תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
-
אני מנסה לבדוק האם מחסנית אחת מוכלת בשניה אבל אני לא מצליח לעשות את זה.. אני חושב שצריך מחסנית עזר, אני צודק? תודה
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום קיבלתי הצעת עבודה לבנות אתר html לחברה שמארגנת טיולים לחול הם דורשים אתר בסיסי של html ושאלו אותי כמה אני רוצה לקחת קצת קשה לי להעריך את המחיר אשמח אם תוכלו לעזור לי בברכה, רז
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, אני מתכנת דיי הרבה עם PHP ו-SQL ויצא לי לאחרונה להתעמק על SQL Injection חוץ מהעובדה שזה מעניין זה גם חיוני לאתר שאני בונה. הכנתי דף כניסה לעמוד ניהול אשר מבקש מהמשתמש שם משתמש וסיסמא, על האתר לא שמתי שום הגנה (שתבדוק אם המשתמש הכניס תווים חוקים בלבד) בכדי לבדוק אם אני מצליח בעצמי להישתמש בידע שרכשתי - הינה שורות הקוד שבה השאילתה רצה: $query = "SELECT user FROM user_pass WHERE(user='".$user."' AND pass='".$enc_pass."' AND user_group='".$user_group."')"; $result = mysql_query($query) or die(mysql_error()); //Select our database (used to compare the user name and password database). המשתנה $user הוא בעצם המחרוזת שהוכנסה לתיבת הטקסט הראשונה והמשתנה enc_pass ה…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לקרוא מערך של ביטים מקובץ ב Java בעזרת הספריה FileInputStream הבעיה היא שעבור ערכים מסויימים הספריה ממירה אותם מ Hex ל Dec בצורה לא נכונה לדוגמא אם בקובץ יש את הביתים הבאים: 00 00 15 A2 הספריה קוראת אותם לתוך המערך בגודל 4 באופן הבא [ 0, 0, 21, 94- ] ההמרה של 15 היא באמת נכונה ו 0x15=21 אבל למה למה הוא ממיר A2 ל 94-? עוד דוגמא 00 FF 03 00 אני מקבל מערך שמכיל את המספרים הבאים [ 0, 0, 3, 1- ] הצורה שבה אני קורא מהקובץ byte[] signa = new byte[4]; File file = new File(fileName);; FileInputStream fis = new FileInputStream(file); fis.read(signa, 0, 4); למישהו יש מושג למה זה קורה??? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני ניגש מחר למבחן במל"מ ... C .. מותר להביא דף נוסחאות לרשום בו מה שרוצים ... יש הצעות למה לכתוב בו?
-
- 2 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אני מנסה לכתוב סקריפט על VMS VAX (קובץ COM) שפעל בערך ככה: קרא קלט מקובץ קלט צור קובץ COM נוסף עם תוכן הקלט עשה לקובץ שנכתב SUBMIT ל BATCH QUEUE חכה עד שהקובץ יסיים לרוץ (בדיקה ע"י F$GETQUI) עשה משהו עם הפלט שהקובץ יצר עבור לקלט הבא... הבעיה היא שנראה כאילו הJOB שנוצר תקוע בתור ולא מסיים (מתחיל?) לרוץ עד שאני קוטע את הסקריפט. יש למישהו עצה מה אני עושה לא נכון, או לפחות הפניה למקום שאפשר לשאול?
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני לא מבין כל כך מי נגד מי בחומר הזה. להלן כמה שורות קוד ולאחר מכן אני אסביר את הבעיה בהבנה שלי. List<int> numList=new List<int>(); Node<int> pos=numList.Getfirst(); for(int i=0;i<3;i++) pos=numList.Insert(pos,i); את השורה הראשונה די ברורה יצירת רשימה של מספרים שלמים. השורה השנייה לא ברורה לי.מה זה NODE ולגבי הפונקציה של ה GETFIRST הוא מחזיר את המיקום הראשון של הרשימה?,אם כן אז הוא מחזיר 0 או NULL.מה זה NULL. לגבי ההכנסה של הערכים איך התוצאה תיראה. בקיצור אני לא מבין מה הולך פה ואני אשמח לעזרה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני יודע לעשות חיפוש בגרנד ויאו..אבל אני רוצה לעשות מנוע חיפוש במאסטר פיג'..שיפתח דף חדש עם תוצאות החיפוש.. איך עושים זאת.. ניסיתי בQUTRYSTRING.. אבל לא הצלחתי לעשות כלום.. מישהו יכול לכוון אותי?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
ניסיתי כמה שלא עבדו. אולי להשתמש בXP MODE (זאת הורדה כבדה, אין לי כח אם זה לא ממש הכרחי)? אם יש מהדר שעובד בwin7 אפילו ב"מצב תאימות" (כשלוחצים כפתור ימיני על הקובץ, מאפיינים, compatibility ואז בוחרים גירסה קודמת של חלונות) גם טוב. נכון שזה מתאים בעיקר לפורום תוכנה אבל רוב הסיכויים שאתם יותר מתמצאים כאן בנושא. 10x
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מעוניין להקים אתר אינטרנט להצגה של תכשיטים. עיצבתי את האתר בתוכנה שנקראת WebSite X5 v8 Evolution . עכשיו הבנתי שאני צריך דומיין להעלות אליו את האתר. אז חיפשתי מכירת דומיינים ומצאתי את זה: http://www.internic.co.il השאלה שלי היא - מה הלאה? אני רק קונה את הדומין ויכול כבר להעלות אליו את האתר שלי? זה מוגבל מבחינה של כמות מידע ? האם כל תוכנה לבניית אתרים אמורה להתאים או שיש שםות מסויימות בבניית אתרין שמתאימות ויש כאלו שלא? אודה לכם אם תוכלו לתת לי קצת ידע בנושא.
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
הבנתי שהפונקציה הזאת לוקחת תאריך בטקסט וממירה אותה למספר על פי ימים וככה אפשר למצוא הפרש ימים בין תאריכים . יש לי בתא F2 30/1/2009 אז רשמתי כך בתא אחר =datevalue(F2) משום מה מקבל שגיאת VALUE כלומר הארגומנט לא תקין מה הבעיה ? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
באפליקציה שאני צריך לכתוב (#C), אני צריך להראות וידאו שנכנס מכרטיס דגימה ואז על המסך לצייר תמונה (bitmap) ככה שהתמונה תופיע מעל החלון אבל שרק החלקים שציירו בהם בתמונה יופיעו מעל הוידאו וששאר הוידאו לא יוסתר. כנראה שההסבר הזה קצת לא מובן, אז תסתכלו בתמונה שמצורפת. תחשבו שהתמונה זה כל ה-Form/Panel והריבוע השחור זה החלון וידאו והקווים האדומים זה התמונת bitmap שאני רוצה לצייר. כלומר במקרה הזה רואים את הקווים האדומים מעל החלון וידאו אך אין רקע לתמונה שמסתיר את החלון וידאו ולכן רואים את שניהם. האובייקט שמציג את הוידאו מממש את הממשק IVideoWindow של DirectShow. אני רואה לזה שתי פתרונות שונים: 1. הוא ליצור אובייקט כלשהו שעליו אני אצייר את הקווים עצמו יהיה שקוף (מלבד הקווים) ושהוא …
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, יש בידי מערכת php הנקראת koobi למי שמכיר האתר שלי הוא www.goodshoes.sweb.co.il/new אם תכנסו לאתר ללשונית about us תוכלו לראות בצד שמאל של האתר מן תפריט navigation כזה בשם common שאותו אני מעוניין לערוך רק אין לי מושג איך יש בידי ftp עם כל קבצי ה php רק אני לא יודע מה source של התפריט הזה איך אני יכול להגיע אליו מישהו יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
ממה שהבנתי, כשמגדירים לפונקציה בקרת גישה מסוג protected, זה אומר שאפשר לגשת אליה גם ממחלקות שיורשות אותה (subclasses) בחבילות (packages) אחרות. (הבנתי נכון?) כתבתי 2 מחלקות ב-2 חבילות שונות כדי לבדוק את זה: package b; public class Toast { protected int rand() { return (int)(Math.random()*100); } } package a; public class Test extends b.Toast { static b.Toast x = new b.Toast(); public static void main(String[] args) { System.out.println(x.rand()); } } אך אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שאין גישה לפונקציה rand, למרות ש-Test היא subclass של Toast... מה אני מפספס פה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. בקטע קוד שצירפתי למטה , יש לי בעיה , שלא ברור לי מה הפעולה מחזירה בצורה הרקורסיבית. למשל אם ניקח את העץ הזה: אז הוא בודק שהצומת הראשונה מפנה למשהו , ואז עושה אותו פעולה על החלק השמאלי ועל החלק הימיני של העץ וכו'.. הבעיה שאם לדוגמא בעץ הוא התחיל ב-8 ואז -3 ואז 8 , עכשיו בחזור מה הוא מחזיר בדיוק? 0 ואז מה? מן הסתם שהוא מחזיר 1 בכל פעם אבל לא הבנתי למה ואיך... תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עושה פרויקט לטכ"ם של זיהוי תמרורים וניתוח תמונה (זיהוי וניתוח תנועת גוף אחר). אילו אלגוריתמים לזיהוי מתאים ישנם? והיכן אוכל למצוא חומר יעיל לנושא?
-
- 9 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
שלום אני מנסה ליצור כונן וירטואלי (בדומה ל דמון טולס) רק שבמקום לעשות מאונט ל CD/DVD אני רוצה לעשות MOUNT ל קובץ VHD שהוא בעצם דיסק קשיח וירטואלי. אני לא מחפש תוכנה אני מחפש קוד בשפת C# שמתמודד עם יצירה, חיבור, ניתוק וכדומה. כלמור ניהול שלם של כוננים וירטואליים. בתודה עידו
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך ביקורת על האתר שלי? מה אתם חושבים? כל ביקורת תתקבל בכיף
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום חברים. אני נדרש לתכנת ממשק למשתמש (GUI) כחלק מפרוייקט שאני חבר בו. הממשק יכיל לא יותר מ-5 מסכים שונים, בכל אחד מהם מס' כפתורים, המנווטים בין המסכים - לא משהו מסובך מדי. אני מתלבט באיזו שפה לתכנת אותו,עם איזו שפה יהיה לי הכי קל? העידפות היא ל-JAVA מכיוון שהממשק ישתמש בקוד מוכן של JAVA כדי לעשות חישובים "מאחורי הקלעים". מה אתם אומרים? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון כשאני משתמש ב PHP MY ADMIN בשרת הפיתוח שעל המחשב (APACHE) אני מקבל את השגיאה main.php: Missing parameter: is_superuser איך שאני מועבר מהדף שמבקש סיסמא לא שידרגתי או שיניתי שום גרסה או הגדרה בתוכנה אני חושב שהשגיאה התחילה אחרי ששידרגתי את FIREFOX יכול להיות שזה בגלל זה? ניסיתי בIE וזה עובד כרגיל. מישו יכול לעזור לי?? אין לי מושג מה לעשות... ??? ??? ??? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי להגיש פרויקט בוורד+אקסל+פווארפוינט הפרויקט צריך להיות על טבלת נתונים כלשהי של לפחות 6 עמודות ו 6 שורות אז מצאתי נושא נחמד ( עשיתי השוואה בין 6 מגברי סטריאו ישנים ) ...וליקטתי נתונים מהרשת עכשיו בטעות בניתי את הטבלה כאשר הדגמים ב A-F וכאשר המאפיינים ב 1-6 וניזכרתי שצריך לעשות את הטבלה הפוך כלומר שהדגמים צריכים להיות ב 1-6 והמאפיינים ב A-F יש למישהו רעיון איך אני הופך בצורה מקוצרת ללא בניה מאפס מחדש את הטבלה ?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-