עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני צריך ללמוד את זה די מהר. דגש על הREGEX, אבל גם קצת סינטקס... נ.ב יש סביבה עדיפה על ACTIVE STATE?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by yk1,

אוקיי, אז אני יודעת java, c ועוד, עד לרמה מתקדמת. אבל תמיד אני מגיעה לסוף מדריך, לצורך העניין, ונתקעת - מה הלאה? איך משתמשים בכל זה בתכל'ס? מה עושים עם כל הclass בjava, למשל? איך הופכים את זה לתוכנה ממש, חוץ מקובץ jar או הפעלה בcmd (משחקים, תוכנות שונות...)? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יצרתי כפתור ואני רוצה להגדיר שהרקע שלו יהיה תמונה. הבנתי צריך לעשות Import לתמונה לתוך NetBeans. חיפשתי בגוגל איך עושים אימפורט לתמונה ובכלל איך מגדירים תמונה כרקע לכפתור ולא מצאתי תשובה. מקווה שמישהו יכול לעזור לי כאן תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Noririco,

בבקשה! איך אני בונה פונקציה רקורסיבית שמחזירה את מספר הספרות במספר. למשל : 4567 יחזיר 4. אני משתגע כי אני לא יכול לעשות COUNTER כי כל פעם הוא מתאפס. אני מבין שתנאי היציאה שלי הוא n==n%10 ואני מקטין את הבעיה ל n/10... איך אני סופר בכל איטרציה ?????

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by שריה 24,

אני שם כאן קישור:http://www.gates.atartov.co.il/thanks.aspx?id=59a644af-12ff-456f-84fb-24dd9bb1a1d5במסך המחשב אני רואה את תמונה הרקע עם הלבבות.אבל במכשיר נייד שלי, נקסוס 4, תמונת הרקע נעלמת.למה?תודה :-)שריה

6. אני מעוניין שבעת לחיצה על תמונה כלשהי יפתח חלון חדש במידות שאני אקבע מראש.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היי.. מסתבר שיש לי בעיה רצינית להשתדרג לcss יש לי טבלה- בה אני משתמש כתבנית (תפריט תוכן וכו) לאתר ואז כמובן טבלאות בתוכן. מה שקורה שהמחלקה של הטבלה החיצונית (של התבנית) משגעת לי את העיצוב והמחלקה של הטבלאות הפנימיות ( של התוכן) (אני משתמש במחלקה אחת לטבלה שמגדירה את הtr th td וכשניסיתי לתת לכל אחד את מחלקה משל עצמו גם זה לא הלך) בנוסף- כולכם יודעים על השיניים בתצוגה בין כרופ פיירפוקס וכו. בכל מקרה יש לי את התגית hr שאני לא מצליח להגדיר את העובי שלה ניסיתי width height border-width ללא הצלחה. אם מישהו יכול לעזור לי עם הבעיות האלו אני אשמח נורא

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by zag_zag,

יש לי מבנה נתונים כלשהו, נקרא לו ST. הצהרתי על מצביע למבנה כזה, כלומר כתבתי את זה: ST *head כאשר head הוא שם המצביע. אני רוצה לשנות את ערך המצביע בפונקציה, איך אני עושה דבר כזה? בינתיים כתבתי את זה: void func(ST *ptr) { ST *ptr2; change ptr2 value ptr = ptr2; } וקראתי לפונקציה עם זה: func(&*head) האם זה אמור לעבוד?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היי, יש לי בתוכנית קטע שאני מקבלת מהמשתמש ערך כלשהו ואני מכניסה ת הערך הזה לתוך string אבל זה אמור להיות מספר כלשהו, איך אני יכולה לבדוק אם הערך הזה הוא מספר? אני ממש אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בזה !! תודהה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום. אני משתמש באתר שלי בתבנית שאיננה תומכת בניידים (לצערי). אני לא מעוניין לבנות אתר מהתחתית (ז"א, מחדש). האם יש דרך קלה (אני הדיוט בתחום)? לחילופין, האם יש דרך לייצר אתר יעודי חילופי שמתמשי המובייל יגיעו אליו במקום לאתר הרגיל? המון תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Demon.M,

In function ‘main’: 127: warning: assignment makes pointer from integer without a cast 139: warning: assignment makes pointer from integer without a cast 207:2: warning: no newline at end of file In function `main': (.text+0x51d): undefined reference to `is_registered' ld returned 1 exit status

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by thesinner19,

שלום לכולם בדרך כלל אני לא מגיב פה אבל אני קורא ולומד מכם המון רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי בתוכנית שקצת הסתבכתי איתה "כתוב תוכנית אשר מציגה על המסך LCD את שמכם בשורה הראשונה ובשורה השנייה תציג את המקשים הנלחצים כתובות השורה הראשונה 80H עד 8FH והשורה השנייה C0H עד CFH" בבקשה אנשים זה דחוףףףףףףףף דרך אגב זה בASM51 תודה מראש=)

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. כשאני עובד עם collection כמו List, מה שקורה שכל הגולשים משתמשים באותו collection . ואני מעוניין שה collection יהיה לכל גולש, לשם חישוב מסוים ששייך רק לגולש ספיציפי. וכל גולש, יכול לחשב עם ה collection ששייך לו. אז ניסיתי להשתמש ב session, להכניס את ה collection לתוך משתנה session. אבל כשבדקתי אם זה עובד, לא נראה שזה עובד פר גולש, כפי שציפיתי. נראה לי שעדיין כל הגולשים משתמשים באותו collection. בכל אופן צירפתי קובץ, שבו חלק מהקוד שלי. שימו לב למשל לדגש בצהוב, האם זו דרך נכונה?? אם לא, אז מהי הדרך לעשות את זה, שה collection יהיה פר גולש?? תודה לעונים נכונה... שריה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום רב לכולם! אשמח אם תשקלו לתת לי עצות לפרוייקט גמר שלי בשפת Java. אין לי מושג מה הנושא שאני הולך לבחור ולכן פניתי אליכם. אז לאם מישהו בא לעזור לי עם זה, מה טוב.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. התכנית עובדת, אבל בסוף ההרצה מופיעה הודעת השגיאה: stack around the variable 'st1' was corrupted הבעיה היא בשתי הפונקציות. מה הבעיה? #include <string.h> #include <stdlib.h> #include<stdio.h> void rle (char *s1, char*s2){ int count=1, i, j = 0; for (i = 0; s1[i] != '\0';i++){ count = 1; while(s1[i] == s1[i+1]){ count++; i++; } s2[j++] = count+'0'; s2[j++] = s1[i]; } s2[j] = '\0'; } char *rleReverse(char *str){ int i=0, j=0, count=0; char *ans ; for (i = 0; i<strlen(str);i++) if (str[i] >= '0' && str[i]<= '9') count = count+ (str[i]-'0'); ans = (char*)malloc(count*sizeof(char)); for(i = 0;str[i] != '\0'; i …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by pooki_1,

שלום אני מנסה להכין תוכנית פשוטה ב C# שעושה שימוש ב WCF קראתי חומר וראיתי דוגמאות והכל די מובן, אבל רק בתיאוריה מסתבר. יש לי בעיה בהקמת שרת, אני רוצה להקים אותו בפרוייקט חדש תחת אותו solution אבל הוא לא נותן לי לצרף using System.ServiceModel או אפילו את מרחב השם שבו מוגדרים ה service וה contract איך אני מקשר אותם? מה אני מפספס? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. אני מעוניין לפרסם מכרז לתוכנה שתסכרן בין קבצי google spread sheet לקבצי אקסל במחשב מעדיף אתרים בעברית. מישהוא מכיר אתר טוב או שמעוניין בפרוייקט

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by averaraz,

הקומפיילר מוציא לי כל הזמן את הerror שבכותרת. זה קורה כל פעם שאני ניגש לשדה במבנה. יש לי קובץ heder שבתוכו יש את ההצהרה הזו: typedef struct auction_manager_t *AuctionManager; ובקובץ c יש לי את סוג המבנה struct auction_manager_t { int numberOfSellers; Set sellers; }; כל איבר בset הוא גם בעל תתי מבנים וכו' הארור מתקבל למשל בשורת קוד כזה: (currentSeller->openSales)--; האם מישהו יודע במקרה מה הבעיה? הקומפיילר הוא gcc. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by GuglyBu,

היי, כתבתי תוכנית ב-C, ויש קובץ קלט שגורם לה ליפול. אני רוצה להריץ את התוכנית במצב debug ב-visual studio 2008 ולספק לה את הקובץ הנ"ל כקובץ חיצוני. איך עושים את זה? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by liel3,

אני מתחיל ללמוד C וצריך מהדר שיעבוד תחת XP האם יש בעיה??? צריך לינק והוראות התקנה, האם בכלל יש התקנה או רק העתקת קבצים??? צריך עזרה דחוף!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by surfface,

אני לומד תיכנות בקרים וצריך את התוכנה ROBOLAB אם מישהו יכול לעזור לי למצוא אותה אני יודה לו

22. Started by shaithebest,

שלום לכולם בניתי אתר ראשון שלי איפה הכי טוב לאכסן את האתר?עד 150 דולר לשנה(חינם יהיה יותר טוב) האם זה ישפיע על מהירות האתר במחשב הלקוח?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by bdoron,

אני מתאמן בסי שארפ ומצאתי איזה תרגיל שאומר ליצור כמה מחלקות , ריבוע משולש אליפסה ועיגול ,מצוין גם שצריך לחשב את השטח של כל אובייקט ואחרי זה לעשות מיון מערך של האובייקטים על פי גודל השטח. אז יצרתי 4 מחלקות שיורשות ממחלקת אב שקראתי לה shape כאשר במחלקת האב גם יצרתי מתודה אבסטרקטית לחישוב שטח, מימשתי אותה בכל מחלקה יורשת בהתאם לצורה. לאחר קריאה קצרה הבנתי שהפונקציה sort קוראת לפונקציה אחרת בשם compareTo ששם מתבצעת הבדיקה מי מבין 2 האובייקטים יותר גדול קטן או שווה, ואז הבנתי שבכל אובייקט אני צריך לממש את הפונקציה compareTo וכל מחלקה כזאת בעצם צריכה להיות יורשת של Icomparable. מה שתיכננתי זה לעשות דבר כזה , בכל מחלקה לממש את הפונקציה compareTo ובתוכה לעשות חישוב שטח של כל א…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by SweeT_EviL,

ידוע שCHAR מכיל 128 תווים בגלל זה אפשר ליצג נגיד ציונים כתו. עכשיו הקטע קוד הבא לא מציג מה שהוא אמור להציג, לא יודע אם זה בגלל צורת הקליטה או העבודה של עם STRUCT, אבל אשמח לעזרה. struct studentt { char name[20]; long ID; char grades[7]; float avg; }; int main() { student s1; scanStud(s1); printStud(s1); getch(); return(0); } int printStud(student s) { int i; printf("Name: %s \n", s.name); printf("ID: %ld \n", s.ID); for(i=0;i<7;++i) { printf("Garde #%d: %d\n", i+1,s.grades[i]); } printf("Average: %.2f\n", s.avg); return(1); } int scanStud(student s) { int i, sum=0; printf("Enter your name:"); scanf("%19s", s.name); printf("\n enter ID:"); s…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי. יש לי בעיה מציקה ומוזרה כשאני מנסה לשמור נתונים לטבלה ב LINQ . הנתונים כנראה נשמרים כביכול באיזה שהוא באפר, אבל לא באמת נכתבים לטבלה. אם אני מנסה (באותה ריצה) להכניס שם משתמש שכבר קיים, אני מקבל שגיאה שהוא קיים. אבל אחרי יציאה וחזרה לתוכנית אפשר להכניס את אותו השם שוב... השדה username הוא ה Primary key של הטבלה. כשאני מסתכל על הטבלה אני לא רואה בשום שלב שהוא את הנתונים שהכנסתי. מצורף הקוד של הכנסת הנתונים. למישהו יש עצה? תודה רבה! user temp = new user(); temp.Username = tbUsername.Text; temp.Password = tbPassword.Text; temp.IsOnline = false; if (add == true) db.users.InsertOnSubmit(temp); else db.users.DeleteOnSu…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.