ את הקוד עם הגבלה של 200 עדכונים אם אני שם עצירה בנקודה מסויימת (למשל זו שאחראית על הפיצול) אז בסוף אני נשאר עם משהו כמו 120 פיצולים שזה הגיוני אבל אם אני מריץ את זה רגיל לפעמים אני מגיע למצבים של 10K+ פיצולים זה העדכון if (Numberofupdates < 200) { // TODO: Add your update logic here for (int i = SplitsList.Count-1; i >=0; i--) { …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by vourt,

היי, צריך פיתרון לכתיבת מידע לתוך oracle db מתוך excel. מישהו מכיר איך אפשר לעדכן טבלאות דטאבייס במידע שקיים בתוך עמודות של האקסל? תודה!

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  14. Started by woming,

יצרתי טופס אך אני לא יודע איך לגרום לתוכן שבטופס להגיע לכתובת אימייל שלי. האם משהו יכול להגיד לי איך עושים לבד ב-HTML ובנוסף איך עושים בגוגל לדוגמא. תוודה מראש

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  15. try, throw, catch מישהו יכול להסביר לי מה אומר כל פקודה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  16. Started by psychuil,

ישנו מערך של 36*8. בכל אחד מהמקומות במערך ישנו ערך בין 1- ל20. צריך לחשב ממוצע לכל שמונת השורות של 0-34 ולשים את זה בעמודה 35. (אם מופיע 1-, יש להתעלם) הקוד שניתן הוא: int q,s,calc,num; for (q=0;q<8;q++) { ...for (__________) ...{ ......if (__________) ......{ ......... ___________ ; ......... ___________ ; ......} ...} ...points[35][q]=calc; } בבקשה תעזרו לי, אני מתחרפן כי אני לא מצליח למצוא תשובה..

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by xzamer,

אהלן, אני אמנם למדתי לפני מספר שנים אך שכחתי לגמריי. יש בידי עיצוב של אתר אינטרנט מסוים כאשר אני רוצה לשלב מסד נתונים של ACESS , כאשר המטרה היא שהמתמשים יוכלו להזין נתונים באתר, הנתונים יקלטו באותו מסד הנתונים ויישמרו שם, וכך בעצם כל משתמש שמזין נתונים - נתוניו נשמרים במסד הנתונים. יש לי אתר מוכן אני רק צריך את המסד נתונים ואת הקוד להכניס את ה שורות שבהם המשתמשים יזינו נתונים - כלומר אני צריך את הקוד ששולח את הנתונים למסד הנתונים ואת ה כפתור ושדות הנתונים שבהם ישתמשו המשתמשים באתר, תודה מראש זה ממש חשוב לי!

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  18. Started by nbav,

קוד: <table border="1"> <tr> <td><b> כותרת ראשונה </b></td> <td><b> כותרת שניה </b></td> <td><b> כותרת שלישית </b></td> </tr> <tr> <td colspan="2" rowspan="2"> עמודה ראשונה </td> </tr> <tr> <td> עמודה ראשונה </td> </tr> </table> ----------- מה הסיבה שמה שיוצא לי הוא כמו במצב הראשון כשאמור לצאת המצב השני?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  19. Started by gkman,

שלום לכולם אני לא מזמן כתבתי דף אינטנט חדש עבדתי עם FIREFOX הכל עבד יפה הציג לי הכל כמו שרציתי אבל אז פתחתי את הדף בIE וזה הציג לי את הדף עם יותר רווחים וכל מיני שינויים אחרים איך אני גורם לIE להציג את הדף כמו FIREFOX בדיוק?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  20. Started by miki_michal,

