עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by crowbar87,

אני מנסה ליצור מופע של משתנה מסוג Random לתוך משתנה מסוג long Random rand = new Random(); long x = rand.nextLong(); השאלה שלי היא איך ניתן להגריל מספר לונג בטווח מסויים? (אני צריך מספר לונג בין 0 ל-50000) הפקודה (rand.nextLong(50000 נותנת שגיאה.. :-\

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי חבר'ס , לאחרונה הוספתי באתר שלי דף מסויים שמציין שהגולש הגיע למקום שלא קיים , רוצים לראות ? כנסו לאתר שלי : www.room4u.co.cc ותקליקו על הפרסומת למטה ( הקישור שם שבור ) זה יפנה אתכם ישירות לדף העניין הוא , שלקחתי את הפלטפורמה מהאתר : http://www.thebest404pageever.com/ עכשיו , אם תשימו לב , כל פעם שתלחצו REFRESH אתם תראו סרטון אחר , העניין הוא שגם אני רוצה לעשות את זה בדף השגיאה שלי , אך אינני מוצא את הקוד בשום מקום , הייתי רוצה לבצע זאת עם הקוד PHP ניסיתי עם הקוד הבא : <?php $swf_html[] = '[url]http://cdn.anyhub.net/thebest404pageever/swf/grim_grinning_ghosts.swf';[/url] $swf_html[] = '[url]http://cdn.anyhub.net/thebest404pageever/swf/dance_party.swf';[…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by kobian,

שלום לכולם פתחתי אתר בCOI (עדיין בשלבי בנייה) ומשום מה האתר לא מופיע בחיפוש בגוגל גם שאני רושם את האתר במלואו זה האתר http://asmagnetim.coi.co.il/ השאלה היא למה זה לא מופיע ומה אפשר לעשות בשביל שזה יופיע בחיפוש בגוגל. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  4. אני בכיתה יא', לומד כרגע מערכים עם פעולות בוליאניות שמחזירות אמת או שקר. אני עובד בשפת JAVA בתוכנה NETBEANS. מחר יש לי בוחן ובבוחן יהיה תרגיל שבו תהיה פעולה שגויה ואני צריך לתת דוגמה למערך שמשיג את מטרתו, למערך שאינו משיג את מטרתו ולתקן את קטע התוכנית. בנוסף יהיה תרגיל לכתוב פעולה בוליאנית. חיפשתי בבחינות בגרות ולא מצאתי תרגילים כאלו. אם מישהו יודע היכן יש אני מאוד אשמח. תודה ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. מצאתי באמזון את הספרים הנ"ל: http://www.amazon.com/Learning-MySQL-JavaScript-Step---Step/dp/0596157134/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1293278850&sr=8-2 http://www.amazon.com/PHP-MySQL-Dynamic-Web-Sites/dp/032152599X/ref=cm_cr_pr_product_top http://www.amazon.com/PHP-MySQL-Web-Development-4th/dp/0672329166/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1293278850&sr=8-1 אשמח לקבל הצעות נוספות

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by daniel4300,

אני עושה פרוייקט מחשבים, ואני צריך למשוך מידע מאקסל (שם אני מנהל את הפרטים של הפרוייקט), לויזואל סטודיו (שם אני מציג את הפרטים ועורך). מישהו יודע איפה אפשר למצוא מדריך או ספר? אני צריך את זה ממש דחוף ולא מוצא בשומקום..!! יש לי עוד שאלה קטנה מקווה שתוכל לעזור לי, אני מדבר על windows form application בשפת c# איך אני יכול מתוך מחלקה לבצע פעולה שתשנה את הvisible של פריט מסוים למשל של button? אני יודע לשנות את זה מהמאפיינים של הפריט פשוט בvisible לשנות לtrue\false אבל אני צריך לשנות את זה מפעולה במחלקה ,צריך פעולה בשפת c#.. מקווה שניסחתי את זה טוב..

• 14 תגובות
    • 4.8k צפיות
  7. Started by fredi157,

איך אני יכול להפעיל אסבלי ב-WINDOWS 7? וגם באיזו תוכנה צריך להשתמש כדי להפעיל אותו?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by NI4NI,

שלום ראשית, אני אקדים ואומר שאין לי בכלל נסיון בפיתוח WEB, אך יש לי ניסיון ב-JAVA. לכן אני מניח שמפתחי ה WEB פה יגחכו. מה שאני רוצה זה לפתח אפליקציה מקומית קטנה (לא חשופה לאינטרנט) שהממשק שלה יהיה וובי. אני רוצה שזה יהיה כמה שיותר רזה וקטן ולכן אני לא משתמש בשום WEB SERVER או APP SERVER גדול ומוכר אלא פשוט כתבתי web server קטן בעצמי. אני אקבל את המידע מה BROWSER וכבר ינתח אותו ויתעסק איתו בעצמי. הבעיה היא שלא ברור לי איך לשלוח מידע מה client ל- server. יש כמובן אפשרות ליצור FORMS ולשלוח בעזרת SUBMIT, אבל באפליקציית WEB מודרנית הרי אין כאלה כפתורים, אלא בעצם IMAGES. בקיצור, אני רוצה שהמשתמש ילחץ על INAGE מסויים (כפתור) והשרת יקבל אינדיקציה שכפתור X הוקלק. איך אני עושה את ז…

