עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Ghosthunter,

זה אמור להיות דפדפן שאתם נותנים לו כתובת, עם מספר, והוא מחליף את המספר כשאתם אומרים לו. למשל הכתובת www28.brinkster.com/ghosthunter00/pages/forums/forum.asp?forumID= עכשיו אחרי ה- = אתם יכולים להחליף כל מספר שאתם רוצים. קצת קשה לי להסביר את מה שהוא עושה, ולמה אתם צריכים את זה, תורידו ותראו שזה יעזור לכם מאוד. אנא תנו פידבק. ואני מקווה מאוד שתמצאו לזה שימוש טוב(כי אני לא כל כך). [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני מנסה לעשות דוגמאות מהספר וללמוד אבל בתוכנה הזאת כל פעם שאני רוצה לקמפל דוגמא אחת הוא דורש ממני לפתוח "project" וגם כן שומר עוד שלוש ארבע קבצים (חוץ מ CPP ו EXE)... למישהו יש מושג איך אפשר לפשט את השימוש בתוכנה על מנת שיהיה יותר נוח לשימוש עבור הדוגמאות? אם אני כבר כותב אז יש איזה תרגיל אצלי בספר על סוגי משתנים (GLOBAL AND LOCAL) וניסיתי בשני קומפילרים שונים ובדקתי שגיאות כתיב והוא פשוט לא קולט את המשתנה הגלובלי. הקוד: // This program demonstrates use of Global variable and local variable. #include <iostream> using namespace std; void func1(); void func2(); int count; // this is a global variable int main() { int i; // this is a local variable for(i=0; …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. היי, יש לי בתוכנית קטע שאני מקבלת מהמשתמש ערך כלשהו ואני מכניסה ת הערך הזה לתוך string אבל זה אמור להיות מספר כלשהו, איך אני יכולה לבדוק אם הערך הזה הוא מספר? אני ממש אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בזה !! תודהה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. קיבלנו תרגיל לגרום לכך שהמערך ישנה את סדרו בצורה הבאה: המספר האחרון עובר להיות הראשון ושאר המספרים כל אחד עובר מקום אחד קדימה (מן הסתם)... מה שיצא לי זה כל המספרים פשוט מוצגים לי בסדר הפוך..עזרה מישהו? מצרפת תמונה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by amitrotem,

יש לי אתר אינטרנט שמותאם למובייל, יש באתר לינק לעמוד הפייסבוק שלנו, כשלוחצים עליו מגיעים לעמוד הפייסבוק בדפדפן האינטרנט, אף אחד לא מתחבר לפייסבוק מהדפדפן בנייד. האם קיימת אופצייה כאשר ילחצו על הלינק יפתח העמוד שלנו באפליקציית FACEBOOK, כמו לדוגמא לינק ל WAZE שפותח את האפליקצייה. חיפשתי קצת בגוגל ומצאתי דרך שלא כ"כ עובדת, אשמח לשמוע מה אתם עושים. תודה ושבוע טוב עמית

6. Started by s_b54,

אני מעוניין שגולשים יוכלו לשלוח מייל דרך האתר ולא דרך המחשב שלהם שכאשר הם ילחצו על "send" הוא ישלח ישר עכשיו אני יודע שצריך שרת שתומך שפות צד שרת ויש לי כזה עכשיו האם מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי איך אני עושה את זה אין לי ידע נרחב ב php אז אם מישהו יוכל להסביר לי אני אשמח בתודה s_b54

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by mimig,

שלום, איך שולחים להרצה (משולש ירוק) רק form מסויים - נדרש, ולא את הform שנכתב בporgram שפונקציית הmain. ?? עזרה- תודה!!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Amit Shani,

אז בניתי מחלקה בשם Rational שמכילה nom ו denom - כלומר, המייצגת שבר. אני צריך שהפעולה הבאה תפעל: ;r2=0.3 * r1 עכשיו, כתבתי אופרטור * למחלקה הזו: Rational& operator*(double num) { Rational r=toFragment(num); r.nom*=nom; r.denom*=denom; return r; } והבעיה הראשונה שלי היא שהפונקציה תרוץ רק במקרה של r2=r1*0.3 ולא ההפך, איך אני מתקן את זה? הבעיה השניה שלי: toFragment הופכת double לשבר, התוכנית התחרבשה וכשחיפשתי למה, ראיתי שכשאני מעביר 0.3 לפונקציה במחלקה - המספר המועבר הוא בעצם 0.2999999 בחיים שלי לא נתקלתי בדבר כזה, ולמה זה מחרבש לי את התוכנית? כי הקוד של toFragment הוא: Rational& toFragment(double num) { int…

9. Started by eliom,

איך כותבים תוכנית הקולטת מספרים מהמשתמש ומציבה אותם במערך. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by יוסי 123,

