תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את התוכנה וכל מה שאני מנסה להריץ אני מקבל את השגיאה שלמטה אפילו את הדבר הפשוט ביותר כמו: #include <stdio.h> void main(){ printf("dasdasd"); } 1>------ Build started: Project: aaa, Configuration: Debug Win32 ------ 1> sss.c 1>MSVCRTD.lib(crtexew.obj) : error LNK2019: unresolved external symbol _WinMain@16 referenced in function ___tmainCRTStartup 1>C:\Users\****************\Desktop\aaa\Debug\aaa.exe : fatal error LNK1120: 1 unresolved externals ========== Build: 0 succeeded, 1 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ==========
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי toolbar שבו יש מספר כפתורים וקומבו אחד(ב-אקסט - ג'אווה סקריפט) , אני מחפש דרך שבה אוכל לשלוף נתונים מטבלת SQL ולהעבירם לקומבו (הנתונים מתעדכנים כל הזמן ויש לשלוף את חמשת האחרונים) למישהו יש מושג איך מממשים את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבנות TOOLS BAR ל IE ול FF השמח לדעת מאיפה להתחיל...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי איזה פרויקט קטן שנפל בחלקי לעשות , יש אתר קיים שבנוי בסיסי בHTML ואני צריך לעביר אותו לשפה דינמית ולעשות ממנו משהו יפה. הרקע התכנותי שלי הוא ידע בHTML ובJAVA ( לא JAVASCRIPT ). חשבתי ללמוד PHP לשם המשימה הזאת. האם חשבתי נכון? איך להתחיל בעצם? השמח לקבל טיפים בנושא. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חשבתי לנסות לעזור ולצרף חבר מכאן, אם אפשר אז למה לא. בכל מקרה פרויייקט מעניין מאוד - עבודה במשכורת ו/או אחוזים מהחברה. מי שמעוניין שיפנה אליי בהודעה פרטית - חשוב שיהיה בן אדם תותח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין ללמוד תוכנת צד שרת שתאפשר לי להקים אתר מכירות באינטרנט בצורה הטובה ביותר, אתר שיכלול פרטים רבים למכירה שאני יוכל לשנות בכל רגע נתון, משתמשים,כרטיסי אשראי וכמו כן הגנות אבטחה תואמות לאתר שכזה... השאלה שלי היא איזו שפה PHP/ASP היא עדיפה מניסיונכם לבניית אתר שכזה? וכמו כן מה נותן יותר אפשרויות אבטחה.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בשפת C הגדרתי שני structures: typedef struct { int x; int y; } a; typdef struct { int x; float y; int z; } b; אני רוצה לכתוב פונקציה שתבצע פעולה זהה על המבנים אבל אני צריך לשכפל אותה בגלל שוני ה TYPE לדוגמא : int foo_a(a* s) { return (int)(s->x +s->y); } int foo_b(b* s) { return (int)(s->x +s->y); } איך אפשר לאחד לפונקציה אחת ? שנראית בערך כך: int foo(void *s) { return (int)(s->x + s->y); }
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לילמוד PHP כנראה בקורס ולפני כן החלטתי להתייעץ לגביי כדאיות הקורסים הנ"ל בארץ. הבנתי שPHP זה לא שפה ש"כובשת" את שוק העבודה בארץ ולא נמצאת בזרם המוביל, אבל בכל זאת מה רמת הלימוד של המכללות השונות בארץ... האם הקורסים כאן באמת מלמדים משהו שאי אפשר ללמוד לבד, מי שיש לו ניסיון עם מכללה מסוימת אשמח אם יפנה אלי אפילו בפרטי. חשוב לי להיות בטוח שאני באמת ילמד משהו מקרוס כזה ולא יצא עם סתם כאבי ראש מיותרים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה קטנה. הקדמה: זאת תוכנית שמקבלת מספרים הנמצאים במערך.התוכנית בודקת האם המספר שלילי או חיובי ומבצעת פולינום עבור כל אחד בהתאמה. לאחר כל פעולה כזאת אני רוצה שהתוכנית תציג לי פלט של התוכנית ופה נתקלתי בקושי. אני לא מצליח לגרום לה להדפיס את המספר. ההדפסה בלייבל PRINT: .MODEL SMALL .STACK 100h .DATA VAR1 DW 0 NUSTR DB 10D,-10D,20D,-20D,30D,-30D,40D,-40D,50D,-50D,'$' RESULT DW , ,'$' Poli1 DB 13,10,'3x^2+5x+12=',13,10,'$' Poli2 DB 13,10,'-X^2+14=',13,10,'$' .CODE START: MOV AX,@DATA ; DS can be written to only through a register MOV DS,AX ; Set DS to point to data segment MOV AH,9 ; Set print option for int 21h …
-