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. הי, אני צריך לבצע שליפה מה-DB של בערך +100 רשומות רנדומליות מה-DB. אני לא מומחה גדול ל- SQL אבל אני יודע שהשאילתא שהיום אני מבצע היא לא הכי יעילה. SELECT * FROM TABLE ORDER BY RAND() LIMIT 200 בנתיים זה עובד סבבה כי אין לי הרבה רשומות (20), אבל הטבלה אמורה לגדול לכמה אלפים טובים לפחות. בטבלה יש עמודה של IDs שהיא AUTO_INCREMENT והיא Primary Key. לפי מה שאני מבין יש לי 2 אופציות. 1. לבצע שאילתא יעילה יותר - אולי תוכלו להפנות אותי לאחת כזו. ראיתי פה כמה http://akinas.com/pages/en/blog/mysql_random_row/ אבל הם כל פעם שולפים רשומה אחת, וכשניסיתי להגדיל את הטווח זה לא החזיר לי מספר קבוע של ערכים. 2. לבצע שליפה כדי לברר את מספר הרשומות הקיימות. ב-PHP לחולל 100+ מספרים רנדומלים …

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. שלום לכולם, החלטתי לפנות לפה מפני שאני משער שאמצא פה אמצא כמה אנשים שמתמחים ב-SQL Injections. ברשותי אתר שלאחרונה נפרץ כמה וכמה פעמים באמצעות השיטה (למרות שאני בטוח שחסמתי את כול הפירצות האפשריות). אני צריך עזרה מאדם שמתמחה יותר בתחום ויוכל לעזור לי לזהות את הפירצות שנותרו, אציין כי אין תמורה - עזרה זו חשובה לי ואני זקוק לה בהקדם האפשרי ביותר! אנא פנו אליי בפרטי תודה, שי.

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. שלום לכולם. אני לקראת בניית אתר האינטרנט הראשון שלי. האתר מיועד לשמש כחלון ראווה לעסק המשפחתי. האתר אמור להיות סטטי אך הייתי רוצה לשמור לעצמי את האופציה לשינויים קטנים בעתיד עם זה ברמת התוכן, עיצוב, קוד, ובשל כך אני מנסה לעשות זאת בעצמי ולהימנע מעבודה עם מתכנת שיחייב אותי שכול שינוי יצטרך לעבור דרכו. האתר לא צריך לכלול בתוכו מערכות כגון: פורומים, בלוג וכו'. האתר צריך לייצג את המוניטין של החברה בצורה עניינית ומסודרת וחשוב מאוד שהעיצוב יהיה נקי ומסודר. הידע שלי ב-HTML\CSS הוא בסיסי ביותר ובשל כך חשבתי לבנות את האתר בעזרת WordPress\Joomla, יתרונות? חסרונות?. חשבתי גם על DreamWeaver כאופציה לכלי עזר בחוסר הידע שלי בכתיבת HTML באופן ידני, אשמח לשמוע את דעתכם בעניין. חשו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by alex15,

using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static void Main(string[] args) { Console.WriteLine("Please enter a sentence and press ENTER"); string input = Console.ReadLine(); int i = 0; Console.WriteLine("please enter your name"); string g = Console.ReadLine(); while (i < 10 ) { Console.WriteLine(input+g); i = i + 1; } } } } הקוד הזה קולט את מה שאתה רושם פעמיים ומדפיס . אבל הוא לא שם רווחים בין המילים .כאשר הוא מדפיס אותם . איך אני יכול לשים רווחים ? ב I למה שמנו אפס ולמה לא שמנו 5 או 9 או כל מס…

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  13. Started by orelzion,

איך ניגשים לקלאס שמוגדר בקובץ אחר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Aviv C,

יש לי את המחלקה הבא: public class ForagersTask extends Task { private ConcurrentLinkedQueue<Forager> foragers; private long waitTime; public ForagersTask(Collection<Forager> foragers, long refreshRate) { // Saves the Foragers this.foragers = new ConcurrentLinkedQueue<Forager>(foragers); // Saves the wait time waitTime = 1000 / refreshRate; } @Override public void run() { // Gets the first Forager Forager current = foragers.poll(); // Checks if the Task should stop while ((!terminate) && (current != null)) { try { // Performs the Forager action current.act(); // Adds the Forager to the Queue foragers.add…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by iem,

אני מחפש פונקציה שמקבלת מערך תווים עם רווחים וטאבים ומחזירה את אותו מערך ללא הרווחים והטאבים. אני מאמין שקיימת פונק' כזו באחד מקבצי ה-header הבסיסיים של השפה, רק שלא מצאתי אחת כזו... תודה !!

