תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש אתרים בסגנון של האתר הזה: http://www.freeactionscript.com/ אתרים שנותנים עזרים לאקשן סקריפט, עם כול מני קודים והצעות. תודה רבה וחג שמח! אלון
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום חברה. אני אגש ישר לבעיה: יש לי תמונה. אני מסמן עליה פוליגון (רצף נקודות במרחב שמתחברות בשרשרת). אני רוצה לרוץ על כל הפיקסלים על התמונה, שנמצאים בתוך הפוליגון. אני חושב שהאלגוריתם צריך להיות דומה לזה שבפונקציה המוכנה e.graphics.drawpoligon() , כי היא בעצם צובעת את כל הפיקסלים שנמצאים בתוך התמונה. אני צריך כיוון בנושא. תודה! אודי.
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
כתבתי תוכנית בvisual c++ 2005 שמשתמשת בSHELL הבעיה שלי זה הסרבול של הבדיקה של התוכנית הזו, יש לי את הפתרון של המורה עכשיו חשבתי אולי יש דרך להשוואת בין הפלטים של התוכנית שלי לבין הפלט של התוכנית של המורה בvisual c++ או שיש דרך לכתוב קובץ BATCH הבעיה שלי פה שאני לא יודע איך אני מעביר לקובץ הEXE (לאחר שעשיתי BUILD לתוכנית) את הקובץ של הטסט או שאולי יש למשהו רעיון אחר? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אפשר עזרה בבקשה בהתקנת פורום smf? אני לא יודע איל מתיקנים הורדתי קובץ אבל הוא כולה קובץ לא צריך לחלץ קובץ כזה או משו? עם צריך לחלץ אי אפשר אני יודע שצריך לעלות אותו לfxp אבל נתקעתי קודם מה לעשות עם הקובץ שהורדתי יש למישו מדריך?או יכול ליכתוב ?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
איך אפשר להשיג או ליצור קובץ כזה?
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! הגעתי ליב' והגיע הזמן לפרוייקט הגמר שלנו, אחד מהדברים שאני צריך לפרוייקט זה העברת ווידאו חי ממצלמה המחוברת למחשב אחד למחשב אחר בעזרת נתב אלחוטי, בעזרת VB .Net , הבעיה היא שאין לי ניסיון רב עם העברת ווידאו חי, והשאלה שלי היא איך? אפשרות אחת שהמורה שלנו הציע זה לשמור תמונה תמונה בספרייה משותפת שהמחשב השני יקרא ממנה את הקובץ שבניסיון זה פשוט עבד לאט. אני בטוח שיש אפשרות לבצע את זה הרבה יותר טוב, יש לי ניסיון עם תקשורת בעזרת VB .Net בעזרת ה-Sockets אך השאלה שלי, איך מבצעים את זה ומאיפה מתחילים? במה אני אמור להיעזר? שמעתי על DirectShow .Net אך אשמח שתכוונו אותי יותר מדוייק, ומה הן האפשרויות שיש בידי בכדי לבצע את מה שאני רוצה במהירות ובקצב פריימים ניסבל, אני חושב שא…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה מידע קצר על ההנדסאי תוכנה איזה שפות הוא לומד כמה שנים ובאיזה תוכנות הוא משתמש ובאיזה אוניברסיטה או מכללה אפשר ללמוד .
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
what does the next line do? sampletable[0] = ((AdcRegs.ADCRESULT0>>4)); sample table is a vector, and ADCRESULT is a 16 bit register... the real question is what does the >> operator do. thanks:)
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
השאלה בגוף הכותרת בעצם... אני לא מחפש בשפה מסוימת, רק שמישהו יסביר לי את הרעיון, אפילו בצורה מתמטית בכמה שפחות משתנים (או אוגרים ) אפשר בשפת C או אסמבלי אם זה קריטי, תודה קצת רקע... זה נושא מתוך תורת הקבוצות במתמטיקה... יש לי דוגמה כזו: A = {1,12,123,1234,...} ואני רוצה להגדיר אותה בצורה מילולית, הכי קרוב שהצלחתי זה ככה: K = מספר טבעי X = K+1 C = 10K ואז הסדרה שלי נראית כך: K, C+X ואיבר שלישי כבר לא יעבוד... אם אני משתמש בשיטה הזו, הכל מתחרבש לי אחרי איבר או 2... וצריך עוד משתנים, לכן צריך עזרת מתכנת...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב אני כבר בשלבים מאוד מתקדמים של למידת HTML מתקרב לJAVA SCRIPT ישנם הצעות עבודה לדוגמא: דרוש /ה מתכנת /ת HTML, היכרות עם מערכת לניהול תוכן CMS. עבודה מהבית, משרה חלקית של 3-5 שעות ביום, מתאים לסטודנטים. תעריף שעה 25 ש"ח. אנגלית ברמה גבוהה. יכולת עבודה עצמאית יושב לי כמו כפפה ליד בתור סטודנט להרוויח כמה גרושים עכשיו בואו נצא מנקודת הנחה שHTML אני כמעט שולט למרות שזה עולם ומלואו מלמידה לבד בעזרת ספרים אבל.....המערכת לניהול תוכן CMS הזה,מה לעזזל?? מה זה?זה ממשק להורדה בחינם?? כל מה שהצלחתי להבין שזה נותן גישה לשינויים מידיים לאתרים שהלקוח דורש שדברים יתעדכו במהירות ושלא צריך רקע בתכנות היכרות עם מערכת לניהול CMS איך אני מתחיל להכיר את זה?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שנה טובה, אני מתכנת ב-C# מערכת שמכילה כמה רכיבים, אני רוצה שהרכיבים יתקשרו ביניהם, למשל כאשר מתרחש אירוע ברכיב א', מופעלת מתודה ברכיב ב', קיימת מחלקה ראשית שמכילה את כל הרכיבים. איך בצורה אלגנטית לגרום להם לתקשר אחד עם השני? הוספה בקונסטרקטור, DELEGATE? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מבין כלום בVB, אבל הייתי צריך לכתוב קוד לאקסל, אז למדתי משהו אבל משום מההוא כותב לי overlow ומפסיק הנה הקוד מה הטעות? Private Sub replace() Dim vl As String Dim char As String Dim str As String Dim repeat As String For i = 1 To 3000 str = "" repeat = "2342" vl = Cells(i, "K").Text For j = 1 To Len(vl) char = "" Select Case Mid(vl, j, 1) Case repeat char = "Z" Case 1 char = "B" Case 2 char = "E" Case 3 char = "L" Case 4 char = "F" Case 5 char = "A" Case 6 char = "C" Case 7 char = "T" Case 8 char = "O" Case 9 char = "R" Case 0 char = "S" …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static int haluka(int a,int b) { if (a == 0) return 1; if (a < b) return 0; if (b <a) { a = a - b; if (haluka(a, b)==1) return 1; else return 0; } } static void Main(string[] args) { int a = int.Parse(Console.ReadLine()); int b = int.Parse(Console.ReadLine()); int h = haluka(a, b); Console.Write(h); } } } מישומה הוא מחליט שישנה שיגאת הרצה בקוד ולא מאפשר לי להריץ אותו, הוא רושם לי שבמחלק…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה לתוכנה טובה ואם אפשר חינמית לתכנות ב-C, משהו בסגנון ECLIPSE ל -JAVA תודה
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
www.skipin.info אתר טוב שלי לאלו הרוצים להתחיל להתמחות ולהתעניין בשפת C, תהנו. אם אפשר להוסיף ללינקייה שבנעוץ, תודה שי.
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך לעשות שקובץ EXE (מצגת פלאש) יעלה אוטומטית עם הכנסת ה DISC ON KEY לכונן ה USB. הבעייה היא שקובץ AUTORUN מיועד רק ל CD-ROM ... למישהו יש רעיון כל שהוא ?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי יש לי שאלה. להלן קוד קטן שקימפלתי: int main() { return 0; } וזה האסמבלי שלו שהתקבל אחרי קימפול: 08048374: 55 push %ebp 8048375: 89 e5 mov %esp,%ebp 8048377: b8 00 00 00 00 mov $0×0,%eax 804837c: 5d pop %ebp 804837d: c3 ret 804837e: 90 nop 804837f: 90 nop הנא עוד קוד void main() {} ושוב האסמבלי: 8048374: 55 push %ebp 8048375: 89 e5 mov %esp,%ebp 8048377: 5d pop %ebp 8048378: c3 ret 8048379: 90 nop 804837a: 90 nop 804837b: 90 nop 804837c: 90 …
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לכתוב קוד בVB בשביל אקסל, אני לא מכיר VB אני יודע רק C#. מה שאני צריך זה בעצם משהו כמו SWITCH שהבנתי שכותבים select case אני מתליח לעשות את זה, הענין הוא שאני רוצה לבחור כל CHAR מהCELL בפני עצמו. אני אתן דוגמא בC# for(int i=0;i<20;i++) { foreach(char c in cells(i,"A").text) { switch(c) { case bla bla bla bla } } } איך אני אמור לעשות את זה בVB? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש קומפיילר לשפת #C אבל אני לא רוצה את הזה של מייקרוסופט יש אחר חוץ משלהם? (עדיף משהו בחינם). הוא לא צריך להיות ממש מקצועי או משהו, למתחילים. אשמח לקבל קישורים. בתודה מראש Mystery.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב, התחלתי ללמוד C# גראפיקה בבית הספר וכידוע לכם הקצב בכיתה יותר איטי משל צב, אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על מדריך טוב ללמידת C#. בתודה מראש Mystery
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אם אתם בוני אתרים מתחילים או שסתם בא לכם לבנות משהוא שיתמשו בו הינה משימה בשבילכם: תבנו PLUGIN למערכת אתרים (CMS) מוכנה שניקראת E107. התוסף הוא גלריית תמונות שליד כל תמונוה יש אפשרות להציג: שם תמונה, גודל תמונה, הועלה על ידי ____, קישור להורדת התמונה. שיפור: שימוש ב LIGHTBOX + תצוגה של תמונות רנדומליות + תמונות שהועלו לאחרונה (ניתן להוסיף עוד דברים דומים) יש מתנדבים? (למי שלא הבין אני רוצה שישלחו לי את התוסף הזה אחרי שתסיימו אותו)
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה איך המחשב מפענח מהמספרים נגיד 001010 קובץ שיש בו תמונה או שיר אם אתם יכולים לפרט קצת כי אני לא כל כך מבין בזה אבל זה חשוב לי תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה עם תרגיל שיחשב את המספרים הראשוניים בין 1 ל-n ומדפיסה אותם. חשבתי על זה הרבה ולא הצלחתי למצוא את הפתרון תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 12.9k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי בבקשה קוד של באנר נגלגל שרודף אחרייך בזמן שאתה גולל ללמטה תודה רבה לעוזריםם יום טוב חחח... זה קצת דחוף הקוד
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-