עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by kalimero1234,

אני מתחיל עם PHP. עד עכשיו התשמתש בעורכי טקסט פשוטים יחסית. אבל אני רוצה להתחיל פרוייקט משל עצמי ואני רוצה סביבת עבודה שאני אוכל ליצור בה פרוייקט שלם בMVC עם השלמות אוטומטיות וכו'. (כמו ZEND STUDIO רק שהוא עולה כסף) על מה אתם ממליצים? נ.ב האם כדאי להתחיל עם FRAMEWORKS כמו ZF?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. איך אני יכול לשים תמונה בפרוייקט שבניתי בשפת סי? לפי מה שאני יודע אני צריך להמיר את התמונה לקובץ טקסט למישהו יש מושג?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. מתחיל לעצבן אותי הקטע שהגרסאות החדשות של סקייפ תופסות כל כך הרבה מקום יחסית לתוכנת IM... עכשיו שמתי לב שכשהתוכנה הזאת מאריכה לי את הזמן שלוקח למחשב לעלות ב10 שניות... וזה גם מאט דברים אחרים... בכל מקרה, חשבתי על פתרון (וזה דבר נדיר במקרה שלי !!!!); לבנות דו-שיח שיעלה עם המחשב ובוא תהיו לי שתי בחירות: להפעיל את סקייפ לא להפעיל את סקייפ להתאבד לדעתי זה רעיון טוב, לא? כאילו, הזו שיח הזה הוא קובץ קטן ששוקל הרבה פחות מסקייפ... עכשיו כאן אתם נכנסים לתמונה; איך אני לעזאזל מכין את הזבר הזה? יש איזה תוכנה שמכינה כאלו דברים? צריך להכין/לערוך איזה קובץ? תודה רבה מראש!!!! אה כאן, הבחריה השלישית בדו שיח היית בצחוק.. נ.ב: אם לא הבנתם אותי, רק תאמרו כאן ואני יסביר יותר טוב

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by yossi21,

אני צריך ליצור מצב שכאשר לוחצים על כפתור, נפתח תיבת טקסט אשר ניתן להזין בה טקסט. אשמח לעזרה, תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Vietcong,

זאת הבעיה Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Cannot update. Database or object is read-only. /minevich1/login1.asp, line 36 Browser Type: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322) Page: POST 94 bytes to /minevich1/login1.asp POST Data: name=asd&lastname=asd&pWord=123&pWord2=123&eMail=sdadsa@walla.&year=2005&month=02&day=27&sex=2 Time: ?יום חמישי ?08 ?יוני ?2006, 20:22:38 זה קוד המקור עצמו <html dir="rtl"> <head> <title></title> </head> <body background="images/bg/windy.jpg"> <% name = Re…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by koko0,

אני מחפש משהו שייתן לי [בדומה] לpywin את כל החלונות שאני פותח באותה מסגרת, ושגם לא יהיו בו מליארד פיצ'רים מיותרים כגון תכנות מלא לג'אווה ושטויות כאלה... [pywin עצמו עושה לי בעיות, וגם אני רוצה משהו ללינוקס...] במה אתם משתמשים? וד"א אני עובד גם על אובונטו אז אם יש המלצות גם לIDE טוב שם אני אשמח...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי ביום ה' מבחן בשפת C ומותר לי להכין דף נוסחאון, רציתי לבקש מכם אם תוכלו לתת לי רעיונות לפעולות שימושיות עם תווים של טבלת ASCI, שיכולות אולי לחסוך לי זמן יקר מאוד למשל, 'b'-'a' יתן לי 1 וכך כל אות קטנה שאחסיר בה את a אקבל מספר עשרוני (שנכנס למשל למשתנה מסוג Int) . דוגמא נוספת:( 't'-('a' - 'A' יתן לי T גדולה (שכמובן שתוצאת הפעולה האריתמטית נכנס למשתנה מסוג char ). וכך הלאה... תודה לכל מי שיתן לי רעיון שימושי, רק חשוב לי להבהיר שהתוצאה של הפעולות האריתמטיות והתוצאות שאני מבקש אמורות להיות קשורות עם אותיות גדולות וקטנות באנגלית וגם למספרים, אבל בהחלט לא לסימנים חסרי שימוש כמו $ או @ וכדומה... תודה לכל מי שיעזור, חיים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Alex89,