• 22 תגובות
    • 6.1k צפיות
  16. Started by milgy,

אוקיי, אז התקדמתי הצלחתי ליצור סקריפט כזה והוא אפילו שולח לי מייל לתיבת הדואר שלי לאחר מילוי פרטים בטופס צור קשר, אבל ישנה בעיה אני מקבל את המייל בג'יבריש, ניסיתי להגדיר קידוד UTF 8 ניסיתי קידוד עברי ותמיד אני מקבל את המייל בג'יבריש יש למישהו רעיון איך אפשר לתקן את הבעיה ? תודה... שי

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Psy,

ראיתי שיש שרתי אחסון שמאפשרים תמיכה במסדי נתונים של ACCESS ושל mySQL איך זה בדיוק עובד ? אם יש לי מסד נתונים של ACCESS איך זה בא לידי ביטוי בשרת ? הרי לכל שרת אפשר להעלות כל סוג קובץ ושם הוא מאוחסן (או שאני טועה) אז מה זאת אומרת התמיכה הזאת במסדי הנתונים, איך זה עובד, מה צריך לעשות? תודה!

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by אתי :),

מישהו יכול לעזור לי...? איך קולטים מחרוזת עם רווחים ב-C אם אני כותבת ככה: char str[100]; cout<<"please enter you string\n"; cin>>str; cout<<str; ואני מכניסה 2 מילים אחת אחרי השניה בהדפסה זה מדפיס רק את המילה הראשונה. מה עושים?!?!?!

• 7 תגובות
    • 12.5k צפיות
  19. Started by ביצה,

אהלן! עברתי ממגמת אלקטרוניקה למחשבים ככה שכל מה שלמדתי ב-C ואסמבלי- לפח :-[ קיצור, אני מנסה לעשות תרגיל במחשבים בשפת ג'אוה ושאני מקמפל אני מקבל הודעת שגיאה שלא יודע מה צריך לעשות איתה. מה צריך לכתוב כדי שיהיה אפשר לקלוט למשתנה N? מצורפות 2 תמונות שאמורות להמחיש מה הבעיה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, אני רוצה ללמוד עיצוב אתרים. התחלתי לקרוא את הספרים: Head start web design ו The principles of beautiful web design אבל הספרים האלה מדברים בתאוריה על צבעים, וסידורי טקסט וכל מיני דברים כאלה... ואני צריך ספר או מדריך שמלמד את זה, וגם איך ליישם את זה בפוטושופ. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by gilp123,

שלום, אני מעוניין לבנות אתר משלי. האם מישהו מכיר אתרים טובים שעוזרים לבנות ? אשמח לעזרה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by ori2694,

יש לי מבנה של פונקצה ובתוכה משתנה בשם num1 מטיפוס double. מה אני רושם במקום ה Void כדי להחזיר אותו ומה אני רושם בפונקציה השנייה כדי שתקבל אותו?

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by almogas,

שלום לכולם יש לי psd של שדות הרשמה שהורדתי, אני יודע html css איך אני משתמש בהם? אני צריך עזרה לגבי כפתור ושדה של חיפוש. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יצרתי כפתור ואני רוצה להגדיר שהרקע שלו יהיה תמונה. הבנתי צריך לעשות Import לתמונה לתוך NetBeans. חיפשתי בגוגל איך עושים אימפורט לתמונה ובכלל איך מגדירים תמונה כרקע לכפתור ולא מצאתי תשובה. מקווה שמישהו יכול לעזור לי כאן תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Apex,

צהריים טובים, אני מקבל מערך תוים בעזרת getchar שבסופו שורה חדשה n\ אני מעוניין לבדוק שכל התוים הם מספרים ושהתו הראשון הוא לא n\ for (i=0;i<numsize;i++) { if ((arr[i]<'0')||(arr[i]>'9')||(arr[0]=='\n')) return -1; לגבי הבדיקה של האם הקלט הוא מספר זה בסדר ומודפסת לי הודעה שגיאה במקרה הצורך, אך אם התו הראשון הוא n\ אז כלום לא קורה. בעיה נוספת: אני קולט 2 מערכים ולא הצלחתי להגדיר חסם לכך שהמשתמש מקליד יותר מהקלט שאני מבקש. מה שניסיתי זה ליצור מונה שסופר את הקלט, ואז בפונקציה שבודקת את תקינות הקלט לוודא שהתו אחרי הספרה האחרונה הוא n\ אך זה לא עבד ואני מקבל את הודעה השגיאה בכל מקרה, למרות שגודלו של המערך מוגדר אם אני מקליד את הספרות ברצף וחורג מגודל המערך הראשו…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים