עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by DeaglinG,

אהלן, אני מחפש תוכנה טובה (קומפיילר?) לכתיבה בשפת C שהתחלתי ללמוד באוניברסיטה השנה. תודה!

2. Started by smulikon,

היי, אני מעוניין ליצור דף HTML ולהוסיף לו תמונות שממוקמות על אתר איכסון תמונות. יש לי 2 שאלות: 1. על מה אני לוחץ בפרונט פייג' כדי להוסיף תמונה מהאתר איכסון? מצאתי רק איך מעלים תמונה מקובץ... 2. אחרי מלא בלגן שעשיתי הצלחתי להוסיף תמונה בדרך לא דרך, אבל רואים אותה בקטן ואני מעוניין שיראו אותה בגדול. באתר האיכסון רואים את התמונה בגדול. איך אני עושה את הדברים האלו? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  3. Started by jackok111,

אני מנסה ליצור ok/cancel messageBox ב- c#. אני יודע שצריך להוסיף בתחילת התוכנית using System.Windows.Forms אך משום מה הויזואל לא מאפשר לי. כמו כן, אני מכיר את הפקודה messageBox.show אך שוב, היות ולא הוספתי את מה שרשום למעלה, הויזואל לא מכיר את הפקודה הנ"ל. יש פתרונות ? תודה.

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. שלום יש לי דף aspx.cs עם הקוד הבא: using System; using System.Collections; using System.Configuration; using System.Data; using System.Linq; using System.Web; using System.Web.Security; using System.Web.UI; using System.Web.UI.HtmlControls; using System.Web.UI.WebControls; public partial class CheckEditMaster : System.Web.UI.Page { public DataTable dt; protected void Page_Load(object sender, EventArgs e) { dt = new DataTable("alon"); } protected void btnAddItem_Click(object sender, EventArgs e) { DataRow = dt.NewRow(); } } לאחר ארוע הpage_load נוצרת לי הדתה תייבל... ואז הדף עולה... אבל שאני לוחץ על הכפתור אם אני במצב של debug אני יכול לראות שמשום מה הdataTable היא …

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  5. Started by jackok111,

איך אני עושה שבטעינת דף בפלאש (Action Script 3) הפוקוס יהיה על תיבת טקסט מסויימת ? כלומר הסמן יהבהב בתיבה זו אוטומטית עם טעינת הדף. ניסיתי כבר מספר דרכים כמו: this.focus = this.myTxt; תודה,

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  6. יש לי master page ובתוכו menu (שהוא בעצם תפריט) עכשיו... אני עושה שהפריטים בתוכו יטענ מתוך דף חיצוני... כלומר הדף הזה בונה menuItemCollection ושם אותו בתוך הSession והתפריט טוען מהסשן הכל... עכשיו השאלה היא: איך אחרי שהוא טוען מהסשן הוא ישאר ככה(זאת אומרת - ישמר) גם לאחר הפסקת האפליקציה דוגמא: נגיד בתפריט בהתחלה יש פריטים "אלון" "בית" "עץ"(שאנחנו לא בזמן ריצה) ועכשיו אני בתוך הויזואל סטודיו (לא במצב ריצה) אני רואה את שלושתם... ואז הרצתי את האפליקציה, אני בתוך הדף הוא טען מהסשן והשתנה לפריטים: "אף" "אוזן" "חתול" איך אני עושה שלאחר הטעינה זה בעצם ישמר בתוך הפריט... שאני יעצור ושוב יהיה לא בזמן ריצה ויראה "אף" "אוזן" "חתול" ולא את מה שהיה בהתחלה... מקווה שהובן, מחכה לעזרה, ת…

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  7. Started by dekgol,

אהלן יצרתי לי struct פשוט: public struct Student { public int studentID; public string studentName; public decimal averageGrade; public Student StudentObject() { Student name; Console.WriteLine("Please enter student ID"); int a = Int32.Parse(Console.ReadLine()); Console.WriteLine("Please enter student name"); string b = Console.ReadLine(); Console.WriteLine("Please enter student avarage grade"); decimal c = decimal.Parse(Console.ReadLine()); name.studentID = a; name.studentName = b; name.averageGrade = c; return name; } אך משום מה אני לא מצליח להיכנס למטודה שלו static voi…

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  8. Started by Lior4543,

האם אני יכול להכניס פעולת חיבור או חיסור בתוך משתנה? כי התרגיל דורש שהמשתמש יכניס שני ספרות וסימן חיבור או חיסור והתוצאה תהיה לפי המספרים והפעולה.. לדוגמא 3 5 + 5+3=8 אם לא, אז איך אני עושה משהו כזה..