באיזה שפה הכי טוב לתכנת גרפיקה, C++ או JAVA? מה אני צריך לדעת כדי להצליח לתכנת גרפיקה? כשאני אומר גרפיקה הכוונה שלי זה להכניס תמונות לתוכנה וליצור מהם דמות תלת מימדית

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by GuglyBu,

היי, כתבתי תוכנית ב-C, ויש קובץ קלט שגורם לה ליפול. אני רוצה להריץ את התוכנית במצב debug ב-visual studio 2008 ולספק לה את הקובץ הנ"ל כקובץ חיצוני. איך עושים את זה? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by HaEsrimVeArba,

יש לי 2 תוכנות כאשר אחת אמורה ליצר מידע וכתובה ב C#, השניה אמורה לקלוט את המידע לעבד אותו ולהחזיר לתכנה הראשונה תשובה וכתובה ב C++. איך אני יכול לשלוח את המידע בין 2 התוכנות? (בעדיד התוכנות יפעלו על מחשבים שונים ויעבדו בעזרת כרטיס תקשורת יעודי, כרגע שניהן על אותו מחשב.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היי רכשתי חבילת תבניות html מוכנות של HTML Responsive Multi-Pur Template V5. השאלה שלי היא האם אני יכול לבנות אתר ללקוחות בעזרת תבנית מסויימת ולמכור בלי קרידיט או תשלום ל יוצרים (betheme) ?

12. Started by erap129,

הורדתי את VISUAL C++ EXPRESS מהאתר של מייקרוסופט...אני נוב בתכנות ואני יודע רק קודים פשוטים אבל שאני רוצה להפעיל בתוכנה הזאת ספריות כמו stdio.h,iostream זה פשוט לא עובד ונותן לי הודעת שגיאה כזו: fatal error C1010: unexpected end of file while looking for precompiled header. Did you forget to add '#include "stdafx.h"' to your source? מישהו יכול להדריך אותי איך משתמשים בספריות האלו בתוכנה הזו? (הן ספריות פשוטות הן אמורות להיות כלולות בתוכנה לא?)

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by mekaya,

שלום, אני בונה איזה אתר דיי פשוט כחלק מעבודה לאוניברסיטה (עבודת חרטא כלשהיא כדי להעסיק אותנו חחחח). באתר צריך להיות כל מיני דברים בחלק מהפרויקט ושילבתי באחד הדפים משהו של JAVA שמשנה תמונה בעמוד הבית כל כמה שניות, הצלחתי לשים 2 תמונות רק מה שנתקעתי זה לשים את התמונה המתחלפת במרכז (לעשות לזה ALLIGN). אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני מצרף את ה HTML של העמוד הראשי והקובץ JAVA, שיניתי לשניהם את הסיומת ל TXT. נ.ב 1: אם זה לא קשור לפורום אז מצטער, אפשר להעביר או למחוק. נ.ב 2 : אם יש איזה צדיק פה שמוכן לעזור בכמה פינישים וטאצ'ים לאתר הזה אני מאוד אשמח לעזרה. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by henhen,

יש לי אזה תוכנית של תוכנה לחישוב משתנה כלשהו ורציתי לדעת איך אני יכול להשתמש בזה ובאיזה שפה אתם מזהים שזה כתוב חלק מהתוכנית: LOMASK = 0x0F; HIMASK = 0xF0; Inputs: number_of_rounds: integer; /* will be either 8 or 4 */ LFSR: 32 bit integer; /* X_A: 8 MSBs of LFSR; * X D: 8 LSBs of LFSR: */ offset_1, offset_2: unsigned 8 bit integer; register[0 through 15]: 8 bit integer; /* R00 to R15 */ T[0 through 15] : 8 bit integer; /* temporary registers */ Table[0 through 255]: 8 bit integer; Variables: temp_reg0: 8 bit integer; lowNibble: 8 bit integer; hiNibble: 8 bit integer; temp: 8 bit integer; round_index: integer; R_index: integer; fail_coun…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. הפקודה <center> שמה לי טקסט באמצע הארוך, איך אני שם גם באמצע הרוחב של המסך

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני יודע שהמבחנים הם עם ספר פתוח אבל אולי יש דרך טובה שאפשר להתאמן אליה למבחנים ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by yk1,

אוקיי, אז אני יודעת java, c ועוד, עד לרמה מתקדמת. אבל תמיד אני מגיעה לסוף מדריך, לצורך העניין, ונתקעת - מה הלאה? איך משתמשים בכל זה בתכל'ס? מה עושים עם כל הclass בjava, למשל? איך הופכים את זה לתוכנה ממש, חוץ מקובץ jar או הפעלה בcmd (משחקים, תוכנות שונות...)? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by PES2008,