- 3 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך לתכנת באסמבלר הכי בסיסי שיש (8086). אני עובד עם VISUAL STUDIO 2009 ושם אין את האפשרות אפילו ליצור פרוייקט אסמבלר. מצאתי מאמר שמסביר איך לקמפל ולהריץ אסמבלר של 586 ב VS אבל זה לא עוזר לי. מישהו יודע איך אני יכול להריץ ולדבאג אסמבלר 8086 ב VS2009? תודה על העזרה , ממש יעזור לי
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני חדש בתחום למדתי בנתיים html ו css כדי לבנות אתר מידע כשאת החיפוש עושים בשאלה חופשית כמו באתר של אגד http://www.egged.co.il/ זה שרושמים שאלה חופשית והחיפוש מזהה מילים ומילים נרדפות בצירופים שונים. לדוגמא לכל תשובה במאגר מידע אני יכול להגדיר איזה שילובים של מילים ומילים נרדפות יובילו לתשובה השאלה איזה שפות ללמוד בשביל אתר כזה ואיך נקראת מערכת חיפוש כזאת בשביל ללמוד עליה עוד? אם בעתיד ארצה להכניס פרסומות AdSense לאתר שיושב על אחסון חינמי של AWARDSPACE.COM זה אפשרי? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי קבוצה של jlable שנקראים לדוגמה jlable1,jlable2 ,jlable3....וכו אני רוצה להגיע לליבלים האלה באמצעות משתנה כלומר לבצע משהו כזה : for(i=0;i<100;i++) jlable+i.setlable("bla") יש למישהו מושג איך עושים את זה ?? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה לבנות תוכנית קטנה ב c#, ויש לי שם checkedListBox, שמלאה כמובן בchackBox-ים, אני רוצה לתת למשתמש את האפשרות ללחוץ כפתור ימני על אחד מהם ושיעלה לו שאלה האם למחוק את הcheckBox. הבנתי שאני צריכה לכתוב : if (e.Button == System.Windows.Forms.MouseButtons.Right) { פה הקוד } אני לא מצליחה למצוא איזה פקודה/מה אני צריכה מ toolbox (אם בכלל) שפותח את החלון הקטן בו אני יכולה ליצור Delete אשמח אם מישהו יוכל לעזור אני עובדת עם visual studio 2010
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא כ"כ מבין בזה, אבל כשאני יתחיל לעבוד עם מחלקות ושימושים בדברים מוכנים, יש הבדל גדול בין Monodevelop לבין התוכנה של מייקרוסופט? עדיף לא ללמוד על מונו? כי אני לפעמים משתמש בלינוקס וזה נוח שם
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני כותב תוכנה לחישוב שורשים של פולינום. יצרתי טופס ובו המשתמש מכניס את מעלת הפולינום ולפי זה אני יוצר את כמות ה- TEXT BOX בטופס לפי מעלת הפולינום. אחרי שאני יוצר את כולם בעזרת לולאת FOR אני מאבד את הייחוס אליהם, כלומר איך אני ניגש לכל אחת מה -TEXTBOX כדי לקרוא את התוכן שלהם. אודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, ניסתי לערוך את פוטר האתר ולהכניס לו תפריט נוחה תחתונה אבל משהו נדפק בקוד. מאחר ואני לא מתכנת אני לא מצליח לאתר מה דפוק שם: <div id="footer"> <?php theme_module("footer"); ?> <?php switch ($current_page_filename) { case 'kop1.php': echo <a title="דף הבית" href="[url]http://www.blabla.co.il">דף[/url] הבית</a><$php> break; default: '<a title="דף הבית" href="[url]http://www.blabla.co.il">דף[/url] הבית</a>'<$php> break; } ?> </div> <!-- footer --> </div> <!-- calosc --> התופעה היא שבלי הקוד הזה האתר עולה אבל אם אני מכניס את הקוד הזה אז האתר לא עולה בכלל ומציג לי הוד…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ץNET 4 על המחשב וכעט ניסיתי להתקין את חבילת הGUI של MYSQL. וזה אומר לי שאני חייב .NET 3.5 האם אני יכול להתקין בנוסף ל.NET 4 את NET 3.5? או שזה גורם לבעיות?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התחלתי ללמוד אסמבלי באוניברסיטה, ובקרוב אני צריך לכתוב תוכניות. החשש היחיד שלי הוא מזה שאנחנו לומדים על אסמבלי והכל על מעבדי 32 ביט, ואילו אצלי בבית אני עובד על מעבד 64 ביט. ליתר דיוק מה שיש לי בבית הוא מחשב נייד עם מעבד Intel Core i3 עם מערכת הפעלה ubuntu 10.04 וקומפיילר gcc. רציתי לדעת אם יש הבדלים בין כתיבת אסמבלי 32 ביט לכתיבת אסמבלי 64 ביט (דברים כמו גודל רג'יסטרים, גודל כתובות)? הדגש העיקרי בשאלה שלי הוא על האם תוכנית שאני אכתוב כאילו כמו למעבד 32 ביט תעבוד רגיל במעבד ה- 64 ביט שלי?
-
- 10 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לעשות פרוייקט גמר 5 יחידות בשפת c# ורוב הפרוייקט שלי הוא יותר בגרפיקה של השפה, עיצוב של תוכנה כמו כל תוכנה רגילה . הבעיה שאני לא כל כך מבין איך לעשות את זה ב visual studio וחיפשתי בהרבה אתרים ולא מצאתי מדריך שמסביר כיצד להשתמש בגרפיקה ב visual studio בשפת #c . מישהו יודע איפה או שיש לו מדריך שמסביר כיצד להשתמש בתוכנה או יכול להפנות/ לתת לי כיוון איפה לחפש מדריך בנושא זה . תודה רבה לעונים .
-
- 1 תגובה
- 7.6k צפיות
-
-
היי אני בונה תוכנית בJAVA אשר תקרא מילים ותספור אותם ובסוף תוציא קצת סטטיסטיקה כרגע אני מצליח לקרוא מילים מקובץ ולהכניס אותן לתוך TREEMAP ששם יש לKEY זה המילה וVALUE זה מספר המופעים שלה.... עכשיו אני צריך לשלוף את המילים ולסדר אותן מה שכיחה לנדירה השאלה איך אני שולף מתוך הMAP את הKEY שלו יש את הVALUE הכי גבוה??? KEY מוגדר STRING VALUE מוגדר INTEGER רעיונות??? תיאור של המפה http://download.oracle.com/javase/6/docs/api/java/util/TreeMap.html
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים. על הנייד יש ווינדווס 7 32 ביט, עליו אין בעיה ליצור פרוייקטים של C++/VC++. על הנייח יש ווינדווס 7 64 ביט, גם עליו מותקן VS2008. אין שום בעיה לעבוד על פרוייקטים ב C#, אבל כשאני מנסה לפתוח פרוייקט ישן ב C++, או VC++, אני מקבל את השגיאה שבתמונה. ניסיתי שוב להתקין על הנייח את VS2008, הפעם בחרתי שיתקין כל מיני דברים שהיה רשום שם 64 BIT כמו CRYSTAL REPORT ושטויות כאלה שלא נראה לי קשורים, אבל בכל זאת. רק לציין, שכן מופיע לי בחלון ב VS2008 , ליצור פרוייקט חדש ב VC++ אבל בכל זאת אני מקבל את השגיאה. הבעיה היא לא בפרוייקטים, כי על הנייד הם נפתחים ללא בעיה. ניסיתי להיכנס ל COMMAND LINE של VS2008 ולעשות RESET PACKAGES (משהו בסגנון) אבל זה לא עזר. זקוק לעזרתכם ידידיי!!…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לדעת כיצד לקרוא את 3 השורות הבאות ל3 מערכים בשפת c בשימוש עם fscanf שימו לב כי אין אחדות בגודל של המספר, כלומר, המספר יכול להיות החל מחד ספרתי ועד 5 ספרות. a 4 32 1 435 3 43 22 d 5 6 33 3 1 9999 e 43 6 תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מציקה בכתיבת תוכנית ב C#. יש לי את ה Form הראשי של המשחק, שבו מוגדרים שני שחקנים בצורה הבאה: Player player1, player2; (האיתחול שלהם נעשה ע"י Event כאשר נלחץ הכפתור NewGame ) ה Class שנקרא Player נראה כך: namespace DotsAndBoxes { public class Player { public Player(String name) { this.Name = name; } public String Name { get; set; } public int score { get; set; } } } כל הפורמים והקלאסים מוגדרים תחת אותו Namespace שנקרא DotsAndBoxes עכשיו, יש לי Form נוסף שנקרא SettingsMenu ומשום מה כשאני מנסה לגשת אל Player1 אני מקבל את השגיאה: The name 'player1' does not exist in th…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לעזרה בנושא שפת C - קיבלתי תרגיל לבנות תוכנה שאמורה לבצע: תקלוט התוכנית מספר שלם ותדפיס למסך האם מופיעה בו הספרה 5 במידה והמספר הנקלט אינו שלם או שנקלטו תווים שאינם מהווים מספר (חישבו איך תוכלו לבדוק זאת) יש להדפיס למשתמש הודעה מתאימה בשורה נפרדת ולהמתין לקלט חילופי. אין לי מושג איך להתחיל אפילו לכתוב את זה - מבני בקרה מותרים לשימוש - IF - ELSE - WHILE - FOR - DO.WHILE - WHITCH אפילו כיוון כללי יספיק לי... תודה מראש,
-
- 14 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אחרי בניית טבלה בבצפר משום מה אני לא מצליח לשנות את הטבלה. כשאני מנסה להוסיף שורה אני מקבל את השגיאה הבאה: http://img687.imageshack.us/img687/4472/14791445.jpg
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-