תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
1. מלאתי combobox ברשימה, והאיברים שלו על המסך הם: tar.Entities.ItemList (itemList זהו class אליו אני מעבירה את הטבלת נתונים מהשאילתא) - מה לא תקין? 2. יש לי combobox שלאחר שאני בוחרת את אחד האיברים מתמלא לי combobox נוסף בנתונים. א. אם אני לוחצת שוב על הcombobox הראשון כדי לשנות את הבחירה שלי - אני מקבלת הודעת שגיאה : Operation is not valid while ItemsSource is in use. Access and modify elements with ItemsControl.ItemsSource instead. ב. אם אני מעוניינת למלא את הcombobox בנתון בודד, אני משתמשת בADD, אבל אז כשאני בוחרת אפשרות אחרת הוא שם שגיאה שצריך לרוקן אותו. מה לא תקין?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, אני עובד על אתר (מפתיע) ויש לי כל מיני פונ' PHP שעובדות מול השרת ולא ממש מתיישבות על ההגדרה של קונטרולרים, דברים כמו עיבוד תמונה וכ'ו. איפה לדעתכם צריכים לשבת קבצים כאלה? האם אני צריך לאנוס אותם להיות קונטרולרים או שסביר להכניס אותם ביחד עם קבצי הJS?
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני מעוניין לעבור קורס פיתוח תוכנה במכללת ג'ון ברייס או מכללת האקריו ( בתקווה שלא עברתי על חוקי הפורום ). והייתי מאוד רוצה לדעת אם עצם סיום הקורס בהצלחה מקנה לי אפשרות להיכנס למקומות עבודה מכבדים או שאצטרך לעשות השלמת לימודים בכיוון תואר ראשון וכדומה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך ספריה בשפת C שתאפשר לי להתחבר ל FTP + שליחה של קבצים? או כל המלצה על אך לעשות את זה תודה .
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרוץ על הנתונים שנמצאים במערך. כתובת המערך נמצא במערך של פוינטרים. זה ניראה ככה: ... const unsigned char upper_A[25]={0x0C, 0x00, 0x08, 0x00, 0x0E, 0x00, 0x09, 0xC0, 0x09, 0x30, 0x01, 0x18, 0x01, 0x7E, 0x01, 0xF8, 0x09, 0xE0, 0x0F, 0x80, 0x0F, 0x00, 0x0C, 0x00, 0x08}; // Code for char A const unsigned char upper_B[21]={0x0A, 0x02, 0x08, 0x02, 0x08, 0xFE, 0x0F, 0xFE, 0x0F, 0x42, 0x08, 0x42, 0x08, 0x42, 0x08, 0xE6, 0x0C, 0xBE, 0x0F, 0x1C, 0x07}; // Code for char B const unsigned char upper_C[23]={0x0B, 0x00, 0x00, 0xF0, 0x01, 0xF8, 0x03, 0x0C, 0x06, 0x06, 0x0C, 0x02, 0x08, 0x02, 0x08, 0x02, 0x08, 0x04, 0x08, 0x0C, 0x04, 0x1E, 0x06}; // Code for ch…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אירועים שנורים מת'רד מסויים, אבל אני רוצה שהם ייקראו בת'רד שרושם את האירוע. משהו בדומה ל INVOKE או BEGININVOKEרק שלא מעורבים פה פקדים... אם זה משהו מסובך, האם יהיה דבילי סתם ליצור Control כלשהו (ללא כל שימוש בו) ולקשר איתו את שני הת'רדים בשביל ה INVOKE? או שאולי יש אובייקט נורמלי שמיועד למקרה שאני מעוניין בו? על איזה סוגי אובייקטים ניתן לבצע INVOKE? ליתר דיוק, אני יותר מעוניין ב BEGININVOKE כי המטרה היא שת'רד אחד יבצע את ה EVENT בזמן שהת'רד שירה אותו ימשיך לרוץ. תודה!
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
קיבלתי את השאלה הבאה כתבו תוכנית: א. שתמלא בלוק כתובות באזור ה Direct מכתובת 40H ועד 60H בנתונים. 0,1,2...בהתאמה. ב. תחליף בין תוכן הבלוקים 50H ועד 5FH עם 60H ועד 6FH באזור ה Direct. ג. תמלא את בלוק הכתובות מ 1000H עד 100FFH בתוכן 0,1,2 עד FF בהתאמה. ד. תעביר את הבלוק 1000H ועד 1200H ל 2000H ועד 2200H אני תקוע בסעיף ג', מישהו יכול לעזור לי או רק לכוון בבקשה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אפליקציית winforms שכתבתי משתמשת בקובץ XML כדי לשמור הגדרות משתמש. אם windows קורס מסיבה כלשהי, הרבה פעמים קובץ ההגדרות נעשה מזובל או ריק. כדי לנסות להתגבר על זה הוספתי קובץ גיבוי. אחרי סיום הכתיבה לקובץ הראשי, אני מנסה לקרוא ממנו, אם הצלחתי אני שומר עותק נוסף שלו. בצורה זו, אם משהו קורה לקובץ הראשי, אמור להיות לי גיבוי משמירה אחת קודם. בפועל שני הקבצים נהרסים... XmlWriter writer = XmlWriter.Create(mSettingsFilePath); writer.WriteStartElement("Settings"); foreach (BaseProperty prop in mSettings.Values) { writer.WriteStartElement("Setting"); prop.Serialize(writer); writer.WriteEndElement(); } writer.WriteEndEle…
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי פרויקט של ניהול מסד נתונים. ואני רוצה לנהל את הנתונים בעזרת מודול 3 השכבות אני מסתבכת: שיכבת הDL בשיכבת הBL הגדרתי >> using dl ובשיכבת הgui הגדרתי >> using bl קודם כל הוא מסמן לי את שורות הusing בקו תחתי אדום - כלא תקין.. כביכול לא מזהה את זה.. יש לי הודעה שהוא לא מוצא את type של הnamespace - משו כזה.. מה לעשות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות ממשק די פשוט עם התכונה (בשפת C או ASM): 1. אני רוצה שיוצא '1' או 5V באחת מהיציאות בהתאם ללחיצה שלי בממשק 2. אני רוצה שהממשק יהיה דבר פושט ביותר שיופיע לי על השולחן העבודה עם 4 כתפורים בערך, הוצאת '1' ברגל 3 ו- 7, ו- 2 הכפתורים האחרים יראו לי מצב של הכניסות 2 ו- 6 מחיישן מגנטי פשוט ('0' או '1' החיישן מוציא). אשמח לעזרה עם הממשק... תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
משהו יכול בבקשה להסביר מה אומר b\ ב- regular expressions של פייתון (ובטח גם ברוב השפות האחרות)? אפשר דוגמה לשימוש של זה אולי? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה במקום להדפיס על המסך אם printf לשלוח למדפסת יש פקודה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה היא כזאת יש לי אתר ויש חוסר סינכרון בתצוגה של האתר בין האקספלורר לכרום. באקספלורר האתר מסודר והכל במקום ובכרום אין סדר , צריך להוריד את הגלגלת בשביל לראות את האתר. מה יכול להיות הבעיה? זה האתר asmagnetim.co.il תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם , אולי מישהו יודע מהי הדרך לקבל את שפת המערכת ( ווינדוס בלבד ) ב C ? לדוגמא אנגלית או עברית..... כמו כן אני מניח שיש שוני בין גרסאות הווינדוס השונות XP ומעלה......
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
התחלתי לתכנת עם אינטרלקט והם מבקשים לעבוד עם TCLite יש לי מחשב נייד לנובו G560 ואני לא מצליח להתקין
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש ליצור קובץ אצווה שבכל פעם שאריץ אותו, יצור לי קובץ טקסט ששמו הוא התאריך הנוכחי בתצורה הזו: 110412 ולאחר מכן יריץ אותו. הצלחתי ליצור משהו דומה ונשארתי עם 2 בעיות/שאלות, זה הקוד: @Echo Off @For /F "tokens=1,2,3,4 delims=/ " %%A in ('Date /t') do @( Set Day=%%B Set Month=%%C Set Year=%%D Set All=%%D%%C%%B ) echo >> C:\%All%.txt notepad C:\%All%.txt בעיה 1: שם הקובץ הוא 20110412 במקום 110412, איזו פקודה תמחק את 2 התווים הראשונים? בעיה 2: חלון ה- cmd נשאר פתוח ברקע כל עוד ה- notepad פתוח, איזו פקודה תגרום לחלון ה- cmd להיסגר למרות שה- notepad נשאר פתוח? רב תודות, אורן.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שולח מערך לפונקציה ואני מעוניין לראות את כל איברי המערך בזמן הפונקציה בתהליך ניפוי שגיאות לצורך מעקב, הקומפיילר מראה רק את האיבר הנוכחי (משמע אם אני שולח את כל המערך אני רואה רק את האיבר הראשון), לעומת זאת במערכים המקומיים אני רואה את כל האיברים שלהם. האפשרות היחידה שמצאתי זה להוסיף ידנית אחד אחד את כל איברי המערך ל-watch1. אני משתמש ב-VS. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הי שלום לכולם, רציתי לדעת אם מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני עושה את זה? אני מניח שאני צריך איזה שילוב של Jquery & php אבל איך? אני גם לא ממש יודע מה לחפש בגוגל כדי למצוא את התשובה. =\ המון תודה
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני מתחיל עם PHP. עד עכשיו התשמתש בעורכי טקסט פשוטים יחסית. אבל אני רוצה להתחיל פרוייקט משל עצמי ואני רוצה סביבת עבודה שאני אוכל ליצור בה פרוייקט שלם בMVC עם השלמות אוטומטיות וכו'. (כמו ZEND STUDIO רק שהוא עולה כסף) על מה אתם ממליצים? נ.ב האם כדאי להתחיל עם FRAMEWORKS כמו ZF?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי נתונים במערך דו מימדי. איך אני מציג אותם בDATAGRIDVIEW בטופס? אשמח לקבל קטע קוד קצר וקולע. תודה
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
כיום אני מועסק בחברת הייטק בתור בודק ואני רוצה להתחיל ללמוד תיכנות. חשבתי על המסלול של MCPD שזה בעצם C# שאורכו שנה - שנה ורבע. אצלנו בעבודה יש הרבה חבר'ה שהיו בצבא ב-8200 ואני מתאר לעצמי שהם התחילו ללמוד בצבא בקורס של ממר"ם. השאלה שלי היא מבחינת היקף החומר מה ההבדלים בין הקורס שאני רוצה לקחת לבין קורסים של ממרם שאין לי מושג כמה זמן הם.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לברר אם יש אפשרות לקמפל פרוייקט בC ל EXE שירוץ על מחשבים שבהם לא מותקן Visual C++ בתודה, עובד.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי טבלה בבסיס נתונים (עם 3 עמודות string,int,int), ואני רוצה להציג אותה על המסך לא בצורת GRID, אלא- בעיצוב של LABELים וקוים מפרידים. איך עושים זאת באמצעות ItemsControl?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי בניתי אתר בתוכנה webmatrix ויצרתי בו דף ליצירת קשר שאמור לשלוח אלי מייל כאשר לוחצים שלח. השליחה מתבצעת דרך שרת SMTP של GMAIL ובניתי את זה ב- CSHTML. הבעיה שאני לא מוצא אף שרת איחסון חינמי שתומך בזה. אם מישהו מכיר שרת כזה אני אשמח. אם לא.. האם יש דרך אחרת פשוטה שאתם מכירים לבצע את זה? ניסיתי כל מיני מדריכים באינטרנט כדי לעשות את זה בשיטה של PHP אבל לא עבד לי וגם בקושי מצאתי מדריך לשליחה עם SMTP. תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני צריך לפתוח אתר מכירות.. אני זוכר שפעם היה לי פורום מוכן של Phpbb, השאלה אם יש משהו בסגנון בשביל אתר מכירות.. בכל מקרה, כמה יעלה לי פחות או יותר לפתוח אתר מכירות ממישהו שמכין דברים כאלה?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-