שלום, אני רוצה להתחיל ללמוד visual C++.net ויש לי מספר שאלות (יש לי רקע בפסקל של תיכון): 1. האם כדאיל להתחיל ללמוד מזה ולא מC++ רגיל? 2. אני חושב לקנות את הספר visual C++.net סדנת לימוד, של הוצאת הוד-עמי. הספר מספיק טוב? אתם ממליצים על ספר אחר? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני רוצה לילמוד שפת תיכנות מהתחלה נירא לי שאני יתחיל עם c או c++ או java או vb אבל אני צריך מדריכים של "מפגרים" כאילו מהתחלה שיסבירו כול מוסג ולא יגידו לי לולאות ואני לא יודע מה זה תודה רבה לעוזרים (אין לי שום ידע מקדים אבל למדתי קצת html אולי יעזור)

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by יאיר ברוך,

בס"ד היי אני בונה פרויקט קטן ב PHP JQUERY ו MYSQL בדף לוגין כאשר אני מבצע היתחברות אני מקבל את השגיאה : ......Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function query() on null ההתחברות מתבצעת שאחרי שאני לוחץ SUBMIT הוא שולח בקשת POST לקלאס לוגין ואז שם יש פונקציית לוגין. את אותה שגיאה הוא שולח לי גם כאשר אני פונה לפונקציית לוגאוט. כאשר אני מריץ את השאילתה מחוץ לקלאס זה עובד בלי בעיות.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by amitrotem,

יש לי אתר אינטרנט שמותאם למובייל, יש באתר לינק לעמוד הפייסבוק שלנו, כשלוחצים עליו מגיעים לעמוד הפייסבוק בדפדפן האינטרנט, אף אחד לא מתחבר לפייסבוק מהדפדפן בנייד. האם קיימת אופצייה כאשר ילחצו על הלינק יפתח העמוד שלנו באפליקציית FACEBOOK, כמו לדוגמא לינק ל WAZE שפותח את האפליקצייה. חיפשתי קצת בגוגל ומצאתי דרך שלא כ"כ עובדת, אשמח לשמוע מה אתם עושים. תודה ושבוע טוב עמית

22. האם בתעשייה משתמשים במבני נתונים כגון מחסנית ורשימה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by omerha,

אני בתהליכי שינוי כיוון מאיש system למשהו אחר ומה שעומד על הפרק כרגע זה עבודה ב Python שווה לי להתחיל ממנה או שזה ביזבוז זמן ואין בה שימוש רב?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Yair Tz,

אהלן, עלה לי איזה רעיון גדול בכדי לחסום שרתי WEB PROXY (חיוני למערכת חדשה שאני עובד עליה), אז בעזרת כמה שעות של תכנות ומחשבות הגעתי לזה: http://theytman.awardspace.com/test.php CLASS פשוט שבעזרתו ניתן לחסום WEB PROXIES באופן מוחלט. אתם מוזמנים לנסות ולהכנס לעמוד דרך WEB PROXIES שונים ומגוונים, הוא עדיין ימצא אתכם. במידה ונמצא שאתם גולשים דרך CGI Proxy/Web Proxy (דוגמת HIDEMYASS.COM וכו') במידה והתגלה או לא, המערכת תודיע לכם. *אני לא בטוח אם לקרוא לזה בעיה, אבל משום מה ברגע שאני מנסה להתחבר דרך כל WEB PROXY הדף פשוט מתרענן NON STOP... אז אם גם לכם הדף מתרענן באופן בלתי פוסק בעת הגישה דרך PROXY, דעו לכם שהוא עלה עליכם. מאוד שימושי לבעלי פורומים, אתרים שדורשים הרשמה…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Ghosthunter,

זה אמור להיות דפדפן שאתם נותנים לו כתובת, עם מספר, והוא מחליף את המספר כשאתם אומרים לו. למשל הכתובת www28.brinkster.com/ghosthunter00/pages/forums/forum.asp?forumID= עכשיו אחרי ה- = אתם יכולים להחליף כל מספר שאתם רוצים. קצת קשה לי להסביר את מה שהוא עושה, ולמה אתם צריכים את זה, תורידו ותראו שזה יעזור לכם מאוד. אנא תנו פידבק. ואני מקווה מאוד שתמצאו לזה שימוש טוב(כי אני לא כל כך). [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים