תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
זאת הבעיה Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Cannot update. Database or object is read-only. /minevich1/login1.asp, line 36 Browser Type: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322) Page: POST 94 bytes to /minevich1/login1.asp POST Data: name=asd&lastname=asd&pWord=123&pWord2=123&eMail=sdadsa@walla.&year=2005&month=02&day=27&sex=2 Time: ?יום חמישי ?08 ?יוני ?2006, 20:22:38 זה קוד המקור עצמו <html dir="rtl"> <head> <title></title> </head> <body background="images/bg/windy.jpg"> <% name = Re…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד היי אני בונה פרויקט קטן ב PHP JQUERY ו MYSQL בדף לוגין כאשר אני מבצע היתחברות אני מקבל את השגיאה : ......Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function query() on null ההתחברות מתבצעת שאחרי שאני לוחץ SUBMIT הוא שולח בקשת POST לקלאס לוגין ואז שם יש פונקציית לוגין. את אותה שגיאה הוא שולח לי גם כאשר אני פונה לפונקציית לוגאוט. כאשר אני מריץ את השאילתה מחוץ לקלאס זה עובד בלי בעיות.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, למשהו יש מושג אם קיימים קורסים אשר מלמדים שפת תכנות כלשהי במתכונת אישית/פרטית באזור באר שבע?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני לומד תיכנות בקרים וצריך את התוכנה ROBOLAB אם מישהו יכול לעזור לי למצוא אותה אני יודה לו
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מבנה נתונים כלשהו, נקרא לו ST. הצהרתי על מצביע למבנה כזה, כלומר כתבתי את זה: ST *head כאשר head הוא שם המצביע. אני רוצה לשנות את ערך המצביע בפונקציה, איך אני עושה דבר כזה? בינתיים כתבתי את זה: void func(ST *ptr) { ST *ptr2; change ptr2 value ptr = ptr2; } וקראתי לפונקציה עם זה: func(&*head) האם זה אמור לעבוד?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בגרות השנה בנושא הזה, צריך להגיש פרויקט של משחק כלשהו (אני עושה איקס עיגול). עכשיו יש לי את כל הקוד מוכן, רק שזה לא מציג בצורה גרפית "יפה" אלא בפלט "רגיל" של התוכנה... מישהו יודע איך להוסיף גרפיקה? האם זה מסובך? מקווה שהבנתם... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים , אני התחלתי ללמוד במגמת מדעי המחשב והתחלנו ללמוד תכנות בג'אווה . הבעיה היא שאנחנו לומדים בקצב של צב ואני ממש רוצה כבר להתקדם . אני יודע כבר PHP ויש מאחוריי כבר כמה פרוייקטים די גדולים , אז יש לי איזה שהוא רקע בתכנות . אני ישמח לכל אתר / ספר שאפשר ללמוד ממנו , עם עדיפות לכמה שיותר זול. תודה מראש .
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתחיל עם PHP. עד עכשיו התשמתש בעורכי טקסט פשוטים יחסית. אבל אני רוצה להתחיל פרוייקט משל עצמי ואני רוצה סביבת עבודה שאני אוכל ליצור בה פרוייקט שלם בMVC עם השלמות אוטומטיות וכו'. (כמו ZEND STUDIO רק שהוא עולה כסף) על מה אתם ממליצים? נ.ב האם כדאי להתחיל עם FRAMEWORKS כמו ZF?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי רכשתי חבילת תבניות html מוכנות של HTML Responsive Multi-Pur Template V5. השאלה שלי היא האם אני יכול לבנות אתר ללקוחות בעזרת תבנית מסויימת ולמכור בלי קרידיט או תשלום ל יוצרים (betheme) ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש משהו שייתן לי [בדומה] לpywin את כל החלונות שאני פותח באותה מסגרת, ושגם לא יהיו בו מליארד פיצ'רים מיותרים כגון תכנות מלא לג'אווה ושטויות כאלה... [pywin עצמו עושה לי בעיות, וגם אני רוצה משהו ללינוקס...] במה אתם משתמשים? וד"א אני עובד גם על אובונטו אז אם יש המלצות גם לIDE טוב שם אני אשמח...
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ביום ה' מבחן בשפת C ומותר לי להכין דף נוסחאון, רציתי לבקש מכם אם תוכלו לתת לי רעיונות לפעולות שימושיות עם תווים של טבלת ASCI, שיכולות אולי לחסוך לי זמן יקר מאוד למשל, 'b'-'a' יתן לי 1 וכך כל אות קטנה שאחסיר בה את a אקבל מספר עשרוני (שנכנס למשל למשתנה מסוג Int) . דוגמא נוספת:( 't'-('a' - 'A' יתן לי T גדולה (שכמובן שתוצאת הפעולה האריתמטית נכנס למשתנה מסוג char ). וכך הלאה... תודה לכל מי שיתן לי רעיון שימושי, רק חשוב לי להבהיר שהתוצאה של הפעולות האריתמטיות והתוצאות שאני מבקש אמורות להיות קשורות עם אותיות גדולות וקטנות באנגלית וגם למספרים, אבל בהחלט לא לסימנים חסרי שימוש כמו $ או @ וכדומה... תודה לכל מי שיעזור, חיים
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עובד בחברת הייטק בתור בודק והתחלתי ללמוד לאחרונה C#. אני מעוניין להתחיל ולכתוב כל מיני סקריפטים שקשורים לעבודה שלי ב-C# והשאלה שלי היא איך אני יכול להריץ את אותם סקריפטים ? (העבודה שלי כולה בסביבת WINDWS) תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, כתבתי תוכנית ב-C, ויש קובץ קלט שגורם לה ליפול. אני רוצה להריץ את התוכנית במצב debug ב-visual studio 2008 ולספק לה את הקובץ הנ"ל כקובץ חיצוני. איך עושים את זה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ועוד שאלה בסדרת המעבר מפייתון ל-C#: אם אני לא יודע לומר מראש איזה סוג יוחזר ע"י פונקצייה מסויימת... מה מקובל לעשות? להחזיר object? בדוגמה למשל אני לא יודע אם יחזור לי OracleConnection או MSSQLConnection כי זה תלוי בקלט מהמשתמש. public string getOracleConnectionPath() { return "Data Source=(DESCRIPTION=(ADDRESS=(PROTOCOL=TCP)(HOST="+this.Host+")(PORT="+this.Port+"))(CONNECT_DATA=(SERVICE_NAME="+this.ServiceName+"))); User Id="+this.UserName+";Password="+this.Password+";"; } public OracleConnection makeOracleConnection() { return new OracleConnection(this.getOracleConnectionPath()); } public…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הורדתי את VISUAL C++ EXPRESS מהאתר של מייקרוסופט...אני נוב בתכנות ואני יודע רק קודים פשוטים אבל שאני רוצה להפעיל בתוכנה הזאת ספריות כמו stdio.h,iostream זה פשוט לא עובד ונותן לי הודעת שגיאה כזו: fatal error C1010: unexpected end of file while looking for precompiled header. Did you forget to add '#include "stdafx.h"' to your source? מישהו יכול להדריך אותי איך משתמשים בספריות האלו בתוכנה הזו? (הן ספריות פשוטות הן אמורות להיות כלולות בתוכנה לא?)
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הקומפיילר מוציא לי כל הזמן את הerror שבכותרת. זה קורה כל פעם שאני ניגש לשדה במבנה. יש לי קובץ heder שבתוכו יש את ההצהרה הזו: typedef struct auction_manager_t *AuctionManager; ובקובץ c יש לי את סוג המבנה struct auction_manager_t { int numberOfSellers; Set sellers; }; כל איבר בset הוא גם בעל תתי מבנים וכו' הארור מתקבל למשל בשורת קוד כזה: (currentSeller->openSales)--; האם מישהו יודע במקרה מה הבעיה? הקומפיילר הוא gcc. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה אמור להיות דפדפן שאתם נותנים לו כתובת, עם מספר, והוא מחליף את המספר כשאתם אומרים לו. למשל הכתובת www28.brinkster.com/ghosthunter00/pages/forums/forum.asp?forumID= עכשיו אחרי ה- = אתם יכולים להחליף כל מספר שאתם רוצים. קצת קשה לי להסביר את מה שהוא עושה, ולמה אתם צריכים את זה, תורידו ותראו שזה יעזור לכם מאוד. אנא תנו פידבק. ואני מקווה מאוד שתמצאו לזה שימוש טוב(כי אני לא כל כך). [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 2 תוכנות כאשר אחת אמורה ליצר מידע וכתובה ב C#, השניה אמורה לקלוט את המידע לעבד אותו ולהחזיר לתכנה הראשונה תשובה וכתובה ב C++. איך אני יכול לשלוח את המידע בין 2 התוכנות? (בעדיד התוכנות יפעלו על מחשבים שונים ויעבדו בעזרת כרטיס תקשורת יעודי, כרגע שניהן על אותו מחשב.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני יכול לשים תמונה בפרוייקט שבניתי בשפת סי? לפי מה שאני יודע אני צריך להמיר את התמונה לקובץ טקסט למישהו יש מושג?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי, אז אני יודעת java, c ועוד, עד לרמה מתקדמת. אבל תמיד אני מגיעה לסוף מדריך, לצורך העניין, ונתקעת - מה הלאה? איך משתמשים בכל זה בתכל'ס? מה עושים עם כל הclass בjava, למשל? איך הופכים את זה לתוכנה ממש, חוץ מקובץ jar או הפעלה בcmd (משחקים, תוכנות שונות...)? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחשוב על ייעול הקוד אימות התחברות שלי, אשמח להצעות ייעול / שיפור / אבטחה ולביקורת בונה. <?php ################################################################### ## Strating Sessions. ## ################################################################### session_start(); ################################################################### ## Set Cases For Functions. ## ################################################################### switch ($_GET['page']) { case 'login': login(); break; default: login(); break; } ##################…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי אתר אינטרנט שמותאם למובייל, יש באתר לינק לעמוד הפייסבוק שלנו, כשלוחצים עליו מגיעים לעמוד הפייסבוק בדפדפן האינטרנט, אף אחד לא מתחבר לפייסבוק מהדפדפן בנייד. האם קיימת אופצייה כאשר ילחצו על הלינק יפתח העמוד שלנו באפליקציית FACEBOOK, כמו לדוגמא לינק ל WAZE שפותח את האפליקצייה. חיפשתי קצת בגוגל ומצאתי דרך שלא כ"כ עובדת, אשמח לשמוע מה אתם עושים. תודה ושבוע טוב עמית
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הפקודה <center> שמה לי טקסט באמצע הארוך, איך אני שם גם באמצע הרוחב של המסך
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני שם כאן קישור:http://www.gates.atartov.co.il/thanks.aspx?id=59a644af-12ff-456f-84fb-24dd9bb1a1d5במסך המחשב אני רואה את תמונה הרקע עם הלבבות.אבל במכשיר נייד שלי, נקסוס 4, תמונת הרקע נעלמת.למה?תודה :-)שריה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברה. אני רוצה להכנס לקטע של תיכנות צד רשת, פעם הייתי מסוגל "לתכנת" בשפת ה HTML ברמה בסיסית, אבל לאחר כשנתיים שלא נגעתי בזה, אני לא זוכר כלום. אני מחפש מדריך טוב ומקיף, רצוי בעברית אך לא חובה, לשפת HTML ו CSS , משהו שיאפשר לי לבנות אתר ברמה סטנדרטית . אני מאוד יעריך את העוזרים DrowNz.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-