תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
התחלתי לכתוב קודים בפייטון אבל רציתי להגיע עם זה יותר לרמה של פיתוח כלי איסוף מידע מאשר פיתוח רגיל, הקוד שלי לשינוי mac address, אשמח לקבל עצות לשיפור הקוד. import subprocess import optparse def get_arg(): opt = optparse.OptionParser() opt.add_option("-i", "--interface", dest="interface", help="This sets the interface") opt.add_option("-m", "--mac", dest="mac", help="This sets the MAC address") return opt.parse_args() def change_MAC(interface, mac): print("[+] Changing the MAC address for", interface, "for MAC", mac) subprocess.call(["ifconfig", interface, "down"]) subprocess.call(["ifconfig", interface, "hw", "ether", mac]) …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, שימו לב http://www.gogy.com/games/kingdom-rush-frontiersהמשחק הבא שוקל המון ולוקח לו לא מעט זמן להיטען, יש שם PRELOADER של חברה חיצונית, השאלה שלי היא האם מבחינה טכנולוגית תכנותית אפשר לבצע אפשרות שקובץ ה-SWF יטען מרגע פתיחת הדף ומרגע שה-PRELOADER מתחיל לפעול, זאת אומרת אם אדם חיכה 5-10-15 שניות בנתיים ה-SWF יטען לו וכשהוא ייצא מאותו PRELOADER או שהוא יסתיים לו בסוף ה-15 שניות הרווחתי בעצם 15 שניות טעינה. יש אפשרות כזו מבחינה טכנולוגית? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום אני פותח את התוכנה ותראו מה ההודעה שהוא מקפיץ לי(סוף ההודעה)... WTF? אני בטוח שאין לי את הבטא (התוכנה תופסת לי בערך 5 גיגה)
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מישהו מכיר איזה extension לchrome שייתן לי להחדיר קוד מסוים לכל דף שאני נכנס אליו בלי יותר מדי התעסקות? עריכה: מצאתי ואני לא יודע איך\אם אפשר למחוק דיון אז אם מישהו סקרן זה הקישקוש שמצאתי שעובד https://chrome.google.com/webstore/detail/customcss-injector/eknfhefneldkoocaeokkapahblmodika/related?hl=en&fbclid=IwAR0i-06ZPoXU-9b8-pWPAkBo62Ad3xUwEpLETM8lPFFd_dPhNLVQH514zCs
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לעשות אתר שכל מי שנמצא בתוך הרשת יוכל לגלוש אליו, הכוונה שלי היא לעשות אתר בבית, שאבא שלי וכל מי שמחובר לראוטר יוכל לגלוש אליו איך אני עושה את זה ? אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי בגרות באינטרנט ואני צריך עזרה במציאת פרוקיט מוכן, אם אפשר לקבל כתובות לאתרים שבהם יש פרוקיטים מוכנים. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
זאת הבעיה Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Cannot update. Database or object is read-only. /minevich1/login1.asp, line 36 Browser Type: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322) Page: POST 94 bytes to /minevich1/login1.asp POST Data: name=asd&lastname=asd&pWord=123&pWord2=123&eMail=sdadsa@walla.&year=2005&month=02&day=27&sex=2 Time: ?יום חמישי ?08 ?יוני ?2006, 20:22:38 זה קוד המקור עצמו <html dir="rtl"> <head> <title></title> </head> <body background="images/bg/windy.jpg"> <% name = Re…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כאשר אני מדפיס מערך דו מימדי עם מספרים שלמים שליליים וחיוביים אז הכל יוצא לי עקום כיןן שהמינוס(-) "תופס מקום" מישהו יודע אולי איך אני פותר את הבעיה? שכל העמודות יהיו ישרות אחת מתחת לשניה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.startpage.co.il/news/ איך האתר הנ"ל מבצע את העדכונים שלו? אנשים אשכרה יושבים מרעננים כל מספר דקות אתרים כמו וואלה ynet ומפרסמים כשמשהו חדש עולה לאוויר? או שיש משהו יותר מתוחכם פה?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב. יש לי שרת web של APACHE שמותקן על לינוקס (red hat 6.2) שמשמש לרשת פנימית בדומיין של ווינדוס. אני מנסה ליצור הזדהות לאתרים באמצעות המודול mod_auth_kerb לאתרים. הגדרתי את הקובץ smb.conf, krb5.conf ואת הקובץ httpd.conf (הגדרתי לו להשתמש בהזדהות kerberos על הנתיב הרצוי.) יש לי keytab עם הרשאות קריאה לכולם. ואני רואה ש-APACHE טען את המודול. אבל שם המשתמש לא נטען למשתנה $SERVER['REMOTE_USER'] . מה עושים? אני משתמש ב-virtual hosts זה יכול להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש ליצור קובץ אצווה שבכל פעם שאריץ אותו, יצור לי קובץ טקסט ששמו הוא התאריך הנוכחי בתצורה הזו: 110412 ולאחר מכן יריץ אותו. הצלחתי ליצור משהו דומה ונשארתי עם 2 בעיות/שאלות, זה הקוד: @Echo Off @For /F "tokens=1,2,3,4 delims=/ " %%A in ('Date /t') do @( Set Day=%%B Set Month=%%C Set Year=%%D Set All=%%D%%C%%B ) echo >> C:\%All%.txt notepad C:\%All%.txt בעיה 1: שם הקובץ הוא 20110412 במקום 110412, איזו פקודה תמחק את 2 התווים הראשונים? בעיה 2: חלון ה- cmd נשאר פתוח ברקע כל עוד ה- notepad פתוח, איזו פקודה תגרום לחלון ה- cmd להיסגר למרות שה- notepad נשאר פתוח? רב תודות, אורן.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני עובד עם collection כמו List, מה שקורה שכל הגולשים משתמשים באותו collection . ואני מעוניין שה collection יהיה לכל גולש, לשם חישוב מסוים ששייך רק לגולש ספיציפי. וכל גולש, יכול לחשב עם ה collection ששייך לו. אז ניסיתי להשתמש ב session, להכניס את ה collection לתוך משתנה session. אבל כשבדקתי אם זה עובד, לא נראה שזה עובד פר גולש, כפי שציפיתי. נראה לי שעדיין כל הגולשים משתמשים באותו collection. בכל אופן צירפתי קובץ, שבו חלק מהקוד שלי. שימו לב למשל לדגש בצהוב, האם זו דרך נכונה?? אם לא, אז מהי הדרך לעשות את זה, שה collection יהיה פר גולש?? תודה לעונים נכונה... שריה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך ללמוד את זה די מהר. דגש על הREGEX, אבל גם קצת סינטקס... נ.ב יש סביבה עדיפה על ACTIVE STATE?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתחיל ללמוד visual C++.net ויש לי מספר שאלות (יש לי רקע בפסקל של תיכון): 1. האם כדאיל להתחיל ללמוד מזה ולא מC++ רגיל? 2. אני חושב לקנות את הספר visual C++.net סדנת לימוד, של הוצאת הוד-עמי. הספר מספיק טוב? אתם ממליצים על ספר אחר? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה אמור להיות דפדפן שאתם נותנים לו כתובת, עם מספר, והוא מחליף את המספר כשאתם אומרים לו. למשל הכתובת www28.brinkster.com/ghosthunter00/pages/forums/forum.asp?forumID= עכשיו אחרי ה- = אתם יכולים להחליף כל מספר שאתם רוצים. קצת קשה לי להסביר את מה שהוא עושה, ולמה אתם צריכים את זה, תורידו ותראו שזה יעזור לכם מאוד. אנא תנו פידבק. ואני מקווה מאוד שתמצאו לזה שימוש טוב(כי אני לא כל כך). [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב ;D למדנו היום מערכות בC....ובנאדם...זה הדבר הכי קשה/מתיש/מעפן !!! לא הבנתי פשוט כלום ממה שהמורה הסבירה! יש למישהו אתרים (בעברית) עם הדרכות והסברים לגבי נושא זה? או שאולי תנסו להסביר לי , אולי אני יבין אותכם ולא את המורה בכל מקרה , תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים! מה עושה הפונקציה isalnum? האם היא בודקת אם משתנה מסויים הוא מספר או אות או שהיא בודקת אם מחרוזת מכילה את זה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כתבתי תוכנית בשפת C: typedef struct{ long id; char name[20]; double price; }product; void main() { product a[3]; int i; for(i=0;i<3;i++){ printf("enter product code: "); scanf("%ld",&a[i].id); printf("enter product name: "); flushall(); gets(a[i].name); printf("enter product price: "); scanf("%lf",&a[i].price); } for(i=0;i<3;i++){ printf("product code: %ld\n",&a[i].id); printf("product name: %s\n",a[i].name); printf("product price: %lf\n\n",&a[i].price); } }#include <stdio.h> אחרי שאני מריץ אותה אני מתחיל להזין product code ו- product name וכאשר אני מזין product price ולוחץ אנטר מופיע לי הודעת שגיאה: runtime …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל אני משתמש טרי בSQL התקנתי את השרת שלי על לינוקס דביאן אובנטו אני מנסה לפתוח את הקבצי תירגול שהם בPHP SQLSTATE[28000] [1045] Access denied for user '' (using password: NO) וזה נותן לי את זה מחקתי את השם יוזר. איפסתי סיסמא ליוזר שהוא רושם שהוא שאין לו גישה ויש לא סיסמא למרות שהוא רושם שלא מזה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מישהו שיבנה לי אתר מבוסס ג'ומלה [המערכת תישאר בידי, בניה ולא אחזקת ואיחסון האתר], בדומה לאתר מסוים שראיתי: http://www.taamu.co.il/ מדובר באתר עם תכנים תורניים, בעיקר קבצי MP3 ווידאו בדומה לאתר הנ"ל, עם תוספות מתבקשות - לדוגמא פורום, אפשרות חיפוש, לייקים ועוד כמה דברים קטנים. להצעות מחיר או המלצות על מישהו שבנה לכם אתר ואתם מאד מרוצים, ניתן לפנות אלי בפרטי: nsh3nsh@gmail.com
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה בזמן ריצה פתאום הקומפיילר (VS 2010) נותן לי את ההודעה המוכרת של בעיה בזמן ריצה (עם ה break וה continue) ופותח לי ב VS קובץ ASM שמתחיל ככה: page ,132 title chkstk - C stack checking routine ;*** ;chkstk.asm - C stack checking routine ; ; Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. ; ;Purpose: ; Provides support for automatic stack checking in C procedures ; when stack checking is enabled. ; ;******************************************************************************* אני לא יודע מה יכל לגרום לזה אבל הדבר היחיד שנראה לי חריג הוא שהקצאתי מערך של INT בגודל שתי מליון int arr[2000001], זה אמור להיות חריגה מגודל ההקצאה המותר? אם כן…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה ליצור מערך איברים בjava שבו אני יודע את האיבר הראשון, האיבר האחרון ויתר האיברים באמצע עולים במרווח קבוע. יש לי ניסיון עם מטלב שם הייתי עושה משהו בסגנון:t = [0 : 2 : 10 כך היה מתקבל המערך t=0,2,4,6,8,10 האם ניתן לעשות זאת ב java? לפי מה שראיתי עד כה ניתן ליצור מערך עם חוקיות מסויימת רק בעזרת לולאה תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
/' - - - תגובה אוחדה: - - - הוספתי את השאלה בקובץ טקסט פשוט הייתה פה בעיה עם הכתיבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מריץ קוד שברקע רץ קובץ MP3 עם WMPLAYER. הבעיה שהקובץ ממשיך לרוץ גם אחרי שאני יוצא מהתוכנית. WinExec("wmplayer.exe -L -S\ c:\\uefa.mp3 ",SW_HIDE);// play the sound of project איך אני הורג את התהליך של ה- WMPLAYER כדי שיפסיק לנגן לי הקובץ אחרי היציאה מהתוכנית. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-