9. שלום רב, אני מנסה לשים טופס שתהיה בו תמונה, שהרקע שלה שקוף, וכן הטופס יהיה שקוף והוא יהיה על גבי תוכנת וידאו. משום מה כשאני מבצע את זה, הטופס מתחיל לרצד הוא כביכול עושה ריפרשים בהתאם לריפרש של הוידאו או משהו כזה. האם יש פתרון הגיוני לבעיה הזו? אני משתמש בטפסי Winform בvs 2005. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  10. Started by JohnnyBravo,

איך כותבים סקריפטים למשחקים למשל? אני מניח שישנה איזושהיא חוקיות שתקפה לכל הסקריפטים. איפה אני יכול ללמוד את הכתיבה

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. Started by dekgol,

שלום אני חדש בתוכנה זו ורציתי לשאול שאלה: יצרתי לי class כזה: [left]public class Employee { public int id; public string name; public string city; public int salary; {[/left] יצרתי לי מערך דינמי והגדרתי אובייקט ל class [left] public partial class Form1 : Form { ArrayList employeeData = new ArrayList(); Employee employeeSearch = new Employee();[/left] ברצוני שבלחיצת כפתור מסויים הקטסטים שנמצאים בטקסטבוקס ייכנסו לאובייקט והאובייקט ייכנס למערך הדינמי [left] private void button1_Click(object sender, EventArgs e) { employeeSearch.id= Int32.Parse(textBox1.Text); employeeSearch.name=textBox2.Text; employeeSearch.city …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. נכתב כדי לראות מה אתם באמת יודעים על ההבדלים ביניהם.

• 16 תגובות
    • 9.1k צפיות
  13. אוקי אז יש את הסקריפט הזה http://userscripts.org/scripts/show/10850 למשחק KoL למי שמכיר... עכשיו, הסקריפט הזה עובד מ2007 בערך אבל מאז עדכון מסויים במשחק עצמו הוא הפסיק לעבוד לדעתי אפשר להתאים את הסקריפט כדי שיעבוד באתר החדש (הקוד מקור זמין) אבל הבעיה שלי אין שום ידע בנושא וחשבתי שאולי למישהו פה יש (איסתרא?) האתר שהסקריפט עובד בו הוא http://kingdomofloathing.com/ ואם מישהו באמת רוצה לנסות לעזור ולא רוצה לפתוח חשבון אין לי בעיה לתת את החשבון שלי זמנית לבדיקה (בפרטי) תודה

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  14. שלום! יש לי אתר ויש בו פרסומות של גוגל ואני רוצה לדעת מי לחץ ואם הוא לחץ אז להעביר אותו לעמוד אחר. איך עושים זאת? תודה!

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by Aviv C,

רציתי לדעת איך מתכנתים שירותי אינטרנט online בשפות תיכנות. אני מתכוון לדוגמה משחק רשת שבו יש כמה שחקנים שאני רואה מה הם עושים. מישהו יכול להסביר לי על זה תיאורטית? אם אפשר דוגמת קוד קטנה (c# או vb) תעזור לי להבין טוב יותר.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  16. אני למדתי בבית ספר C# שאמר לי המורה שזה הבסיס של השפות . ואחרי זה זה יהיה יותר קל אם תלמד עוד שפות . היה לנו שתי בחירות PASCAL או C# אני לקחתי C# בגלל שאממרו שזה הבסיס לתיכנות . ולאחר זה למדתי בבית הספר גם Visual Basic . והאם ה Cֳ# הוא הבסיס לתיכנות ? עכשיו אני גם למדתי בבית HTML ותקנו אותי אם אני טועה . ה HTML הוא הבסיס לבניית אתרים .?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by alex15,

אני צריך את ה CPANEAL או את ה PLASK האם אני יכול להתקין על מחשב רגיל ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by orel176,

שלום לכולם רציתי להתקין אצלי במחשב את סביבת העבודה של java eclipse מה אני צריך לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by sby333,

שלום לכולם, רשמתי מאקרו מותנה לפקד, אשר אמור לפתוח טופס בתנאי שיש התאמה בין 2 טבלאות במסד נתונים. התנאי נבנה בבונה הביטויים של אקסס. הטבלאות מקושרות לטופס. אני מקבל שגיאה בעת ריצת הטופס כאשר כתוב בשגיאה שאין גישה לטבלאות. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  20. Started by Jaman,

התחלתי לכתוב קליינט פשוט ל STMP ב python, אבל מהר מאוד נתקלתי בבעיה. from socket import * from string import * import os s = socket(AF_INET, SOCK_STREAM) server = "out.bezeqint.net" port = 25 try: s.connect((server, port)) except: print "connection failed!" exit(1) data = s.recv(1000) code = split(data, " ", 1)[0] ok = code == "220" if not ok : print "error connecting to server" exit(1) compname = os.environ['COMPUTERNAME'] s.sendall("HELO " + compname) data = s.recv(1000) code = split(data, " ", 1)[0] ok = code == "250" if not ok : print "error saying HELO to server" s.close() exit(1) s.close() הבעיה היא שהתוכנית נתקעת ב data = s.recv(1000 השני, ש…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Sango,

שלום חברה, יש לי צורך לקרוא ורק לקרוא קובץ שפתוח ע"י תוכנה אחרת, נגיד קובץ WORD. האם המשימה אפשרית בC#? תודה, והמשך יום טוב.[br]פורסם בתאריך: 12.10.2009 בשעה 21:33:55 אוקי, הסתדרתי FileShare.ReadWrite זה מה שהיה צריך להוסיף במקום FileShare.None

22. Started by טוסטר,

איכשהו תוך כדי כתיבה גרמתי בטעות לחצים מעצבנים להופיע על המסך... גרמתי לזה ע"י צירוף של CTRL עם איזה שהוא מקש או משהו כזה... אני לא מצליח למצוא איפה מבטלים את הדבר הזה והוא מציק לי אם יש פה מישהו שיודע איך נפתרים מהחצים האלו אני מאוד אודה לו... הצלחתי למצוא פתרון... למעוניינים: http://stackoverflow.com/questions/734306/editor-visual-studio-2008 תודה בכל אופן [attachment deleted by admin]

23. היי אני עובד על אפליקצית Silverlight שממנה משתמש מעלה פרטים טקסטואלים שלו לשרת + תמונת Jpeg. כרגע מימשתי את העלאת הנתונים (בלי התמונה עד עכשיו) דרך PHP Web Service שיושב על השרת שלי ומקבל את הנתונים הטקסטואלים ושומר אותם ל-DB. בשביל להעלות את התמונה עלו לי כמה רעיונות אפשריים - 1. לשלוח את התמונה כמערך של byte[] שיתווסף לאוסף הנתונים שה- WebService מקבל. משם התמונה תשמר כקובץ Jpeg על השרת. 2. לשלוח את התמונה בתוך POST לשירות REST פשוט ונפרד על השרת. האופציה הראשונה עדיפה עלי, כי אני לא אצטרך לדאוג לבעיות בשמירה של התמונה ושאר הנתונים בנפרד, לבעיות בתזמון וכו... העניין הוא שעד עכשיו ניסיתי את האופציה הראשונה, נראה ש-Silverlight שולח את הנתונים כראוי. אבל בצד ה- PHP אני לא…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

25. Started by cold fire,

שלום אני עושה את המשחק דיגר, יש לי שני אובייקטים לוח ואוייב(בהמשך יוסף גם האובייקט של הדיגר) בכל אופן ללוח יש שדה של אוייב והאובייקט של הלוח דואג לשם אותו עליו. עכשיו באובייקט של האוייב יש את הפונקציה של התזוזה, עכשיו כדי הוא יוכל לזוז הוא צריך שתיהיה לו אינדיקציה לגבי מצב הלוח האם יש לו קירות, יהלומים (וגם את הדיגר) עכשיו הבעיה שלי היא כזאת בקובץ board.h יש לי אינקלוד לenemy.h אך מצד שני בקובץ enemy.h יש לי אינקלוד לboard.h board.h #ifndef BOARDH #define BOARDH #include "enemy.h" class Board { public: Board(); private: Enemies *digger_Enemies ; int numEnemies; }; #endif enemy.h #ifndef ENEMYH #define ENEMYH #include "board.h" class Enemy { public: Enemy(Bo…

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים