תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
היי הורדתי TEMPLATE ליצירת אתר FLASH עבורי מאיפה להתחיל\מה צריך לעשות על מנת שאני יכול לעלות או לבנות לי שרת אינטרנט ולשים עליו את או TEMPLATE? תודה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מה דרוש בשביל לפתוח משחק דפדפן כמו זה: http://ikariam.co.il..
-
- 2 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היי, מקווה שזה הפורום הנכון : הורדתי css template מוכן מאתר שמספק כאלה. ברגע שאני מנסה לשנות צבע של טקסט במקום מסוים (אני משתמש בdreamweaver) הוא משתנה לי בכמה מקומות לא רצויים, או בכל הטקסט, יש לי תחושה שזה קשור לאיך שהtemplate בנוי. יש דרך להתגבר על זה ולשנות את הצבע רק ספציפית איפה שאני רוצה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה ליצור מחלקה שתייצג קבוצה של מספרים שלמים חיוביים בלבד. לכל קבוצה יהיה פרמטר בשם N. פרמטר זה יקבע את גודל הקבוצה המקסימלי האפשרי (כלומר – מספר האיברים המקסימלי שיכולים להיות בקבוצה). איברי הקבוצה כולם יהיו בתחום בין 0 ל- N-1. למשל, אם N יהיה שווה ל-10, אזי הקבוצה יכולה להכיל עד עשרה איברים, שכולם חייבים להיות בין אפס ל-9 כולל. כל איבר בקבוצה יכול להופיע רק פעם אחת – אין חזרה של איברים. לכל אחת מהשיטות הבאות ישנה דרישת סיבוכיות מקסימלית מותרת. בכל השיטות, דרישות היעילות מתייחסות לפרמטר N. אני מנסה ליצור בנאי שייצור קבוצה ריקה שיכולה להכיל n איברים. אם n קטן או שווה לאפס, הבנאי יצור קבוצה בגודל 1. סיבוכיות זמן נדרשת – O(1). כתבתי עד כה את מבנה הקוד הבא : publ…
-
- 31 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שקשה לפתרון. אני עובד בסביבת visual studio 2005, פרויקט console , בשפת C. אני מנסה לקרוא קובץ בינארי בצורה הבאה: (Cnt = (fread(tmp_ptr,1,sizeof(STRCT),file_ptr כאשר STRCT הוא מבנה בגודדל 836. בתוך המבנה STRCT יש לי עוד מבנה בשם STR1 ערך ה-Cnt שמתקבל הוא באמת בגודל 836. אני מריץ את הקוד הזה בשתי אפליקציות שונות, אותו קטע קוד ממש, ואותו קובץ בינארי! באפליקציה אחת, כאשר אני בודק את ה-data ב- tmp_ptr אני רואה שכל המבנה מכיל ערכים והמבנה הפנימי STR1 - אותחל באפסים - שזה טוב, בעוד שבאפליקציה אחרת, ה- tmp_ptr דומה ב-data עד לנקודה של המבנה STR1, שם הdata שונה וחלקה לא מאותחלת אפילו. חקרתי ובדקתי, כל הגדלים של כל המבנים זהים בגודלם, מספר הבתים שנקראים בכל א…
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם. נגעתי פעם קצת בנושא התיכנות בשפות כמו C ו- C++ (כרגע אני יותר בתחום של תיכנות באינטרנט בPHP). ועכשיו לשאלה שלי. עד כמה שאני יודע קובץ DLL הוא מעין ספריה שכוללת בתוכה פונקציות שניתן "לטעון" אותן לתוכנית שאני כותב ולהשתמש בהן(תקנו אותי אם אני טועה). נניח שהורדתי את תוכנה X מהאינטרנט והיא משתמשת בקובץ DLL מסויים. האם אני יכול לכתוב תוכנה בשפת C או בשפה אחרת ובה להשתמש בפונקציות שקיימות בקובץ הDLL הזה? בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי מחלקה מסויימת ואני צריך להוסיף למחלקה שיטה בונה מעתיקה. משום מה מה שאני עושה הוא לא נכון... [pre]public class Point { private int x ; private int y ; public Point(int x , int y){ this.x = x; this.y = y; } public int getX(){ return this.x; } public int getY(){ return this.y; } public void setX(int x){ this.x = x; } public void setY(int y){ this.y = y; } public String toString(){ return ("<"+this.x+">" +","+ "<"+this.y+">"); }[/pre] זאת המחלקה ואני מנסה להוסיף את השיטה בונה הזאת, אבל היא לא נכונה , מה הטעות ?! [pre] public Point (){ Point copyPoint = new Point (this.point); return copyPoint; }[/pre] תודה לעוז…
