עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Roni Hazai,

שלום חברים, אני צריך לכתובת ב VBA פרוצדורה לאקסל שתחליף בטווח של תאים שנמצא בעמודה A תו "." ברווח. לדוגמא: סטנדרט חדש א.ח מכו (אחרי ההחלפה תוכן התא יהיה סטנדרט חדש א ח מכו ) טואר בנמל (ללא שינוי) אי.טי.טי.אי שיווק (אחרי ההחלפה תוכן התא יהיה אי טי טי אי שיווק ) תודה

2. Started by gshhary,
    • 0 תגובות
    • 345 צפיות
  3. Started by McMerc,

אני צריך עזרה במציאת מערכת פורומים חינמית. וגם למצוא שרת לשם עליו את המערכת.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  4. Started by wow,

אני מעוניין לכתוב תוכנית מסויימת שתנגן קבצי Wireshark, יש לי קובץ exe שמסוגל לנגן את הקבצים האלו והשאלה שלי היא האם אפשרי שהתוכנית שלי תקרא לקובץ exe הזה ותוסיף לו עוד כמה פרמטרים אחרי ה-exe (כמו למשל Path ומספר מסויים שמייצג מהירות לצורך הדוגמא) איך עושים דבר כזה ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Aviv C,

אני לומד באוניברסיטה קורס C. לפני זה כבר ידעתי C# ושם לא היו כל מיני בעיות עם הקלט. ב- C יש בכל מיני קומפיילרים שונים כל מיני אזהרות על פונקציות קלט. לדוגמה, בקומפיילר של מיקרוסופט (Visual C++) יש אזהרה על הפונקציה scanf. בקומפיילר GCC יש אזהרה על הפונקציה gets. אני מבין שב- C++ משתמשים ב- cin, אבל אני כרגע בקורס לא יכול להשתמש בפונקציה הזאת. אז רק רציתי לדעת באיזו פונקציית קלט הכי כדאי לי להשתמש כדי לקלוט מספרים (scanf?) ובאיזה כדאי לי למחרוזות(gets?)? ראוי לציין שכרגע אני משתמש בפונקציות שרשמתי בסוגריים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by stav_r,

שלום לכולם, על המחשב שלי מותקנת ויסטה 64BIT ובנוסף התקנתי Microsoft Visual C# 2008 Express Edition . כאשר אני מנסה להתחבר ל DataBase בתוכנית , אני מקבל שגיאה The 'Microsoft.Jet.OLEDB.4.0' provider is not registered on the local machine. לאחר חיפוש בגוגל מצאתי שזו בעיה מוכרת בעיקר בויטסה 64BIT ,אומנם מצאתי פתרון ,איך לגרום לאפלקציה לרוץ אבל זה אפשרי רק בגירסה בתשלום של VS . למשהו יש איזה רעיון כיצד לפתור את הבעיה ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  7. אני מחפש גם מדריך מקוון וגם אם יש ספר אז למה לא אני מחפש בעיקר טיפים טריקים דברים כאלה (להפעיל את התכנה ולפתוח פרוייקט אני יודע...)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by D@nny,

שלום , האם בmediator חובה ששתי המחלקות שהוא מתווך ביניהן יירשו מאותו אב? לפי הדוגמאות שראיתי עד עכשיו, זה היה כך. השפה c++ תודה

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  9. Started by פיני1805,

שלום, אני כותב תוכנה ב_JAVA עם Threads. השאלה שלי איך אני עושה DEBUG על תוכנה עם MULTIThreads בפרט ועל THreads בכלל. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by dekgol,

אני צריך windows form פשוט שמכיל 3 טקסטבוקסים שה USER ממלא אותם. ומה שהוא ממלא נשמר בקובץ TXT ובפעם הבאה שהוא יככנס לקובץ הזה (EXE) הקובץ TXT ייטען והמילוי הבא שלו ימשיך להישמר בקובץ ה TXT ללא דריסה של הנתונים הקודמים. ואיזה כפתור ששולף נתון כלשהוא (לא משנה מה) מהטבלה הזאת שבקובץ ה טקסט תודה רבה רבה רבה .... אתם תעזרו לי מאוד אם מישהו יעשה לי טמפלט כזה.

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  11. Started by icebreak,

הקוד הבא: #include <stdio.h> #include <math.h> int main(void) { double a; a = log(1000)/log(10); // we all know that log 1000 / log 10 is 3 printf("if a is %.0lf\n", a); if ((int)a == 3) printf("then why isn't this line being print?\n"); } תריצו אותו, ותקבלו: mycomp ice # gcc -o riddle riddle.c -lmath mycomp ice # ./riddle if a is 3 שורת ה PRINTF השניה לא תתבצע, מדוע? ולא פחות חשוב, מה מוסר ההשכל מכך? --------------- אוקי, יתכן ובחלק מהקומפילרים זה כן יציג את השורה השניה (במיוחד מבוססי MICROSOFT), אך יש מהדרים שאצלם זה לא ידפיס (כמו ה GNU COMPILER כפי שניתן לראות בהרצה שלי)... השאלה מדוע הקוד מתנהג בצורה כזו, ואיך ניתן לפתור א…

• 22 תגובות
    • 4.2k צפיות
  12. היי פורום יקר, זה לא בשבילי זה בשביל אח קטן של חבר. הם קיבלו 4 תרגילים. אני שם את הקישורים לשאלות ביאהו, כי לכאן זה עשה לי בעיות. מי שיכול לעזור ומבין יבורך. העלתי כתמונה תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. האלגוריתם מקבל מערך דו ממדי בגודל 6 על 6 ובודק אם יש בו רביעייה k (זו רביעיה של מספרים שצמודים במערך בצורה של ריבוע לדוגמה יש מערך בגודל 6 על 6 אז האלגוריתם מחפש אם בתוך המערך יש תת מערך בגודל 2 על 2 שבו כל באיברים שווים). הנה האלגוריתם: #include<stdio.h> #include<conio.h> #include<stdlib.h> typedef int arr[6][6]; int chack(arr a) { int i,z,num; for(i = 0; i < 6; i++) { for(z = 0; z < 6; z++) { if((a[z] == a[z+1])&&(a[z+1] == a[i+1][z])&&(a[i+1][z] == a[i+1][z+1])) { num = 1; } else { num = 0; } } } return num; } void main() { clrscr(); int i,z,numb; arr mar; printf("enter 36 numbers\n"); for(i = 0; i < 6; …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני מחפש סקריפט שיהיה מן סטופר אחורי של ימים ,שעות ושניות לתאריך מסויים כלומר אם אני אכוון אותו לתאריך 21.5.05 אז הסטופר ירות אחורה, עם שניות שעות ימים וחודשים. בבקשה תעזרו לי- אני צריך את זה כמה שיותר מהר בתודה מנור

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Aviv C,

איך אני יכול לכתוב בכתב עילי (דוגמה) ב- VB.NET?

16. Started by shahafp,

שוב שלום לכולם, התבקשתי במסגרת קורס מבוא לתכנות לכתוב תכנית שיש לה ארבע פונקציות הראשונה מאתחלת מערך חד ממדי בעל עשר מקומות. ואז כל אחת מהפונקציות עושה משהו אחר השנייה מדפיסה ערך מינימלי\מקסימלי במערך. השלישית מוצאת ערך ומדפיסה את מיקומו. והרביעית מאפסת את הערכים הזוגיים במערך. המטרה היא לכתוב לכל אחת מהאופציות פונקציה משלה ובתכנית הראשית לקרוא להן לפי הצורך. הבעיה: אני לא מצליח לאתחל את המערך. כתבתי פונקציה אשר מזינה ערכים (scanf) לכל אחד מערכי המערך אבל בפונקציה הראשית אני לא מקבל את הערכים האלו ובמקומם מקבל זבל. יש דרך שפונקציה תחזיר מערך? או דרך אחרת לגרום לזה לקרות? הקוד: #include <stdio.h> #define num1 10 int arr[num1]= {}; int choice, i; vo…

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by OshriALM,

שלום לכולם. כפי שאתם בטח רואים אני חדש פה, אז קודם כל אומר שהפורום פה נראה על הכיפאק. עכשיו קצת רקע: אני סטודנט לפיתוח תוכנה(אייפון אנדרואיד) ואני נמצא בשלב המיון כרגע. אנחנו לומגים JS במיון והמרצה נתן לו מס' תרגילים. אשמח אם תוכלו לעזור לי. 1.כתוב תוכנית שמקבלת מהמשתמש 2 מספרים ומדפיסה את כל המספרים ביניהם. חשוב מאוד אין לכם מושג בהתחלה מי הגדול ומי הקטן. זה המקום לומר שאנחנו חייבים להשתמש רק בדברים שלדמנו שהם: 1.אופרטורים: +-*/= == : ? % => <= < > 2.קלט- prompt 3.לולאת while. 4.alert תודה רבה מראש!

• 28 תגובות
    • 5.2k צפיות
  18. Started by Some Thing...,

שלום אני מעוניין למצוא אתר שמסביר איך אני עובד עם TELENET פעם היה לי אבל אני לא זוכר את הכתובת... מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום חברים יש לי פרויקט לימודי לעשות ואני פשוט משתגע אני רוצה לעשות משחק רשת קטנטן בסביבת תכנות של C# הרעיון הוא שתהיה טבלת נתונים מרוחקת (שרת\SQLSERVER וכו) שממנה תוכל התוכנה שאכתוב לבצע זיהוי משתמשים (שם משתמש\סיסמא) וברגע שנכנסים כל משתמש יוכל לשחק והנתונים שלו יהיו בטבלאות - כל עמדה כזאת תתחבר למסד המרוחק ותשלוף נתונים כלפי אותו שחקן ניסיתי לברר על כל דרך אפשרית תנו לי כיוון או משהו שאוכל להשתמש בו .. ממש זקוק לעזרה של החברה כאן. בברכה ויום טוב fatalica

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם למדתי את HTML, אני רוצה ללמוד עוד שפה שתוכל לעזור לי לשפר את הדף שאני בונה, בין אם זה עיצוב או כל דבר שיכול להיות יעיל לדף אינטרנט. אשמח לעצות שבת שלום!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by donkey kong,

Set c = Server.CreateObject("ADODB.Connection") set r = Server.CreateObject("ADODB.Recordset") c.Provider="Microsoft.Jet.OLEDB.4.0" c.Open Server.MapPath("proj.mdb") r.activeconnection=c dim answ, i, vp1, vp2 answ=request.form("chosenAnswer") i=Request.form("VoteNum") r.Open "select * from polls where ID=" & i vp1=r.fields("tvotes")+1 vp2= r.fields("votes" & answ)+1 r.close set r=nothing c.execute "Update polls set votes" & answ & "=" & vp2 & " and tvotes=" & vp1 & " Where id=" & i c.close set c=nothing בניתי סקר בASP והקוד הזה אמור לקבל את הנתונים מהסקר ולעדכן את הטבלה(DB) לנותנים שהתקבלו... יש לי בעיה במשפט הUPD…

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  22. Started by the crazy boy,

יש לי כמה שאלות: אני פותר עכשיו תרגיל. בתרגיל יש משתנה מסוג שלם, אני צריך לקלוט מספר בין אחד לשמונה, ואז להוציא את מספר הנורית בפלט. לדוגמא: המשתנה N שווה 4, תדלק הנורה L4 (1000 בבינארי) איך אני הופך את המספר 4 למספר הקסא דצימלי שווה ל1000 בבינארי.... ויש קשר להזזה שמאלה\ימינה? (משהו אמר לי על זה משהו) תודה לעונים.

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. מישהו יכול אולי לתת לי כיוון של איך אני יכול להתחבר לPORT מסויים במחשב מרוחק ליראות רק עם הוא פתוח ולצאת? וכמו שציינתי לא דרך TELNET כי הפורט הזה נותן STREAMING דרכו...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום. אני מעוניין לפתח משחקים לאנדוראיד בשפת JAVA, ואני לא מכיר לעומק את התוכנות שאיתם מפתחים לאנדרואיד. למיטב ידעתי android studio לא ממש טוב לפיתוח משחקים אם מישהו יכול להסביר לי על זה אני ישמח ומה היתרונות(פריימים לשניה,ניהול תהליכונים וכו) של סביבות עבודה שונות כמו Libgdx על פני android studio? ואם יש תוכנה שממולץ לעבודה איתה ומדריך.

• 30 תגובות
    • 12.1k צפיות
  25. Started by lesForce,

קודם כל שלום לכולם ... יש לי בעיה בנושא המחלקות בC#. אני ממש לא מבין את העיניין, אני כן מבין מה כל דבר עושה (PUBLIC,VOID, ואיך הכל עובד אני מבין...) אבל אני לא מבין לאיזה דברים צריך לעשות פעולות, אני לא מבין מה הקטע של פעולה בונה. ואני ממש לא יודע איך להתחיל באמת לבנות מחלקות (מה לבנות וכו) אני אשמח אם מישהו יבהיר לי את העניין בקצרה וייתן לי עצות מניסיוני האישי שעזרו לו. תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.