היי שלום אני עובד על פרויקט שבודק מילים פלינדרום(שנקראות משני כיונים אותו הדבר) בשפת הjavascript ונתקלתי בבעיה שניסית לשלב html אשמח שתעזרו לי בשילוב שני השפות let input = document.getElementById('input'); let button = document.getElementById('Button'); const word = input.Value; //console.log(content); //const word ='אבא'; const word1 = word.split(''); const reversed = word1.reverse(''); const word4 = reversed.join(''); //console.log(word); //console.log(word1); //console.log(reversed); //console.log(word4); if(word===word4){ console.log(`'המילה' ${word} 'היא מילה פלינדרום שניתן לקרותה משתי הכיונים אותו הדבר'`); }else{ console.log(`'המילה'…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. כשאני עובד עם collection כמו List, מה שקורה שכל הגולשים משתמשים באותו collection . ואני מעוניין שה collection יהיה לכל גולש, לשם חישוב מסוים ששייך רק לגולש ספיציפי. וכל גולש, יכול לחשב עם ה collection ששייך לו. אז ניסיתי להשתמש ב session, להכניס את ה collection לתוך משתנה session. אבל כשבדקתי אם זה עובד, לא נראה שזה עובד פר גולש, כפי שציפיתי. נראה לי שעדיין כל הגולשים משתמשים באותו collection. בכל אופן צירפתי קובץ, שבו חלק מהקוד שלי. שימו לב למשל לדגש בצהוב, האם זו דרך נכונה?? אם לא, אז מהי הדרך לעשות את זה, שה collection יהיה פר גולש?? תודה לעונים נכונה... שריה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Stoichkov,

שלום לכולם, אז ככה נתונה לי המחלקה הבאהתקראו למטה יש גם נתון) ככה יש 3 שאלות: 1) מה עושה השיטה what באופן כללי? 2) נתון מערך בגודל n המכיל מספרים שלמים ומספר שלם num. מה מבצעת השיטה something ? 3)לכתוב את השיטות what & something בצורה רקורסיבית(ללא שימוש בלולאות בכלל) אבל אתם יכולים לשנות את החתימות של השיטות(כלומר להוסיף פרמטירם כרצונכם). עכשיו עניתי על 1 2 ועשיתי רקורסיה לwhat נתקעתי בsomething תשובות(תקנו אותי אם טעיתית, תודה) 1)השיטה מחשבת סכום המספרים מlow עד low+len-1 2)השיטה מנסה למצוא מספר או רצף מספרים שסכומם יהיה שווה למשתנה num 3) public static int what ( int [ ] array, int low, int len) { if (low== low+len-1) return array [ low+l…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by GuglyBu,

היי, כתבתי תוכנית ב-C, ויש קובץ קלט שגורם לה ליפול. אני רוצה להריץ את התוכנית במצב debug ב-visual studio 2008 ולספק לה את הקובץ הנ"ל כקובץ חיצוני. איך עושים את זה? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by daniels2,

התחלתי לכתוב קודים בפייטון אבל רציתי להגיע עם זה יותר לרמה של פיתוח כלי איסוף מידע מאשר פיתוח רגיל, הקוד שלי לשינוי mac address, אשמח לקבל עצות לשיפור הקוד. import subprocess import optparse def get_arg(): opt = optparse.OptionParser() opt.add_option("-i", "--interface", dest="interface", help="This sets the interface") opt.add_option("-m", "--mac", dest="mac", help="This sets the MAC address") return opt.parse_args() def change_MAC(interface, mac): print("[+] Changing the MAC address for", interface, "for MAC", mac) subprocess.call(["ifconfig", interface, "down"]) subprocess.call(["ifconfig", interface, "hw", "ether", mac]) …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by nemo,

שלום יש לי בגרות באינטרנט ואני צריך עזרה במציאת פרוקיט מוכן, אם אפשר לקבל כתובות לאתרים שבהם יש פרוקיטים מוכנים. תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. מתחיל לעצבן אותי הקטע שהגרסאות החדשות של סקייפ תופסות כל כך הרבה מקום יחסית לתוכנת IM... עכשיו שמתי לב שכשהתוכנה הזאת מאריכה לי את הזמן שלוקח למחשב לעלות ב10 שניות... וזה גם מאט דברים אחרים... בכל מקרה, חשבתי על פתרון (וזה דבר נדיר במקרה שלי !!!!); לבנות דו-שיח שיעלה עם המחשב ובוא תהיו לי שתי בחירות: להפעיל את סקייפ לא להפעיל את סקייפ להתאבד לדעתי זה רעיון טוב, לא? כאילו, הזו שיח הזה הוא קובץ קטן ששוקל הרבה פחות מסקייפ... עכשיו כאן אתם נכנסים לתמונה; איך אני לעזאזל מכין את הזבר הזה? יש איזה תוכנה שמכינה כאלו דברים? צריך להכין/לערוך איזה קובץ? תודה רבה מראש!!!! אה כאן, הבחריה השלישית בדו שיח היית בצחוק.. נ.ב: אם לא הבנתם אותי, רק תאמרו כאן ואני יסביר יותר טוב

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Noririco,

בבקשה! איך אני בונה פונקציה רקורסיבית שמחזירה את מספר הספרות במספר. למשל : 4567 יחזיר 4. אני משתגע כי אני לא יכול לעשות COUNTER כי כל פעם הוא מתאפס. אני מבין שתנאי היציאה שלי הוא n==n%10 ואני מקטין את הבעיה ל n/10... איך אני סופר בכל איטרציה ?????

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by omerha,

אני בתהליכי שינוי כיוון מאיש system למשהו אחר ומה שעומד על הפרק כרגע זה עבודה ב Python שווה לי להתחיל ממנה או שזה ביזבוז זמן ואין בה שימוש רב?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. היי.. מסתבר שיש לי בעיה רצינית להשתדרג לcss יש לי טבלה- בה אני משתמש כתבנית (תפריט תוכן וכו) לאתר ואז כמובן טבלאות בתוכן. מה שקורה שהמחלקה של הטבלה החיצונית (של התבנית) משגעת לי את העיצוב והמחלקה של הטבלאות הפנימיות ( של התוכן) (אני משתמש במחלקה אחת לטבלה שמגדירה את הtr th td וכשניסיתי לתת לכל אחד את מחלקה משל עצמו גם זה לא הלך) בנוסף- כולכם יודעים על השיניים בתצוגה בין כרופ פיירפוקס וכו. בכל מקרה יש לי את התגית hr שאני לא מצליח להגדיר את העובי שלה ניסיתי width height border-width ללא הצלחה. אם מישהו יכול לעזור לי עם הבעיות האלו אני אשמח נורא

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. יש כזה דבר שנקרא כוח ברוטלי.. אני צריך עזרה איך פותרים את האלגוריתם הזה בC# או בעברית לא חשוב..... פונקציה מקבלת מספר ומחרוזת. המספר מסמל את אורך המחרוזת והמחרוזת מסמלת איזה תווים יכולה להכיל כל הדפסה. אני יתן דוגמא: נגיד הפונקציה מקבלת מספר- 2 ומחרוזרת- abc אז הפונקציה תדפיס aa ab ac ba bb bc ca cb cc הבעיה היא שלא ידועה המספר שמתקבל וככה שאי אפשר לעשות for מקונן אני מאמין שאפשר לעשות ברקורסיה ניסתי וכמעט הצלחתי... אבל משהו לא מסתדר לי... תודה לכל העוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Demon.M,

In function ‘main’: 127: warning: assignment makes pointer from integer without a cast 139: warning: assignment makes pointer from integer without a cast 207:2: warning: no newline at end of file In function `main': (.text+0x51d): undefined reference to `is_registered' ld returned 1 exit status

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום רב לכולם! אשמח אם תשקלו לתת לי עצות לפרוייקט גמר שלי בשפת Java. אין לי מושג מה הנושא שאני הולך לבחור ולכן פניתי אליכם. אז לאם מישהו בא לעזור לי עם זה, מה טוב.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by shaithebest,

שלום לכולם בניתי אתר ראשון שלי איפה הכי טוב לאכסן את האתר?עד 150 דולר לשנה(חינם יהיה יותר טוב) האם זה ישפיע על מהירות האתר במחשב הלקוח?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. התכנית עובדת, אבל בסוף ההרצה מופיעה הודעת השגיאה: stack around the variable 'st1' was corrupted הבעיה היא בשתי הפונקציות. מה הבעיה? #include <string.h> #include <stdlib.h> #include<stdio.h> void rle (char *s1, char*s2){ int count=1, i, j = 0; for (i = 0; s1[i] != '\0';i++){ count = 1; while(s1[i] == s1[i+1]){ count++; i++; } s2[j++] = count+'0'; s2[j++] = s1[i]; } s2[j] = '\0'; } char *rleReverse(char *str){ int i=0, j=0, count=0; char *ans ; for (i = 0; i<strlen(str);i++) if (str[i] >= '0' && str[i]<= '9') count = count+ (str[i]-'0'); ans = (char*)malloc(count*sizeof(char)); for(i = 0;str[i] != '\0'; i …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by averaraz,

הקומפיילר מוציא לי כל הזמן את הerror שבכותרת. זה קורה כל פעם שאני ניגש לשדה במבנה. יש לי קובץ heder שבתוכו יש את ההצהרה הזו: typedef struct auction_manager_t *AuctionManager; ובקובץ c יש לי את סוג המבנה struct auction_manager_t { int numberOfSellers; Set sellers; }; כל איבר בset הוא גם בעל תתי מבנים וכו' הארור מתקבל למשל בשורת קוד כזה: (currentSeller->openSales)--; האם מישהו יודע במקרה מה הבעיה? הקומפיילר הוא gcc. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.