תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לבנות את פונקציה הזאת אבל זה לא מתקמפל אשמח לעזרה #include<stdio.h> #include <stdlib.h> char* my_strdup(const char *s) { char *p = malloc(strlen(s) + 1); if(p) { strcpy(p, s); } return p; } void main() { char *d; d=my_strdup("hellow"); printf(d); }
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא יודע אם זה לפה, אבל אני צריך עזרה... חבר בנה לי אתר מבוסס ASP.NET שמקשור לדטאבייס SQL שצריך לרוץ על שרת IIS וינדוס 7 כרגע, (אפשרות גם ל-XP) שיריץ אתר ברשת הפנימית(אין צורך בקישור לאינטרנט עצמו). אני פשוט לא מצליח להגדיר את ה-IIS שיציג את האתר בלי ERROR על הרשאות כאלה ואחרות, וגם אם כבר הצלחתי להציג דף ASPX הוא לא באמת מוצג (גוגל כרום מנסה משום מה להוריד את הקובץ אותו אני מנסה להציג ולא מציג אותו (IE מציג את הדף אבל לדעתי זה לא הצגה אמיתית אלא סתם פתיח השל הקובץ, קמווה שהסברתי את עצמי נכון). כל עזרה\מדריך על הפעלת אתר ASP.NET על IIS7\6\5 יעזור לי, תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להשיג את את ה-Handle של הScroller של החלון הנוכחי שהמשתמש נמצא בו. חשבתי להישתמש בפונקצייה GetFocus שאמורה להחזיר לי את ה-Handle של הפקד שהמשתמש נמצא עליו בפוקוס אך הפונקצייה אינה עובדת (אפילו אם לחצתי על הScroller בכדי להיכנס לפוקוס): Dim si As New SCROLLINFO() si.cbSize = Marshal.SizeOf(si) si.fMask = ScrollInfoMask.SIF_POS GetScrollInfo(Handle, ScrollBar, si) Debug.WriteLine(Marshal.GetLastWin32Error) Return si.nPos ניתן ליראות כי אמרתי לתוכנה לרשום בחלון של ה-Debug את מספר השגיאה, המספר הוא 1400 מה שאומר לפי MSDN: "Invalid Window Handle." בעיקרון הפונקצייה כן עבדה בתוך התוכנה כאשר הצבתי Textbox ואפילו לא הייתה שגיאה. אבל ב…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
"בשלב הראשון התכנית תקרא את קובץ המילון ותכניס את המילים לטבלת גיבוב..." איפה אני משיג קובץ מילון, איך אני קורא קובץ מילון ומכניס את המילים בו (בהנחה שכבר מימשתי את טבלת הגיבוב)? זה הפרוייקט האחרון בקורס וחבל שבגלל שטות כזאת אני לא אקבל ציון =[ עזרה מישהו? תודה [=
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עריכה: הבעיה מוצגת 4 פוסטים למטה. עיינתי בספר: לימוד visual c++ תוך 21 ימים של SAMS. בספר (ביום השמיני) יש דרך להצגת להציג תמונה מקובץ שנבחר. קיימים שני חלונות, חלון ראשי שבו בוחרים מה יוצג, וחלון משני שמציג. אני רוצה לעשות חלון בודד שיציג תמונה שהגדרתי כמשאב. ניסיתי את הקוד הבא, אבל הוא עבד רק כאשר מקמתי אותו בחלון המישני (בתוכנה עם 2 החלונות), ולא הציג את התמונה בתוכנה עם החלון הבודד. CDialog::OnInitDialog(); ... // TODO: Add extra initialization here CPaintDC dc(this); CBitmap bm; bm.LoadBitmap(IDB_BITMAP); CDC dcMem; dcMem.CreateCompatibleDC(&dc); dcMem.SelectObject(&bm); dc.BitBlt(10,10,50,50,&dcMem,0,0,SRCCOPY); ... } מה חסר / שגוי בקוד? לשם…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
public static int countArray(int []_arr){ int sign=_arr[0]+1; int count=0; boolean found=false; int start=_arr[0]; for (int i=1; !found; i=((i+1)%_arr.length)){ count++; if (_arr[i]==start){ _arr[i]=sign; //mark this place if (_arr[(i-count)%_arr.length]==_arr[i]) found=true; else _arr[i]=sign; } } return count; } מה שהקוד הזה אמור לעשות הוא בעצם להחזיר את הגודל של המערך בשיטה הבאה : ע"מ לדעת כמה מכוניות יש בחניון (או כמה איברים יש ברשימה המקושרת/מערך) נתחיל ממכונית כל שהיא ונזכור את המספר שלה עכשיו נתחיל לספור מכוניות אם נגיע למכונית שמסומנת כמו המספר של הראשונה (שאולי זו בדיוק היא) אז נבצע שני דברים הראשון נשנה את הסימן שעל…
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
היי אשמח לקבל קצת עזרה, אני בשלבי התלמדות ב PHP ..... בניתי טופס התחברות ל ADMIN הפונקצית התחברות נראית ככה function login() { $username = mysql_real_escape_string($_POST['username']); $password = mysql_real_escape_string($_POST['password']); $check = mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `username`='{$username}' AND `password`='{$password}' "); $r = mysql_num_rows($check); if($r>0) { echo "OK"; } else { echo "NOT OK"; } } הבעיה היא שברגע שאני נכנס לעמוד התחברות זה רושם לי כבר מההתחלה, מעל הטופס: NOT OK. אם אני רושם פרטים נכונים ומזדהה כ ADMIN הוא רושם לי OK ונעלם ה NOT OK. ל…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
להלן התרגיל: List<int> lst = new List<int>(); lst.Insert(null, 10); Node<int> pos = lst.Insert(null, -5); lst.Insert(lst.GetFirst(), 17); pos = lst.Insert(pos, 8); lst.Insert(null, pos.GetInfo()); Console.WriteLine(lst); מה שאני צריך זה שרטוט שמסביר שלב שלב את התרגיל. תודה עומר.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני כרגע משתמש בsession כדי לשמור מידע כאשר מה שאני שומר בsession זה אובייקט מסוג סטודנט (אשר מוגדר בdatabase עם השדות הרלוונטים). אני מצליח לשמור מידע (משדות בעמוד לשדות במשתנה מסוג סטודנט) אבל כשאני חוזר אחורה ורוצה לשנות משהו, הוא לא מאפשר לי לבצע שינוי ב session , אלא שומר רק את השמירה הראשונה שלי. למשל אם יש לי שדה בוליאני ואני מעדכן אותו בהתאם לצ'ק בוקס, כאשר אני חוזר לדף ורוצה לשנות את הבחירה בצ'ק בוקס ושאותו שדה בוליאני ישתנה בsession, הוא לא מאפשר לי. השאלה שלי היא איך אני יכול לחזור חזרה ולעדכן את אותם השדות?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי.. כשאני שולף טקסט מהמסד ומציג את זה על דף, לפני כל " (מרכאות רגילות או כפולות) הוא מדפיס לי \ (סלאש). פעם אני זוכר ששמעתי שצריך להוסיף איזה משהו פונקציה של slash וזה מטפל בבעיה הזו. חיפשתי בגוגל ולא הגעתי לפונקציה הזאת.... אשמח לקבל הסבר מה אפשר לעשות תודה!
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
משום מה רק הלחיצה הראשונה עובדת. יש למישהו מושג למה? הקוד בHTML <asp:ImageButton ID="ImageButton7" runat="server" OnClick="ImageButton7_Click" ImageUrl="jeweleery/radiant-iphone.png"/> הקוד בC# protected void ImageButton7_Click(object sender, ImageClickEventArgs e) { click7 = click7 == false ? true : false; if (click7) ImageButton7.ImageUrl = "jeweleery/radiant-selected.png"; else ImageButton7.ImageUrl = "jeweleery/radiant-iphone.png"; }
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
1. כתוב הוראה אחת המדפיסה את כל האותיות הקטנות ותווי ההאסקי שלהן 2 . TAV1 TAV2 הם שני תווים (טיפוסם CHAR ) שכל אחד מהם מכיל ספרה . כתוב הוראה המאחסנת במשתנה NUM (שטיפוסו INT ) את המספר משני תווים אלו בסדר הבא לדוגמא TAV1= '1' TAV2='2' M אז NUM=1221 אשמח לתשובות תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות תוכנה שתזהה תנועה של היד או תנועה של משהוא אחר מוחשי ותוכל להפוך את זה לתנועה במחשב (נגיד כדור שעושה אותם תנועות) איפה אני מתחיל?
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי, הורדתי את Codeblocks וניסיתי לתכנת ולהריץ בו תכנית לדוגמה. © כשאני מנסה להפעיל את הקומפיילר או הדיבגר אני מקבל הודעת שגיאה האומרת שהם לא מוגדרים. הורדתי את הגרסא שלפי מה שהבנתי אמורה לבוא ביחד איתם. אני זקוק לעזרתכם, אני צריך את התוכנה לצרכי לימודים. תודה רבה מראש.
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
2 מגה זאת סתם דוגמא בגדול אני רוצה להגביל אותו סתם לקילו בייט מסויים
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
מחפש המלצה לספרים בעברית ללימוד שפות התיכנות הנ"ל אני בא מרקע תיכנותי עם שפות אסמבלר C++ וויזואל בייסיק ואת כל זה למדתי בעזרת ספרים ואינטרנט הייתי שמח אם למשהוא יש המלצה לספרים טובים ובעברית ללמידו השפות תיכנות הנ"ל רק שאלה של מתחילים בשפות תיכנות הנ"ל אפשר לבנות ישומים שלא קשורים לאינטרנט כמו תוכנה שבונים בויזואל בייסיק??? תודה רבה רבה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה נשמע חברים? טוב אז ככה אני מתכנת לא מעט זמן ב-c++ יודע את יסודות השפה ברמה טובה( מונחה עצמים וכו') הקטע שעד עכשיו כל הקוד שמימשתי היה ב-win 32 console. application ואני רוצה לדעת באילו ממשקים יש באפשרותי להשתמש כדי לבנות לדוגמא תוכנת ניהול קטנה כמו מסד נתונים או משהו דומה...... אשמח אם תציינו שמות ממשקים ואם אפשר - לא חייב, אפילו לתת הסבר תודה רבה, שחר
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני כותב פרוייקט שנתי בasp.net. יצרתי gridview ששולף מידע מSQL, מה שאני מעונייך לעשות זה לבחור את אחת השורות (איפשרתי select) ולקבל את האובייקט שבחרתי (ולא את המפתח). למשל אם יש לי טבלת סטודנטים ובחרתי סטודנט, אז אני רוצה לתוך משתנה מסוג סטודנט להכניס את הסטודנט שבחרתי. איך אני יכול לעשות את זה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מערך מספרים שלמים נקרא "מערך מתגלגל", אם כל מספר בו מתחיל באותה ספרה שבה מסתיים מספר הקודם. כתוב פעולה המקבלת כפרמטר מערך מספרים שלמים, בודקת אם הוא "מערך מתגלגל" ומדפיסה הודעה מתאימה בהתאם. מה שעשיתי זה פירקתי את התא הראשון לספרותיו ואת התא השני לספרותיו וכל זה בFOR שעובר על כל המערך שהתקבל. אבל אני לא בטוח שעשיתי את זה כמו שצריך כאילו שפעולת הפירוק שלי נכונה בגלל שכאן לא יודעים מה גודל המס' ואני מתבלבל בגלל זה אם אפשר עזרה אני אודה לכם מאוד. תודה יום מצויין
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום ברשותי טופס html של חברת נסיעות ברצוני לערוך את הטופס ולאפשר אופציה של נוסע אחד (כרגע יש בטופס אופציה פתוחה של 3 נוסעים כברירית מחדל) ברצוני לערוך את זה שבראש הטופס יהיה אפשרות לבחור מס' נוסעים והטופס יפתח אותם באופן אוטומטי ויציג את השורות שנבחרו כתנאי לבחירת מס' הנוסעים מצורף קובץ המקור של טופס הנסיעות הנ"ל אשמח אם תוכלו לעזור לי לערוך אותו מצורף קובץ ה html http://www.f2h.co.il/1936007626355
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שאלה כללית: אם נעשה פונקציה לגלות איבר בסדרת פיבונצ'י (זה שכל איבר שווה לסכום השניים שלפניו) המבוססת על רקורסיה, נסו לחשב את האיבר ה90... לי יש 6GB ומעבד i920, באיבר ה40 הוא כבר מתחיל לחשב ממש לאט ולהעלות תוצאות בקצב של פעם בחצי דקה ואחר עולה לפעם בדקה.. ועולה ועולה בקיצור לאט פחד. לכאורה אני מניח שהמחשב ממש מתאמץ, אבל מבחינה בtask manager רק 2.35GB זיכרון בשימוש, וניצול המעבד הוא רק 12%-14%. מה שווה כל ההתפתחות הטכנולוגית בחומרה אם היא פשוט לא יודעת מתי עליה לפעול בשיא הכוח?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, בקרוב אתחיל את הקורס "מבוא למדעי המחשב", אני רוצה להיוועץ בכם לגבי סביבת עבודה מומלצת. לא נראה לי שלתכנות בקורס הזה דרוש איזה כלי מתקדם במיוחד, אני מחפש את הנוח ביותר עם הממשק הטוב ביותר. האם יש סיבה לעבור ללינוקס? אם לא, אשמח לקבל המלצות לסביבת עבודה טובה לווינדוס, לא משנה אם כלי אחד או קומפיילר, עורך טקסט וכו' בנפרד. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כיצד ניתן להוסיף אופציה בסייר הווינדוז, שכאשר תלחץ עליה היא תפעיל את התוכנה שלי + מיקום לקובץ שממנו הפעילו אותו. (בדומה ל-WinRAR ו-Winamp וכדומה...) תודה ושבוע טוב אנשים.
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי אני מנסה להקים אתר לעסק קטן שהקמתי. אחרי הרבה מאוד אתרים ישראלים ל"בניית אתרים חינם" די התייאשתי ועברתי לחפש בחו"ל. את האתר .weebly.com דווקא אהבתי אבל חסרים לי שם כל מני דברים (נגן מובנה, אופציה להעלות תמונות מפיקסה ולא מפליקר ..). האם אתם מכירים אתרים לבניית אתרים חינם שיהיו לי ידידותיים כמו .weebly.com?? (אין לי ידע בבניית אתרים ולכן אני צריך אתר שיהיה כמה שיותר נוח.) מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה ושבוע טוב!
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
למשל אני כותב בטקסט בוקס www.hwzone.co.il זה יכניס תכתובת הזאת או שאני עושה דבר כזה www.hwzone.co.il?textbox.text רק שהתוכןTEXTBOX.TEXT יהיה מה שאני מכניס בטקסבוקס ולא TEXTBOX.TEXT
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-