עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by guy81,

אשמח אם תוכלו לעזטר לי בשאלה 9 בעמוד 5 כאן: (מקווה שמתאים לכאן ולאתר בכלל...) http://www.shlomiru.com/courses8/course22/algorithms.pdf נבצע את אלגוריתם קרוסקל למציאת עץ פורש מינימלי כאשר נמיין את הצלעות כך: קדום נשים את הצלעות השכנות ל-u ואח"כ את שאר הצלעות ונמיין את כל זה בעזרת מיון יציב. נריץ קרוסקל ומה שנקבל זה מה שצריך.. יש פתרון אך אשמח לדעת אם גם שלי נכון(אני טועה בדר"כ בזה..)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Ovid,

שלום, אחרי שעברתי מVS2008 ל2010 והוא עבד לי בצורה מזוויעה, הוא עלה אחרי שעה , הוא קימפל במשך שעה, וכו'... החלטתי לנטוש בכלל את VS ולעבור לECLIPSE. הורדתי את Eclipse IDE for C/C++ Developers (includes Incubating components) אבל זה נתן לי שגיאה בעת פתיחת הקובץ... צריך עזרה .. תודה. *המערכת הפעלה 7 x64

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. אם כן אפשר המלצה על ספר טוב לשפה ? תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by bargita,

שלום לכולם, אני חדש פה אז אם הנושא בפורום לא מתאים בבקשה להעביר. כמו שרשמתי בכותרת אני צריך דרך להמיר קוד מasp.net ל asp רגיל,אם זה אפשרי בכלל. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום וברכה. אני מחפש ספריית קוד פתוח, ספרייה שהיא חוצה פלטמורות ומיעודת לבניית ממשק גרפי (GUI) בשפת C. אם הספרייה נכתבה ל C++ זה לא כ"כ משנה, כי היא אמור לפעול גם ב C. אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי, אם תשלחו לי קישור לאתר, לתיעוד או להורדת הספרייה. אגב, "שאלתי" את גוגל, ולא מצאתי ספרייה כזאת. בוקר טוב ותודה על כל עזרה, יוסף אור

• 12 תגובות
    • 4.5k צפיות
  6. Started by gal_il50,

יש לי תרגיל ויש לי בעיה במתודה מסויימת, המתודה: returns the sum of object's money value and amount בהדפסה אני מקבל 0 (הקריאה למתודה היא בסוף ה-main), השם שלה הוא public Money plus(decimal amount) using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T280 { public class Money { public int Dollars; public int Cents; public void setMoney(int dollars, int cents) { this.Dollars = dollars; this.Cents = cents; AddChange(); } //convert all cents to dollars public void AddChange() { this.Dollars += this.Cents / 100; this.Cents %= 100; } //copies the Money fr…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי טבלה קיימת של מלאי, אם שדות כמו מקט | שם החברה | שם הסדרה | דגם מדוייק אם נתונים למשל : 523572385 | Intel | Core i5 | 2400MHz אני רוצה להוסיף טבלה נוספת, שמפרטת מידע שקשור לסדרה ולא למוצרים ספציפיים. למשל, תקופת אחריות שהיא מאפיין של כל הסדרה בחרתי מהטבלה פירוט של הסדרות אל ידיי distinct, כך : שם החברה | שם הסדרה Intel | Core i5 ועכשו אני רוצה להציג למשתמש טבלה של תיבות טקסט כך Intel | Core i5 | _________ שהוא יכול לכתוב את תקופת האחריות של כל סדרה, ולשלוח את הטבלה (עמוד PHP) התוצאה תישמר בטבלה נפרדת כזאת : שם החברה | שם הסדרה | תקופת אחריות איך ליישם ב PHP את השליחה ויצירת טבלה חדשה, כשכמות השדות (תיבות טקסט שהמשתמש ממלא) לא ידועה מראש ?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  8. Started by Ash Binary,

יש לי ב DB טבלה כמו בתמונה T1 אני רוצה להציג אל המסך / ליצור ב DB / וכו טבלה כמו בתמונה T2 : לבחור רק חלק מהעמודות, ושלא יהיה משהוא שחוזר אל עצמו איך עושים את זה ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  9. Started by raber,

אני צריכה להכין עבודה בנושא ADT גנרי שבה אני צריכה ליצור סימולציה למערכת לניהול קבצים.. יש לי כאילו כונן קשיח ועליו אני צריכה ליצור ספריות וקבצים. ממש כמו כונן C במחשב. אני צריכה ליצור את זה בעזרת ADT גנרי. הכנתי את המבנים הבסיסיים אבל אני קצת מתקשה להפוך את זה לרשימה גנרית ואשמח לעזרה. נראה לי הדרך הכי נכונה היא ליצור רשימה גנרית של קבצים וספריות. כמובן שבכל ספריה יכולים להיות גם קבצים וגם עוד ספריות. המבנים שיצרתי הם: מבנה לכונן הקשיח: typedef struct Drive_t { char* name; double MaxSpace; double FreeSpace; Folder* MainFolder; }; מבנה לתיקייה: typedef struct Folder_t { char* name; double size; int deleted; struct Folder* ListOfFolder; File* ListOfFiles;…

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  10. Started by dorshay,

שלום, אני מפתח אתר וחשבתי להתנסות לראשונה ב HTML 5, רציתי רק לדעת איך נקראת הפונקציה שאני אמור להשתמש בה בשביל הדבר הבא. יצירת כמו סרט מצלמה שכל תמונה בו היא עמוד, לחיצה על שם עמוד בתפריט למעלה תגלול את הסרט לעמוד הרצוי (מאוזן) כאשר כל פעם מופיעה רק "תמונה" אחת מתוך הסרט על המסך. במידה והטקסט גדול יותר מהטקסט הקודם או קטן יותר הסרט יתרחב או ייצר בהאתאמה. אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  11. יש לי מחשב בעבודה שמחובר לרשת גדולה ואני מתחבר עם יוזר היוזר יושב על שרת לא על המחשב עצמו ואם אני לא משתמש בו 10דק' היוזר ננעל ואז צריך להכניס כל פעם סיסמא השאלה שלי האם אפשר להכין פקודה שאני יריץ כשהמחשב עולה ואז הוא ירענן אותו כל דקה נגיד וככה הוא לא ינעל תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by hunter12,

אני קמווה שזה קשור לפה.. בכל מקרה בספר שלי רשום לי איך לשים לי IIS על המחשב כדי שאני ילמד עם זה ASP רשום להכנס ללוקח הבקרה הוספה והסרה של תוכניות ושם אתה מוסיף את זה אבל בהתקנה זה מבקש ממני אית הדיסק של SERVICE PACK 2 ואין לי אותו.. יש דרך אחרת להתקין IIS?

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. שלום לכולם ברצוני להתקין מודול, מעולם לא עשיתי שכן תמיד הספיק לי ללא מודלים חדשים לקחתי את המודול הבא: http://cpansearch.perl.org/src/JIRO/Image-ObjectDetect-0.11/lib/Image/ObjectDetect.pm הורדתי את הקובץ, הרצתי את הקבצים הנדרשים הבעיה שאין לי קומפלייר מסויים של C, ניסיתי להוריד MINGW, התקנתי אותו ועדיין סיים שיט: It looks like you don't have a C compiler on your PATH, so you will not be able to compile C or XS extension modules. You can install GCC from the MinGW package using the Perl Package Manager by running: ppm install MinGW

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  14. שלום לכולם יש את המחלקה הבאה import java.sql.ResultSet; import java.sql.SQLException; import java.util.Hashtable; import java.util.Map; public class card { public int cardid; public static int numberOfCards=0; public String input; public String output; public String blinds; static Map cards=new Hashtable(); sql db; card(int cardid) { numberOfCards++; this.cardid=cardid; System.out.println("card"+cardid+"created"); db=new sql(); ResultSet rs=this.db.selectQuery("select * from status where cardid='"+cardid+"'"); try { rs.next(); this.input=rs.getString("input"); this.output=rs.getString("output"); this.blinds=rs.g…

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  15. Started by li@r,

שלום חבר'ה אני צריך עזרה קטנה עם הפקודה הבאה Process.Start("[url]http://ynet.co.il[/url] לצערי חרשתי ולא מצאתי פיתרון אני מעוניין שהכתובת תיפתח בFRAME מסויים קבוע ברגיע שלוחצים על הכפתור , כרגע היא ניפתחת לי בחלון חדש כל פעם , המטרה היא שהחלון יפתח בIE או בכרום (תלוי מה ברירת מחדל) בFRAME מסויים אשמח לעזרה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  16. אני לא מצליח למצוא את הבעיה עם אני מכניס אנגלית או רוסית אין בעיה ברגע שאני משנה לעברית זה פשוט לא מציג כלום. הקובץ שמור בקידוד utf-8 , זה קוד לדוגמא : <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <mainmenu gap="6"> <item> <title>דוגמא</title> <slideshow>true</slideshow> <ID>home</ID> <type>file</type> <file>home.swf</file> <xmlfile>xml/home.xml</xmlfile> <isdefault>true</isdefault> <inhtml>false</inhtml> </item> <item> <title>דוגמא</title> <slideshow>true</slideshow> <ID>about</ID> <type>text&l…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by moskitos,

התרגיל שלי הוא: Account class: Write a class for "Account". The class will contain the following fields: The first account number will be 1000, and every new account will get the next number. For this add a static field to Account class that will hold the last account number so far. Also add a static method that will initialize the field to 1000. התחלתי לרשום משהו ונתקעתי במתודה שאמורה להחזיק את החשבון האחרון שנפתח ולא ממש בהנתי מה רוצים ממני במתודה האחרונה בתרגיל: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T295 { public class Account { public int AccountNumber; //set new account public void setAcco…

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  18. Started by mcalfi,

http://dl.dropbox.com/u/32154937/TCP-IP_Sockets_in_C%2523_Practical_Guide_for_Programmers.pdf עמוד 117 public override IAsyncResult BeginRead(byte[ ] buffer, int offset, int size, AsyncCallback callback, object state); public override IAsyncResult BeginWrite(byte[ ] buffer, int offset, int count, AsyncCallback callback, object state) public override int EndRead(IAsyncResult asyncResult); public override void EndWrite(IAsyncResult asyncResult) למה שבמקום כל הבלבול מוח הזה אני פשוט לא יעשה thread חדש שיפעיל לי את הREAD וWRITE שם וזהו? מה בעצם המטרה של הפיצול הזה של כל פעולה לשתי חלקים והחלק של הEND לא עושה כלום חוץ מלהודיע לי שכל הWRITE או READ הסתיים. האם הבנתי נכון?

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. איזה משתנה נוצר לי?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by yuvalm2,

האם קיימת דרך מקובלת לקחת תיקייה נתונה, ולשתף אותה דרך הרשת עם פייתון? אם התיקייה כבר משותפת, האם ניתן לקבל את מיקומה כפי שיראה אותה לקוח חיצוני? (כתובת מהצורה \\190.10.10.1\my_shared_dir\)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום וברכה. אני בונה כרגע ב C (ב SDL) משחק "מבוך" ואיתו גם אפשרות לעריכת שלבים. במשחק יהיה אפשרות לבנות שלב משלך, ולחלופין - לשחק במבוכים האקראיים שיווצרו שוב ושוב לפי דרישתו של המשתמש. הבעיה היא שאין לי אלגוריתם ליצירת מבוכים באופן רנדומלי (את הפונקציה למספר אקראי - רנדומלי יש לי). חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי אלגוריתם מתאים (בעיקר בגלל ש"אינטרנט רימון" חוסם לי את מרבית האתרים). את המשחק אני בונה ב C בעזרת ספריית ה SDL. אני רוצה שהתוכנית תהיה כמה שיותר טובה, ולכן אשמח מאוד אם תעזרו לי בעניין האלגוריתם, או לכל הפחות תכוונו אותי :-) תודה מראש, יוסף אור

• 9 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. Started by pringles,

אני צריך הסבר על השאלה הזאת: נתונה ההגדרה: struct element { char name[10]; int day, month, year; element *next; } ; כתוב פונקציה רקורסיבית void birthday(int day, int month, int year, element *head) הפונקציה מקבלת מצביע לרשימה, וכן את התאריך הנוכחי. היא מדפיסה את השמות של כל האנשים שיש להם היום יום הולדת, ואת גילם. ------------------------------------------------------------------------------------ מה זה אומר "נתונה הגדרה" זה קשור לקוד? חלק מהתכנית? מה זה? המצביע HEAD איך אני מקדם אותו ומה מכיל המצביע הזה? ועל מה הוא עובר? אם אפשר לכתוב קוד ולהסביר לי דברים עקריים בקוד אז ממש אודה אני פשוט לא הייתי בשיעורים ואין לי ממי לקחת עכשיו הס…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. אני באמצע לעשות איזה טופס עם לחצנים שבMouseOver וכדומה ישתנו. בשביל זה יש לי כמה תמונות PNG למצבים השונים. כעת יש לי ספק: האם מבחינת יעילות עדיף לטעון את כל התמונות לטופס ולשנות רק את הvisible, או לטעון את התמונה בזמן אמת. תודה מראש, לכל דעה!

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  24. אני מעוניין בפתיחת פורום איכותי. כמה לדעתכם אמור לעלות לי כל הדבר הזה? (מדובר על שרת אחסון [אין לי מושג לגבי הגודל שאני צריך], דומיין ישראלי, מערכת פורומים כנראה תהיה vbulletin). פרסום אני לא אצטרך אני יעשה לבד.. נ.ב. העלות של הVbulletin היא חודשית שנתית? לעד?

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by raiman1,

אני עולה שנה הבאה לכיתה י"ב, שנה שעברה עשיתי 3 יחידות במחשבים אבל אמרו לי שיסגרו את המגמה כי אין מספיק אנשים. אז החלטתי להשלים לבד ל-5 יחידות. קניתי ספר(עיצוב תוכנה מבוסס עצמים) ויש בו כל מיני עבודות שאני לא מצליח לעשות... מצאתי איזה אתר שיש בו את התשובות לספר אבל רק מורים שרשומים במאגר של המרכז הארצי יכולים להיכנס אליו(צריך להכניס ת.ז.) מישהו יכול לעזור לי בענין?? (אולי מישהו מורה..) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 4.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים