תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום רב....לא יודע אם הדיון הזה לכאן אבל לא מצאתי משהו אחר!!! טמפלייט מונסטר הוציאו עיצוב תבנית לדפי עסק בפייסבוק ישנם הוראות ושם נתקעתי אולי כי אני מטומטם ולא יודע לקרוא הוראות אבל אני צריך עזרה לאתר מה שהם רוצים אז ככה: 1. Create a Facebook page 2. Add the Static FBML App to your page. Type “fbml” in Facebook search, choose “Static FBML”. 3. Click “Add to my page” and then choose the page you want the FBML to be added to 4. Go to the “Settings” of your page, find Apps -> FBML-FBML -> select “Go to app” 5. Insert the code you will find in a Readme.txt file in a download package. עד סעיף 4 הגעתי בשלום הגעתי לsettings ואני לא מוצא APPS ואת FBML-FBML -> select “G…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יצרתי אתר ASP.NET, איך אני יכול להכניס אותו בתור IFRAME באתר PHP \ HTML רגיל? שכן VISUAL STUDIO יוצרת מספר עמודים מאחורי ASP.NET. עוד שאלה אם כבר אני כאן אני רוצה ליצור TABLE \ Div אשר גודלו משתנה בצורה דינאמית כאשר מוסיפים לו נתונים... תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך קוד פשוט שמבצע fft בשפת c לטובת פרויקט שאני עובד עליו. אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי החלטתי שאני רוצה כמה דברים נחמדים שאין ב WIN החלטתי לנסות לכתוב קצת סקריפטים כרגע אני מנסה לייצור סקריפ שכאשר אני לוחץ על על המקש הצדדי של העכבר העכבר הופך לעכבר מולטימדיה (מקש שמאלי - שיר קודם, מקש ימני - השיר הבא גלגלת - ווליום או משהו בסגנון) הבעיה: אני לא יודע מה הערך של המקש הצדדי שלי וגם לא של גלגול של הגלגלת (של לחיצה על הגגלת אפשר למצוא) ראתי את זה: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms645540 זה נחמד מאוד אבל חסרים שם דברים - אשמח לקישור למשהו יותר טוב ד"א העכבר שיש לי זה :http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=013&active_tab=overview האם יש איזו תוכנה שרצה ברקע שנותנת לי LOG של המקשים שאני לוחץ עליהם או איזה אתר ש…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מתודת ההוספה וההצגה של כל הטבלה עובדות. הפעולות של העידכון לא עובדות. תמונות: http://img72.imageshack.us/i/citiesclass.jpg/ http://img600.imageshack.us/i/debuging.jpg/ http://img267.imageshack.us/i/programy.jpg/
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך מחזירים את זה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש פה מישהו מהצפון שיודע טוב ויז'ואל בייסיק 10 שמוכן לעשות עבודה וכמובן גם להסביר לי... ? דחוף ... !!! ביומיים הקרובים
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לבנות בשפת C תוכנית עם סיבוכיות זמן O(n+k) מה האפשרויות? לולאה מקסימלית של n ועוד k? אם אני עושה לולאה מקוננת n*k , האם זה מסדר גודל הנדרש? תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הכוונה לא להדפיס , אלא לחליף "פיזית". :s05: תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שאני להפעיל קובץ זה windows defender מופיעה הדעה זו תוכנית זו חסומה על ידי מדיניות קבוצתית לקבלת מידע נוסף פנה למנהל המערכת. קוד שגיאה 0x800704ec איפא נמצא מנהל המערכת ואיך אני משחרר אותה מחסימה. ox800704ec
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי.. יש לי בעיה מציקה שמונעת ממני לעבוד כמו שצריך על פרוייקט של הלימודים ... משום מה כשאני מנסה לצרף דטא בייס אני מקבל את השגיאה: Failed to generate a user instance of SQL Server due to a failure in starting the process for the user instance כל מה שניסיתי (כולל התקנה מחדש כמה פעמים של VS 2008 , נסיון להתקין את VS2010 הורדת כל מיני פאצ'ים מהאתר של מיקרוסופט) לא עזר.. במכללה אין בעיה לצרף את הדטא בייס הזה והבעיה היא רק אצלי בבית :-\ אין לי הרבה זמן לבזבז ואני ממש חייב לעבוד על הפרוייקט הזה בסופ"ש... אשמח אם מישהו יוכל להושיע אותי אני עובד על WIN XP SP3 אם זה משנה ואני עובד עם VS2008 (ומעדיף כרגע להשאר עם 2008 ולא לעבור ל 2010 אם זה אפשרי) חיפוש בגוגל הביא אותי לנו…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
את הפונקציה הנ"ל . תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, יש לי אתר ב WIX.COM כרגע לאתר יש כתובת דומיין באנגלית שמפנה אליו. קניתי לאחרונה כתובת גם בעברית, ואני מעוניין שגם היא תפנה אל האתר. איך אני עושה את זה? תודה על העזרה :-)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, מישהו יכול לכתוב איזו תכנית שיכולה לקבל קובץ, לקרוא אותו ולשכתב ? (נאמר אם זה טקסט עם אותיות קטנות אז זה יהפוך את האותיות לגדולות ולהפך) // אם אפשר, הסברים על התכנית יעזרו מאוד ! .
-
- 7 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת, יש לי טופס MDI ושני טפסי בניו. טופס בן אחד קולט נתונים מקובץ חיצוני שבניתי. לצורך העניין, תאריך וטמפרטורה. טופס בן שני פולט רשימת התאריכים שקלטתי בהתחלה, וממוצע הטמפרטורה שקלטתי בהתחלה. יש לי שתי שאלות, 1) איך אני רושמת קוד הנמצא בטופס הקליטה, שבטופס הפליטה יציג לי את רשימת התאריכים כל 2 שורות שכן אני רושמת שני נתונים טמפ' ותאריך וכל פעם בקובץ הוא רושם תאריך בשורה אחת ובשורה השנייה את הטמפ' וכן הלאה.... 2) איך אני רושמת את הקוד שייחשב לי את הממוצע של הטמפ' ובמידה ומחקתי את אחד הנתונים הוא ייחשב לי את הממוצע החדש. אשמח לעזרה ותודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה להקמת אתר מקצועי חדש בתחומו כרגע אני עובד לבד אבל בע"ה אם האתר יצליח כמובן שיהיה לי צוות שיעזור. אני משתמש בתוכנה Dreamweaver ויש לי פחות או יותר עיצוב לאתר (אני יודע קצת להשתמש בפוטושופ) דומיין CO.IL כמובן שאני אקנה לאחר שהאתר יהיה מוכן בע"ה איחסון - בהתחלה איחסון "קטן" , אחריי שהאתר יתפתח אני אשקיע על איחסון טוב עכשיו העזרה שאני צריך 1. מערכת אתר חינמית כמו של פורטל הורדות (למי שמתעניין, לא, אני לא מתכוון לפתוח פורטל הורדות או משהו בסגנון...) * מי שמכיר את האתר הורדות.נט - המערכת תתאים בול אני חושב (אם אסור לכתוב שם של אתר אחר תצנזרו, אל תנעלו את האשכול בקשה) בגדול אני צריך מערכת לאתר שמעלים בו תמונות ויש אפשרות להגיב + לדרג את התמונה ושי…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי טבלה שבה אני מציג נתונים מה Mysql הבעיה שיש הרבה טקסט כלומר בסביבות 500 תווים והטבלה נמתחת אל מחוץ לגבולות הדפדפן ולא נשארת ברוחב המקורי שלה כפי שהגדרתי לה width=80% איך ניתן להשאיר אותה ברוחבה מבלי שכמות הטקסט תשפיע עליה אלא פשוט תוריד את הטקסט ברגע שתגיע לסוף כל שורה ? http://img228.imageshack.us/img228/3876/12344s.jpg
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע טוב. יש לי שאלה...אנילא מבינה כלום במצביעים!!! אני קולטת מחרוזת וקולטת אות. התוכנית צריכה להחזיר לי כתובת של המקום שבו נמצאת האות הזאת. אם אני עושה : הדפסה עם אחוז p printf("%p",p) זה מדפיס לי 0012FF31 אם אני עושה עם אחוז d printf("%d",p); זה מדפיס לי 1244976 רציתי לדעת מה ההבדל? מה ההבדל בין d ל- p? עד עכשיו למדנו C אבל הדפסנו עם cin cout ורק עכשיו התחלנו להדפיס עם printf תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש אפשרות להכניס את לוח השנה של גוגל לתוך אתר אינטרנט? גם כן, שאנשים יוכלו להוסיף אירועים אבל רק באישור שלי הם יופיעו. ^ אם אין יש מערכת דומה שיוכלה לעשות זאת?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך קוד פשוט בג'אווה סקריפט שבוא יש לי תמונה ומתחתיה אופציות של "אחורה" ו"קדימה", ואם אני לוחץ קדימה זה מעביר אותי לתמונה שונה אותו דבר לאחור, כאשר אני נשאר באותו דף... חיפשתי את הסקריפט באינטרנט אבל מצאתי כל מני דברים מסובכים ובעייתים. ממש תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מריץ קוד שברקע רץ קובץ MP3 עם WMPLAYER. הבעיה שהקובץ ממשיך לרוץ גם אחרי שאני יוצא מהתוכנית. WinExec("wmplayer.exe -L -S\ c:\\uefa.mp3 ",SW_HIDE);// play the sound of project איך אני הורג את התהליך של ה- WMPLAYER כדי שיפסיק לנגן לי הקובץ אחרי היציאה מהתוכנית. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה השורת השמה שצריך לעשות ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לבנות תוכנה שעושה אוטומציה לכמה פעולות שאני עושה מול שרת HTTP. הסנפתי את הפאקטות הרלוונטיות, השאלה היא איך אני מייצר סשיין שזהה בכל צורה למה שהסנפתי. אני יודע שאני מדבר באוויר פה בלי קוד, אבל לצערי הקוד במקום בו אין אינטרנט ואין לי שום דרך להוציא אותו או להכניס קוד לאיפה שאני.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אני יכול להעביר מידע בין שתי FORM? ניסיתי לקרוא לפעולה ממשתי הפורמים בשם משותף static,אבל אז אני לא יכול לגשת לתכונות של הform,יש לי הודעת שגיאה: "keword 'this' is not valid in a static property static method or static feild initializer" איך אני יכול להעביר תכונה כמו: this.button.Text מform מסוים לform אחר? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 22 תגובות
- 7.1k צפיות
-