-
- 15 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שאני מפרסם תחת הקטגוריה הנכונה. בעייתי היא כך: אני מעונין לבנות אתר שמחזיק רשימה של אנשים עם אופציה לסימון וי (נקרא גם checkbox) כאשר אותו אדם נכנס לאתר מסמן במידה והוא מעונין בסימון ליד השם שלו. המטרה היא לשמור את הסימונים ולהראות אותם לשאר האנשים שנכנסים. כמו כן הייתי מעונין לבצע מונה של הסימונים ובמידה ומסומנים X סימונים שתופיע הודעה. בנוסף במידה וזה אפשרי הייתי מעונין שכל הסימונים יתנקו אוטומטית אחת לשבוע ביום ושעה שאגדיר מראש. איני בקיא כלל בשפות תכנות של אתרים או מסדי נתונים, אציין שחיפשתי קצת על mysql , SQL , PHP וכו' אך לא ממש מבין בזה. מאידך אני מתכנת בשפות C\C++\C# אני מודע לכך שניתן לבנות בC# אפלקציה ווב, חשבתי על הענין אבל יעצו לי לעשות ז…
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הצחלתי ללמוד תיכנות ובשיעורים הראשונים אנחנו עושים תוכניות על הדף ז"א תרשימי זרימה. למדנו עד עכשיו לולאה ו-IF (וכמובן הגדרת משתנים ואיתחול) יש לי 2 תרגילים שאני לא כ"כ מצליח: 1 לקלוט 3 מספרים,לבדוק אם הם עוקבים ולהדפיס אותם. 2 לקלוט 3 מספרים ולהדפיס אותם ממוינים מהקטן לגדול. במה שאני מתקשה בשני התרגילים זה אלוגריתם איך לבוק בתרגיל הראשון אם המספרים עוקבים ובתרגיל השני איך למיין מספרים לפי הגודל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי מערך סוכמים בו אני רוצה למצוא את שלושת הערכים הגדולים ביותר. אני יודע איך למצוא את הערך הגדול ביותר, אבל את השני והשלישי אני לא מצליח מפני שהם יכולים גם להיות שווים לערך "הגדול ביותר".. מה השיטה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום כתבתי קוד בjavascript וקוד לא עבד משהו יודע למה הנה הקוד : <html dir="rtl"> <head> <title>void</title> <script language="javascript"> function bgcolor2red( ) { document. bgcolor='red' ; } </script> </head> <body bgcolor="green" text="yellow"> <h1>b </h1> </hr> </br> העבר את הסמן <a href="javascript:void(0) ;" onmouseover="bgcolor2red( );" onmouseout=document.bgcolor='orange' ;"> כאן </a> כדי לשנות את צבע הרקע </body> </html> תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
היי אני כותב פה תוכנית כחלק מהתוכנית אני צריך לחשב משך זמן ע"י שאני נותן זמן התחלה וזמן סיום בפורמט של דוגמא: START TIME 9:30 ו END TIME 10:00 ואני רוצה לקבל את ההפרש בשעות נניח במקרה הזה 0:30 יש איזשהי פונקציה מוכנה סטנדרטית שיודעת לעשות אתזה? או שאני צריך לכתוב משהו ספציפי עצמאית ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה קטנה בXML, אולי תוכלו לעזור. בשילוב בין קובץ XML לפלאש חיבור בין קובץ XML לפלאש, הפונטים בעברית לא מופיעים. שיניתי UTF8 בקידוד , לא עזר. יש פתרון לדבר הזה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, יש לי מבנה שאחד השדות שלו הוא מערך של מבנים. לכל אחד מהמבנים במערך, יש שדה מטיפוס int ושדה מטיפוס char*. אני מעוניין לאתחל את המבנה החיצוני, כך שבכל אחד מהמבנים הפנימיים המספר יתאפס והמצביע יצביע לnull. האם ישנה דרך יעילה לעשות זאת? (בלי לולאות למיניהן)
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
In function ‘main’: 127: warning: assignment makes pointer from integer without a cast 139: warning: assignment makes pointer from integer without a cast 207:2: warning: no newline at end of file In function `main': (.text+0x51d): undefined reference to `is_registered' ld returned 1 exit status
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
האם יש פונקציית ספרייה שמקבלת משפט של נגיד 9 מילים כמחרוזת וסופרת כמה מילים יש במשפט,כלומר תחזיר 9 במידה ולא איך עושים זאת?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
בניתי תוכנית שעושה פעולות על מילון. בניתי גם רשימה מקושרת גנרית. צירפתי את כל הקבצים שלי. יש לי בעיה עם הפונקציה CopyWord בקובץ dictionary.c. משום מה הערך של הפרמטר השני שלה שונה ממה שאני נותן לו. במקום להעתיק את המחרוזת שנתתי זה מעתיק מחרוזת זבל. מישהו יכול לעזור לי? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי תכנית שמבצעת מיון מהיר על רשימה משורשרת, התכנית והפונקציות עוברות קומפילציה וגם עושות את העבודה, אך אני מנסה להיפטר מכמה הודעות אזהרה שמופיעות לי. ההודעות אזהרה נוגעות לשורת ה PROTOTYPE של הפונקציה qsort שכתבתי בקובץ qsort.h (ביחד עם המימוש שלה) אגב, האזהרות מופיעות גם עם כל הקוד כתוב בקובץ אחד. Warning 1 warning C4030: first formal parameter list longer than the second list Warning 2 warning C4028: formal parameter 1 different from declaration Warning 3 warning C4028: formal parameter 2 different from declaration Warning 4 warning C4273: 'qsort' : inconsistent dll linkage המימוש וה PROTOTYPE זהים לחלוטין, בדקתי אותם עשרות פעמים ואני לא מבין מה הטעות …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
//הפונקציה הבאה מקבלת מחרוזת - ושמה את את כל האותיות שבה במחרוזת חדשה. //הפונקציה תחזיר את המחרוזת החדשה ללא בזבוז זיכרון. //הנה הקוד, אנא עזרו לי להבין מה לא בסדר פה.תודה char *updString(const char *s) { int size=1; char *pNew; while(*s) { if(*s<='Z'&&*s>='A') { pNew=(*char)realloc(size*sizeof(char)); *pNew=*s; pNew++; size++; } s++; } return pNew; }
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי חבר שהמחשב בחדר שלו קצת רחוק מהראוטר האלחוטי , הגלישה בסדר גמור אבל כל 10 דקות מתנתק האינטרנט וצריך לעשות REPAIR [ תקן ] לאשף של האלחוטי של ווינדוס . כלומר יש למטה סימן של המתאם האלחוטי של ווינדוס וצריך לעשות קליק ימני >> תקן \ REPAIR ואז האינטרנט מסתדר 99 אחוז מהזמן . אולי היה עדיף איזה שפת סקריפט ואפילו אפשר היה עם קובץ BAT ויכול להיות שזה רק עינין של הגדרה בווינדוס שיעשה את זה אוטומאטי לא משנה ... בא לי לצור תוכנה כזאת בשביל הקטע וללמוד משהו מעבר לקורס המבוא שלמדתי באו"פ עם JAVA אני ממש לא מתכנת דגול אבל נראה לי צריך קודם לחשוב על אלגורתים כלשהו ואז לממש את זה על ידי חיפוש בגוגל איך לממש את זה . חשבתי על דבר כזה ..ללולאה אין סופית כל 20…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום בניתי תוכנה ב- VS2008 ב- #C במחשב שלי. עכשיו אני רוצה להשים אותה במחשב של אחי שאין בו VS2008. איך אני עושה זאת? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 941 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש מחלקה אשר מטפלת בקבצי וידאו ב-C#. חפרתי ב-msdn ולא מצאתי, אנא עזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
נגיד יש לי 2 בנאים במידה ובנאי 1 נקרא, המטודה x תעשה כך וכך אחרת מטודה x תעשה משהו אחר אפשרי?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם רקורסיה אני לא מבין כמה דברים:. א)למה פונקציה רקורסיבית היא סטטית?. ב)יש לי תנאי בסיס שאם הוא אמת אז שום דבר לא מתבצע יותר? ג)אחרת עד מתי התוכנית מתבצעת?. ד)איך אפשר לדעת אם הפונקציה שלי היא באמת רקורסיבית ולא איטרטיבית?. ה)לפי מה שראיתם אני לא יודע הרבה על זה תודה
-
- 9 תגובות
- 8.5k צפיות
-