שלום, אני אתאר את המצב שברצוני לפתור, ואשמח לשמוע אם יש שפה אחרת או פתרון ראוי אחר, שיכול להתאים לפתרון לבעיה. יש לי קובץ LOG, נניח מ Syslog קובץ טקסט,ואני רוצה שיוצגו פרטים מסויימים מהלוג בדף HTML שיתדעכן מחדש עבור כל שורה, שתתקבל בלוג, חשבתי לממש את הפתרון בPERL , אני מצליח לטעון את הקובץ אבל לא מצליח ליצור דף HTML, האמת שחיפשת ברשת המון ולא מצאתי אף דוגמא או הסבר, ניסתי CGI ולא בדיוק ברור לי מה הפלטפורמה שאני צריך ליצור על מנת להריץ את זה, אני רוצה שהקובץ לא ירוץ על שרת! אלא על מחשב מקומי סתם, ופשוט תהיה אפשרות בדף HTML לנווט לקובץ של TXT, ואז הדף יתעדכן כל שורה חדשה ששתתקבל. כלומר על הזמן מתבצעת כתיבה לקובץ ממקור אחר, ואני צריך לבצע קריאה של LOG ולהדפיס חלקים רלוונטי…

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  21. יש לי מספר רב של ספרים בצורת קבצי טקסט שבהם אני משתמש במהלך הרצאות כדי לפתוח מקורות שהמרצה מקריא מהם. כרגע אני משתמש במחשב כף יד עם תוכנה שקוראת קבצי טקסט ובאמצעות החיפוש אני מוצא את המקום המבוקש. השיטה הזו מסורבלת מכמה סיבות: 1. צריך לפתוח כל ספר בנפרד ממנהל הקבצים. 2. אין אינדקס מסודר. 3. אין אפשרות לחזור למקור קודם (רק לפתוח ולחפש מחדש). 4. אין אפשרות להוסיף הערות, סימניות וכו'. אני מעוניין לכתוב לעצמי תוכנה שתנהל את הספרים הנ"ל ותאפשר לי אפשרויות מתקדמות יותר. לאחר בירור שעשיתי הגעתי למסקנה שהתוכנה BASIC4PPC היא המתאימה לי ביותר (ריבוי פונקציות, תמיכה מצד המפתחת והיכרות שלי עם VISUAL BASIC). הכיוון שלי הוא ליצור תוכנה עם הפונקציות האלו: 1. ניהול כל הטקסטים בתוכנה אחת.…

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  22. Started by Stoichkov,

שלום לכולם קיבלתי את השאלה הזו באופ ישבתי עליה אולי 5 שעות ולא הצלחתי למצוא את הפתרון אשמח אם תעזרו לי. בעיקרון הבנתי שהמערך בנוי בצורה "מקופלת" ממוינת נסיתי איכשהו לנסות לשלב את זה בעזרת חיפוש בינארי ובכל מיני דרכים אחרות אך לא הצלחתי.. תודה לעוזרים..

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. אהלן כיצד ניתן למלות באופן אוטמטי שם משתמש וסיסמא באתר מסויים שאני רוצה ולעשות התחברות אוטומטית, למשל אני רומה לשמור פרמטרים של שם משתמש מסויים וסיסמא ולכנס לאימייל שלי ע"י שהוא מציב אוטמטית את הנתונים ומתחבר אני מחפש דרך לעשות זאת ב html או javascript

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  24. Started by Cranchh,

יש למישהו מושג איך אני מוציא רשומות מה EventViewer של Windows? למישהו יש קוד לדוגמא (עדיפות ל C#) שעושה את זה? ואם כבר אז אני אנצל"ש, למישהו יש מושג מה המבנה שלפיו צריך ליצור קובץ XLS או XLSX?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  25. אני צריך לעשות 2 דברים: 1)לאפס כל [grade] בטבלת grades שקטן מ [min grade] בטבלת subjects ע"פ קישור ה [subject] שמופיע ב grades. אני לא מצליח להשתמש בקישור הזה, כל מה שהצלחתי היה לגרום לכך שכל מה שקטן מה [min grade] הכי קטן יתאפס. 2)לעדכן את [new grade] בטבלת grades ע"פ מכפלה שלו ב [multiply] מטבלת subjects חלקי [hours] מטבלת courses. אני לא מצליח לעשות את זה כמו שצריך (במיוחד לא ע"פ נתונים ע"פ קשרי גומלין כמו ב1). זה דרש ממני כוחות נפשיים רבים להשפיל את עצמי ולכתוב לעזרה. תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים